Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 4 z 18
Strona 4 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Dzień na minus :(
dziewczyny TM ma byc za rok na wiosne, nie bedzie go na jesien, główny sponsor Procter & Gamble się wycofał dlatego na jesien nie bedzie TM
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Nie ma to jak siostra, która wku*wi Cię o 7 rano i już wiesz, że cały dzień będzie zje*any...
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
sesja, zaliczenia i egzaminy zaczynają się;/ a ja zamiast siąść i uczyć sie/ czytać notatki i inne pi**doły oglądam OTH na iitv
Joanna- Blair & Naley
zrobiłi mi na uczelni egzamin z dermatologi o 7 rano ;/ żeby być na 7 rano w KRK najpóżniej o 5 musze wyjechać, co oznacza koło 4 pobudke jutro;/
Joanna- Blair & Naley
okazało się, że chyba nie odratuję danych ze zniszczonego dysku dobrze, że większość zdjęć itd. mają koleżanki, ale i tak szkoda wszystkiego;/
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Mam jutro egzamin i nie zdążę się nauczyć wszystkiego, także bardzo proszę, trzymajcie kciuki, żebym dostała pytania z tego, co umiem ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Dziewczyny możecie liczyć na mnie Powodzenia, wierzę, że jutro szczęście się do Was uśmiechnie
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Powodzenia dziewczyny ;D ja mam nadzieje ze zaliczyłam to co pisałam w sobote ( 3 zaliczenia i 1 egzamin) i wtedy mi zostanie tylko 2 przedmioty do zdania
Joanna- Blair & Naley
Powodzenia;)
Koniec Euro 2012 dla polskiej reprezentacji i w dodatku Lewandowski bierze ślub. Cierpię.
Koniec Euro 2012 dla polskiej reprezentacji i w dodatku Lewandowski bierze ślub. Cierpię.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kasia napisał:Spokojnie, Karolina to powstrzyma!!
Tak, ośmieszaj mnie publicznie, a co!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Pocieszam nasz naród w trudnych chwilach, mogłabyś nie być egoistką i udzielić moralnego wsparcia!
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
O Stachurskiej nawet wikipedii nie ma. Może bym coś na nią znalazła...
Lewandowska- Bart & OTH
Cooooooo jak to. Nie. On się nie może żenić!!!!!!!!!!
To że ona chce to nie znaczy że Robert chce
Poza tym w ostatnim wywiadzie Robert mówił,że planują a od planowania do ślubu droga daleka
Dziewczyny pamiętajcie: Narzeczona to nie ściana zawsze można się jej pozbyć
Poza tym w ostatnim wywiadzie Robert mówił,że planują a od planowania do ślubu droga daleka
Dziewczyny pamiętajcie: Narzeczona to nie ściana zawsze można się jej pozbyć
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ona powiedziała, że ją denerwują media interesujące się ich ślubem, a w wywiadach ciągle podkreśla, że bierze z nim ślub, nie rozumiem. W ogóle skąd ona go wytrzasnęła, do tego znają się tak długo. Po prostu moje serce mnie boli
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Ona powiedziała, że ją denerwują media interesujące się ich ślubem, a w wywiadach ciągle podkreśla, że bierze z nim ślub, nie rozumiem. W ogóle skąd ona go wytrzasnęła, do tego znają się tak długo. Po prostu moje serce mnie boli
Czytałam, że spotkali się za lat szczenięcych na jakimś zjeździe sportowców(?) a on myślał, że ona jest baletnicą lub tenisistką bo jest taka piękna, delikatna i w ogóle och i ach.
Kasia i Marlina zaraz przyjdą i zabiją mnie śmiechem bo znowu wracam do tego wywiadu.
A i moje serce cierpi również
Poznali się na obozie sportowym, tak ona twierdzi ;D
Moja mama mi powiedziała teraz, że Robert sam mówił, że ślub w przyszłym roku ;(((
Zaraz się okaże, że ona jest fanką Plotkary i czyta to forum
Moja mama mi powiedziała teraz, że Robert sam mówił, że ślub w przyszłym roku ;(((
Zaraz się okaże, że ona jest fanką Plotkary i czyta to forum
Ślub to zakonny chyba Ani i zaprosiła Roberta na niego
Dziewczyny dajcie spokój,który facet chciałby być z dziewczyną mówiąc "ja mam tytuł mistrza europy a Robert nie"
Poza tym Wojtek Szczęsny rozstał się z Sandrą też po wielu latach związku więc jaki problem aby Robert to zrobił
Dziewczyny dajcie spokój,który facet chciałby być z dziewczyną mówiąc "ja mam tytuł mistrza europy a Robert nie"
Poza tym Wojtek Szczęsny rozstał się z Sandrą też po wielu latach związku więc jaki problem aby Robert to zrobił
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
GossipGirl napisał:Ślub to zakonny chyba Ani i zaprosiła Roberta na niego
Ona tak powiedziała?!
A jeśli chodzi o Sandrę to w ogóle to jest jakaś straszna dziewczyna. Widziałyście zdjęcia z jej twittera? Plastic-fantastic;D
Boże, jestem żałosna. Czuję się jak napalona 13-stka.
Karo, czytałam to też... Bardzo ładna jest, ale bez przesady Nie mogę słuchać jej głosu. On ją pogoni jeszcze;D
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie mówcie, że to nie byłby piękny romans :>
Karo, co do 13-latek. One też mają prawo do jarania się megasuper ciachami, nie są gorsze od nas ;p
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nie mówcie, że to nie byłby piękny romans :>
Karo, co do 13-latek. One też mają prawo do jarania się megasuper ciachami, nie są gorsze od nas ;p
Lewandowska- Bart & OTH
Jaka słit focia! Chyba zacznę ich shippować♥
Naprawdę związek Szczęsnego i Sandry trwał LATA? Przecież ona ma 18.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Strona 4 z 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Strona 4 z 18
Pozwolenia na tym forum: