Teorie na temat A
+83
Julka151
ania920
Weroncia130
chile91
kaest15
Sioru
lalalalalalala
Catmouse
ravishmered
gaabrysiaaa
Damian91
martitka03
Vella
monster7
MoNiKa_DT
weronika159
drlov
monisiaaa33
olkutka
AsiaSSS
Carrot
imagin
Monaliza
lisek897
blondie13
eltont
zivAh
cyganka
oskarr
aska2525
holly10
pinkaa5
nieomal
sm1990
Cynicznie
anekk
Smile737
stelline
laceyl
bihacz
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
delenateam
Eqoore
lewitacja
unnormaly
mini6222
pagille
Merigold
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
kellerka
rose22
Miyu
VivianDarkbloom
Luna_Amelia
Karola_96
agnieszka89
nana88
chicane
Madalicious
hiphiphooray
PLL
juka13
ksp
herooinee
dg90
patty632
lubi.natalia
alltid
pamily
MarleneFan
kajasqpol
lysiolchang
missINblack
agasiaga5
Gigi
87 posters
Strona 7 z 8
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Teorie na temat A
Ja znalazłam ŚWIETNĄ teorię na temat A. Moim zdaniem to najlepsza jaką do tej pory czytałam,wszystko wyjaśnia w logiczny sposób i producenci mogliby iść w tym kierunku.
(napisana w języku angielskim, teoria nie jest moja)
[You must be registered and logged in to see this link.]
(napisana w języku angielskim, teoria nie jest moja)
[You must be registered and logged in to see this link.]
drlov- Liczba postów : 64
Mi tez sie wydaje, ze Spencer ma cos wspolnego z tamta noca. Nie wiem dlaczego, ale jak zaczelam ogladac perwszy sezon bylam przekonana, ze ona jest A, ale pozniej zwatpilam ;p
ania920- Liczba postów : 24
Mi także się wydaję , że Spencer ma coś wspólnego z tamtą nocą być może widziała kto uderzył wtedy Alison w głowę.
Smile737- Liczba postów : 31
Jeśli chodzi o teoria BIG A myślę że możemy spokojnie wykluczyć:
- ezre
- jenne
- cece
- jasona
- dziewczyny ( chociaz troszke szkoda mialam nadzieje ze to bedzia Aria bo jej nie lubie)
- rodziców łacznie z mama Ali która mysle ze ma cos z A wspolnego ale big A nie jest
Może big A okaze sie Melisa albo Wren ktorzy byli w pierwszym odcinku a podobno to tam widzilismy BIG A
- ezre
- jenne
- cece
- jasona
- dziewczyny ( chociaz troszke szkoda mialam nadzieje ze to bedzia Aria bo jej nie lubie)
- rodziców łacznie z mama Ali która mysle ze ma cos z A wspolnego ale big A nie jest
Może big A okaze sie Melisa albo Wren ktorzy byli w pierwszym odcinku a podobno to tam widzilismy BIG A
agnieszka89- Liczba postów : 43
Serial robi sie coraz bardziej pokręcony, niestety
Ostatnio zmieniony przez lisek897 dnia Czw Lut 27, 2014 10:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
lisek897- Liczba postów : 39
znając ten serial to A może się okazać osoba, której w ogole nie podejrzewamy, zarówno może to być, któraś z dziewczyn jak i któryś z rodziców dziewczyn...
pink_rose- Liczba postów : 43
Pewnie się okaże, że ktoś tam czegoś nie pamięta itd, to już normalne w tym serialu
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
kolejnym A może być szczerze mówiąc każdy co jest normalne w tym serialu
Julka151- Liczba postów : 39
Znając PLL to nie zdziwię się, jak na koniec się okaże, że to wszystko jest jak w The Truman Show I to w połączeniu z Igrzyskami śmierci Kłamczuchy zostały uśpione i przeniesione do ogromnego studia filmowego i cała gra A to reality show, a widzowie decydują, kto ma zginąć i obstawiają, czy rozwiążą jakąś zagadkę, hahaha
Merigold- Liczba postów : 35
Chyba Sara Harvey - dziewczyna, która również zaginęła, parę odcinków temu Hanna znalazła jej przyjaciółki. Podejrzewają, że to ona leży w grobie zamiast Ali, ale chyba nie zgadzają się daty. Jakieś teorie na ten temat?
Merigold- Liczba postów : 35
Ktoś mówił, że wątek tej dziewczyny już jest skończony.
cyganka- Liczba postów : 97
ta dziewczyna chyba zaginela pozniej niz pochowali "ali " wiec to nie moze byc ona w grobie
bihacz- Liczba postów : 48
Ja myślę, że to może Jason jest A. Wszyscy byliby wtedy w szoku, a o to też scenarzystom chodzi;)
eyens- Liczba postów : 20
Podobno big A pokazany/pokazana jest już w pierwszym odcinku.
vEdderka1- Liczba postów : 45
Jason lub Wren, a w każdym razie ktoś z generacji Melissy
alltid- Liczba postów : 43
Teraz to jest zrobione tak, żeby wszyscy myśleli, że to Jason jest A, ale jak zwykle zrobią nas w balona i to będzie ktoś inny. Wydaje mi się, właśnie też że to może być Wren, bo ma dostęp do leków (chociaż tam to może i każdy ma, więc to nie jest wyznacznik...) i jeszcze kiedyś w Radley kolorował rysunek z czerwonym płaszczem. No i nikt się nie spodziewa, że to on
A moze Wren i Jason to geje i dzialaja wspolnie ? Popatrzcie, moze Ali sie o tym dowiedziala przez te filmiki, ale jeszcze tego nie ujawnila. Jason uderzyl Ali, pani Di to widziala i chciala go chronic myslac, ze Ali nie zyje i dlatego ja pochowala. A pozniej Jason bal sie, ze wszystko wyspiewa i zabil ja ?
Nie, na powaznie to pasuje tutaj ten watek z blizniakami - Jason i jego psycho brat
Nie, na powaznie to pasuje tutaj ten watek z blizniakami - Jason i jego psycho brat
Ostatnio zmieniony przez ania920 dnia Sro Kwi 09, 2014 5:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
ania920- Liczba postów : 24
ania920 napisał:A moze Wren i Jason to geje i dzialaja wspolnie ? Popatrzcie, moze Ali sie o tym dowiedziala przez te filmiki, ale jeszcze tego nie ujawnila. Jason udezyl Ali, pani Di to widziala i chciala go chronic myslac, ze Ali nie zyje i dlatego ja pochowala. A pozniej Jason bal sie, ze wszystko wyspiewa i zabil ja ?
haha ależ to z gejami by świetnie pasowało
A ja mysle ze oni sami juz nie wiedza kim jest A... Mona przejela pomysl A kiedy Ali zniknela... A pozniej jak sie wydalo wszystko z Mona to nagle prawdziwe A znowu zaczelo dzialac:/ wkurza mnie takie przeciaganie... Mielismy sie tyle dowiedziec a tak naprawde nic nam konkretnego nie powiedzieli tylko kolejne watki zaczeli zamiast zakonczyc poprzednie urwane w polowie...
kaest15- Liczba postów : 113
Myślę ze bedize motyw bliźniaczki i zółta bluzka przyszykowana przez Pania D miała znaczenie (" będzie Ci dobrze w tym kolorze"). Moze chodziło o to, żeby mogła rozróżnić córki, Alison i tę bardziej niebezpieczną.
Poza tym, kogo rodzic moze kryc jesli chodzi o tak okropną rzecz jesli nie własne dziecko?
Poza tym, kogo rodzic moze kryc jesli chodzi o tak okropną rzecz jesli nie własne dziecko?
lisek897- Liczba postów : 39
lisek897 napisał:Myślę ze bedize motyw bliźniaczki i zółta bluzka przyszykowana przez Pania D miała znaczenie (" będzie Ci dobrze w tym kolorze"). Moze chodziło o to, żeby mogła rozróżnić córki, Alison i tę bardziej niebezpieczną.
Twórcy serialu mówili, że nie będzie motywu bliźniaczek tak jak to zrobili w książce >.>
lisek897 napisał:Myślę ze bedize motyw bliźniaczki i zółta bluzka przyszykowana przez Pania D miała znaczenie (" będzie Ci dobrze w tym kolorze"). Moze chodziło o to, żeby mogła rozróżnić córki, Alison i tę bardziej niebezpieczną.
Przeciez ta bluzke z torby miala na sobie Cece... Przynajmniej taka sama...
kaest15- Liczba postów : 113
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Oficjalne informacje na temat sezonu 5
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Zanim założysz nowy temat
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Zanim założysz nowy temat
Strona 7 z 8
Pozwolenia na tym forum: