EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 6 z 22
Strona 6 z 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: EURO 2012
Bru to robi furorę na moim fb xd Nie ma to tamo ale za ten uśmiech to warto oglądać !
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
brulion napisał:I tak Robert wygrywa ;D
[You must be registered and logged in to see this image.]
BITCH PLEASE ;D
Moje nowe love
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Moje też ;<<< ale ma dziewczynę karatekę także radziłabym ostrożnie xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
lol bru kupujesz bravo sport?? skąd wiesz tyle o Lewym?? xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Co nam może zrobić jakaś pani karateka skoro to MY mamy całą paletę talentów
Ewa- Chair & Ness
Ale jak już wygramy z panią karateką, notabene ANIĄ, to co zrobimy z nim dalej? ;DDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Podzielimy się ? Plus poprosimy o zapoznanie z jego kolegami
Ewa- Chair & Ness
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
O jak ładnie wyszłaś ! Chłopcy też ładnie ale nie tak dobrze jak Ty
xd
Ewa- Chair & Ness
Głęboko wierzę, że uda się nam wyjść z grupy. Razem z Rosją zapewne. Zwycięzcą będą Hiszpani, ale fajnie by było, gdyby Polska wygrała
dirtyword- Blair & Serena
- Liczba postów : 43
Jakby Polska wygrała, to fiesta trwałaby miesiącami (martwiłabym się o nasze PKB xD). Niestety, to są tylko marzenia i to bardzo, bardzo nie do spełnienia w najbliższym czasie.
Ale mimo wszystko, trzymam kciuki
Ale mimo wszystko, trzymam kciuki
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Oj działoby się sporo, na pewno. Cała Polska byłaby dzień w dzień pijana ;D
dirtyword- Blair & Serena
- Liczba postów : 43
No i Ukraina wygrała. Trochę mnie to martwi, bo nie jest żadną tajemnicą, że na ogół jeden z gospodarzy przechodzi dalej, nie zawsze na to zasługując No ale w sumie, kiepsko widzę ich szanse z Francją i Anglią, więc może nie będzie tak źle. Choć na razie jest ona liderem w grupie D. Mam nadzieję, że nie na długo
Vivien napisał:No i Ukraina wygrała. Trochę mnie to martwi, bo nie jest żadną tajemnicą, że na ogół jeden z gospodarzy przechodzi dalej, nie zawsze na to zasługując No ale w sumie, kiepsko widzę ich szanse z Francją i Anglią, więc może nie będzie tak źle. Choć na razie jest ona liderem w grupie D. Mam nadzieję, że nie na długo
O tym samym pomyślałam;) Niby powinnam się cieszyć z ich szczęścia, nic do Ukrainy nie mam itp. itd., ale to my mieliśmy być gospodarzem, który błyszczy, nie oni
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Vivien napisał:No i Ukraina wygrała. Trochę mnie to martwi, bo nie jest żadną tajemnicą, że na ogół jeden z gospodarzy przechodzi dalej, nie zawsze na to zasługując No ale w sumie, kiepsko widzę ich szanse z Francją i Anglią, więc może nie będzie tak źle. Choć na razie jest ona liderem w grupie D. Mam nadzieję, że nie na długo
dopiero trzeci raz euro rozgrywane jest w dwóch grajach gospodarzach - 12 lat temu w Belgii i Holandii (Holandia doszła do 1/2, Belgia odpadla w grupie) i 4 lata temu w Austrii i Szwajcarii (obie druzyny nie wyszly z grupy), więc skad masz takie informacje 'ze na ogol jeden z gospodarzy przechodzi dalej, nie zawsze na to zasługując' ?
a Ukraina zagrala bardzo dobrze i z taka gra spokojnie dadzą radę Anglikom, którzy wczoraj strasznie przyfarcili. z Francja bedzie ciezko, ale powinni awansować dalej. a Polacy niech dzisiaj zagrają na pełne ku*wie jak wczoraj Ukraińcy i ograją Rosję !!!!!!
xxl- Liczba postów : 355
ffs sędzia gwizdał przeciwko Angolom. jak mnie to wkurza. jezu. i jeszcze to drewno Milner. Hodgson to palant sorry mój Welbuś za to <3
dzisiaj modlę się o remis. ale Rosjanie są dużo lepsi. jak nas zlekceważą. a my wytrzymamy kondycyjnie to szansa na remis jest ale będzie ciężko
dzisiaj modlę się o remis. ale Rosjanie są dużo lepsi. jak nas zlekceważą. a my wytrzymamy kondycyjnie to szansa na remis jest ale będzie ciężko
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Nie pisałam tylko o ME. Brałam pod uwagę również MŚ - nie jest tajemnicą, że to sędziowie przepchnęli Koreę w 2002 r. Każdy Ci to powie Pamiętam też, że po ME 2008 wiele dzienników zagranicznych (żeby nie było, że to polscy zawistnicy ) pisało, że sędziowie sprzyjają i Szwajcarii i Austrii. Wg jak się spojrzy na historię MŚ, to często się zdarza, że gospodarz wygrywa.xxl napisał:Vivien napisał:No i Ukraina wygrała. Trochę mnie to martwi, bo nie jest żadną tajemnicą, że na ogół jeden z gospodarzy przechodzi dalej, nie zawsze na to zasługując No ale w sumie, kiepsko widzę ich szanse z Francją i Anglią, więc może nie będzie tak źle. Choć na razie jest ona liderem w grupie D. Mam nadzieję, że nie na długo
dopiero trzeci raz euro rozgrywane jest w dwóch grajach gospodarzach - 12 lat temu w Belgii i Holandii (Holandia doszła do 1/2, Belgia odpadla w grupie) i 4 lata temu w Austrii i Szwajcarii (obie druzyny nie wyszly z grupy), więc skad masz takie informacje 'ze na ogol jeden z gospodarzy przechodzi dalej, nie zawsze na to zasługując' ?
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Z dedykacją dla Karoliny
Dziękuję Myślę nawet, że rozumiem
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ktoś kto rysował ten schemat ma problem z kolorami xD No i ta definicja nie jest specjalnie dobra ;P Ale przynajmniej wiadomo, że to nie ładnie xD Już bardziej polecam zapoznać się z wikipedią
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Strona 6 z 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Strona 6 z 22
Pozwolenia na tym forum: