Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 19 z 40
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Pretty Little Liars
;oooooooo szczęka mi opadła, odbiło im?!
Wgl wydaje mi się, że Ezra wyjedzie w tym odcinku i wróci w 3 sezonie.
Wgl wydaje mi się, że Ezra wyjedzie w tym odcinku i wróci w 3 sezonie.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
wOW ;D wkońcu
ale skoro Ezra sie zwolni, w szkole nie pracuje do ktotej kłamczuchy chodza, rodzice Arii o nich wiedza wiec czemu nie ;D
Mam inny gust bo mi sie najbardziej podoba suknia Emily i kolor i krój )
ale skoro Ezra sie zwolni, w szkole nie pracuje do ktotej kłamczuchy chodza, rodzice Arii o nich wiedza wiec czemu nie ;D
Mam inny gust bo mi sie najbardziej podoba suknia Emily i kolor i krój )
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
SPOILER!!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.]
jeśli to prawda to by było to wielkie zaskoczenie..
Joanna- Blair & Naley
joanna_x0x0 napisał:SPOILER!!!!!
Też to widziałam właśnie. I jeżeli to będzie prawda to wcale mi się nie podoba, jakoś nie satysfakcjonuje mnie takie zakończenie chociaż dużo by to wyjaśniało i dość logicznie brzmi. Tylko cały motyw bliźniaczek mnie nie przekonuje, w książce bliźniaczki w TLG bliźniaczki, bez sensu by było. No i oczywiście zepsułoby to całą radość oglądania finału.
Ja gdzieś czytałam, że Byron mógł zabić Ali bo albo miał z nią romans(jego skłonność do młodszych, książka Lolita u Ali) albo ona szantażowała go, że powie Elli o jego romansie, on się zdenerwował i ją zabił i dlatego wyjechali na rok. Mnie to jakoś nie przekonuje. Ezra jako A też do mnie nie przemawia, nad Arią zastanawiałam się kilkakrotnie ale jednak i jej nie podejrzewam. W ogóle już daje sobie spokój z typowaniem chyba bo co chwila jakaś nowa wskazówka się pojawia i co chwila zmienia się moje zdanie. Ostatnio widziałam gdzieś porównanie laptopa A i Melissy, że takie same są. Masakra, na szczęście już dzisiaj wszystko się wyjaśni
A gdzie można odcinek "na żywo" obejrzeć? Bo może się jednak skuszę na nocny seans
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina429 [You must be registered and logged in to see this link.] na tej stronie sa podane linki na ktorych można bedzie obejrzec na żywo. Popatrz tez na Filmwebie tam też może ktoś jakieś linki podac
duzo was bedzie ogładać na żywo??
ojj chyba nie bede tu zagładac jutro dopoki sama nie ogladne:P chociaż zrzera mnie ciekawośc teraz czy motyw z blizniaczka Jenny sie sprawdzi. Jakby na to nie patrzac to logiczne jest i wyjaśniało by to pewne sprawy i sytuacje.
Ja chce już wtorek i odcinek 25-ty:P
ojj chyba nie bede tu zagładac jutro dopoki sama nie ogladne:P chociaż zrzera mnie ciekawośc teraz czy motyw z blizniaczka Jenny sie sprawdzi. Jakby na to nie patrzac to logiczne jest i wyjaśniało by to pewne sprawy i sytuacje.
Joanna- Blair & Naley
joanna_x0x0 napisał:Georgina429 [You must be registered and logged in to see this link.] na tej stronie sa podane linki na ktorych można bedzie obejrzec na żywo. Popatrz tez na Filmwebie tam też może ktoś jakieś linki podac
Dzięki joanna już tam trafiłam wcześniej. Ja jednak nie wytrzymam do jutra zanim pojawi się odcinek, poczekam i "obejrzę na żywo"
Co do bliźniaczki Jenny to jak już mówiłam, stanowczo NIE! Dlatego mam nadzieję, że to tylko plotka
Justyna- Derena & Eden
gdybym miała możliwości oglądania na żywo to też bym poczekała no niestety nie mam i dopiero we wtorek sobie obejrzę
Joanna- Blair & Naley
Ta historia z Jenną brzmi dość przekonująco wg mnie (choć średnio pamiętam 'miłą Jennę') ale jakoś nie wierzę w to, że coś takiego wyciekło. Podejrzewam, że ktoś chciał uwiarygodnić swoje spekulacje i napisał, że to przeciek. To jest prawdopodobnie jedna z najbardziej strzeżonych serialowych tajemnic w tej chwili, nie sądzę, że mogłaby od tak sobie wycieknąć. Aczkolwiek jak mówiłam: motyw całkiem niezły.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Nieźle pomyślane, ale jakoś wątpię, żeby to była prawda.
Ja na pewno dzisiaj oglądam na żywo, ktoś jeszcze chętny? Proszęproszęproszę!
Ja na pewno dzisiaj oglądam na żywo, ktoś jeszcze chętny? Proszęproszęproszę!
Ja na prawdę oglądnęłabym, no ale jutro szkoła:( Więc dopiero wieczorem wezmę się za oglądanie.
Ja już chcę jutro wieczór!!!!! Ja chcę wiedzieć, kto jest A!!!
Ja już chcę jutro wieczór!!!!! Ja chcę wiedzieć, kto jest A!!!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja bym z największą chęcią się skusiła, gdybym jutro nie musiała wstać o 5.30;/ I nie wiem nawet, czy dam radę zobaczyć ten odcinek już jutro po południu czy jeszcze później:( Nie wiem jak ja to wytrzymam! Nie wiem jak wytrzymam, nie wchodząc do tego tematu:(
Dobra, ostatnie typowania (może któraś trafi;)): Kto jest A?
Ja stawiam na jakąś super-tajną bliźniaczkę Alison lub Jenny. Szczerze mówiąc nie wierzę w to, ale wszystko inne mi zwyczajnie nie pasuje, więc 'z braku laku...'.
Dobra, ostatnie typowania (może któraś trafi;)): Kto jest A?
Ja stawiam na jakąś super-tajną bliźniaczkę Alison lub Jenny. Szczerze mówiąc nie wierzę w to, ale wszystko inne mi zwyczajnie nie pasuje, więc 'z braku laku...'.
Ja już nie mogę wytrzymać, a nie będę wstanie oglądnąć w nocy, bo jutro wcześnie zaczynam lekcje. W takich momentach jeszcze bardziej żałuję, że nie mieszkam w USA .
Nie wiem kogo wytypować, bo jest stosunkowo dużo możliwości. Stawiam, że ktoś ma podwójną osobowość
Nie wiem kogo wytypować, bo jest stosunkowo dużo możliwości. Stawiam, że ktoś ma podwójną osobowość
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
W ogóle to ktoś (nie pamiętam czy któraś z aktorek w jakimś wywiadzie, czy ktoś ze scenarzystów/producentów) powiedział, że kiedy już wie się, kto jest A i wraca się do poprzednich odcinków to słuchając tego, co ten ktoś mówi, nagle ma się wrażenie, że to od początku było oczywiste, że to właśnie ta osoba jest A. I tak się zastanawiam, kto też mówił rzeczy, które mogłyby wskazywać na niego... I oczywiście NIC nie przychodzi mi do głowy:(
W sumie to trochę mi smutno, że tajemnica zostanie odkryta, bo największe emocje związane z PLL to właśnie ta zagadka. Spekulacje na ten temat sprawiają mi 10 razy więcej radochy niż samo oglądanie:D Mam nadzieję, że ta nowy wątek będzie równie dobry i emocjonujący:)
EDIT:
Mały spoiler.
Marlene King potwierdziła, że A to jedna osoba i dodała, że A wróci w sezonie 3, co mnie niepokoi, bo oznacza, że nikogo nie można wykluczyć na podstawie zdjęć promocyjnych:(
Powiedziała też, że wierzy że ta postać ma wiele oblicz i że jest 'trójwymiarowa'. Nie jest to tylko człowiek w kapturze i z czarnymi rękawiczkami (to pasowałoby np. do teorii czyjejś podwójnej osobowości, może nawet jakichś zaburzeń psychicznych? Nie wiem...)
Na koniec dodała, że będzie obserwowała wypowiedzi fanów na fb i twitterze tuż po dzisiejszym odcinku, żeby sprawdzić jak widzowie reagują na odkrycie A.
W sumie to trochę mi smutno, że tajemnica zostanie odkryta, bo największe emocje związane z PLL to właśnie ta zagadka. Spekulacje na ten temat sprawiają mi 10 razy więcej radochy niż samo oglądanie:D Mam nadzieję, że ta nowy wątek będzie równie dobry i emocjonujący:)
EDIT:
Mały spoiler.
Marlene King potwierdziła, że A to jedna osoba i dodała, że A wróci w sezonie 3, co mnie niepokoi, bo oznacza, że nikogo nie można wykluczyć na podstawie zdjęć promocyjnych:(
Powiedziała też, że wierzy że ta postać ma wiele oblicz i że jest 'trójwymiarowa'. Nie jest to tylko człowiek w kapturze i z czarnymi rękawiczkami (to pasowałoby np. do teorii czyjejś podwójnej osobowości, może nawet jakichś zaburzeń psychicznych? Nie wiem...)
Na koniec dodała, że będzie obserwowała wypowiedzi fanów na fb i twitterze tuż po dzisiejszym odcinku, żeby sprawdzić jak widzowie reagują na odkrycie A.
Ja już chyba sobie daje spokój ze zgadywaniem bo jak już jestem przekonana, że dana osoba może być A to zaraz pojawia się argument zaprzeczający mojej teorii albo pojawia się wskazówka odnośnie innej postaci jako A i jest na tyle wiarygodna i logiczna, że zmieniam zdanie. Za dwie godziny się dowiem bo mam zamiar oglądać na bieżąco, mam nadzieję, że rzeczywiście to będzie szok i że odcinek będzie wart tego wyczekiwania
Karolina mi też smutno, że to już koniec tajemnicy ale wierzę, że scenarzyści nie zawiodą nas w kolejnym sezonie i dostarczą nam równie niezapomnianych wrażeń jak w dwóch poprzednich
Przynajmniej będę mogła spać normalnie bo ostatnio PLL mi się po nocach śniło już Wczoraj miałam taki sen, że nie mogę obejrzeć finałowego odcinka a wszyscy wszędzie mówią kto okazał się A i ja za wszelką cenę próbuję nie usłyszeć tego zanim sama się nie przekonam
Karolina mi też smutno, że to już koniec tajemnicy ale wierzę, że scenarzyści nie zawiodą nas w kolejnym sezonie i dostarczą nam równie niezapomnianych wrażeń jak w dwóch poprzednich
Przynajmniej będę mogła spać normalnie bo ostatnio PLL mi się po nocach śniło już Wczoraj miałam taki sen, że nie mogę obejrzeć finałowego odcinka a wszyscy wszędzie mówią kto okazał się A i ja za wszelką cenę próbuję nie usłyszeć tego zanim sama się nie przekonam
Justyna- Derena & Eden
Ja po ostatnich artykułach na ten temat stawiam, że A jest duetem złożonym z Arii i Ezry Pewnie nie trafię ale co tam xD
Mi się dzisiaj śniło PLL Dowiedziałam się, kto jest A, ale nie pamiętam kto to był. Wiem tylko, że to był jakiś psychol, który zabijał ludzi dla organów, m.in. Lucasa (Wren? ;p)
Mi się dzisiaj śniło PLL Dowiedziałam się, kto jest A, ale nie pamiętam kto to był. Wiem tylko, że to był jakiś psychol, który zabijał ludzi dla organów, m.in. Lucasa (Wren? ;p)
Nie chce mi się nawet tego komentować jestem tak bardzo rozczarowana.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
OK OFICJALNIE OGŁASZAM TEN FINAŁ JAKO NAJGORSZY W HISTORII SERIALI.
Gdyby nie fakt, że przywiązałam się do dziewczyn, chyba przestałabym oglądać serial.
- Spoiler:
Nie oczekujcie za wiele od sceny z "Psychozy", jest do niej nawiązanie ale samej sceny jako takiej nie ma.
W odcinku nie było Wrena, Spoby są razem.
Dr Sullivan wróciła w ostatnich kilku minutach.
Maya prawdopodobnie nie żyje.
Sprawdził się spoiler dot. publicznego pocałunku Ezrii, z tym, że chyba nikt za bardzo się tym nie przejął (wtedy mi się zacięło oglądanie i chwilę przeskoczyło)
- Spoiler:
- Wszystko jest DOKŁADNIE tak samo, jak w książce.
- Spoiler:
- MONA JEST A.
- Spoiler:
- Różnica jest tylko taka, że Mona przeżyła upadek i jest w psychiatryku. Prawdopodobnie dalej będą kontynuować wątek A z książki. Na końcu do Mony przychodzi dziewczyna w czerwonym płaszczu. Mona mówi jej "zrobiłam wszystko, o co mnie prosiłaś. Prawdopodobnie pomocnicy Mony (w tej roli Lucas i prawdopodobnie Jenna) będą kontynuowali jej "dzieło.
Gdyby nie fakt, że przywiązałam się do dziewczyn, chyba przestałabym oglądać serial.
To była po prostu żenada, a tak dobrze się zapowiadał ten odcinek.
Kasia- Dan & Klaine
Jak wszystko zaczęło zmierzać do sedna, zaczęłam się modlić do komputera, żeby to był jakoś foiler i zaraz wszystko się zmieniło
Btw. czy mi się wydaje, czy nie wszystkie spoilery się sprawdziły?
e:
Btw. czy mi się wydaje, czy nie wszystkie spoilery się sprawdziły?
e:
- Spoiler:
- na filmwebie pojawiają się dyskusje nt. tego, że Mona została podstawiona, a prawdziwym A. jest ktoś inny. Moim zdaniem bzdura. Jest też opinia, że prawdziwym A. jest dziewczyna w sukience Czarnego Łabędzia (moim zdaniem to tylko podstawiona laska, której Mona zapłaciła za przyjście w tej sukni, żeby odciągnąć uwagę dziewczyn). Ktoś twierdzi też, że Ali żyje i była na balu (dziewczyna w blond włosach i czerwonej sukni, ponoć widać ją w scenie balu, ja osobiście nikogo nie widziałam, ale nie przypatrywałam się za dobrze).
Ostatnio zmieniony przez brulion dnia Wto Mar 20, 2012 2:23 am, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie do mnie dotarło, że
Co się nie sprawdziło? Nie kojarzę teraz.
- Spoiler:
- śmierć Mayi zbliży Emily i Paige -.-
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Właśnie do mnie dotarło, że
- Spoiler:
śmierć Mayi zbliży Emily i Paige -.-
To jedna z najgorszych par w tym serialu ;x
W sumie to chyba jednak wszystko. Poza tym, że były spekulacje, że będzie Wren. No i sukienka Arii nie wiem, pod jakim względem była idealna
Przez to wszystko z Black Swan i tym projektem pewnie.
Idę spać, koniec mojej przygody z tym serialem.
Idę spać, koniec mojej przygody z tym serialem.
Kasia- Dan & Klaine
Ja byłam tak wściekła, że nawet nie chciało mi się tu wchodzić i komentować od razu po obejrzeniu.
- Spoiler:
- Ja naprawdę nie wymagałam żeby zrobili inne zakończenie niż w książce, i tak serial jest o wiele lepszy. Tylko nie rozumiem po co to całe gadanie, że będzie inaczej, że Mona na pewno nie jest A. Jak można tak bezczelnie robić z ludzi idiotów Strasznie się zawiodłam, czekałam na ten odcinek tyle czasu, zrezygnowałam z pisania pracy mgr żeby zobaczyć odcinek na bieżąco, zrobiliśmy konferencję na gg z ludźmi z ptettylittleliars.com żeby wspólnie komentować. Byłam taka podekscytowana tym czekaniem, odliczaniem i wspólnym komentowaniem. A kiedy zobaczyłam, że Spencer jedzie z Moną w samochodzie to już wiedziałam, że będzie tak jak w książce Co prawda dalej mamy tajemniczą osobę, która jest głównym A chyba ale po tym finale wcale bym się nie zdziwiła gdyby to była Ali albo jej siostra bliźniaczka.
Do tego Ezria, którego kompletnie nie rozumiem i nie kupuję i Spoby, które jest odrzucające.
Poza tym Maya umarła rzeczywiście? Ona ma być w kolejnym sezonie czy nie? I o co chodziło Jennie, kiedy dawała coś Tobiemu i mówiła wiesz co masz z tym zrobić czy coś takiego
Justyna- Derena & Eden
Georgina429 napisał:Ja byłam tak wściekła, że nawet nie chciało mi się tu wchodzić i komentować od razu po obejrzeniu.
- Spoiler:
Ja naprawdę nie wymagałam żeby zrobili inne zakończenie niż w książce, i tak serial jest o wiele lepszy. Tylko nie rozumiem po co to całe gadanie, że będzie inaczej, że Mona na pewno nie jest A. Jak można tak bezczelnie robić z ludzi idiotów Strasznie się zawiodłam, czekałam na ten odcinek tyle czasu, zrezygnowałam z pisania pracy mgr żeby zobaczyć odcinek na bieżąco, zrobiliśmy konferencję na gg z ludźmi z ptettylittleliars.com żeby wspólnie komentować. Byłam taka podekscytowana tym czekaniem, odliczaniem i wspólnym komentowaniem. A kiedy zobaczyłam, że Spencer jedzie z Moną w samochodzie to już wiedziałam, że będzie tak jak w książce Co prawda dalej mamy tajemniczą osobę, która jest głównym A chyba ale po tym finale wcale bym się nie zdziwiła gdyby to była Ali albo jej siostra bliźniaczka.
Do tego Ezria, którego kompletnie nie rozumiem i nie kupuję i Spoby, które jest odrzucające.
Poza tym Maya umarła rzeczywiście? Ona ma być w kolejnym sezonie czy nie? I o co chodziło Jennie, kiedy dawała coś Tobiemu i mówiła wiesz co masz z tym zrobić czy coś takiego
- Spoiler:
- Co do Mayi, to kiedy dziewczyny przyjechały pod jej dom, mama Emily powiedziała 'They've found a body. They think it's Maya.' Czyli nie ma 100% pewności, ale skoro były spoilery, że ktoś umrze w finale a nikt inny nie miał podobnej "sceny" to stawiam, że raczej umarła. Rozwala mnie tylko gadanie, że MYŚLĄ, że to Maya... chyba jeszcze można to stwierdzić ;]
Jenna/Toby i "wiesz, co z tym zrobić" było chyba w poprzednim odcinku i chodziło o to, żeby Toby zaniósł stronę 5 na policję i pogrążył Garretta?
Co do głównego A to ja to rozumiem tak:
Mona jest głównym A, ale działa na czyjeś zlecenie (osoby w czerwonym płaszczu). Osoba w czerwonym płaszczu NIE JEST A, tylko "nad-A", ona sama się w to nie bawi. Do tego tej osobie podlegają pomocnicy A - na pewno Jenna i Lucas, być może też Melissa.
Trochę żałowałam, że nic nie wyszło z paktu Spencer z Moną, bo Spencer w drużynie A byłaby całkiem interesująca.
Gigi, pewnie wykrakałaś Chcieli zrobić inaczej, ale przeczytali twój post i zmienili zdanie xDD
Dałam odcinkowi JEDNĄ gwiazdkę na filmwebie
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 19 z 40
Pozwolenia na tym forum: