Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ezra

+101
adka694
palomitta
hazelnut
Ala
vEdderka1
Anabele
meggheart
imfi
kajojinka
iwona300789
cherry_crush
xyzc
ania920
xyzc2
Weroncia130
chile91
ironically
Sioru
kaest15
efi
lalalalalalala
xoxoxx
wredota
gaabrysiaaa
ravishmered
intears
jeordie
paula91
Eris
just262
Monaliza
drlov
Vella
martitka03
MoNiKa_DT
natally
mb198
Carrot
olkutka
imagin
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
zivAh
Nessy
anekk
oskarr
aska2525
paulka4
Julka151
halanna
genevievee
paula014
Charlize32
pinkaa5
Smile737
stelline
laceyl
VivianDarkbloom
lunka01
adamk86
madziiuulami
najsys
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
delenateam
bihacz
lewitacja
unnormaly
pagille
Gonia
agos3009
wikitoriwikens
rose22
Słomka191
Secret_Dreamer
nieomal
Karola_96
agnieszka89
nana88
chicane
hiphiphooray
PLL
Miyu
kellerka
juka13
patty632
lubi.natalia
alltid
MarleneFan
holly10
love_A
monisiaaa33
missINblack
kajasqpol
lysiolchang
weronika159
agasiaga5
105 posters

Strona 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Ezra - Page 5 Empty Re: Ezra

Pisanie by pinkaa5 Sob Sty 25, 2014 5:23 pm

Po tym co zrobił z workiem treningowym jestem pewna że ma coś z psychiką i wcale mu na arii nie zależy. Ona jest dla niego tylko wtyczką

pinkaa5

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sob Sty 25, 2014 5:31 pm

pinkaa5 napisał:Po tym co zrobił z workiem treningowym jestem pewna że ma coś z psychiką i wcale mu na arii nie zależy. Ona jest dla niego tylko wtyczką

Nie uważasz, że gdyby Ezra był -A, to by się nie "wystawił" w ten sposób? Przecież to aż zbyt oczywiste, że jedyną osobą, której zależy na tym, żeby "uszkodzić Jake'a jest Ezra.
weronika159
weronika159

Liczba postów : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by uszanowankopll666 Sob Sty 25, 2014 7:10 pm

monisiaaa33 napisał:Mi się wydaje,że współpracuje z Wrenem. Nie mieli wspólnych scen, a Wren wydaje się wiedzieć, kim jest red coat
Mi się wydaje, że domek Ezry jest właśnie od Wrena, "Kolega, który wyjechał za granicę" hmm

uszanowankopll666

Liczba postów : 39

Powrót do góry Go down

Pisanie by Charlize32 Nie Sty 26, 2014 12:38 am

Myślę, że domek może należeć do niego.. Co do Ezry i bycia A coraz bardziej mnie przeraża, jest nieprzewidywalny i to co zrobił Jakowi było okropne i ten śmiech. Bardzo przerażający... Zależy czy nie zależy.? No właśnie sama nie wiem, ale myślę, że podczas jego misji faktycznie coś poczuł do Arii, no chyba że to tylko gra bo ciągle ją okłamuje. Ładnie razem wyglądają ale wolę 100 x Jaka

Charlize32

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by pinkaa5 Nie Sty 26, 2014 10:29 am

weronika159 napisał:
pinkaa5 napisał:Po tym co zrobił z workiem treningowym jestem pewna że ma coś z psychiką i wcale mu na arii nie zależy. Ona jest dla niego tylko wtyczką

Nie uważasz, że gdyby Ezra był -A, to by się nie "wystawił" w ten sposób? Przecież to aż zbyt oczywiste, że jedyną osobą, której zależy na tym, żeby "uszkodzić Jake'a jest Ezra.

Czy ja wiem, nikt mu niczego nie udowodni. Sam Jake nie pobiegnie do Arii i nie opowie mu o swoich podejrzeniach. Nie po ich ostatniej rozmowie. Póki co Aria jest święcie przekonana o dobroci i wspaniałomyślności Ezry. Nie uwierzy póki sama nie zobaczy. A tuż przed wypadkiem Jake'a przecież wyszedł z domu po jakieś jedzenie i miał czas aby wszystko przygotować.

pinkaa5

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Nie Sty 26, 2014 11:02 am

Ja nadal nie jestem przekonana co do Ezry psychopaty. Mieliśmy już nauczkę z Toby'm, Jenną itp. Jeśli na kogoś w tym serialu kierują bezpośrednie podejrzenia, to później okazuje się, że to zmyłka.
weronika159
weronika159

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Nie Sty 26, 2014 11:03 am

Co nie zmienia faktu, że w COŚ jest zamieszany.
weronika159
weronika159

Powrót do góry Go down

Pisanie by pinkaa5 Nie Sty 26, 2014 6:06 pm

na fb ktoś wstawił scenariusz rozmowy Arii z Ezrą
Spoiler:

pinkaa5

Powrót do góry Go down

Pisanie by madziiuulami Nie Sty 26, 2014 8:01 pm

Chyba nie powinnaś tego tutaj umieszczać , tylko w odpowiednim dziale , mogą być jakieś problemy przez to bo każdy może to przeczytać.

madziiuulami

Powrót do góry Go down

Pisanie by paula014 Nie Sty 26, 2014 9:53 pm

Ezra to psychopata !!! Ten jego śmiech i podejrzane spojrzenie. Ciekawe czy naprawdę kocha Arie czy udaje ?

paula014

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by genevievee Pon Sty 27, 2014 1:52 pm

paula014 napisał:Ezra to psychopata !!! Ten jego śmiech i podejrzane spojrzenie. Ciekawe czy naprawdę kocha Arie czy udaje ?  

Obstawiałabym, że udaje;) Wydaje mi się, że jego czysta i bezinteresowna miłość byłaby za prosta na ten serial Razz

genevievee

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie by halanna Pon Sty 27, 2014 2:09 pm

Jeżeli prawda o Ezrze wyjdzie na jaw, a Aria mu wybaczy i będzie happy end, to już zupełnie zwątpię w ten serial.. zapewne okaże się, że Ezra z niejedną osobą z serialu współpracował. Jeśli to on faktycznie "ukarał" Jake'a to niezły z niego psychopata... i wtedy już go nic nie usprawiedliwia... chyba, że sam Jake święty nie jest o czym Ezra wie..

halanna

Liczba postów : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by nieomal Pon Sty 27, 2014 7:16 pm

Ja myślę, że będą próbowali go wybielić. Myślę, że jako postać byłby ciekawszy pozostając zły do końca.

nieomal

Liczba postów : 46

Powrót do góry Go down

Pisanie by agasiaga5 Pon Sty 27, 2014 9:11 pm

Wiele osób nadal nie może uwierzyć, że Ezra może być czarnym charakterem. Od początku jego postać była kreowana na taką o łagodnym charakterze, przyjaznym, mądrym usposobieniu.. I nagle widzimy go, jak uderza pięścią w szafę, krzyczy na kogoś. Dostrzegamy coś czego nigdy nie pokazał, psychupatyczne spojrzenia, jakiś obłęd.. Nie ma co - postać została pokazana z całkowicie innej, złej strony.. i nagle będą próbowali go "wybielić"?  confused Niby się zakochał itd. To będzie przegięcie..

agasiaga5

Liczba postów : 84

Powrót do góry Go down

Pisanie by Julka151 Pon Sty 27, 2014 9:57 pm

Nie wierze w to że Ezra ''nagle'' zakochał się w Arii.

Julka151

Powrót do góry Go down

Pisanie by paulka4 Wto Sty 28, 2014 3:55 pm

A ja chyba chce wierzyć Razz

paulka4

Liczba postów : 8

Powrót do góry Go down

Pisanie by aska2525 Wto Sty 28, 2014 11:37 pm

nie wiem jak wy ale mnie zły i podstepny Ezra coraz bardziej kręci Razz

aska2525

Liczba postów : 26

Powrót do góry Go down

Pisanie by aska2525 Wto Sty 28, 2014 11:46 pm

ja mysle ze Ezra nie jest tym złym, scnarzysci specjalnie probuja nam to wmowic a pozniej i tak wyjdzie ze on byl tym dobrym i probowal chronic Alison tak jak wszyscy inni ehh

aska2525

Liczba postów : 26

Powrót do góry Go down

Pisanie by oskarr Sro Sty 29, 2014 3:24 am

Moim zdaniem Ezra nie zna swojego szefa nie wie kto nim dowodzi i jest tam aby pomóc dziewczynom, mogę sie mylić ale taka jest moja teoria

oskarr

Liczba postów : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by anekk Sro Sty 29, 2014 10:06 am

oskarr napisał:Moim zdaniem Ezra nie zna swojego szefa  nie wie kto nim dowodzi i jest tam aby pomóc dziewczynom, mogę sie mylić ale taka jest moja teoria

Też tak myślę, że nie zna kto nim dowodzi. A co do tego czy chce pomóc dziewczynom to nie jestem do końca pewna.
A z tym workiem Jake'a to po prostu chciał go uciszyć, żeby nie wtykał nosa w nie swoje sprawy ^^
anekk
anekk

Liczba postów : 36

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nessy Czw Sty 30, 2014 11:52 am

Ezra może nie jest dokońca zły, mam nadzieję że niezginie tylko przeżyje będzie w 5 sezonie

Nessy

Powrót do góry Go down

Pisanie by halanna Czw Sty 30, 2014 1:08 pm

Mimo, ze nie lubię Ezry to mam nadzieję, że zostanie w serialu, bo nie lubię znikających bohaterów i tego jak pozostali bohaterowie szybko zapominają- jest to nierealne

halanna

Liczba postów : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by zivAh Czw Sty 30, 2014 3:27 pm

W 1 sezonie go lubiłam , tak samo jak Ezrię ale z sezonu na sezon był takimi kluskami coraz większymi żeby w 4 sezonie w każdej jego scenie grała złowroga muzyczka. Nie lubię dramatu na siłę . Smile
zivAh
zivAh

Liczba postów : 42

Powrót do góry Go down

Pisanie by Miyu Czw Sty 30, 2014 3:48 pm

A ja mam nadzieję, że zginie i będzie "tym złym". Nie lubię go, jest dla mnie bohaterem nudnym, ciepłe kluchy. Wolę Arię z Jake'iem lub Jasonem. A te jego miny i przerażająca muzyczka przy każdej scenie - absurdalne. :p
Miyu
Miyu

Powrót do góry Go down

Pisanie by nieomal Czw Sty 30, 2014 4:01 pm

Ciekawe czy pojawią się jakieś flash backi z Ezrą jako A, wyjaśniające niektóre rzeczy. Był pokazywany jako własnie ciepłe kluchy więc chciałabym się dowiedzieć kiedy i jak działał jako A?

nieomal

Liczba postów : 46

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: