Proma/zapowiedzi sezon 5
+42
turtle
Ewa
Kamila
poster
Blair Waldorf
andzia
netka
Joanna
PH2C
Nika
depmod
M.
antiba
Ania_
April
Karo
Lewandowska
pelcia22
Blake
Kasia
Ania
Justyna
gaspar
frejabeha
paulishta
Kate__895
Serena
Layla
Lise
Cas
Magda
brulion
amant
tajemnicza
DairDreamer
Karolina
Diana
CallMeLady
lily333
Żuri
Ella
Gigi
46 posters
Strona 2 z 12
Strona 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Hahaha, świetna scena z Blair.
Nie wiem, czy Dana zszokowało, ale trochę opóźnioną reakcję jak na takie coś miał.
Jack? To naprawdę Ty? Jak zdziadział :<
Nie wiem, czy Dana zszokowało, ale trochę opóźnioną reakcję jak na takie coś miał.
Jack? To naprawdę Ty? Jak zdziadział :<
Mnie sex Dair obrzydza. W końcu Safran nie jest najarany, bo się nie podnieca jak zawsze.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
Ostatnio, głęboko w sercu hejtuję Dair, ale tą scenę będę przewijać 1755389 razy Dla mnie gwiazdą tej sceny jest Rufus
Jack <3
Jack <3
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Jack jak po botoksie ;o
Dla mnie nie ma się co napalać, po samym preview widać, że odc będzie nudny, jedyne, na co czekam to Dair (!) bo ciekawi mnie ten wątek O DZIWO
Dla mnie nie ma się co napalać, po samym preview widać, że odc będzie nudny, jedyne, na co czekam to Dair (!) bo ciekawi mnie ten wątek O DZIWO
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
wiedziałam że wszyscy w głębi serca shippują Dair xD <3
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Hahaha. Czułam, że Lily i Rufus przyłapią Blair Rufus i jego mina - bezcenne
tajemnicza- Liczba postów : 167
Gigi, nie wszyscy ;d ale naprawdę śmieszna scena Dair. Co się stało z twarzą Jacka? wygląda strasznie
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
może jest śmiertelnie chory i zostało mu kilka miesięcy życia
amant- Liczba postów : 38
serenavdw napisał:Gigi, nie wszyscy ;d ale naprawdę śmieszna scena Dair. Co się stało z twarzą Jacka? wygląda strasznie
wiem wiem niektórzy w sekrecie xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
foreshadowing jak nic xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Boska scena Dair....Blair w tej scenie wygląda super...mina Rufusa i Williama bezcenna..
Kate__895- Blair & Chair
- Liczba postów : 70
Gigi napisał:serenavdw napisał:Gigi, nie wszyscy ;d ale naprawdę śmieszna scena Dair. Co się stało z twarzą Jacka? wygląda strasznie
wiem wiem niektórzy w sekrecie xD
foreshadowing jak nic xD
a niektórzy w ogóle ich nie shippują nie mogę patrzeć na Jacka -;-
Serena- Blairena & Chair
oj tam oj tam xD nie wierzę droczę się tylko spoko :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
czy ten aktor który gra Jacka jest na coś chory? Bo tak w tej scenie wygląda. Ja nawet nie wiedziałam że to jest Jack tzn nie poznałam go
paulishta- Liczba postów : 45
Ja też go nie poznałam wogólexD Może zrobił coś sobie z twarzą albo rzeczywiście jest na coś choryxD
Kate__895- Blair & Chair
- Liczba postów : 70
Wydaje mi się, że po prostu schudł. Dyskutowali o tym na zagranicznych portalach kiedyś, ale nikt nic nie wie chyba o jakiejś chorobie. Po za tym ogolił się może to potęguje takie wrażenie. To szczególnie widać w 5 sezonie Dextera.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Kate__895 napisał:Ja też go nie poznałam wogólexD Może zrobił coś sobie z twarzą albo rzeczywiście jest na coś choryxD
Jest na coś chory. xD
Ale zabawne.
Dan schocker i opozniony zaplon Safran faktycznie mniej podjarany omg Blair swietne ale znow pewnie pol odcinka bedzie o Ivy
gaspar- Dair & Duck
- Liczba postów : 101
wiedziałam xD moje misiaczki i hiii <3 a I need another drink to pewnie kod na do it again ahaha xD Lily to jędza :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nic nie słyszę w kanadyjskim promo xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Czyli jednak winda Dan w windzie z Blair, Dan uprawiający sex w windzie z Blair....nie wiem ile razy bym to powtarzała to i tak nie brzmi to naturalnie a ten widok jest jeszcze bardziej nienaturalny.
Jack naprawdę fatalnie wygląda
A Ivy chyba pokaże pazury bo widać, że ją wyprowadzili z równowagi. Lily rzeczywiście niezła bitch.
Jack naprawdę fatalnie wygląda
A Ivy chyba pokaże pazury bo widać, że ją wyprowadzili z równowagi. Lily rzeczywiście niezła bitch.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Ja wciąż mam nadzieje, że ten udany seks jednak nie odbędzie się w windzie i mam nadzieje, że ktoś im przeszkodzi. Nawet w filmiku z producentami mówiono, że cały czas staje im ktoś na drodze, więc mam nadzieje, że będzie tak i tym razem.
Kurcze, to już naprawdę trollowanie Chair Miejsca publiczne są zarezerwowane dla nich, Dair powinien mieć romantyczny seks.
Kurcze, to już naprawdę trollowanie Chair Miejsca publiczne są zarezerwowane dla nich, Dair powinien mieć romantyczny seks.
tajemnicza- Liczba postów : 167
Żałosne, że nie mogą zbudować Dair osobnego wątku, a nie budują pararele z Chair.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
eeee what?? kiedy Chair miało seks w windzie?? xD
coś czuję że seks w windzie pobije limo i Nair patrzcie na dłoń Dana niegrzeczny na nogi Blair i generalnie kurcze pieczone powinni iść do HBO xD
świetna sprawa jak im wyjdzie. nie świeczki i piękna pościel i Cedrick na półce xD nie mieliśmy chyba jeszcze wall seksu albo nie pamiętam HOT. Dan ledwo zaczął a Blair już rozpływa się ahaha xD
coś czuję że seks w windzie pobije limo i Nair patrzcie na dłoń Dana niegrzeczny na nogi Blair i generalnie kurcze pieczone powinni iść do HBO xD
świetna sprawa jak im wyjdzie. nie świeczki i piękna pościel i Cedrick na półce xD nie mieliśmy chyba jeszcze wall seksu albo nie pamiętam HOT. Dan ledwo zaczął a Blair już rozpływa się ahaha xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
omg, Dair w windzie, aż mi się w głowie zakręciło ;D aż nie mogę na to patrzeć, eh..
btw. nie mogę patrzeć na Jacka, Serena ładnie wygląda. i tyle, bo nic nie słyszę w promo.
btw. nie mogę patrzeć na Jacka, Serena ładnie wygląda. i tyle, bo nic nie słyszę w promo.
Serena- Blairena & Chair
Gigi napisał:eeee what?? kiedy Chair miało seks w windzie?? xD
teraz nie powiem już o Dair, że to jest normalna para xD normalne pary nie mają problemów typu : "hm..nie wychodzi nam seks w łóżku, to spróbujmy w windzie" ;D ja od dawna wiedziałam, że Dan tylko udaje, że nie kręci go to same UES, a w głębi duszy jest taki jak oni ;p
Serena- Blairena & Chair
Strona 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 2 z 12
Pozwolenia na tym forum: