Oscary 2012
+8
Karo
Gigi
Kasia
Ania
Lewandowska
Karolina
turtle
Magda
12 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Oscary 2012
Karolina napisał:Beauty napisał:Natalie, Emma i Penelope ślicznie.Karolina napisał:A słyszałaś jak Holland skomentowała wygraną Artysty i przegraną Hugo?
Nie, co powiedziała? Nie widziałam jeszcze nic z Gali poza przemową Meryl.
Powiedziała, że ona jest w lepszej sytuacji niż Scorsese, bo przegrała z bardzo dobrym filmem, a nie idiotyczną wydmuszką. I jeszcze że Akademia popełniła harakiri bo kolejna transmisja będzie miała oglądalność o 20% niższą. Moim zdaniem to totalna bzdura, ale w sumie jej sprawa, co sądzi;)
Też uważam, że to bzdura chociaż nie oglądałam Artysty. Dla mnie nominacja dla Hugo to kpina, został wzięty pod uwagę chyba tylko za nazwisko. Fajny filmik familijny i nic poza tym, bez przesady, żeby konkurował m.in. ze Służącymi.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Nikt jeszcze nie zauważył, że ta sukienka jest mega podobna do sukienki, jaką miała Blair, jak została królową balu?
Ja zauważyłam, ale nie chciało mi się postować Swoją drogą piękna suknia, chyba jedna z najlepszych na tych Oscarach ;>
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ja zauważyłam, ale dla mnie obie wyglądają jak zasłony mojej babci dlatego lepiej siedzieć cicho xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Nie widziałam The Help jeszcze tylko z tych wszystkich najlepszych tytułów...
Wydaję mi się, że nie ma zbyt dużo kontrowersji. Chociaż Viola Davis hmmm... ale nie widziałam jeszcze filmu....
Polecam The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore... Fantastyczna animacja.
Wydaję mi się, że nie ma zbyt dużo kontrowersji. Chociaż Viola Davis hmmm... ale nie widziałam jeszcze filmu....
Polecam The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore... Fantastyczna animacja.
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Cieszę się bardzo z wygranej Streep, bo ją uwielbiam. The Help to świetny film, powinien zostać nagrodzony.
xRx- Liczba postów : 41
Kasia napisał:Ja zauważyłam, ale dla mnie obie wyglądają jak zasłony mojej babci dlatego lepiej siedzieć cicho xD
a mnie się bardzo podobała sukienka Blair trochę jak jesienna dolce & gabbana. łaaaaadnie wyglądała ))
czeburaszka- Liczba postów : 17
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: