Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 29 z 40
Strona 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Pretty Little Liars
brulion napisał:Ja też, jeszcze tylko 3 tygodnie <3 mam nadzieję, że to będzie dobra scena.
Ale mam piękną odznakę xDDD
Piękna odznaka i piękny avatar
Za 17 dni wraca
Spoilery:
Spoilery:
- Spoiler:
- szykuje się impreza w domu Spencer,
- pierwszy odcinek 3 sezonu będzie miał wiele wspólnego z pilotem np. Hanna ponownie zobaczy Spencer na zakupach,
- sposób, w jaki Emily dowiaduje się o śmierci Mayi celowo był powiązany ze sposobem, w jaki dowiedziała się o śmierci Alison i będzie miał znaczenie w S03; Marlene określiła to jako "nowy rozdział dla Kłamczuch",
- Caleb dowie się tylko części prawdy o Monie; będzie wiedział, że oszalała i w jakiś sposób torturowała dziewczyny, przez co straci do niej zaufanie i stanie się bardzo opiekuńczy w stosunku do Hanny,
- Tyler Blackburn (Caleb) wie, kim jest Czarny Łabędź; jednocześnie aktor bardzo chciałby zagrać scenę Mona-Caleb,
- Sasha powiedziała, że dowiemy się o pewnej, szczególnej sytuacji, która zaprowadzi nas z powrotem do Alison, i którą określiła jako "szaloną",
- Garret opowie "swoją wersję historii" z nocy zaginięcia Ali w sądzie/na komisariacie,
- Na początku sezonu Garret będzie za kratkami, jednak potem zobaczymy go w "cywilnym" stroju,
- dowiemy się więcej o klubie NAT,
- w 3x02 będzie scena rozmowy Ezry z Emily,
- Na pytanie o seks-scenę Spoby, Marlene powiedziała "Czekajcie na to, czekajcie",
- będzie scena pomiędzy Moną, a Hanną, a także pomiędzy Hanną i Tobym (3x06),
- w Rosewood pojawi się nowa kawiarnia, w której Emily i Toby będą się spotykać, by porozmawiać (pierwszy raz w 3x01),
- Lucy Hale zdradziła, że związek Ezry i Arii zacznie zmierzać w "dobrym kierunku",
- w 3x01 pojawią się retrospekcje z Alison,
- Marlene powiedziała, że w 3x01 będą dwie "pikantne" sceny miłosne, i zasugerowała, że hotel odegra w tym ważną rolę,
- w 3x01 Ezra i Aria będą obchodzili swoją pierwszą rocznicę i prawdopodobnie spróbują odtworzyć swoją pierwszą randkę,
- w 3x01 dowiemy się wiele na temat związku Toby'ego i Spencer,
- Hanna i Caleb będą razem gotować, co może doprowadzić do "namiętnego seksu",
- nie będzie scen Lucas-Caleb,
- wraz z premierą sezonu, w Rosewood pojawi się nowa dziewczyna,
- na pytanie o kolor czerwony i sukienkę Arii z balu, Marlene napisała "Wszystko ukrywa się w det"A"lach”,
- "Czarujący Wren" będzie w 3x01,
- w 3x01 Aria pojawi się w sukience z pilota, co potwierdzałoby spoilery o odtworzeniu pierwsze randki Ezrii,
- ponownie pojawi się tatuaż Toby'ego "901 - Free at Last",
- znamy tytuły 4 pierwszych odcinków 3 sezonu: 3x01: "It Happened 'that night'" (To stało się 'tej nocy'), 3x02: "Blood is the new black" (Krew to nowa czerń), 3x03: "Kingdom of the Blind" (Królestwo ślepców), 3x04: "Birds of feather" (Ciągnie swój do swego),
- mamy oczekiwać "nowego terroru",
- Marlene napisała "Spoiler z 3x01: Róże są czerwone, a fiołki niebieskie. Mona widziała Alison, a czy ty też?",
- Bianca Lawson (Maya) powiedziała, że do końca nie wie, czy jej postać umarła,
- ktoś znajdzie sobie "nowy obiekt westchnień",
- Marlene napisała, że w 3x01 pojawi się pijana Emily, seks w hotelu, rocznica Ezrii i RADLEY Sanitarium,
- Jason wróci w S03,
- Według Janel Parrish "Team 'A'" zostanie ujawniony, ale Marlene twierdzi, że "A" to tylko jedna osoba,
- istnieje możliwość, że zobaczymy mamę Caleba,
- według Janel (Mona) "wszystko jest ze sobą powiązane",
- powróci Ella, Paige i możliwe, że Holden,
- pojawi się brat Ezry,
- sezon 3 rozpocznie się przeskokiem w czasie, prawdopodobnie o 6 miesięcy,
- mimo tego, że Mona jest w szpitalu psychiatrycznym, "A" powróci,
- sezon 3 będzie dotyczył całkiem nowej tajemnicy,
- akcja serialu toczy się wciąż w 2011,
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Czy tylko mi się wydaje, że prędzej czy później w tym sezonie Ezra oświadczy się Arii?
+ ciągle liczę, że jedną z dwóch gorących scen będzie Wrencer xDDD
+ ciągle liczę, że jedną z dwóch gorących scen będzie Wrencer xDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion, wypluj te słowa.. nienawidzę oświadczyn i ślubów w serialach z bohaterami poniżej 30 roku życia :[
Kasia- Dan & Klaine
O wow ile informacji już nie mogę się doczekać kiedy znowu ruszy PLL, sezon zapowiada się bardzo interesująco i mam nadzieję, że wynagrodzi mi rozczarowanie GG.
Martwi mnie jednak pijana Emily....nie mam ochoty ponownie oglądać jej w takim stanie.
Wren
Zastanawia mnie o co chodzi ze śmiercią(?) Mai, to umarła w końcu czy nie? Ciekawe kiedy się dowiemy. No i wersja Garretta mnie intryguje, zobaczymy jak wytłumaczy się z powiązań ze śmiercią Ali, myślę, że jego historia może nam rzucić nowe światło na sprawę.
Martwi mnie jednak pijana Emily....nie mam ochoty ponownie oglądać jej w takim stanie.
Wren
Zastanawia mnie o co chodzi ze śmiercią(?) Mai, to umarła w końcu czy nie? Ciekawe kiedy się dowiemy. No i wersja Garretta mnie intryguje, zobaczymy jak wytłumaczy się z powiązań ze śmiercią Ali, myślę, że jego historia może nam rzucić nowe światło na sprawę.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
nie chce po raz kolejny widziec pijanej Emily ;/ jak to określiła Shay na pytanie "czy śmiesznie było grać pijaną Emily? hahaha tak było.. Fajnie jest grać Emily w swoim żywiole"
dla mnie jej gra ani troche śmieszna, czy zabawna nie była a po jej odpowedzi nasuwa mi sie pytanie, skoro Emily była w swoim żywiole to czy ona jest alkoholiczka??
dla mnie jej gra ani troche śmieszna, czy zabawna nie była a po jej odpowedzi nasuwa mi sie pytanie, skoro Emily była w swoim żywiole to czy ona jest alkoholiczka??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
OPIS ODCINKA 3x02 "BLOOD IS THE NEW BLACK":
+ link do strony ze zdjęciami odcinka 2 3go sezonu:
kolejna garstka spoilerów:
- Spoiler:
- Nowa osoba podająca się za "A" chce za wszelką cenę pokazać dziewczynom, że należy ją/go brać na poważnie. Po tym, jak zostały makabrycznie upomniane, że to "A" nadal wszystkim rządzi, Aria, Emily, Hanna i Spencer starają się szybko obmyśleć plan jak poradzić sobie z nowym/starym zagrożeniem. Spencer i Hanna szukają odpowiedzi i nadal igrają z ogniem, a nieostrożność Arii to pożywka dla "A". Roztrzęsiona Emily stara się skupić na szkole, ale jej uwagę odwraca bardzo istotne wspomnienie z "tej nocy".
+ link do strony ze zdjęciami odcinka 2 3go sezonu:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
kolejna garstka spoilerów:
- Spoiler:
- 3x08 będzie nazywał się "Stolen Kisses" - "Skradzione pocałunki".
"You can leave Rosewood, but Rosewood never leaves you." - Jason DiLaurentis.
"Możesz opuścić Rosewood, ale Rosewood nigdy nie opuści ciebie."
W nowych odcinkach zobaczymy Vanessę Ray, która zagra uczennicę Rosewood High.
Lucas odegra dużą rolę w 3 sezonie. Zmieni się nie do poznania.
Hanna i Caleb będą mieć problemy, ale raczej nadal będą razem.
Joanna- Blair & Naley
[You must be registered and logged in to see this link.] <3333333333
Coś mi się wydaje, że w 3x08 będzie Wrencer ;D nie mogę się doczekać ;D
Coś mi się wydaje, że w 3x08 będzie Wrencer ;D nie mogę się doczekać ;D
jeszcze tylko 7 / 8 dni do sezonu 3 ;D
Joanna- Blair & Naley
Kasia napisał:brulion, wypluj te słowa.. nienawidzę oświadczyn i ślubów w serialach z bohaterami poniżej 30 roku życia :[
haha, a ja nie lubie po 30, bo wtedy zenskie postacie sa najczesciej strasznie zdesperowane i o niczym innym nie mysla tylko zeby ktos sie im oswiadczyl.
ale i tak za wczesnie dla Arie, ona jeszcze liceum nie skonczyla :/
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Z czymś takim się raczej nie spotkałam, ale i tak wydaje mi się to bardziej naturalne i prędzej to zniosę niż u młodszych ludzi, bo to autentycznie sprawia, że mam ochotę zwymiotować/wyrzucić komputer za okno
Cholera jak to szybko minęło, zaraz ten 3 sezon. W sumie trochę mi przeszło już rozczarowanie finałem
Cholera jak to szybko minęło, zaraz ten 3 sezon. W sumie trochę mi przeszło już rozczarowanie finałem
Kasia- Dan & Klaine
taki mały dyskomfort jeszcze pozostał w związku z finałem ,ale mam nadzieje ze minie wraz z rozpoczęciem 3 sezonu:) co do ślubów ja osobiscie preferuje coś po srodku tak napewno po 20stka ale przed 30stką.25 wydaje sie najlepszym wiekiem przed 20stka to głupota, a po 30 to desperacja
Joanna- Blair & Naley
OPIS ODCINKA 3x03 "KINGDOM OF THE BLIND
i link do zdjec:
- Spoiler:
- "Dwie Kłamczuchy polują na odpowiedzi, ale to dwie inne znajdują odpowiedzi, których się nie spodziewały.
Teraz, kiedy Garrett jest klientem mamy Spencer, (Spencer) jest pewna, żeby istnieje powód, dla którego jej matka to zrobiła. Kiedy zaczyna wypytywać, nie dowiaduje się, co kierowało Veronicą, ale odkrywa kolejny wielki sekret Hastingsów. Emily dostaje niespodziewane wieści na temat jej egzaminu/testu z angielskiego i boi się, jakie mogą być tego konsekwencje.
Aria zgadza się być akompaniatorką Jenny żeby jej pilnować, a Hanna stara się zbliżyć do Lucasa."
i link do zdjec:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Joanna- Blair & Naley
Lol laski poszalały z włosami xDDD Ale błagam, kolejny sekret Hastingsów, wtf ;/ Jakby inne rodziny nie mogły mieć sekretów.
Stacja ABC Family postanowiła zrobić nam niespodziankę i opublikowała 10 minut z najnowszego odcinka. Życzę Wam miłego oglądania!
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kasia napisał:Kusi, ale nie obejrzę xD
Ja też xD Nie chcę się za bardzo nakręcać. Wolę obejrzeć cały odcinek.
A ja bym chętnie obejrzała
Ale jestem dopiero na 6 odcinku 1 sezonu, więc chyba nie za bardzo mogę
Ale jestem dopiero na 6 odcinku 1 sezonu, więc chyba nie za bardzo mogę
Go??- Gość
nie obejrze:P kusi ale poczekam i w środe sobie zobacze cały odcinek ;D
Joanna- Blair & Naley
A ja obejrzałam i powiem wam, że ten serial robi się coraz bardziej powalony xDDD
brulion! przez ciebie teraz jeszcze bardziej kusi xD
Joanna- Blair & Naley
Ej dobra, włączyłam kilka pierwszych sekund, ale po tym jak usłyszałam RIHANNE wyłączyłam xDD
Kasia- Dan & Klaine
Strona 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 29 z 40
Pozwolenia na tym forum: