The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 39 z 40
Strona 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Nie lubić Matta...
no comments.
Kocham Iana za to co z siebie zrobił i za jego cudowną przemianę
no comments.
Kocham Iana za to co z siebie zrobił i za jego cudowną przemianę
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Jestem całkowicie wciągnięta w ten serial...
Samotnie spędzony sylwester w łóżku robi swoje i kończę prawie 1 serię
Masakra, żeby tak się wciągnąć xd
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Gosiek napisał:Jestem całkowicie wciągnięta w ten serial...
hahahhaa <3 Gosiek, już kończysz??
Wiedziałam, że Ci się spodoba, cieszę się, że się do tego trochę przyczyniłam
Go??- Gość
Dobrze Gosia! Nie rozumiałabym gdybyś się nie wciągnęła
Smutny spoiler
- Spoiler:
- Dowiedzieliśmy się kto powróci w dalszej części trzeciego sezonu Pamiętników Wampirów, a kogo najwyraźniej zabraknie.
Mamy dobrą wiadomość dla fanów Rebeki. Ona powróci do Mystic Falls, jednak po tym co zrobiła jej Elena i po tym co zrobił Stefan (zabrał trumny z ciałami pozostałych członków rodziny).
Niestety nie jest pewny powrót Elijah, którego prawdopodobnie już nie zobaczymy.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Tak marudziłam, to w końcu coś dali ;p
Zwiastun nr 2:
Zwiastun nr 2:
Kasia- Dan & Klaine
Tęsknicie za Klefanem?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mój faworyt, autor tego dzieła opanował sztukę fotomontażu DO PERFEKCJI:)
Mój faworyt, autor tego dzieła opanował sztukę fotomontażu DO PERFEKCJI:)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Tylko jedno... HAHAHAHAHAHA!!!
Co to jest?
A ostatnie, tak samo
A z dzidziusiem - słodkie:)
Co to jest?
A ostatnie, tak samo
A z dzidziusiem - słodkie:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Klefan<3333 Skąd wytrzasnęłaś to z klatami?
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
O matko, jaki ten facet był seksowny i pełen uroku..
Teraz mamy takie coś:
Czy tylko mi się tak wydaje czy on jest teraz zupełnie inny, pozbawiony uroku?
Teraz mamy takie coś:
Czy tylko mi się tak wydaje czy on jest teraz zupełnie inny, pozbawiony uroku?
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Przegina z mimiką i ma fatalną fryzurę.
Oglądałam wczoraj jakieś filmiki z pierwszego sezonu, przepaść
Oglądałam wczoraj jakieś filmiki z pierwszego sezonu, przepaść
Kasia- Dan & Klaine
Tak, też to zauważyłam. Chyba za bardzo uwierzył w swój 'zwierzęcy magnetyzm'
Ktoś na poprzedniej stronie pytał o źródło tamtych obrazków - tumblr.
Ktoś na poprzedniej stronie pytał o źródło tamtych obrazków - tumblr.
KAROLINA, zabilas mnie Klefanem zwiastunów nie oglądam, bo i tak muszę czekać do stycznia :< a Ian, faktycznie lepiej wyglądał w pierwszym sezonie niż teraz.
Ten filmik jest cudowny. jak go oglądałam to aż mi się oczy zeszkliły. Wielkie brawa dla autora.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
To nie jest zwiastun ;P
Mnie też się zaszkliły, przy scenie z Rose.
Mnie też się zaszkliły, przy scenie z Rose.
Kasia- Dan & Klaine
Po wspólnym nocnym oglądaniu TVD z Kasią mogę powiedzieć tylko tyle:
JESTEM W SZOKU!!
JESTEM W SZOKU!!
Go??- Gość
Też od razu tutaj weszłam, MATKO DZIEWCZYNY, JAK MOŻECIE SPAĆ JAK TU SIE TAKIE COŚ DZIEJE!!!!!!!!!!!!
Kasia- Dan & Klaine
Sama nie wiem co czuje! Nie będzie żadnej opinii o odcinku xD
Kasia- Dan & Klaine
Obejrzałam. Pozwolę sobie na nieco bardziej rozwiniętą wypowiedź niż dziewczyny;)
Podsumowując, ocena: 8/10. Team: STELENA
- Spoiler:
- Odcinek bardzo bardzo dobry, ale jednak nie powalił mnie na kolana. Co nie zmienia faktu, że kilka scen i wątków było naprawdę imponujących;)
- Klaus. Kocham go. Jego uśmiech jest absolutnie zniewalający:) Nie rozumiem, dlaczego tak bardzo starał się odzyskać Rebekkę po to, by później wbić jej sztylet w serce, ale ok...
- Stefan. Chyba wszyscy się zgodzą, że to on rządzi w tym sezonie;) Co jest o tyle zabawne, że pojawia się 10 razy mniej niż Damon. W ogóle to czy tylko ja mam wrażenie, że teraz Stefan jest jednym z tych potężnych przeciwników pokroju Klausa, Elijah etc., a Damon wygląda przy nim jak wampirza sierotka Marysia, która niepotrzebnie wciska nos w sprawy dorosłych?
No i rozmowa Steleny... Stefan zachował się jak totalny dupek i widać było, jak krzywdzi Elenę a i tak jedyne co miałam w głowie podczas tej sceny to 'Pocałuj go! Pocałuj go!' Nie pocałowała... - Damon. Rzeczywiście Ian się wypalił, robi karykaturę z tej postaci. No i wygląda też jakoś niefajnie, włosy to obrzydlistwo, a i twarz zrobiła się jakaś taka kartoflana... Czasy świetności ma za sobą, oby jeszcze do nich wrócił Natomiast scenarzyści wciąż nieźle się spisują pisząc jego postać, jego ironiczne gadki wciąż wywołują uśmiech na mojej twarzy;) 'Kids today... Where are their values?' - powiedział popijając kolejną szklaneczkę krwawej mary z samego rana w barze
Jeżeli chodzi o pocałunek - spodziewałam się, że gdy się to stanie będę bardziej podekscytowana. A w sumie mało mnie to obeszło... Scenarzyści mogli nam zafundować ich pierwszy 'prawdziwy' pocałunek kilka odcinków temu, teraz emocje jakoś opadły, przynajmniej u mnie. - No i wreszcie Jeremy - szkoda mi go strasznie. Niby wiadomo, że Elena i spółka oddalają go dla jego dobra, ale dziwnie będzie w Mystic Falls bez niego... Chłopak w końcu nie ma na głowie beznadziejnej dziewczyny (patrz: Vicky, Bonnie, duch...) i mógłby stanąć na nogi to nie! Trzeba go wysłać do jakiegoś tam Denver, czy Detroit
Ale za to odejdzie z hukiem - odrąbywanie (?) hybrydzie głowy kuchennym tasakiem: Karolina approves.
Na temat Bonnie się nie wypowiadam, bo te jej wiecznie wykrzywione wargi wołają o pomstę do nieba... - Klaus. Kocham go. Jego uśmiech jest absolutnie zniewalający:) Nie rozumiem, dlaczego tak bardzo starał się odzyskać Rebekkę po to, by później wbić jej sztylet w serce, ale ok...
Podsumowując, ocena: 8/10. Team: STELENA
Okej, nieco się już otrząsnęłam Marlina, dobrze, że byłyśmy razem, bo sama bym tam chyba zaczęła krzyczeć
- Spoiler:
Stwierdzam po tym odcinku po raz kolejny, że GG do pięt nie dorasta TVD, żadnej odcinek z 5 sezonów nie wywołał we mnie takich emocji jak wczorajsze zakończenie, mimo tego, że wspieram inną parę!
No ale od początku, pierwszych 10 minut nie widziałam, bo tam gdzie spodziewałyśmy się Pamiętników zafundowano nam Supernatural xD
Po pierwsze, Tyler znowu jest tym Tylerem z pierwszego sezonu, którego nie trawię, nawet dobrze, że w tej sytuacji nie pokazali Caroline, bo nie chciałabym oglądać jak ona cierpi z tego powodu. Czytałam gdzieś, że mają się za to znowu ożywić w tej części sezonu uczucia Matta do niej xD
Po drugie Klaus, co za przebiegły drań! Chociaż akcja z Jeremym i Alarickiem wyglądała tak jak sobie wyobrażałam po przeczytaniu spoilerów.
Mam nadzieję tylko, że pierścień wróci do dobrej formy i nic Riczkowi nie zagrozi Niech sobie spokojnie romansuje z panią doktor.
Po trzecie Jeremy, ta scena z zauroczeniem.. nie jestem jego wielką fanką, ale jest mi strasznie przykro, Elenie nie został już nikt z rodziny blisko.. Niby to była słuszna decyzja, ale wolałabym raczej zobaczyć jak on staje na nogi odnajdując się w roli pogromcy hybryd, a nie za jakiś czas przeżywać to samo gdy ten się wszystkiego dowie, bo to pewnie nastąpi.
Po czwarte Stefan, jak tylko dowiedziałam się o tym uderzeniu to byłam pewna, że to Damon dostanie, a tu taki suprajs. Dupek, to chyba jedyne słowo, które pasuje do Stefana w tamtej sytuacji. Poddał się w sprawie Eleny po prostu ;/ No i zgadzam się z Karoliną, że jest teraz potężnym przeciwnikiem, on rozdaje karty.
Po czwarte Damon miał chyba jakieś krótsze włosy w tym odcinku xD Ale twarz stanowczo mu się pogorszyła.
Scena pocałunku.. myślałam, że jestem na to gotowa, że może sobie być krótki delenowy romans, ale jak to się stało to normalnie nie mogłam uwierzyć, że to prawda. Z jednej strony bardzo mnie to bolało, chciałam żeby Elena go odepchnęła, a z drugiej było jasne, że oni się kochają. I co teraz ja się pytam..
Gdyby to było po 2 sezonie to może bym się troszkę ucieszyła nawet z rozwoju wydarzeń, ale teraz kiedy przez tych kilka odcinków pokazano nam tyle trudnej, ale pięknej miłości Steleny po prostu nie mogę..
Scenarzyści naprawdę potrafią manipulować emocjami
No i co by nie było piosenka + scena końcowa były po prostu piękne, chociaż z bólem serca, mojego i Stefanowego xD
PS. Nie wiem czy jeszcze kiedyś będę oglądać na żywo, przez te 2-5min fragmenty z setką reklam ma się wrażenie, że akcja przyspiesza jeszcze bardziej, a tu żadnego stop, replay, a ni nic !
Zapomniałam, zamknięta trumna, dobre !
Tylko czemu z udziałem Bonnie ;/
Kasia- Dan & Klaine
Ja jestem prawie w połowie 2 sezonu I Marlina nie chciała mi zdradzić spoilerów najnowszego odc. Ale zawsze mogę przeczytać wasze spoilery
Kocham ten serial <3
Kocham ten serial <3
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Strona 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 39 z 40
Pozwolenia na tym forum: