Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 39 z 40
Strona 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Pretty Little Liars
o ja głupia ;/ czekam na nowy odcinek i wchodze na kazda strone z serialami online jaka znam, wkurzam sie ze nie ma nowego odcinka az spostrzegłam ze na filmwebie pisze ze odcinek 5-ty dopiero za tydzien ;/;/;/
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Sro Lip 04, 2012 5:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Nie chcę Was zmartwić, ale w 3. sezonie będzie chyba Wrenna
- Spoiler:
- Jeden z fanów ostatnio napisał Marlene King na twitterze:“Jestem rozdarty między Wrencer a Wranna”.
Marlen odpowiedziała: “on może też”.
Hmmm. Julian Morris powiedział zanim sezon się jeszcze zaczął, że serce Wrena “należy do Spencer” od początku serialu, ale tego sezonu „mogą pojawić się nowe możliwości”. Wygląda na to, że Wren powoli odkrywa uczucia do Hanny (lub zacznie to robić) – ale to również znaczy, że oddali się od Spencer.
źródło: [You must be registered and logged in to see this link.]
To jest śmieszne. Wren i Hanna gadali ze sobą kilka razy i już czeka nas wielka miłość? Troche to naciągane.
- Spoiler:
Producentka wykonawcza Marlene King podzieliła się inforamcją na temat ostatniego odcinka Pretty Little Liars. Wiemy, że odcinek będzie nosił nazwę. „The Lady Killer” (Zabójczyni) Zostanie on kręcony 9 lipca. Finałowy odcinek został napisany przez Marlene. Zdradziła również, że w odcinku będzie kilka zawirowań i zwrotów akcji!
Joanna- Blair & Naley
desertrose napisał:Nie chcę Was zmartwić, ale w 3. sezonie będzie chyba Wrenna
- Spoiler:
Jeden z fanów ostatnio napisał Marlene King na twitterze:“Jestem rozdarty między Wrencer a Wranna”.
Marlen odpowiedziała: “on może też”.
Hmmm. Julian Morris powiedział zanim sezon się jeszcze zaczął, że serce Wrena “należy do Spencer” od początku serialu, ale tego sezonu „mogą pojawić się nowe możliwości”. Wygląda na to, że Wren powoli odkrywa uczucia do Hanny (lub zacznie to robić) – ale to również znaczy, że oddali się od Spencer.
źródło: [You must be registered and logged in to see this link.]
To jest śmieszne. Wren i Hanna gadali ze sobą kilka razy i już czeka nas wielka miłość? Troche to naciągane.
Ja z kolei widziałam ostatnio taką wymianę zdań na twitterze:
xxx: Zaczynam tracić nadzieję na Wrencer.
Marlene: Ja bym jej jeszcze nie traciła.
Zgubiłam gdzieś zdjęcie tego twita, ale mniej więcej tak to wyglądało
Asia, jak to ostatniego odcinka?! Ostaniego odcinka serii czy sezonu?! ;ooooo
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:
Ja z kolei widziałam ostatnio taką wymianę zdań na twitterze:
xxx: Zaczynam tracić nadzieję na Wrencer.
Marlene: Ja bym jej jeszcze nie traciła.
Zgubiłam gdzieś zdjęcie tego twita, ale mniej więcej tak to wyglądało
Ooo, czyli jeszcze jest nadzieja na Wrencer. To dobrze Chociaż wydaje mi się, że Marlene sama już nie wie co i jak. Każdemu pisze coś innego.
A jeśli chodzi o tytuł ostatniego odcinka...
- Spoiler:
- Czy dowiemy się w końcu kto zabił Ali? Miejmy nadzieję, że tak
Jeśli to Marlene wzięła się za finał to spodziewam się najgorszego;D Ta kobieta jest nieobliczalna i sama nie ogarnia własnego serialu. Pewnie zafunduje nam co najmniej kilka absurdów.
A z tą Wrenną to jakaś totalna porażka. Ostatnio nic w tym serialu nie ma sensu. Jak jeszcze wcisną Wrennę to zwątpię do reszty.
EDIT:
Właśnie sobie przeglądam spoilery, bo aż mnie to zdziwiło, że tak wcześnie kręcą finał ale okazuje się, że ten finał, o którym mówicie to nie finał sezonu tylko 'finał letni' czyli ostatni odcinek przed przerwą, dokładnie dwunasty.
I przy okazji skoro już i tak siedzę w spoilerach:
[You must be registered and logged in to see this image.]
A z tą Wrenną to jakaś totalna porażka. Ostatnio nic w tym serialu nie ma sensu. Jak jeszcze wcisną Wrennę to zwątpię do reszty.
EDIT:
Właśnie sobie przeglądam spoilery, bo aż mnie to zdziwiło, że tak wcześnie kręcą finał ale okazuje się, że ten finał, o którym mówicie to nie finał sezonu tylko 'finał letni' czyli ostatni odcinek przed przerwą, dokładnie dwunasty.
I przy okazji skoro już i tak siedzę w spoilerach:
- Spoiler:
- Jedna ze scenarzystek PLL, Jonell Lennon w odpowiedzi na pytanie, czy dowiemy się kto uratował Spencer przed Ianem na dzwonnicy odpowiedziała, że ta zagadka zostanie kiedyś w końcu [eventually] rozwikłana. Tak samo odpowiedziała na pytanie, czy dowiemy się, kto uratował Emily z tej szopy. Podejrzewam, że nie możemy liczyć na to, że stanie się to wkrótce...
W 3x05 pojawia się Ezra, ale nie zobaczymy Mony.
Zgodnie z postami na twitterze jednego ze scenarzystów to, że Emily odkryje jakieś sekrety, które miała Maya nie znaczy, że Maya nagle okaże się czarnym charakterem.
Podobnie jak w zeszłym roku, w tym też pojawi się specjalny odcinek z okazji Halloween. Jednak tym razem nie będą to flachbacki;)
Jeśli chodzi o 3x12, czyli ten 'letni finał' to Marlene napisała, że mają być 2 olbrzymie zwroty akcji.
Noel Kahn na pewno pojawi się w 3x10.
Będą jakieś sceny Spoby w 3x05 albo/i w 3x06;/
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Czw Lip 05, 2012 3:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Pamiętam, że swego czasu, jeszcze przed finałem drugiego sezonu, był taki spoiler, że w finale 2 sezonu ujawnią, kto jest A, a 3 sezon skupi się na wyjaśnianiu tajemnicy morderstwa Ali. Nie wiem, na ile to jest aktualne, ale hm, chciałabym się tego dowiedzieć Z tym, że jeśli to ujawnią, to właściwie koniec serialu ale okej xD
Karolina napisał:Jeśli to Marlene wzięła się za finał to spodziewam się najgorszego;D Ta kobieta jest nieobliczalna i sama nie ogarnia własnego serialu. Pewnie zafunduje nam co najmniej kilka absurdów.
EDIT:
I przy okazji skoro już i tak siedzę w spoilerach:No i bardziej w ramach ciekawostki niż spoileru, Lucy Hale pofarbowała włosy na różowo:
- Spoiler:
Jedna ze scenarzystek PLL, Jonell Lennon w odpowiedzi na pytanie, czy dowiemy się kto uratował Spencer przed Ianem na dzwonnicy odpowiedziała, że ta zagadka zostanie kiedyś w końcu [eventually] rozwikłana. Tak samo odpowiedziała na pytanie, czy dowiemy się, kto uratował Emily z tej szopy. Podejrzewam, że nie możemy liczyć na to, że stanie się to wkrótce...
W 3x05 pojawia się Ezra, ale nie zobaczymy Mony.
Zgodnie z postami na twitterze jednego ze scenarzystów to, że Emily odkryje jakieś sekrety, które miała Maya nie znaczy, że Maya nagle okaże się czarnym charakterem.
Podobnie jak w zeszłym roku, w tym też pojawi się specjalny odcinek z okazji Halloween. Jednak tym razem nie będą to flachbacki;)
Jeśli chodzi o 3x12, czyli ten 'letni finał' to Marlene napisała, że mają być 2 olbrzymie zwroty akcji.
Noel Kahn na pewno pojawi się w 3x10.
Będą jakieś sceny Spoby w 3x05 albo/i w 3x06;/
tez sie zdziwiłam ale przepatrzyłam jeszcze raz strone i wyraznie pisało tam finał trzeciego sezonu ;/ musiało sie in pomylic cos ;/ przepraszam za wprowadzenie w błąd ;/
Joanna- Blair & Naley
Fajne ma te włosy <3 Zrobiłabym sobie takie, ale wyśmialiby mnie chyba ;D
brulion napisał:Fajne ma te włosy <3 Zrobiłabym sobie takie, ale wyśmialiby mnie chyba ;D
Mam dokładnie to samo. Chciałabym kolorowe końcówki, ale wszyscy mówią, że źle bym wyglądała. Ludzie się po prostu nie znają i tyle xD
desertrose napisał:brulion napisał:Fajne ma te włosy <3 Zrobiłabym sobie takie, ale wyśmialiby mnie chyba ;D
Mam dokładnie to samo. Chciałabym kolorowe końcówki, ale wszyscy mówią, że źle bym wyglądała. Ludzie się po prostu nie znają i tyle xD
Dziewczyny są wakacje, jest lato więc czas szaleństw a ludźmi się nie przejmujcie Lucy pasują te różowe końcówki.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Jestem na przedostatnim odcinku 1 sezonu, mogę prosić o kilka odpowiedzi? Wrzucę w spoiler, na wypadek jak ktoś też niedawno zaczął oglądać
- Spoiler:
- Kiedy Hanna wróci do Caleba? Kiedy on wróci?
Kiedy Spencer rozstanie się z Toudim?
Mogę liczyć na to, że Emily potrąci autobus?
Kiedy i czy w ogóle się wyda, że Aria kręci z Ezrą?
Kiedy wróci Wren?
Go??- Gość
Rozwaliłaś mnie tym pytaniem:D Niestety odpowiedź brzmi nie:(Marta napisał:Jestem na przedostatnim odcinku 1 sezonu, mogę prosić o kilka odpowiedzi? Wrzucę w spoiler, na wypadek jak ktoś też niedawno zaczął oglądać
- Spoiler:
Kiedy Hanna wróci do Caleba? Kiedy on wróci?
Kiedy wróci Wren?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Marta napisał:Jestem na przedostatnim odcinku 1 sezonu, mogę prosić o kilka odpowiedzi? Wrzucę w spoiler, na wypadek jak ktoś też niedawno zaczął oglądać
- Spoiler:
Kiedy wróci Wren?
- Spoiler:
- Kiedy Hanna wróci do Caleba? Kiedy on wróci?
Nie pamiętam.
Kiedy Spencer rozstanie się z Toby'm?
W 2x12 odcinku Spencer rzuciła Tobiego, bo A jej kazało.
Niestety nie xD
Wyda się. W 2x14 odcinku.
Kiedy wróci Wren?
Wren wróci w 2x03 odcinku.
Marta napisał:Dziękuję desertrose:*
Nie ma za co Polecam się na przyszłość.
Poza tym, Marto, podoba mi się Twój avatar Jest pięęęękny!
Marta napisał:Jestem na przedostatnim odcinku 1 sezonu, mogę prosić o kilka odpowiedzi? Wrzucę w spoiler, na wypadek jak ktoś też niedawno zaczął oglądać
- Spoiler:
Kiedy wróci Wren?
- Spoiler:
- Haleb schodzi się chyba w 2x05, a co do powrotu Caleba to nie jestem pewna, na pewno był w 2x04 ale nie wiem, czy wcześniej też
desertrose napisał:Marta napisał:Dziękuję desertrose:*
Nie ma za co Polecam się na przyszłość.
Poza tym, Marto, podoba mi się Twój avatar Jest pięęęękny!
Będę pamiętała ;* Jutro pewnie zacznę 2 sezon, więc pytań też będę miała dużo aa i av też mi się podoba Iker <3
brulion napisał:
- Spoiler:
Haleb schodzi się chyba w 2x05, a co do powrotu Caleba to nie jestem pewna, na pewno był w 2x04 ale nie wiem, czy wcześniej też
Dzięki bru, pocieszyłaś mnie
Go??- Gość
Hahhahaha laski na całym świecie szaleją za Tobym i to jak Na fejsie zapytano jaki charakter z PLL najbardziej chciałabyś pocałować. Oczywiście większość odpowiedziało: Toby, Ezra, Caleb. Oto i dowód
Pojawia się też Jason, no i Wren - choć ten baaardzo rzadko.
Marta napisał:brulion napisał:
- Spoiler:
Haleb schodzi się chyba w 2x05, a co do powrotu Caleba to nie jestem pewna, na pewno był w 2x04 ale nie wiem, czy wcześniej też
Dzięki bru, pocieszyłaś mnie
2x04 to śmieszny odcinek dla Hanny i Caleba ;D Jak go oglądałam, to leżałam poskładana xD
desertrose napisał:Hahhahaha laski na całym świecie szaleją za Tobym i to jak Na fejsie zapytano jaki charakter z PLL najbardziej chciałabyś pocałować. Oczywiście większość odpowiedziało: Toby, Ezra, Caleb. Oto i dowód
Fuj. Nawet tego nie skomentuję.
A wy, kogo z obsady chciałybyście pocałować? ;D Ja Wrena i Noela xD
No to dobrze, oglądam właśnie 2 odcinek, więc dziś pewnie 4 też obejrzę
Ja oczywiście wybrałabym Wrena <3
Noel też niezły, Ezra również, ale nie umywają się jednak do tego pierwszego
Ja oczywiście wybrałabym Wrena <3
Noel też niezły, Ezra również, ale nie umywają się jednak do tego pierwszego
Go??- Gość
Strona 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 39 z 40
Pozwolenia na tym forum: