Proma/zapowiedzi sezon 5
+42
turtle
Ewa
Kamila
poster
Blair Waldorf
andzia
netka
Joanna
PH2C
Nika
depmod
M.
antiba
Ania_
April
Karo
Lewandowska
pelcia22
Blake
Kasia
Ania
Justyna
gaspar
frejabeha
paulishta
Kate__895
Serena
Layla
Lise
Cas
Magda
brulion
amant
tajemnicza
DairDreamer
Karolina
Diana
CallMeLady
lily333
Żuri
Ella
Gigi
46 posters
Strona 11 z 12
Strona 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Jaka ta Blake chora, nie mogli poczekać z nagraniem jej scen aż wyzdrowieje
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
Wow, dzięki temu naszyjnikowi i tej fryzurze Blair wygląda jak swoja własna babcia :/
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Kto tam siedzi w ostatniej scenie na promo? Blair? Blair przytulona z S? Bo ten kwadracik zasłania i nie widać
Żuri ja widzę tylko sama Blair na schodach
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
mnie też się wydaje, że tam siedzi Serena.. Tylko.. Czy mi się wydaje, czy styl Sereny staje się taki "Blairowy" ?
Go??- Gość
olenka booo
- Spoiler:
- Serena udaje Blair w tym odcinku xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Biedna Blake Glos ma tak zachrypniety, ze masakra! A na schodach ja tez widze Serene
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Gossip Girl 5x23 Producers Preview
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Reakcja Blair na możliwość spędzenia wakacji w Rzymie ze swoim chłopakiem - bezcenna
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
o tak ! widać,że marzyła aby spędzić z nim całe wakacje ! jej ciało aż się rwie do tego
Ewa- Chair & Ness
Boszzzz, Bart, niech ktos go czyms przejedzie, bo go niezniose. Jest spowrotem w serialu od jakiejs minuty, wypowiedzial jedno zdanie, a ja juz go nie trawie. Chyba tego nie przetrwam... ;(
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Blair jaka podekscytowana!!! Normalnie tru loff xD Dziwna reakcja Sereny na to, że Bart żyje. Jakby ktoś jej powiedział, że jakimś cudem dostała dobrą ocenę z testu - mniej więcej taki sam poziom zaskoczenia. Ta dramatyczna muzyczka w tle promo mnie rozwala
Odcinek nie będzie tak dobry jak zeszłotygodniowy, ale ma szansę wybić się ponad poziom 5. sezonu, skoro znowu wszyscy mają się zjednoczyć
Odcinek nie będzie tak dobry jak zeszłotygodniowy, ale ma szansę wybić się ponad poziom 5. sezonu, skoro znowu wszyscy mają się zjednoczyć
Layla- Chair & Hyckie
Eeee okej do tego momentu uważałam, że to będzie dobry odcinek, teraz porzuciłam wszelką nadzieję
Jake: "planowaliśmy ten wątek (wyjazd do Rzymu) od dawna, chcieliśmy go zrobić w połowie 3 sezonu" - taaaaa jasne, Dan podchodzi do Blair i mówi: "słuchaj, wiem, że nikt cię nie lubi na NYU a ja jestem bogiem studentów i zdjąłem ci opaskę z głowy, chodź, polecimy do Rzymu będzie fajnie"? xD Proszę was. Całe to gadanie o tym, jak długo planowali Dair zaczyna mnie irytować. Skoro planowali, to czemu nie wyskoczyli z tym wcześniej? Jakoś nie bali się wyskakiwać z zaginionymi dziećmi, niemoralnymi umowami, nauczycielami w więzieniu i królewskimi ślubami
Jake: "planowaliśmy ten wątek (wyjazd do Rzymu) od dawna, chcieliśmy go zrobić w połowie 3 sezonu" - taaaaa jasne, Dan podchodzi do Blair i mówi: "słuchaj, wiem, że nikt cię nie lubi na NYU a ja jestem bogiem studentów i zdjąłem ci opaskę z głowy, chodź, polecimy do Rzymu będzie fajnie"? xD Proszę was. Całe to gadanie o tym, jak długo planowali Dair zaczyna mnie irytować. Skoro planowali, to czemu nie wyskoczyli z tym wcześniej? Jakoś nie bali się wyskakiwać z zaginionymi dziećmi, niemoralnymi umowami, nauczycielami w więzieniu i królewskimi ślubami
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Mnie rozbraja to, że podobno zmartwychwstanie Barta też planowali od połowy 3. sezonu. Dobrze, że dopiero teraz udało im się to osiągnąć, bo inaczej ściągnęli by ten serial na dno 2 lata wcześniej
Layla- Chair & Hyckie
Nic nie rozumiem, co mówi Bart, jak go ciężko zrozumieć.
Reakcja Blair, och kochanie spędzimy razem wakacje, to cudowne! xD
w ogóle zwróciliście uwagę, że po tym, jak kończą mówić nie ma stałej muzyczki przy zapowiedzi gg tylko jakaś taka mroczna?
Reakcja Blair, och kochanie spędzimy razem wakacje, to cudowne! xD
w ogóle zwróciliście uwagę, że po tym, jak kończą mówić nie ma stałej muzyczki przy zapowiedzi gg tylko jakaś taka mroczna?
brulion napisał:Eeee okej do tego momentu uważałam, że to będzie dobry odcinek, teraz porzuciłam wszelką nadzieję
a im nie chodzi o watek, ktory dotyczy S i B? bo to jeszcze jakis sens... chociaz jak dotychczas to ostatnio wszytkie watki wygladaja jak dzielo przypadku... i bede w to wierzyc.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Co tam reakcja Blair. Ja raczej ślę wyrazy uznania dla Serenki, za niesamowitą reakcję na wieść, że Bart żyje. Bart, który nie żył przez ostatnie 3 sezony. Ale kto by się przejmował takim szczegółem...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Serena to inna kategoria.Ona to mistrzostwo same w sobie <3
Ewa- Chair & Ness
trololo Blair
obstawiam, że załatwia sobie pracę na lato i Dan pokrzyżuje jej plany dlatego to all xD
ale Serenka i tak rządzi. nie mogę doczekać się jej reakcji. może nie wytną jak ostatnio Chucka
obstawiam, że załatwia sobie pracę na lato i Dan pokrzyżuje jej plany dlatego to all xD
ale Serenka i tak rządzi. nie mogę doczekać się jej reakcji. może nie wytną jak ostatnio Chucka
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 11 z 12
Pozwolenia na tym forum: