Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ezra

+101
adka694
palomitta
hazelnut
Ala
vEdderka1
Anabele
meggheart
imfi
kajojinka
iwona300789
cherry_crush
xyzc
ania920
xyzc2
Weroncia130
chile91
ironically
Sioru
kaest15
efi
lalalalalalala
xoxoxx
wredota
gaabrysiaaa
ravishmered
intears
jeordie
paula91
Eris
just262
Monaliza
drlov
Vella
martitka03
MoNiKa_DT
natally
mb198
Carrot
olkutka
imagin
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
zivAh
Nessy
anekk
oskarr
aska2525
paulka4
Julka151
halanna
genevievee
paula014
Charlize32
pinkaa5
Smile737
stelline
laceyl
VivianDarkbloom
lunka01
adamk86
madziiuulami
najsys
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
delenateam
bihacz
lewitacja
unnormaly
pagille
Gonia
agos3009
wikitoriwikens
rose22
Słomka191
Secret_Dreamer
nieomal
Karola_96
agnieszka89
nana88
chicane
hiphiphooray
PLL
Miyu
kellerka
juka13
patty632
lubi.natalia
alltid
MarleneFan
holly10
love_A
monisiaaa33
missINblack
kajasqpol
lysiolchang
weronika159
agasiaga5
105 posters

Strona 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Ezra - Page 6 Empty Re: Ezra

Pisanie by Beautuful Czw Sty 30, 2014 4:35 pm

Od początku serialu go nie lubiłem, był zbyr wyidealizowany i trochę nudny, dlatego cieszę się że jest hjednym z podejrzanych Smile

Beautuful

Liczba postów : 8

Powrót do góry Go down

Pisanie by Avalon Valmont Czw Sty 30, 2014 5:52 pm

Myślę, że współpracuje z Moną.

Avalon Valmont

Liczba postów : 20

Powrót do góry Go down

Pisanie by eltont Czw Sty 30, 2014 7:49 pm

Beautuful napisał:Od początku serialu go nie lubiłem, był zbyr wyidealizowany  i trochę nudny, dlatego cieszę się że jest hjednym z podejrzanych Smile

Mam tak samo!!!

eltont

Liczba postów : 25

Powrót do góry Go down

Pisanie by anekk Czw Sty 30, 2014 7:55 pm

Beautuful napisał:Od początku serialu go nie lubiłem, był zbyr wyidealizowany  i trochę nudny, dlatego cieszę się że jest hjednym z podejrzanych Smile

może, że właśnie był taki idealny i każdemu się nudził to dali mu w końcu sensowną rolę w tym serialu Razz
anekk
anekk

Liczba postów : 36

Powrót do góry Go down

Pisanie by blondie13 Czw Sty 30, 2014 8:16 pm

Mi Ezra w 1 sezonie się podobał,później już coraz mniej a teraz jako postać w ogóle Very Happy

blondie13

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by Charlize32 Pią Sty 31, 2014 10:05 am

Ezra jest w tym sezonie tajemniczy i mroczny, natomiast w pozostalych sezonach był taki nijaki.! Nie lubilam go od poczatku, nie wiem czemu, zawsze wydawal mi sie troche podejrzany szczegolnie, jak mial w pierwszym sezonie maszyne do pisania.Wink jestem ciekawa jego roli w zaginieciu Ali.

Charlize32

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by imagin Pią Sty 31, 2014 5:28 pm

Ezra jako A zdecydowanie zyskał! po pierwszym sezonie stał się dla mnie odrobinę nudny, ale teraz zaczęło się duuuużo dziać! nie jestem do końca pewna, czy przyczynił się bezpośrednio do "śmierci" Ali... wydaje mi się, że był w to zamieszany ktoś jeszcze

imagin

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie by olkutka Sob Lut 01, 2014 12:22 am

agasiaga5 napisał:Wierzycie, że telefon do mamy Hanny podczas wizyty Ezry w ich domu był przypadkowy? Coś podejrzanie długo dzwoniący przeciągał rozmowę tak, jakby chciał dać mu czas na przeszukanie rzeczy Hanny.
Ezra bankowo współpracuje z Moną, tego jestem bardziej niż pewna. Wydaje mi się, że może mu pomagać Pani D albo Cece

olkutka

Liczba postów : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by Carrot Sob Lut 01, 2014 2:37 pm

A ja myślę, że nie współpracuje z Moną. Raczej jest w przeciwnym A-Team, tak przynajmniej wywnioskowałam z ich ostatniej rozmowy
Carrot
Carrot

Liczba postów : 42

Powrót do góry Go down

Pisanie by wikitoriwikens Sob Lut 01, 2014 3:00 pm

Ezra jako A. nabrał charakteru co bardzo pomogło tej postaci, więc mam nadzieję, że okaże się zły i nie zniknie w 5. sezonie Wink

wikitoriwikens

Powrót do góry Go down

Pisanie by olkutka Sob Lut 01, 2014 11:55 pm

Carrot napisał:A ja  myślę, że nie współpracuje z Moną. Raczej jest w przeciwnym A-Team, tak przynajmniej wywnioskowałam z ich ostatniej rozmowy

W przeciwnym A-teamie? ale przecież ta cała kryjówka A w której on był. Charakterystyczne rekwizyty jak typowy trunek, który Ezra zawsze pije i później jest pokazane A jak go trzyma w dłoni, rękawiczki itp ? A może rzeczywiście on był na tyle zakochany w Alison, że postanowił odnaleźć osobę, która ją atakuje i ... chciał być krok przed dziewczynami ? Kurde, sama już nie wiem Sad

olkutka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Carrot Nie Lut 02, 2014 8:10 am

olkutka napisał:
Carrot napisał:A ja  myślę, że nie współpracuje z Moną. Raczej jest w przeciwnym A-Team, tak przynajmniej wywnioskowałam z ich ostatniej rozmowy

W przeciwnym A-teamie? ale przecież ta cała kryjówka A w której on był. Charakterystyczne rekwizyty jak typowy trunek, który Ezra zawsze pije i później jest pokazane A jak go trzyma w dłoni, rękawiczki itp ? A może rzeczywiście on był na tyle zakochany w Alison, że postanowił odnaleźć osobę, która ją atakuje i ... chciał być krok przed dziewczynami ? Kurde, sama już nie wiem Sad

Podobno o to może chodzić Smile a dlatego myślę, że nie działa razem z Moną, bo chyba by nie pokazali w ten sposób ich rozmowy, w sensie niedopowiedzenia, dziwne spojrzenia itp. Chyba, że chcą nas zmylić, ale ktoś kto działa razem nie rozmawia w ten sposób.  Very Happy takie jest moje zdanie, ale jak wiemy w PLL wszystko jest możliwe więc oczywiście nie upieram się przy tej teorii  Very Happy 

Carrot
Carrot

Liczba postów : 42

Powrót do góry Go down

Pisanie by mb198 Pon Lut 03, 2014 9:19 pm

Co do Ezry mysle ze po Alison i dziewczynach jest najwazniejsza postacia w PLL mysle ze mial romans z Alison a ona z nim pogrywala w miedzy czasie spotykala sie z innymi itd. on chorobliwie zazdrosny o nia i tak wszystko sie zaczelo

mb198

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by kar0linkka Wto Lut 04, 2014 11:06 am

Zbyt chore zagrywki ma teraz żebym mogła uwierzyć, że jest dobry. Te noże u Jake'a? Psychol.
kar0linkka
kar0linkka

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 12:22 am

A ja nadal twierdzę, że Ezra jako -A to zwykła zagrywka twórców serialu. Jeszcze nigdy nie było tak, żeby -A okazało się kimś, kogo nam "podają na tacy". Wręcz przeciwnie. Myślę jednak, że Ezra wie o tym, że Ali żyje i próbuje ją odnaleźć. Może dlatego współpracuje z Moną. Wydaje mi się, że była kiedyś taka scena, w której Mona rozmawiała z Shaną. Jeśli czegoś nie pomyliłam Smile Z tego by wynikało, że skoro Shana pomaga Ali, to Mona też.
weronika159
weronika159

Liczba postów : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by natally Sro Lut 05, 2014 11:58 am

Podoba mi sie jak ewoluowała rola Ezry, kiedyś był bardzo mdły a teraz nabiera charakteru Very Happy

natally

Powrót do góry Go down

Pisanie by MoNiKa_DT Sro Lut 05, 2014 4:12 pm

Zgadzam się z natally. Chyba nikt nie brał na serio tych żartów, że Ezra jest A

MoNiKa_DT

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by martitka03 Sro Lut 05, 2014 4:17 pm

kurczę naprawdę mnie zastanawia co takiego Ezra chce od Ali. Bo gdyby była zwykłą dziewczyną, z ktorą sobie trochę poświrował i zaciągnął do łóżka, to raczej na wieść o jej śmierci zachowałby się tak samo jak wszyscy: uwierzyłby. A ten nie, musi się bawić w tajnego agenta i szuka jej po całym kraju. Czy aż tak ją kochał lub nadal kocha, żeby się nie poddawać, czy też Ali wie coś, czego nie powinna? mam w głowie milion teorii, ale żadna po dłuższym przemyśleniu jest głupia;d Chociaż wątpię, by to Ezra był głównym A. Myślę, że on jedynie chce dostać się do Alison.
martitka03
martitka03

Liczba postów : 66

Powrót do góry Go down

Pisanie by MoNiKa_DT Sro Lut 05, 2014 4:19 pm

O właśnie. Co mu takiego Ali zrobiła, że on tak jej szuka, to też jest dobre pytanie i miejmy nadzieję, że twórcy fajnie rozwiążą ten wątek

MoNiKa_DT

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Pisanie by drlov Sro Lut 05, 2014 7:14 pm

Moim zdaniem on Ali pomaga. Zresztą aktorka, która gra Shanę wczoraj na swoim twitterze jakiejś dziewczynie która (w tłumaczeniu na polski) napisała że nie chce żeby Ezra był A odpowiedziała "Ezra can't possibly be A" (tł. Ezra ewentualnie nie może być A)
kurcze wstawiłabym screena, ale nie wiem jak Very Happy
drlov
drlov

Liczba postów : 64

Powrót do góry Go down

Pisanie by martitka03 Sro Lut 05, 2014 7:27 pm

a mi tak podoba się Ezra psychol:) nabrał charakteru i tak jakby zmeżniałSmile a teraz znowu okaże się ciapą? Prosze nieeeee...Smile niech on będzie zły Smile
martitka03
martitka03

Powrót do góry Go down

Pisanie by Monaliza Sro Lut 05, 2014 8:35 pm

martitka03 napisał:kurczę naprawdę mnie zastanawia co takiego Ezra chce od Ali. Bo gdyby była zwykłą dziewczyną, z ktorą sobie trochę poświrował i zaciągnął do łóżka, to raczej na wieść o jej śmierci zachowałby się tak samo jak wszyscy: uwierzyłby. A ten nie, musi się bawić w tajnego agenta i szuka jej po całym kraju. Czy aż tak ją kochał lub nadal kocha, żeby się nie poddawać, czy też Ali wie coś, czego nie powinna? mam w głowie milion teorii, ale żadna po dłuższym przemyśleniu jest głupia;d Chociaż wątpię, by to Ezra był głównym A. Myślę, że on jedynie chce dostać się do Alison.

Według mnie Alison uznaje Ezrę za jedyną osobę, której może zupełnie zaufać. Albo uważała tak do pewnego momentu i informowała go gdzie jest,bo chciała przecież wrócić. Później się czegoś o nim dowiedziała (złego, bądź tego że spotyka się z Arią) i już mu o sobie nie dawała znać, a on postanowił dalej jej szukać  Neutral 

Monaliza

Liczba postów : 48

Powrót do góry Go down

Pisanie by martitka03 Sro Lut 05, 2014 8:45 pm

widzisz, nie wzięłam nawet pod uwagę tego, że ona mogła się z nim kontaktować z własnej woli. zawsze myślalam, że od niego uciekała i od A. więc nie wiem już sama:) im więcej czasu spędzam na tym forum tym więcej mi się miesza i już nie mam pomysłów:) ale i tak mogło być, choć nie wiem czemu ale nie wydaje mi się żeby oni mieli kontakt:) ale byc może się mylęSmile
martitka03
martitka03

Powrót do góry Go down

Pisanie by weronika159 Sro Lut 05, 2014 9:09 pm

Ten jego tajemny pokój chyba sugeruje, że wiedział, że Ali żyje. Nie sądzę, żeby się z nim kontaktowała po ucieczce, bo wtedy by jej pewnie nie szukał.
weronika159
weronika159

Liczba postów : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: