Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 38 z 40
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Wow jestem trochę do tyłu, ale zajebiste promo szczególnie końcówka. Można spekulować, ale wątpie żeby komuś udało się trafić co spowodowało rozmowę Dana i Chucka na stypie... PS. Ja nadal myśle, że to nie Dan wysłał film okaże się wkrótce
pelcia22- Dair & Date
- Liczba postów : 78
na początku Blair mówi
I know why you did it, everything.
ciekawe tylko czy Blair mówi to do Chucka czy może do Dana :/ :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Fani DB cali w skowronkach Nie chciałabym psuć humoru, ale odcinek 5x17 został napisany przez Jake'a Coburna, więc wzięłabym na to poprawkę he.
Someonelikeyou napisał:Fani DB cali w skowronkach Nie chciałabym psuć humoru, ale odcinek 5x17 został napisany przez Jake'a Coburna, więc wzięłabym na to poprawkę he.
Nie lubię zbytnio Jake'a i tego co pisze (jego odcinki w GG są jakieś dziwne, Blair jest dziwna), ale mamy się obawiać czegoś szczególnego?
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
frejabeha napisał:Someonelikeyou napisał:Fani DB cali w skowronkach Nie chciałabym psuć humoru, ale odcinek 5x17 został napisany przez Jake'a Coburna, więc wzięłabym na to poprawkę he.
Nie lubię zbytnio Jake'a i tego co pisze (jego odcinki w GG są jakieś dziwne, Blair jest dziwna), ale mamy się obawiać czegoś szczególnego?
Blair wygląda zaskakująco dobrze w promo, co mnie dziwi he. Myślę, że na pewno z Chuckiem będą dziać się dziwne rzeczy i troszkę boję się o Dana, bo tutaj może być różnie Bardzo dziwi mnie fakt, że Chuck w zapowiedziach wychodzi na niezłego dupka, zapewne do ostatnich 5 minut serialu
kurde, nie mogę się doczekać, dobrze, że to już jutro ;d będzie masakra, czuję to hahaha.
a ten Jake to które on odcinki pisał ?
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
serenavdw napisał:kurde, nie mogę się doczekać, dobrze, że to już jutro ;d będzie masakra, czuję to hahaha.
3x06, 3x16, 4x06, 4x14, 5x06... dochodzę do wniosku, że 6 to zła liczba haha
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
3x16, 4x06, 5x06 kończyły się momentami Chair Ale nie zanosi się, żeby tym razem było podobnie...
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Gigi napisał:na początku Blair mówi
w ktorym momencie???
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
to jest tylko promo, nie można ufać kilkunastosekundowym filmikom :d oglądniemy, zobaczymy. chociaż i tak wydaje mi się, że jednak do końca sezonu będzie Dair.
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Co za promo...
Naprawdę będzie ciekawie. Najbardziej zastanawia mnie sprawa bankructwa Blair... co mogło to spowodować. Wydaję mi się, że to coś więcej niż film wysłany przez Dana... w sumie w jaki sposób mogłoby to przyczynić się do bankructwa Blair... nie mam pojęcia. Tak samo nie sądzę, żeby Chuck machał wszystkim przed nosem zdjęciem Dair z Walentynek.... Naprawdę jestem ciekawa ) ))
Naprawdę będzie ciekawie. Najbardziej zastanawia mnie sprawa bankructwa Blair... co mogło to spowodować. Wydaję mi się, że to coś więcej niż film wysłany przez Dana... w sumie w jaki sposób mogłoby to przyczynić się do bankructwa Blair... nie mam pojęcia. Tak samo nie sądzę, żeby Chuck machał wszystkim przed nosem zdjęciem Dair z Walentynek.... Naprawdę jestem ciekawa ) ))
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Hm...ja to nawet nie wiem czy bym chciała już Chair na końcu odcinka, to by było strasznie irracjonalne ze strony Blair, zważywszy na to, że w czasie odcinka wyzna Danowi miłość (wciąż to dla mnie abstrakcja:D). Poza tym to by oznaczało,że wkrótce znowu i tak Chair się rozleci, bo przecież scenarzyści GG nie pozwolili by nam zbyt długo oglądać sielanki:) Ja myślę,że zakończy się jakąś kolejną niewyjaśnioną zagadką
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Ja powoli czuje się jak w matni... normalnie nie nadążam za panną Blair. Co w końcu: Dan czy Chuck? Na własnym ślubie wyznanie że z każdym dniem kocha go jeszcze bardziej, teraz w zapowiedzi że już nie jest w nim zakochana, i ten pocałunek z Humphrey'em na końcu ... no nieee :/ Jakieś przecieki z kim zostanie na "stałe" (o ile jest to w jej wypadku możliwe) ?
Btw zapowiada się sensacyjny odcinek mam nadzieję że sporo tajemnic wyjdzie na jaw...
Btw zapowiada się sensacyjny odcinek mam nadzieję że sporo tajemnic wyjdzie na jaw...
esiaczek- Liczba postów : 13
Dałam minus, bo nienawidzę DAIR !!. CHAIR <33
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
[You must be registered and logged in to see this link.]
Czyżby Lily i Rufus byli w domu? he
Świetne promo, bardzo Seth i Summer.
Czyżby Lily i Rufus byli w domu? he
Świetne promo, bardzo Seth i Summer.
Bleeeee.... Dan i Blair w łóżku... Bleeee to się stało.
Chociaż... Seks im nie wychodzi? Jakoś mnie to nie dziwi, nie wyobrażałam sobie tego totalnie. Oni są za bardzo jak rodzeństwo...
Dobra, hejter mode off, ale w sumie o niczym innym nie ma na tym promo. Jaki tytuł będzie miał ten odcinek?
Chociaż... Seks im nie wychodzi? Jakoś mnie to nie dziwi, nie wyobrażałam sobie tego totalnie. Oni są za bardzo jak rodzeństwo...
Dobra, hejter mode off, ale w sumie o niczym innym nie ma na tym promo. Jaki tytuł będzie miał ten odcinek?
Na razie nie ma żadnego
Faktycznie, promo jak z The OC wyjęte już widzę te paralele po odcinku. Ciekawe tylko, jak z tego wybrną, bo sposobu z OC już nie mogą użyć
Faktycznie, promo jak z The OC wyjęte już widzę te paralele po odcinku. Ciekawe tylko, jak z tego wybrną, bo sposobu z OC już nie mogą użyć
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Żuri napisał:Bleeeee.... Dan i Blair w łóżku... Bleeee to się stało.
Heh dokładnie takie same uczucia mam po obejrzeniu, mój umysł jeszcze nie ogarnął tych dwoje jako pary i ten widok utwierdził mnie w przekonaniu, że nie prędko to się stanie no ale może być zabawnie, fajnie B wchodzi do Dana, śmieszne miny robi Ale mam nadzieję, że cały odcinek nie będzie kręcił się wokół ich seksu.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Żuri napisał:Bleeeee.... Dan i Blair w łóżku... Bleeee to się stało. <krzyk>
Ee zgadzam sie calkowicie. Juz mi sie odechciewa ogladac Plotkary ciagle tylko Blair i Dan, Dan i Blair i ich "milosc". Oni i seks? To az nienaturalnie mi na tym promo wyglada. Przeciez to rodzenstwo, przyjaciele jak sie patrzy! Lublilam jak byli na stazu, jak sie droczyki, jak ogladali razem filmy ale nic nie poradze ze nie widze ich jako pary. Szkoda ze to promo jest takie monotematyczne, preview i kanadyjskie bedzie pewnie pod koniec marca, tak jak to bylo w przypadku swiatecznej przerwy.
netka- Team Chair
- Liczba postów : 149
Nie oglądałam jeszcze wczorajszego odcinka, ale jakoś promo następnego mnie nie dziwi Właśnie dlatego nie chciałam nigdy zobaczy Dair, bo te ich 'problemy' były chyba do przewidzenia
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
A ci Seth i Summer to z OC? Bo tak czytam was i nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi nawiązaniami
Czyli dobrze rozumiem, scenarzyści robią zżynki z serialu tej samej stacji? o.O
Czyli dobrze rozumiem, scenarzyści robią zżynki z serialu tej samej stacji? o.O
Nie dość, że tej samej stacji, to jeszcze tego samego twórcy ;D OC to pierwszy serial Schwartza
- Spoiler:
- Generalnie to ten odcinek wydaje się identyczny do OC 1x19. W tamtym odcinku Seth i Summer stracili ze sobą dziewictwo i scena "po" była bardzo podobna, a mianowicie:
- Wow. Więc to był seks.
- Tak.
Reszta odcinka polegała na tym, że rozpaczali nad tym, jak było okropnie. W końcu jednak Summer przyznała się Sethowi, że to był też jej pierwszy raz, nie tylko jego, no i od tamtej pory byli razem, chociaż na początku się z tym ukrywali przez bodajże dwa odcinki
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 38 z 40
Pozwolenia na tym forum: