EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 1 z 22
Strona 1 z 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
EURO 2012
Komu kibicujecie? Trzymacie kciuki za polską drużynę? Jak obstawiacie wyniki? Czy może w ogóle jest Wam to obojętne?
To ja zacznę od siebie: Piłką się nie interesuję, ale mecze polskiej reprezentacji obejrzę i trzymam kciuki:) Poza tym podoba mi się taka piłkarska atmosfera, mieszkam w Warszawie, więc dobrze ją tutaj czuć Sama się rozglądam za czymś do przypięcia do np. torebki z polskimi barwami Nie sądziłam, że mnie "weźmie", ale czym bliżej tym atmosfera się udziela i fajnie, w końcu to spore wydarzenie i obyśmy my - jako kraj-gospodarz - pokazali się z dobrej strony.
To ja zacznę od siebie: Piłką się nie interesuję, ale mecze polskiej reprezentacji obejrzę i trzymam kciuki:) Poza tym podoba mi się taka piłkarska atmosfera, mieszkam w Warszawie, więc dobrze ją tutaj czuć Sama się rozglądam za czymś do przypięcia do np. torebki z polskimi barwami Nie sądziłam, że mnie "weźmie", ale czym bliżej tym atmosfera się udziela i fajnie, w końcu to spore wydarzenie i obyśmy my - jako kraj-gospodarz - pokazali się z dobrej strony.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Re: EURO 2012
No ja mieszkam w Gdańsku, więc też w mieście-gospodarzu Uwielbiam obserwować przez ostatnie tygodnie jak sprzątają na ulicach, odmalowywują dworce i generalnie wszystko tak "pudrują". Kocham ich za to. Jakby nie mogli robić tego zawsze, heh.
Ja tradycyjnie kibicuje Holandii, po prostu kocham ich styl gry. No może nie z MŚ 2010, ale ten wcześniejszy.
Niestety biletów nie wygrałam, więc pozostaje mi wyruszenie do Strefy Kibica, ale to nie jest jeszcze pewne.
Za to mam fotkę z pucharem
Ja tradycyjnie kibicuje Holandii, po prostu kocham ich styl gry. No może nie z MŚ 2010, ale ten wcześniejszy.
Niestety biletów nie wygrałam, więc pozostaje mi wyruszenie do Strefy Kibica, ale to nie jest jeszcze pewne.
Za to mam fotkę z pucharem
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ja nawet nie brałam udziału w tym losowaniu, aż taką fanką nie jestem, ale nie wiem jak ze Strefą Kibica - może się skuszę wybrać w któryś dzień.
Też mi się podoba to jak miasto zyskuje - chociażby to jak teraz wyglądają podziemia Dworca Centralnego
Też mi się podoba to jak miasto zyskuje - chociażby to jak teraz wyglądają podziemia Dworca Centralnego
Ania- Chair & Kurt
Come on England Come On England!! xD
nie no. oczywiście kibicuję Polsce i Angolom
pewnie będę w strefie albo gdzieś w knajpie na Polska - Rosja. bo moja cała rodzinka jedzie. a poza tym to już sporo zakładów z bratem zrobiliśmy. więc modlę się o niektóre wyniki xDD
nie no. oczywiście kibicuję Polsce i Angolom
pewnie będę w strefie albo gdzieś w knajpie na Polska - Rosja. bo moja cała rodzinka jedzie. a poza tym to już sporo zakładów z bratem zrobiliśmy. więc modlę się o niektóre wyniki xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Bilety wylosowaliśmy tylko 3 na mecz Irlandia-Chorwacja w Poznaniu, ale niestety mężczyźni w rodzinie mnie zdominowali i nie pójdę
Ale w TV mam zamiar śledzić wszystkie mecze o ile nauka pozwoli.
Moje typowania w zakładach z bratem o wyjście z grupy:
A: Polska (patriotyzm jednak )/Rosja
B: Portugalia/Holandia
C: Hiszpania/Włochy
D: Anglia/Francja
Na zwycięzców typuje Hiszpanów
A moje ulubione drużyny Anglia/Holandia/Francja
Ale w TV mam zamiar śledzić wszystkie mecze o ile nauka pozwoli.
Moje typowania w zakładach z bratem o wyjście z grupy:
A: Polska (patriotyzm jednak )/Rosja
B: Portugalia/Holandia
C: Hiszpania/Włochy
D: Anglia/Francja
Na zwycięzców typuje Hiszpanów
A moje ulubione drużyny Anglia/Holandia/Francja
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ania napisał:Ja nawet nie brałam udziału w tym losowaniu, aż taką fanką nie jestem, ale nie wiem jak ze Strefą Kibica - może się skuszę wybrać w któryś dzień.
z tego co gdzies mi się przewinęło przed oczkami to nie ma juz w Warszawie biletów do... strefy kibica ;p nie wiem jak w innych miastach gopodarzy me. w sumie to nawet nie wiedziałem, ze sa jakies bilety na strefe kibica ;o
co do samego me, to maskara co się dzieje, tutaj na jeden stronie zbierali największe głupawki: [You must be registered and logged in to see this link.] sam ostatnio jak kupowałem zwykły ser żółty, to oczywiscie z KIBICUJ NASZYM !!!! ;p a ze strony czysto sportowej, licze, że Polska wygra ME i to nie jest żart ;p najwazniejszy bedzie pierwszy mecz z Grecja, jesli wygraja, niewazne juz nawet w jakim stylu to reszta grupy pójdzie raz dwa, potem byle nie trafić Niemców/Hiszpanów przed finałem i będzie git ;p a nawet jak trafią to myślę, ze dzięki temu, że mamy mistrzostwa u siebie to masakre będzie na trybunach przez co nogi naszych grajków same będą grać !! zobaczycie
xxl- Liczba postów : 355
wtf. strefy są darmowe :> w Waw na bank. poza tym za darmo można jeździć stadion - strefa strefa - stadion
Grzesiu przecież trafią na Holandię albo Niemcy jak wyjdą xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
to są jakieś bilety do strefy kibica? ;O fajnie wiedzieć A tak na serio to raczej wolę oglądać w kameralnym groniexxl napisał:Ania napisał:Ja nawet nie brałam udziału w tym losowaniu, aż taką fanką nie jestem, ale nie wiem jak ze Strefą Kibica - może się skuszę wybrać w któryś dzień.
z tego co gdzies mi się przewinęło przed oczkami to nie ma juz w Warszawie biletów do... strefy kibica ;p nie wiem jak w innych miastach gopodarzy me. w sumie to nawet nie wiedziałem, ze sa jakies bilety na strefe kibica ;o
Ania- Chair & Kurt
Gigi napisał:wtf. strefy są darmowe :> w Waw na bank. poza tym za darmo można jeździć stadion - strefa strefa - stadion
nie wiadomo! równie dobrze, i Holandia i Niemcy moga nie wyjsc z grupy ! przeciez to sa ME, tutaj takie niespodzianki to norma i dlatego Polska wygra euro!
xxl- Liczba postów : 355
W środowej POLITYCE był świetny artykuł na temat euroszaleństwa. Czytając go nie mogłam przestać się śmiać - są eurokosiarki, eurokaloszki, eurohulajnogi, po prostu czego dusza zapragnie. Nie ogarniam tego, szczerze.xxl napisał:
co do samego me, to maskara co się dzieje, tutaj na jeden stronie zbierali największe głupawki: [You must be registered and logged in to see this link.] sam
A bilety w strefie kibica nie są na mecze, a na koncerty, które będą odbywać się w dniach niemeczowych. W Gdańsku gra wielka gwiazda - Pitbull, hehehe.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
A ja się na to EURO wcale nie cieszę, będą takie korki na mieści, że wolę nie myśleć..
Go??- Gość
xxl napisał:przesiądź się na rower ;P
Nie, nie właśnie. Bo ja nie mieszkam w samej Warszawie, ale 8 czerwca muszę tam dojechać i już to sobie wyobrażam..
Go??- Gość
W Poznaniu nie można nawet rowerami w pobliżu stadionu jeździć
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
A ja mieszkam stosunkowo blisko stadionu, codziennie koło niego przejeżdżam i jakoś nie boję się korków. Chociażby za to jak remontują, odnawiają miasto, za odnowione dworce można się jakiś czas przecierpieć Bo EURO za kilka tygodni się skończy, a modernizacje, które są z jego powodu robione zostaną
Ania- Chair & Kurt
Ja cieszę się. Kibicuję trochę, ale Euro to świetna okazja do zarobku Mieszkanie po mojej babci będą zajmować kibice z Rosji. W tym czasie z siostrą wracamy do rodziców i dzielimy się pieniędzmi z nimi :ppp
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
ej właśnie też chcę wiedzieć jeżeli można ofc bo słyszałam o niezłych sumach jak w Waw ludzie wynajmują :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
omg. chór UW będzie śpiewał hymn :OOO mam nadzieję, że nie będzie masakry xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Już dzisiaj pierwszy mecz! Jak obstawiacie wynik?
Ja myślę, że Polska wygra, może 2:1? albo 1:0?
Ja myślę, że Polska wygra, może 2:1? albo 1:0?
Ania- Chair & Kurt
Ja nie znam się na piłce nic a nic. Znam nazwiska może trzech polskich piłkarzy. Nie mam pojęcia jakie mamy szanse. Ale głęboko wierzę w wyjście Polski z grupy a dzisiejszy wynik obstawiam 2:1 lub 2:0 dla nas;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
gooooooooooooooo. 3:0 Lewandowski, Polański, Wasilewski
boże błagam, żeby chociaż remis xDD
boże błagam, żeby chociaż remis xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 1 z 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Strona 1 z 22
Pozwolenia na tym forum: