The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 38 z 40
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Nie wiem czy Wam też się to rzuciło w oczy, ale uważam, że gdyby nie więzy krwi to byłaby to piękna para:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Przepraszam, że tak tu spamuje, ale musiałam się tym z kimś podzielić moimi spostrzeżeniami:D
Przepraszam, że tak tu spamuje, ale musiałam się tym z kimś podzielić moimi spostrzeżeniami:D
Go??- Gość
Sądzę, że na tym pierwszym zdjęciu Ian bardzo chce pocałować Paula (właściwie to kto by nie chciał...)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
.. gdzieś tutaj był filmik między nimi I wanna fuck you like animal.. xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Na tym drugim wyglada trochen jak Ridge z Mody na sukces xD
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Dzięki telewizji CW, serwis KsiteTV miał okazję obejrzeć przedpremierową wersję 10 odcinka The Vampire Diaries - The New Deal, którego premiera już 5 stycznia. Mimo że nie posiadał on jeszcze gotowej oprawy muzycznej, nawet tej w tle, zapewniono, że odcinek jest warty obejrzenia.
Serwis przedstawił również 10 rzeczy, które czekają nas podczas oglądania tego odcinka. Zapraszamy do zapoznania się z nimi poniżej.
1. Bonnie! Pierwszą osobą, którą ujrzymy w odcinku jest Kat Graham jako Bonnie. Była nieobecna przez sporą część pierwszej połowy sezonu, więc miło jest ją ponownie zobaczyć. Fajnie jest również zobaczyć ją w roli jednej z najbliższych przyjaciółek i powierniczek Eleny. Niestety, po kilku minutach przestanie się tak często pojawiać, ale to dobry początek.
2. Jogging. W tym odcinku Elena wyjdzie uprawiać jogging. Podczas panującego niebezpieczeństwa w Mystic Falls i wszędzie indziej, czemu miałaby nie wyjść gdzieś samotnie? Czy ona nie wie lepiej?
3. Włosy. Albo przyzwyczailiśmy się do długich włosów Damona albo w końcu trochę się ostrzygł. Damon nie przypomina już tak bardzo Joyce DeWitt.
4. Jeremy i Tyler. W końcu spędzają razem trochę czasu w lesie, i więź między nimi zacznie się odnawiać, przynajmniej przez jedną lub dwie sceny. Matt będzie czuł się wykluczony oraz obco.
Dla mnie, Jeremy dysponuje teraz szerokim zakresem. Kiedy zdobędzie kuszę, jest swego rodzaju ciekawy. Kiedy jest wśród swojej rodziny będąc nieco dziecinnym, jest trochę denerwujący. Wydaje się również, gdzieś w połowie odcinka, że zamierza zrobić coś naprawdę głupiego. Ostatecznie nadal myślę, że jest bardziej zabawny, gdy jest nawiedzany przez swoje niesamowite zmarłe byłe dziewczyny.
5. Mówiąc o Tylerze... Reszta postaci, zwłaszcza Elena, spotyka się z nim by omówić aktualną sytuację i jego oddanie Klausowi (Niestety, Caroline nie należy do tej reszty postaci)
6. Damon jest zawsze niesamowity gdy jest zdenerwowany. Tego chyba nie trzeba tłumaczyć, prawda? I chociaż Damon będzie narzekał robiąc coś co mu się nie podoba, robi to by pomóc innym. Ta postać staje się naprawdę odkupiona i podoba mi się to. Kiedy serial miał swoją premierę, to Stefan był tym, który w przeszłości zmienił się we współczującą osobę; teraz, czy mu się to podoba czy nie, to Damon troszy się o Elenę, i dlatego wydaje się, że zależy mu na czymś więcej niż tylko na sobie.
7. Teamowcy będą zadowoleni. Jacy teamowcy? Bogowie telewizji CW nie pozwolili powiedzieć... ale mogę zdradzić, że co najmniej trzy grupy fanów zobaczą swoje ulubione postacie w akcji. Również wybór imion, które Klaus oznaczył jako "Bliscy Eleny" jest szczególnie interesujący. I niektórzy teamowcy mogą zechcieć użyć swojego przydatnego oprogramowania do nagrywania obrazu.
8. Nowe postacie. Klaus ma hybrydę odwalającą brudną robotę i ta postać jest trochę denerwująca. Za to nowa postać Dr. Fell, jest jedną z tych, którą mam nadzieję widzieć częściej. Jest grana przez Torrey DeVitto z Pretty Little Liars.
9. Decyzje rozdzierające serce. Przynajmniej jedna postać podejmuje decyzję wpływającą na kogoś innego, być może dla ich własnego dobra.
10. "Nikt z nas nie wydostanie się z tego miasta żywy." Z moim szczęściem, jest to prawdopodobnie w jednym z zapowiedzi odcinka, ale jeśli nie, to nie zamierzam powiedzieć kto wypowiada to zdanie... które jest aktualnie dość kłopotliwe dla postaci znajdujących się w mieście. Popatrzcie na wszystkich krewnych Eleny, którzy zginęli do tej pory. A jednak, z całą pewnością jest jeszcze kilka sezonów do zrobienia.
Tak, nie mogę się doczekać więcej Bonnie......
Kasia- Dan & Klaine
Na pierwszym wyszedł fajnie!
2- faktycznie jak Ridge
Trzecie natomiast jest strasznee :O
2- faktycznie jak Ridge
Trzecie natomiast jest strasznee :O
Go??- Gość
Na pierwszym wygląda jak plastikowa lala, a na drugim jak chodząca reklama chirurgii plastycznej. Na trzecim wygląda właśnie świetnie
W ogóle Ian zrobił się dziwny i już go nie kocham
W ogóle Ian zrobił się dziwny i już go nie kocham
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kolejne spoilery
- Spoiler:
- Do powrotu odcinków The Vampire Diaires pozostał już tylko tydzień. W Internecie pojawiają się coraz to nowsze informacje na ten temat. Tym razem spoilerami podzieliła się strona TVOvermind, zdradzając co czeka nas po powrocie serialu na antenę.
Elena i Stefan nie siedzą na drzewie, całując się: Elena jest bardzo zła na Stefana po wydarzeniach z poprzedniego odcinka. Kiedy Bonnie pyta Elenę o jej nieobliczalnego chłopaka, Elena zdecydowanie oznajmia, że Stefan "zdradził nas". Tych dwoje spotka się ze sobą w tym odcinku, ale czy rezultat spotkania będzie tym na co liczyli fani Steleny? Elena podejmuje również kilka poważnych i nieoczekiwanych kroków w tym odcinku bez konsultacji z resztą sojuszników.
Damon pokazuje swoją smutną twarz: Może być łotrem, ale jak wszyscy wiemy, Damon szczerze kocha swojego brata. Elena rozumie jego smutek po tym jak Stefan zrujnował ich plan w poprzednim odcinku. Kiedy Damon ponownie spotyka się ze Stefanem, pokaże mu jak bardzo jest wściekły i zrozpaczony.
Złe czyny Jeremy'ego: Jeremy jest trochę nieprzewidywalny od czasu gdy został zmuszony porzucić Annę i swój związek z Bonnie. Alaric jest nim zaniepokojony ponieważ oszukiwał w szkole. Zarówno Alaric jak i Elena są zaskoczeni faktem, że został zwolniony z Mystic Grill. Jeremy zaczyna spędzać trochę czasu z Tylerem, lecz jego rodzina nie jest z tego zadowolona. Jednak Jeremy nie stracił świadomości odnośnie tego co się dzieje w Mystic Falls. Ten nowy, bardziej aktywny Jeremy jest nawet uzbrojony w kuszę i bardzo duży nóż.
Wierni Tylera zaczną zadawać pytania: Kiedy Jeremy staje się czuły na punkcie zaniepokojenia swojej siostry i Alarica, decyduje się zaprosić Tylera na kolację. Elena i Alaric podchodzą niezwykle ostrożnie do Tylera i jego motywacji gdyż jest on sługusem Klausa. Proszą go by opowiedział im o swoich relacjach z Pierwotnym, lecz nie są zadowoleni z jego odpowiedzi. Tak czy inaczej, Elena mówi "Klaus terroryzował każdego z nas a ty po prostu ślepo mu służysz". Tyler odpowiada "Za bardzo się nad tym zastanawiasz. Nadal potrafię podejmować własne decyzje", denerwując się gdyż kwestionują jego wybory tak samo jak zrobiła to Caroline. Jednak wkrótce stanie się jasne, po czyjej stronie jest Tyler.
Klaus powraca... wraz z zemstą: Elena denerwuje się ponieważ, Klaus nie podjął jeszcze żadnych kroków od czasu Balu Absolwentów (Homecoming), lecz wkrótce dowiemy się dlaczego Pierwotny zatrzymał się na drinka w Mystic Grill. Mówi dwójce, że szuka Stefana, lecz Elena mówi mu że problem leży po jego stronie a nie ich. O tak, jest również nieco zaniepokojony zaginięciem swojej siostry Rebekah. Klaus skończył z gierkami i staje do konfrontacji z Damonem w rezydencji Salvatorów, mówiąc mu dokładnie jak Stefan ukradł jego członków rodziny i to, że chce pomocy Damona w odzyskaniu ich. Kiedy Damon przypomina Klausowi, że nie jest po to by wykonywać jego rozkazy, Pierwotny dochodzi do wniosku, że "... konieczna jest demonstracja. Wydaje się, że ludzie najlepiej reagują na przemoc." Powinieneś być zaniepokojony. Klaus nie lubi się wygłupiać.
Bonnie jest kimś ważnym: Pomimo nieobecności na początku tego sezonu Pamiętników Wampirów, Bonnie jest pierwszą osobą, którą widzimy w tym odcinku, głównie z powodu jej snu o trumnach Pierwotnych, nie zdając sobie sprawy co jej sen znaczy. Lecz wkrótce zostanie zaangażowana w tę całą sytuację i jej moce zostaną ponownie wezwane.
Przywitajcie się z Dr Fell: Torrey DeVitto z Pretty Little Liars (która jest także żoną Paula Wesley), przybędzie do The Vampire Diaries! Po raz pierwszy poznaje Alarica w szpitalu Mystic Falls i jest zszokowana jego zdolnością uzdrawiania się. Będzie się trzymać w pobliżu przez jakiś czas, więc podejrzewam, że będziemy ją coraz częściej widywać.
Zwiastun? W akcie agresji, Jeremy mówi coś co może okazać się prawdą. Po tym jak wszyscy zdają sobie sprawę z tego jak daleko Klaus jest w stanie się posunąć by odzyskać członków swojej rodziny, Jeremy mądrze sugeruje by opuścić miasto. "Nikt z nas nie wydostanie się z tego miasta żywy" podsumowuje. Na końcu odcinka może się okazać czy to jest prawdą. Nigdy nic nie wiadomo z The Vampire Diaries.
Dwa szokujące wydarzenia: Podczas gdy niektóre działania w tym odcinku są zaskakujące, to dwa najbardziej nieoczekiwane wydarzenia mają miejsce w ostatnich pięciu minutach i myślę, że będziemy widzieć ich skutki przez jakiś czas.
Źródło vampirediaries.pl
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
[You must be registered and logged in to see this link.]
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
słodki jezu borze szumiący waleczny thorze matko naturo ahahah
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
'Elena i Stefan nie siedzą na drzewie, całując się:'
lol xD ?
A co do zdjęć jeszcze to też uważam, że 3 jest spoko
lol xD ?
A co do zdjęć jeszcze to też uważam, że 3 jest spoko
Kasia- Dan & Klaine
jest opis odcinka 3x12 ale wam go nie podam i nie przetłumaczę xD nie jestem frajerką jak magda [Magda lof :*]
Gigi- Gossip Dan & Girls
Zdajesz sobie sprawę z tego, że znalezienie opisu odcinka nie wymaga umiejętności czytania w myślach, podróżowania w czasie czy przechodzenia przez ściany?
3x12 The Ties That Bind
Abby:
Jamie:
3x12 The Ties That Bind
- Spoiler:
- PERSIA WHITE GUEST STARS AS BONNIE’S MOTHER — Bonnie (Kat Graham) believes her recurring dreams about Klaus’ (Joseph Morgan) coffins will tell her how he can be killed. The dreams also lead Bonnie to a reunion with her mother, Abby (guest star Persia White, “Girlfriends”), whom Bonnie hasn’t seen for 15 years. At Abby’s remote farmhouse, Bonnie and Elena (Nina Dobrev) meet Jamie (guest star Robert Ri’chard, “One on One”), the young man Abby took in years earlier. Bonnie’s sudden appearance catches Abby off-guard, but she does her best to explain the past. Tyler (Michael Trevino) turns to an unexpected ally in his quest to regain his free will. Damon (Ian Somerhalder) is intrigued by Alaric’s (Matt Davis) new friend, Dr. Fell (guest star Torrey Devitto), and Klaus continues his bitter negotiations with Stefan (Paul Wesley) over control of the coffins containing his family members.
W wolnym tłumaczeniu:Bonnie sądzi, że jej powracające sny o trumnach Klausa powiedzą jej, jak go zabić. Sny doprowadzają Bonnie również do pojednania (spotkania) z matką, Abby, której Bonnie nie widziała od 15 lat. W odległym domu Abby, Bonnie i Elena spotykają Jamie'go - młodego mężczyznę, którego Abby przygarnęła lata wcześniej. Nagłe pojawienie się Bonnie zaskakuje Abby, ale stara się ona jak może wytłumaczyć z tego, co zrobiła w przeszłości. Tyler zwraca się do niespodziewanego sojusznika w poszukiwaniu sposobu na odzyskanie wolnej woli. Damon jest zaintrygowany nową znajomą Alaricka - Dr Fell, a Klaus kontynuuje zaciekłe negocjacje ze Stefanem o trumny z ciałami członków jego rodziny.
Abby:
Jamie:
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Pią Gru 30, 2011 12:29 pm, w całości zmieniany 1 raz
LOL podrzuciłam wam info ale nie podałam z racji tego że jeszcze nie zaczęłam sezonu trzeciego jak już mówiłam poza tym goood ironia na ironię how lovely
Gigi- Gossip Dan & Girls
Hmm. Nie wiem nie mogę przekonać się do Bonnie.... wszystkie postacie żeńskie w tym serialu mnie denerwują ;pppp oprócz Caroline i Lexi. Lexi bardzo lubiłam.
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Chciałam się pochwalić zdjęciem z wakacji:
Ładne prawda?? hahahaa
Poza tym:
najlepsze z 1995 roku!! haha
Ładne prawda?? hahahaa
Poza tym:
najlepsze z 1995 roku!! haha
Go??- Gość
1993 - jak nie on xD
pamiętam, jak jarałam się Ianem, kiedy grał w Lost. Zawsze mówiłam, że jest strasznie przystojny, a wszyscy patrzyli na mnie i nie wiedzieli, o kim mówię xD A teraz, kiedy wszyscy lecą na Iana, ja wolę Paula <3
pamiętam, jak jarałam się Ianem, kiedy grał w Lost. Zawsze mówiłam, że jest strasznie przystojny, a wszyscy patrzyli na mnie i nie wiedzieli, o kim mówię xD A teraz, kiedy wszyscy lecą na Iana, ja wolę Paula <3
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ja też wolę Paula, chociaż Ian też jest mega przystojny! Zresztą jak większość absady
Go??- Gość
Też wolę Paula )) Chociaż najbardziej podoba mi się Matt.... albo raczej Alaric ))
turtle- Dair & Dan
turtle napisał:Też wolę Paula )) Chociaż najbardziej podoba mi się Matt.... albo raczej Alaric ))
Boże, już myślałam, ze serialowy Matt i przeżyłam lekki zawał
Go??- Gość
Marta napisał:turtle napisał:Też wolę Paula )) Chociaż najbardziej podoba mi się Matt.... albo raczej Alaric ))
Boże, już myślałam, ze serialowy Matt i przeżyłam lekki zawał
Dlaczego zawał??? ))
turtle- Dair & Dan
Wybacz Karolino i Olu za to co teraz napiszę!
Matta bardzoooo nie lubię Poza tym też nie podoba mi się w ogóle
Go??- Gość
Marta napisał:Wybacz Karolino i Olu za to co teraz napiszę!
- Spoiler:
Serwis Zap2it podzielił się z nami nowymi informacjami na temat The New Deal, odcinka którego premiera już 5 stycznia.
1. Klaus (Joseph Morgan) jest bardzo skomplikowany. Jesteśmy prawie zdenerwowani przyznając to, ale nasz wielki, zły wilk stał się aktualnie jedną z najbardziej skomplikowanych postaci w telewizji. Sposób w jaki jego wrażliwość i nikczemność gmatwa się ze sobą, sprawia że ciekawie się to ogląda. Wraz ze swoim ojcem, który już odszedł, Klaus ma wielkie plany zjednoczenia pozostałych członków jego rodziny -- wraz z wymarzonym domem w mieście, gdzie kochali się za czasów gdy byli jeszcze ludźmi. To naprawdę poetyckie.
2. Jeremy (Steven R. McQueen) wyrywa się spod kontroli. Mówimy tutaj o dawnym Jeremym. Oblewa egzaminy w szkole, został zwolniony z pracy... oraz sprawy posuwają się jeszcze gorzej, gdy ponownie zaczyna spędzać czas z Tylerem (Michael Trevino). Elena (Nina Dobrev) próbuje interweniować, ale kiedy widzi Jeremy'ego w straszliwej konfrontacji z hybrydą, staje się jasne, że jest on na skraju utraty jakiejkolwiek szansy na szczęście.
3. Romantyczne napięcie między Damonem (Ian Somerhalder) i Eleną staje się nawet bardziej epickie. Połączenie między nimi zacznie się teraz pogłębiać od tego całego pożądania "niech stoją trochę za blisko siebie patrząc na swoje usta", które mieliśmy okazje oglądać przez ostatnie dwa lata. Ich lojalność wobec Stefana (Paul Wesley) może być banalna w tym momencie -- szczególnie gdy Damon dowiaduje się, że Stefan uratował Klausa tylko po to, by oszczędzić Damona. Delena ma dylemat! Zanim odcinek dobiegnie końca, jedno z nich podejmie ważną decyzję, która wpłynie na ich potencjalny związek oraz związek ze Stefanem.
4. Nieco jasności. Dowiemy się o wiele więcej na temat potomstwa [utworzonych hybryd Klausa] oraz co oznacza, że Klaus jest ojcem Tylera -- on nawet wyjaśni podstawowe różnice pomiędzy zauroczeniem a potomstwem. (Tak jakby. Powiedzmy, że ta kwestia jest trochę niejasna.) Lojalność Tylera jest przetestowana kilka razy w tym odcinku... i tak długo jak Elena i Alaric (Matt Davis) są zaniepokojeni, zdecydowanie nie zda kilku testów. Nie jesteśmy pewni czy wróży to dobrze dla jego związku z Caroline (Candice Accola), która nie pojawia się w tym odcinku.
5. Pożegnajcie się. Jedna z naszych ulubionych postaci pożegna się z Mystic Falls - być moze na zawsze, w scenie która zmusi nas do płaczu, i zmusza nas teraz, podczas pisania tego artykułu (Wiemy, że chodzą pogłoski o tym, że Damon zrobi coś nieprzyjemnego by zmusić postać do opuszczenia miasta -- ta sprawa nie dotyczy jego, fani Damona. Wasz chłopak jest prawdziwym dżentelmenem w tym odcinku.)
Zdjęcia z nadchodzących odcinków:
[You must be registered and logged in to see this link.]
4 dni!
Kasia- Dan & Klaine
Strona 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 38 z 40
Pozwolenia na tym forum: