Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 5 z 18
Strona 5 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Dzień na minus :(
Tak Karolina...Wczoraj wieczorem oglądałam różne wywiady i natrafiłam na taki gdzie padły te słowa.Jeszcze bardziej ją znienawidziłam.
Dziewczyny jesteśmy lepsze od 13.Mamy większe szanse że w razie czego to my możemy zostać żonami + wiemy w jakich grają klubach
Kasia wczoraj oglądałam z nimi wywiad i mówił że zaczeli tak na poważnie gdy on miał około 16 lat.
Dziewczyny jesteśmy lepsze od 13.Mamy większe szanse że w razie czego to my możemy zostać żonami + wiemy w jakich grają klubach
Kasia wczoraj oglądałam z nimi wywiad i mówił że zaczeli tak na poważnie gdy on miał około 16 lat.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Kasia napisał:Naprawdę związek Szczęsnego i Sandry trwał LATA? Przecież ona ma 18.
No a zaczęli się spotykać jak miała 16. Przecież oglądałyśmy wywiad równolegle! Widocznie ja słuchałam a ty tylko patrzyłaś...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Na pewno bardziej poważny niż słit 13 które nie wiedzą gdzie on gra
Ewa- Chair & Ness
GG, czuję się jeszcze bardziej zraniona w tej chwili ;( Ja o jego istnieniu NIE WIEDZIAŁAM, przed 9 czerwca. Pamiętam moment zakochania: jak się gładził w reklamie Gilette I nie wstydzę się, że się nim jaram
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Oni mają spory potencjał
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dobra, nie chce mi się więcej szukać
Go??- Gość
Zwróciłam na nich uwagę niedawno, wszędzie są razem. A jak przyjechali do strefy, żeby dziękować za wsparcie Lewy wyszedł pierwszy z autobusu, po czym stanął i poczekał na Wojtka.
Rojtek Lęsny ♥
Rojtek Lęsny ♥
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Zwróciłam na nich uwagę niedawno, wszędzie są razem. A jak przyjechali do strefy, żeby dziękować za wsparcie Lewy wyszedł pierwszy z autobusu, po czym stanął i poczekał na Wojtka.
Team Rojtek Lęsny
No właśnie też to zauważyłam, że często SĄ RAZEM Podobnie jak Błaszczykowski i Piszczek
Go??- Gość
Rojtek Lęsny! hahah Kocham to
Nawiasem mówiąc, znalazłaś Bjuti w końcu filmik pomeczowy? Bo ja też chciałabym to zobaczyć ale nie mogę znaleźć
Nawiasem mówiąc, znalazłaś Bjuti w końcu filmik pomeczowy? Bo ja też chciałabym to zobaczyć ale nie mogę znaleźć
Szczerze? Wolę żeby oni byli razem niż żeby pałętała się tam anka cyganka bez kubka i garnka xd
Ewa- Chair & Ness
Karolina napisał:Rojtek Lęsny! hahah Kocham to
No właśnie nie. Na tvp coś próbowałam szukać, ale zero efektów. Niektóre fanowskie filmiki zawierają te sceny np. z płaczącym Tytoniem ( ), ale całości nigdzie nie znalazłam. Będę szukała dalej i dam znać jakby co.
Lewandowska- Bart & OTH
Obiecałam sobie, że nie obejrzę jej w DDTVN, ale musiałam. Robert, nie rób tego Wygląda na wredną.
Widziałam tą Sandrę. O Boże, tragedia. Piszczek też ma taką blacharowatą. Chyba Kuba jako nieliczny ma normalną żonę.
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Widziałam tą Sandrę. O Boże, tragedia. Piszczek też ma taką blacharowatą. Chyba Kuba jako nieliczny ma normalną żonę.
Lewandowska- Bart & OTH
NIEPRAŁABYM ♥
[You must be registered and logged in to see this link.]
Widziałyście? Ona tu mówi, że poznali się na stołówce na studiach;D Dajcie mi jej zdjęcie bez makijażu, proszę.
Widziałyście? Ona tu mówi, że poznali się na stołówce na studiach;D Dajcie mi jej zdjęcie bez makijażu, proszę.
Lewandowska- Bart & OTH
On powiedział "młodzi jesteśmy jeszcze" :< A to było niedawno przecież, ona go naciskała na pewno! Robert, pogoń ją!
Możecie się ze mnie śmiać
Możecie się ze mnie śmiać
Lewandowska- Bart & OTH
Ja się z ciebie nie śmieję, ja jestem z tobą nie podoba mi się ona. Ma taki wredny wyraz twarzy i jakoś dziwnie mówi xD Tak jakby jej nie zależało na nim wcale! A on fajny chłopak jest, no <3
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Na zdjęciach wygląda lepiej niż w tym filmiku. Myślałam, że jest ładna a teraz jak to obejrzałam to szału nie ma szczerze mówiąc;)
Lewandowska- Bart & OTH
Przecież ta dziewczyna ze Szczęsnym to Sandra O.o
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Może je zabrali, żeby zatuszować romans Rojtka Lęsnego.
Lewandowska- Bart & OTH
Rojtek is on.
Rojtek is on.
Wojciech Szczęsny i Robert Lewandowski o trzeciej w nocy zamówili taksówkę i urwali się reporterom.
Pochodzący z Warszawy Lewandowski spotkał się wieczorem z Wojtkiem Szczęsnym na grillu. Nie brakowało dobrego jedzenia i piwka.
Boże, właśnie zdałam sobie sprawę, że w moim profilu widnieje napis "Ania_ has no friends yet" ... jakie to dołujące
i jeszcze ten rudy wąsik Eda
i jeszcze ten rudy wąsik Eda
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Strona 5 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Strona 5 z 18
Pozwolenia na tym forum: