Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 4 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Vivien Pon Mar 18, 2013 8:17 am

Moja reakcja
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 4 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Justyna Pon Mar 18, 2013 8:18 am

I ja głupia obejrzałam chociaż widziałam Wasze komentarze. Nie myślałam, że będzie aż tak tragicznie.

Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pon Mar 18, 2013 9:25 am

Nie wiedziałam, że ten filmik wzbudzi tu tyle negatywnych emocji... No dobra, wiedziałam dlatego go tu umieściłam Razz

desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pon Mar 18, 2013 10:55 am

Desertrose jak mogłaś Razz przez to coś wszystkie dziewczyny miały koszmary ;p
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Mar 19, 2013 10:35 am

tutaj znajdziecie artykuł wg którego (niby) Wren jest A: [You must be registered and logged in to see this link.]
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Mar 19, 2013 11:56 am

Już kiedyś widziałam podobny artykuł z tymi wszystkimi dowodami i przyznam szczerze, że byłabym skłonna uwierzyć gdyby nie brakowało porządnego motywu. To, że Wren kocha Spencer to żaden argument bo A pojawia się gdy Wren widzi Spencer po raz pierwszy więc raczej tak od razu się nie zakochał. Poza tym już Ali dostawała wiadomości od A. Nawet jeśli(jak gdzieś już czytałam) Wren kochał kiedyś Ali a ona go odrzuciła nie widzę najmniejszego powodu żeby mścił się na dziewczynach. Dodajmy, że w niektórych argumentach jest sporo nieścisłości, cardio nie chodzi o kardiologię tylko trening cardio, drinka w pierwszym odcinku zamówiła Spencer a nie Wren a jeśli chodzi o dostęp do dokumentów medycznych czy leków to nie raz widzieliśmy jak łatwo dziewczyny przebierają się za pielęgniarki i buszują po szpitalu czy kostnicy. Skoro A jest takie bogate może spokojnie przekupić parę osób żeby dostać to co chce. I do tego bogactwa dodam, że średnio chce mi się wierzyć żeby tak młody lekarz był niby tak bogaty. Ale może się mylę, nie mam pojęcia ile zarabiają lekarze w USA. Bardziej bym przypuszczała, że te wskazówki są nam specjalnie podsuwane a szczególnie ta z "nosey bitches die".

Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Wto Mar 19, 2013 1:36 pm

Ma ktoś link do live streama na dzisiaj? Jeśli tak, bardzo bym prosiła o podanie. Smile I jeszcze o której dokładnie godzinie to leci?
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Wto Mar 19, 2013 2:50 pm

Dziś finał, a mnie to w ogóle nie obchodzi. Już mi nie zależy na odpowiedziach. Straszne to jest.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Adrianna_ Wto Mar 19, 2013 3:33 pm

nie jesteś jedyna.. w tamtym roku nie moglam sie tego finalowego odcinka doczekac, a teraz to splywa po mnie.. jak mozna tak zejsc na dno.. ;/
Adrianna_
Adrianna_
Dorota & Gossip Girl
Dorota & Gossip Girl

Liczba postów : 160

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Mar 19, 2013 5:25 pm

haha, ja się właśnie czytając wypowiedź Viv dowiedziałam, że już finał xD
jedyne co chcę wiedzieć to czy Wren jest A xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Wto Mar 19, 2013 6:30 pm

Zapowiadali tyle, że czego to oni nie ujawnią (z kim spotkała się Jenna, kto był w masce w pociągu, jak werbowani są ludzie do a-teamu itd.) więc ja tam jestem ciekawa jak z tego wybrną Very Happy jeśli starczy mi sił to chciałabym oglądać w nocy Smile
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Mar 19, 2013 6:31 pm

O finał ? dobrze wiedzieć. Kiedyś obejrzę Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Mar 19, 2013 7:03 pm

Ja bym się może nawet pokusiła na oglądanie na żywo, więc jeśli ktoś ma link do streama to również będę bardzo wdzięczna.

Jeśli chodzi o Wrena-A. Nie kupuję tego. Za bardzo chcą nam wszyscy wmówić, że Wren jest tym złym i że nie można mu ufać. Natomiast jeśli chodzi o wskazówki - takie same zestawienia powstawały już dla Ezry, Arii, Spencer, Jenny czy Melissy. Na każdego da się wyłapać takie detale. A tymczasem koniec końców A i tak zostaje postać, która zupełnie do niczego nie pasuje (patrz: Mona). Poza tym podczas gdy część tych 'dowodów' jest rzeczywiście ciekawa i wygląda obiecująco, to część jest tak bzdurna i wyciągnięta na siłę z kontekstu, że czytanie tego aż boli. Klucz francuski? 'Wren znaczy władca'? Dziedziczna schizofrenia o zupełnie innych objawach + inne zaburzenia psychiczne? Błagam, bądźmy poważni. A rzekome bogactwo bardziej kojarzy mi się ze Spence czy nawet Ezrą (kasa familii Fitzgeraldów;D) niż Wrenem.

No, ale już dziś się dowiemy co i jak;) Lubię Wrena i shippuję Wrencer z całego serca więc mam nadzieję, że nie zrobią z niego jednak A.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Mar 19, 2013 7:11 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ja tu oglądałam zawsze Smile
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Mar 19, 2013 7:18 pm

DziękujęWink
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Klaudia Wto Mar 19, 2013 7:20 pm

Tak na wszelki wypadek przypominam, że w USA zmienili już czas. Więc odcinek będzie godzinę wcześniej niż zawsze.
Klaudia
Klaudia
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 978

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Mar 19, 2013 7:24 pm

Dzięki za informację. Czyli o 1, tak?

Ej, jak jest nas trochę więcej (tych, którzy chcą dziś oglądać na żywo) to możemy się umówić na czat tutaj na forum. W trakcie oglądania będzie raczej ciężko pisać, ale zawsze podczas reklam można parę uwag wymienićWink
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Mar 19, 2013 7:27 pm

Z ogromną radością przystanę na Twoją propozycję Karolino.

PS. O 2 to jest już po zmianie.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Mar 19, 2013 8:40 pm

Ja chyba też będę oglądać na żywo, mam sporo do zrobienia na historię literatury a jutro nie mam zajęć. Najwyżej otworzę mojemu facetowi i wrócę spać, hahaha xD To w końcu o 1 czy o 2?
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Mar 19, 2013 9:25 pm

Bru,też mi problem, pójdźcie spać razem xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Mar 19, 2013 9:31 pm

Huehuehue, on ma problemy ze snem xD Chociaż twierdzi, że moja obecność ma na niego zbawienny wpływ.

Koniec offtopu ;D O której w końcu będzie odcinek?
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Mar 19, 2013 9:44 pm

O DRUGIEJ.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Mar 19, 2013 9:46 pm

według youhaveamessage z filmwebu jest o 1 ( ale nawet tam ludzie sie wahają pomiedzy 1 a 2 )
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Mar 19, 2013 9:49 pm

Pytanie brzmi: o której jest normalnie? O 2 czy o 3?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Mar 19, 2013 9:50 pm

Ej no, widziałam jak ludzie odliczają na tumblrze.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: