Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
+33
anna_julia
xRx
TheBlairBitchProject
antiba
Kasia
brulion
onlytrueloveful
Serena
dzika
melanola
xLaura
Ella
kam1105
iwwuuska
mario588
Edda
tuppence
truskaweczka
Ania M.
xAaliyahxx
Gosiek
Magdafa
zakochana_0
Ewa
brolix
jeanne
Ola
Żuri
MotherChucker
Lewandowska
Lise
Gigi
Magda
37 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jaki jest twój ulubiony odcinek sezonu 3?
Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Pierwszy rok studiów wcale nie oznacza mniejszej ilości tematów do plotkowania. Gdy królowa Constance Billard kończy edukację, ktoś musi w końcu przejąć jej obowiązki. Jak rozwinął się wątek związku Lily i Rufusa, ich podobno nieżyjącego syna, nauki na New York University, dojrzałości i miłości Blair do Chucka, jej niezbyt wymarzonej współlokatorki, a może Dana i jego pokręconych związków? Wszystko to opisują 22 odcinki trzeciego sezonu Plotkary. W trzeciej serii występuje gościnnie wiele popularnych aktoròw jak Joanna Garcia jako Bree Buckley, która wykorzystuje Nate aby dorwać Cartera Baizena, Tyra Banks jako Ursula Nyquist znana aktorka, William Baldwin jako William van der Woodsen, ojciec Sereny i Erica, były mąż Lily i największy rywal Rufusa.Ponadto: Lady GaGa, Tory Burch, Jimmy'ego Fallona, Plastiscines, Georgine Chapman i Sonic Youth.
Odcinek dziesiąty trzeciej serii wywołał wiele kontrowersji, ponieważ zawierał sceny przedstawiające trójkąt miłosny i pomimo protestów został wyemitowany.
W tej serii poznajemy matkę Chucka-Evelyn Bass Fisher(Laura Harring), nowego chłopaka Jenny, dilera narkotyków, widzimy rozwijające się związki Sereny i Nate, oraz Dana i Venessy i małe lub i nie kryzysy w związkach Lily i Rufusa jak oraz Blair i Chucka.
Re: Sezon 3 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
3x9 super! Jenny na balu Do tego Blair i Serena w windzie fajna scena i fajny Chuck z Blair. A do tego trójkąt na końcu boki zrywać z Dana po prostu nie mogę z tej sceny za każdym razem jak ją oglądam Miny Dana są najlepsze a potem w następnym odcinki są flashbacki i Dan przybija wszystkim piątki na chodniku Padłam
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
No, to najlepsze... Jednak ja wolę ostatni odcinek. Nie wiem czemu, ale dla mnie ostatnie odcinki są ulubione:P W ostatnim chyba najwięcej się działo. Chuck postrzelony, przespanie się z Jenny, wygnanie()...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Last Tango, Then Paris - co prawda, ten odcinek to trochę minus dla Blair&Chucka, ale mnie się strasznie podobał. Szczególnie ostatnia scena, w której Chuck daje się postrzelić. Pokazał wtedy jak bardzo kocha Blair.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Wgl to zauważyłam, że moje ulubione odc/sceny to są te smutne... Właśnie takie jak ten ostatni z 3 sezonu.
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
3x10 nie wiem czemu, ale to całe przedstawienie było tak porąbane, że spodobał mi się odcinek. No i występ gagi na końcu też taką miłą odmianą był.
głosuje na ostatni odcinek. po prostu scena kiedy Chuck walczy o ten pierścionek, uwielbiam
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Moja ulubiona scena, to jak zostaje postrzelony. Ciekawe dlaczego? Czyżbym chciała jego śmierci?
odcinek jak go postrzelili skończyłam oglądać jakoś po północy, ale ta pora mnie nie powstrzymała przed obejrzeniem kolejnego odcinka, byle tylko wiedzieć jak to się dalej potoczy
Ja też to oglądałm do 1-2 w nocy:P A potem następny dzień to samo:)
Ja wczoraj dopiero dotarłam do tego odcinka i tak samo, chciałam od razu wiedzieć, co będzie dalej.
I nie wiem, za co lubicie ten odcinek. Gdyby nie Jenny byłoby super. :<
I nie wiem, za co lubicie ten odcinek. Gdyby nie Jenny byłoby super. :<
ja głównie za tę scenę postrzału, a może też za to, że Jenny w końcu znika xD
Scena postrzału, jak on bronił tego pierścionka... Było widać, że dalej kocha Blair. Tylko przez jego durne zachowanie!
Jestem smutna, on też jest smutny. A, to się prześpijmy. Może nam się polepszy...
Jestem smutna, on też jest smutny. A, to się prześpijmy. Może nam się polepszy...
Hmm.. trudno mi wybrać jeden odcinek, bo bardzo lubię praktycznie wszystkie z pierwszej połowy sezonu, ale koniec końców wahałabym się jednak pomiędzy odcinkiem 2 a 3. Uwielbiam, jak coś nowego się zaczyna, początki, kiedy wszystko jest fascynujące i zaskakujące, dlatego mam szczególny sentyment do tych niełatwych początków Blair na NYU 3-ci natomiast za wątek z aukcją, który moim zdaniem był naprawdę fenomenalny. I niezapomniane 'she stole my shoes?'
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
A ja dla odmiany 3x17. Nie wiem czemu, smutny, ale mimo wszystko mi sie bardzo podobal. No i widac jak Blair gleboko kocha Chucka.
brolix- Liczba postów : 17
brolix napisał:A ja dla odmiany 3x17. Nie wiem czemu, smutny, ale mimo wszystko mi sie bardzo podobal. No i widac jak Blair gleboko kocha Chucka.
Ja też wybrałam 3x17, chyba najbardziej utkwił mi w pamięci.
Go??- Gość
Hehe. "She stole my shoes" - to mój ulubiony moment w 3 sezonie:P
Jak większość wybrałam ostatni odcinek bo bardzo mnie wciągnął i uważam,że jest świetny (mimo sprawy z J).A ta obrona pierścionka przez C była super ! Widać,że nadal B jest dla niego najważniejsza.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja nie będę oryginalna jak powiem że ostatni odcinek jednak jest najlepszy. Ale mi się akurat podobało jak Chuck przespał się z Jeny..(wtedy stwierdziłam że musi on być totalnie pogrążony w rospaczy żeby sie z takim ohydztwem... )
zakochana_0- Chair & Nate
- Liczba postów : 46
Miałam problem między 3x10 i 3x18, ale ostatecznie głos wędruje na 3x10 z racji tego, że lubię, gdy odcinek łączy komedię i dramat. Dan i Blair na NYU to jeden z najlepszych wątków w sezonie 3. Szczerze mówiąc brakowało dobrych odcinków w trzecim sezonie. No, ale tak to jest jak serial przechodzi z liceum do koledżu.
Hehe. Teraz sobie przypomnę ten sezon w TVN. btw. wiecie czy będzie i 4 na tvn?
Mam takie pytanie czy mama Blair była w ciąży w tym sezonie?
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
A mama Blair była w ogóle w ciąż? o_O Bo nie kojarzę kompletnie.
Blair co najwyżej ją o ciążę podejrzewała, chyba na podstawie tego, że w Święto Dziękczynienia Eleanor piła wodę zamiast wina
Blair zaczęła ją podejrzewać wtedy jak przyszły te dokumenty o zmianę testamentu + test ciążowy Doroty, który wzięła za test jej matki. Ale Eleonor przecież nie była wgl. w ciąży ;p
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Dyskusja
» Ulubiony aktor
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Dyskusja
» Ulubiony aktor
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: