EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 21 z 22
Strona 21 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: EURO 2012
hahaha ;D na mnie w domu są wszyscy "obrażeni" bo jako jedyna stawiałam na Hiszpanów, a reszta domowników na Włochów
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
No cóż stara genialna Hiszpania wróciła (może tylko udawali, że nie są w formie? ). Ale i tak Portugalcy powinni być w finale, heh.
Włosi stracili wszelkie siły w półfinale i dzisiaj byli kompletnie pozbawieni dynamiki. I szkoda mi ich, że grali w 10.
Hiszpania zacznie przegrywać, jak Polska wygrywać. My będziemy pogromcami Espanioli, haha.
Żuri, zliczaj punkty!
Włosi stracili wszelkie siły w półfinale i dzisiaj byli kompletnie pozbawieni dynamiki. I szkoda mi ich, że grali w 10.
Hiszpania zacznie przegrywać, jak Polska wygrywać. My będziemy pogromcami Espanioli, haha.
Żuri, zliczaj punkty!
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Na prawdę wspaniały mecz rozegrali, jestem szczęśliwa i bardzo usatysfakcjonowana takim finałem, aż szkoda, że to już koniec euro i takiej dobrej rozrywki..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
O kurde, ale piękny mecz;) Byłam bliska płaczu, wyobraźcie sobie co by się ze mną działo, gdyby na miejscu Hiszpanów byli Polacy;) Szkoda mi Włochów, wiadomo. Niefajnie się patrzy na łzy jakichkolwiek zawodników, no ale trudno.
Jestem w 100%, a nawet w 200% zadowolona z tego Euro, było wyjątkowe. Super zabawa. Poza tym na pewno nie porzucę oglądania piłki nożnej;D Taka impreza znów za 2 lata, nie w Polsce co prawda, ale Polska pewnie wyjdzie z grupy i będą emocje takie samie, może nawet większe;)
Jestem w 100%, a nawet w 200% zadowolona z tego Euro, było wyjątkowe. Super zabawa. Poza tym na pewno nie porzucę oglądania piłki nożnej;D Taka impreza znów za 2 lata, nie w Polsce co prawda, ale Polska pewnie wyjdzie z grupy i będą emocje takie samie, może nawet większe;)
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Lewandowska napisał:O kurde, ale piękny mecz;) Byłam bliska płaczu, wyobraźcie sobie co by się ze mną działo, gdyby na miejscu Hiszpanów byli Polacy;)
Ja identycznie!
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Cieszę się razem z całą Hiszpanią
Szkoda mi Włochów tym bardziej, że stawiałam na nich ;( Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jutro cały dzień będę wysłuchiwać od mojego taty jak to on dobrze obstawił a ja źle
Ja jakoś wielkim kibicem nie byłam, oglądałam tylko wszystkie mecze polski, i dzisiejszy ale jestem zadowolona z tego jak Polska się zaprezentowała. Polska jako kraj, może wreszcie reszta świata zobaczyła, że nie jesteśmy zacofani, biedni i wszystko co najgorsze tak jak im się wydawało...
Szkoda mi Włochów tym bardziej, że stawiałam na nich ;( Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jutro cały dzień będę wysłuchiwać od mojego taty jak to on dobrze obstawił a ja źle
Ja jakoś wielkim kibicem nie byłam, oglądałam tylko wszystkie mecze polski, i dzisiejszy ale jestem zadowolona z tego jak Polska się zaprezentowała. Polska jako kraj, może wreszcie reszta świata zobaczyła, że nie jesteśmy zacofani, biedni i wszystko co najgorsze tak jak im się wydawało...
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
wynik powinien być 5:0, ponieważ jeszcze była reka ;D
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
już Hiszpańce tak mnie nudzą. że zasypiam. co to w ogóle ma być. może przejdą do gry 10 pomocnikami i 1 Ikerem xD tak mnie wkurza ta ich klepka, że szkoda gadać. żeby taki zespół grał bez napastnika. porażka. nie odbieram im tego, że są zajebiści. ale jeżeli w taką stronę zmierza piłka to ja dziękuję :/ robociki z klepką.
szkoda kontuzji Motty. bo imo była szansa na kontaktową.
szkoda kontuzji Motty. bo imo była szansa na kontaktową.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lewandowska- Bart & OTH
Jeeee Hiszpania wygrała!! Od początku trzymałam za nich kciuki.
Pique i Fabregas <3 <3 <3
Pique i Fabregas <3 <3 <3
[You must be registered and logged in to see this link.]
Przekonało mnie uzasadnienie:
Równie dobrze można byłoby napisać to samo wklejając zamiast nazwisk Dudki i Wasilewskiego nazwiska przypadkowo wybranych innych piłkarzy z kadry, ale ok:D
Przekonało mnie uzasadnienie:
"Polska z Dariuszem Dudką i Marcinem Wasilewskim w składzie zawiodła na
całej linii i nie zdołała wyjść z grupy. Polacy nie potrafili również
wygrać żadnego meczu".
Równie dobrze można byłoby napisać to samo wklejając zamiast nazwisk Dudki i Wasilewskiego nazwiska przypadkowo wybranych innych piłkarzy z kadry, ale ok:D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Wasilewski? Serio?
Karolina, tak jasne, najlepiej wklejmy tam Lewandowskiego z Błaszczykowskim, na to samo wyjdzie, nie?;D Albo Tytonia.
Karolina, tak jasne, najlepiej wklejmy tam Lewandowskiego z Błaszczykowskim, na to samo wyjdzie, nie?;D Albo Tytonia.
Lewandowska- Bart & OTH
Lewandowska napisał:Wasilewski? Serio?
No a nie? Przeczytaj sobie to uzasadnienie albo mój komentarz, bo chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi. Nie ma tam dosłownie nic konkretnego ani o Dudce ani o Wasilewskim. Wszystko co zostało napisane w tej argumentacji pasuje do każdego piłkarza z polskiej kadry.
No i co? Nie zgadza się?Polska z Błaszczykowskim i Lewandowskim w składzie zawiodła na
wygrać żadnego meczu.
Nie twierdzę, że Dudka grał tak samo jak Lewandowski. Twierdzę, że uzasadnienie tej gazety jest zwyczajnie durne i pozbawione sensu.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Przekonało mnie uzasadnienie:"Polska z Dariuszem Dudką i Marcinem Wasilewskim w składzie zawiodła na
wygrać żadnego meczu".
Hhahahaha. Akurat Dudka to rozegrał mecz życia w momencie, gdy wszedł. Chyba nie mieli kogo wcisnąć na pozycje, zdecydowanie z dwóch rodaków miejsca należą sie Murawskiemu i Boenischowi, a akurat Wasiowi i Dudce nie ma czego zarzucić. Zwłaszcza Wasiowi, który w każdym meczu angażuje się tak, jakby grał finał.
"ŁOOO O O O"
Paradoksalnie im dalej od Euro tym częściej słyszę Oceanę tym bardziej podoba mi się piosenka (co się dzieje z moim gustem muzycznym?), ciągle mam ją w głowie.
Chyba już zawsze będę miała do niej sentyment
Paradoksalnie im dalej od Euro tym częściej słyszę Oceanę tym bardziej podoba mi się piosenka (co się dzieje z moim gustem muzycznym?), ciągle mam ją w głowie.
Chyba już zawsze będę miała do niej sentyment
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Lewandowska napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja zawsze mówiłam razem z nim
hahah, dobre xDD
Go??- Gość
Raz się z Toba zgodzę Gigi.Jak można nie kochać piłki,tego co jest wokół niej,całej atmosfery,drużyn,kibiców,wszystkiego co jest z tym związane.Jestem szczęśliwa,że widziałam to na własne oczy i byłam częścią te historii bo to piękne.
Teraz tylko MŚ w 2014 więc dopingajmy
Teraz tylko MŚ w 2014 więc dopingajmy
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ale się cieszę, że nie Engel. Dostał 3 głosy, czyli pewnie sam na siebie też głosował...
Strona 21 z 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Strona 21 z 22
Pozwolenia na tym forum: