Co polecacie?
+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters
Strona 3 z 11
Strona 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Co polecacie?
hmmm, widzę Dziewczyny, że jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy o serialach. nie wiem czy to dobrze, że zajrzałam na ten wątek, bo zachęciłyście mnie do oglądania kilku seriali, a wolnego czasu brak. ;p
Asy z klasy. kurczę oglądałam to popołudniami w polsacie, kiedy jeszcze chodziłam do podstawówki! co za czasy...
Aktualnie oglądam Plotkarę i Przepis na życie (jestem na bieżąco) oraz 90210 (początek 3 sezonu). Później chyba zabiorę się za OTH.
Asy z klasy. kurczę oglądałam to popołudniami w polsacie, kiedy jeszcze chodziłam do podstawówki! co za czasy...
Aktualnie oglądam Plotkarę i Przepis na życie (jestem na bieżąco) oraz 90210 (początek 3 sezonu). Później chyba zabiorę się za OTH.
Gość- Gość
BoToCoDlaMnie napisał:ejj ja pamietam Roswell ! mialam manie ; D i do tego ta piosenka Dido na poczatku ! to był hit ! szkoda ze sie skonczyl : ( albo inny serial tez stary ale super "Jezioro marzen " : D
Oj kochałam ten serial i było mi bardzo smutno gdy sie skończył Teraz leci na fox*czy jakos tak) wiec czasami oglądam a dzięki tej piosence pokochałam dido i lubię do dziś
Dzieki za fajne propozycję dzieki wam poznałam kilka ciekawych seriali o których nie miałam pojęcia a teraz chętnie obejrzę
Ja Polecam Smallville o losach młodego Supermena zanim sie nim stał, szczególnie dla tych co lubią seriale fantastyczne. czasami za duzo fantastyki ale chłopak ma podobne problemy jak zwykli nastolatkowie a jego młodzieńcza miłosć Lana Lang jest przepiekna i lubie tą postać tak samo bardzo jak Blair Waldorf
W podobym klimacie serial Heroes o ludziach z różnymi zdolnosciami.
Teen Wolf serial znów fantastyczny natomiast głównie chodzi o to że młody chyba 16letni chłopak muszi sie nauczyc zyć z tym co go spotkało, ale również z miłością do dziewczyny i itp.Czyli Typowy nastolatek z małym sekretem:)Świetny serial mnie wciagnoł i to nie ze względu na to ze lubie fantastyczne seriale ale jest naprawde ciekawy:)
Polecam tez polski serial Tancerze, czyli cos o polskiej młodzieży z ambicjamI:)
Kąpletnie z innej beczki i nie młodzieżowy serial ale polecam Detektywa Monka uwielbiam jego specyficzny charakter oraz to jak zawsze znajduję winnego, jest genialny!
Serial o kolejnym "detektywie" John Doe wydawało mi sie ze serial bedzie nudny ale z odcinka na odcinek coraz ciekawszy, Mężczyzna który nie pamieta kim jest z kad pochodzi itd.za to zna odpowiedzi na wszytskie inne pytania dotyczące wszystkiego:) np.ilu ludzi zgineło w 2008roku w wypadkach samochodowych itd.Strasznie wkrecił mnie ten serial:) Szkoda ze jest tytlko 1 sezon
Serial Kosci jest też ciekawy, dosć oryginalny jak na kolejny serial o policjantach...
Znam jeszcze pare innych seriali ale duzo z nich to seriale fantastyczne.Jeśli ktos lubi mozecie napisać podam co jeszzce polecem:)
lana- Blair & Chuck
- Liczba postów : 328
Serial o kolejnym "detektywie" John Doe wydawało mi sie ze serial bedzie nudny ale z odcinka na odcinek coraz ciekawszy, Mężczyzna który nie pamieta kim jest z kad pochodzi itd.za to zna odpowiedzi na wszytskie inne pytania dotyczące wszystkiego:) np.ilu ludzi zgineło w 2008roku w wypadkach samochodowych itd.Strasznie wkrecił mnie ten serial:) Szkoda ze jest tytlko 1 sezon
ostatnio leciał na TVN czy Polsacie...ale strasznie późno...bo nie dość, że zaczynał się o 12 albo 1 w nocy to jeszcze po dwa odcinki...coś przez trzy czy cztery soboty czekałam i oglądałam ale jakoś później już mi się nie chciało....poprostu trochę za późno był.....a szkoda bo nawet mi się podobał....
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Teraz leci znów w tygodniu na Polsacie chyba ok 12.00
lana- Blair & Chuck
- Liczba postów : 328
Podbiję temat Bo nadal bym coś jeszcze chętnie znalazła do oglądania Jak pisałam w poście pierwszym: nie fantastyczne i nie horrory, najlepiej obyczajówki, bądź komedie. Niekoniecznie "młodzieżówki", mogą być też w stylu Seksu w wielkim mieście, który trafił w moje gusta i nieźle wciągnął Na dzień dzisiejszy oglądam Gossip Girl i Switched at birth. Obejrzałam kilka odcinków 90210 (tego nowego), odcinek Jane by design, odcinek Przyjaciół - wszystko odpada dla mnie;) i chyba też Skinów parę odcinków i też odpada;)
Czytałam o Jeziorze marzeń i Pogodzie na miłość - myślicie, po tym co napisałam wyżej, że trafiłyby w moje gusta? może ktoś oglądał?
Czytałam o Jeziorze marzeń i Pogodzie na miłość - myślicie, po tym co napisałam wyżej, że trafiłyby w moje gusta? może ktoś oglądał?
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Wróć do Przyjaciół Po pierwszym odcinku też chciałam rzucić, teraz to mój nr 1.
Może How I Met Your Mother? A taki bardziej dla kobiet Gotowe na wszystko?
Może How I Met Your Mother? A taki bardziej dla kobiet Gotowe na wszystko?
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja też polecam HIMYM.
A może Awkward.?
A co do Przyjaciół - obejrzyj inny odcinek. Pierwszy mnie jakoś też nie wciągnął, ale potem w telewizji widziałam kawałek i teraz kocham:P
A może Awkward.?
A co do Przyjaciół - obejrzyj inny odcinek. Pierwszy mnie jakoś też nie wciągnął, ale potem w telewizji widziałam kawałek i teraz kocham:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Nie byłabym sobą gdybym nie poleciła chociaż spróbować Jezioro Marzeń
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja oprócz GG oglądam Pamiętniki Wampirów (ale fantastyka mówisz odpada a szkoda ) i Pogodę na Miłość (matko! jak ja nie cierpię tego polskiego tytułu!!!) i naprawdę polecam Ci go a w szczególności pierwsze 4 sezony (teraz leci 9- ostatni sezon). Ja KOCHAM ten serial, dla mnie jest numerem jeden i na samą myśl, że to już naprawdę ostatni sezon to mi się płakać chce
Ania_- OTH & Eden
Co do Friends, ja właśnie kończę pierwszy sezon, i choć początek mnie nie zachwycał, tak te ostatnie kilka odcinków naprawdę mi się podobało I powoli się wkręcam. Widziałam też kilka z 8 sezonu w TV, i te mi się naprawdę podobały
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Nie wiem gdzie o to zapytać, może tutaj.. oglądała któraś z was Internat?
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Nie wiem gdzie o to zapytać, może tutaj.. oglądała któraś z was Internat?
Pewnie trochę za późno odpisuję (xD), ale tak, obejrzałam cały. Wyróżnia się spośród tych hiszpańskich tasiemców, całkiem fajny
Mam pytanie Który jest najlepszy; Rzym, Dynastia Tudorów, Chuck czy Weronika Mars??
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Kasia napisał:Nie wiem gdzie o to zapytać, może tutaj.. oglądała któraś z was Internat?
Pewnie trochę za późno odpisuję (xD), ale tak, obejrzałam cały. Wyróżnia się spośród tych hiszpańskich tasiemców, całkiem fajny
Mam pytanie Który jest najlepszy; Rzym, Dynastia Tudorów, Chuck czy Weronika Mars??
Oglądałam Rzym i Tudorów i oba świetne, ale osobiście wolę Tudorów. Choć obiektywnie rzecz biorąc, wydaje mi się, że to Rzym jest lepiej zrealizowany. To pewnie też zależy od tego, która historia a nawet który okres historyczny wydaje ci się bardziej interesujący;) Jeżeli o mnie chodzi to jeszcze nie bez znaczenia jest fakt, że uwielbiam Jonathana Rhys'a Meyersa i Henry'ego Cavilla;D
Chucka i Weroniki nie widziałam, więc nie pomogę
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Hej, mam zamiar zająć się czymś (konkretnie jakimś serialem) w czasie przerwy, ale nie chcę pakować się w serial, który teraz trwa albo na razie ma przerwę. Chciałabym pooglądać coś co było ale się skończyło. Myślę, że na pewno pooglądam Lost, co jeszcze polecacie?
Ania_- OTH & Eden
To zależy, jakie seriale lubisz Ja właśnie się wpakowałam w "Joey" Jest to kontynuacja losów Joey'a z "Friends" po jego przeprowadzce do Los Angeles. Serial oczywiście nie jest aż tak dobry, jak "Przyjaciele", ale czasem się można uśmiać dzięki niezawodnemu Joey'owi ofc. Są to 2 sezony, każdy odcinek ma po dwadzieścia-parę minut, więc nie jest aż tak czasochłonny.
Oprócz tego wreszcie przekonałam się do "Seksu w wielkim mieście". Już parę razy do niego podchodziłam, ale dopiero teraz się wciągnęłam
Można też pooglądać "Dwóch i pół". Nie jest aż tak porywający imo, ale z braku laku można obejrzeć
Ale to są głównie seriale komediowe. Musiałabyś ściślej określić, jaka tematyka i gatunek Cię interesują Może np. "Gotowe na wszystko"?
Oprócz tego wreszcie przekonałam się do "Seksu w wielkim mieście". Już parę razy do niego podchodziłam, ale dopiero teraz się wciągnęłam
Można też pooglądać "Dwóch i pół". Nie jest aż tak porywający imo, ale z braku laku można obejrzeć
Ale to są głównie seriale komediowe. Musiałabyś ściślej określić, jaka tematyka i gatunek Cię interesują Może np. "Gotowe na wszystko"?
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ja polecam Pan Am, bardzo przyjemny serial, ma tylko 14 odcinków, emitowali go w tym sezonie i wczoraj anulowali. Opowiada o stewardesach i pilotach Pan Am w latach 60., jest dużo romansów, wątki szpiegowskie, super kostiumy, mi się świetnie oglądało ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ja polecam Gotowe na wszystko i Prison Break ( pierwsze sezony zwłaszcza)
Kasia- Dan & Klaine
Ja z komedii polecam How I met your mother, Friends, New girl i Modern Family:) Poza tym Pamiętniki Wampirów, Dextera niedawno zaczęłam i bardzo się z tego cieszę. Z takich mnie znanych to [You must be registered and logged in to see this link.] uwielbiałam, ale oglądałam w telewizji nie wiem czy jest online;)
Poza tym mam zamiar zacząć Sześć stóp pod ziemią i PLL i Misfits Ogląda ktoś ten pierwszy?
Poza tym mam zamiar zacząć Sześć stóp pod ziemią i PLL i Misfits Ogląda ktoś ten pierwszy?
Go??- Gość
Misfits - widziałam pierwszy odcinek i bardzo mi się nie podobał, ale może to dlatego, że nie przepadam za takimi klimatami pseudo science-fiction. Przypominał tani horror, koleś lata z siekierą, ma obłąkany wzrok, no komedia po prostu W ilości seksu przypomina Skins, ale to mi akurat nie przeszkadzało. Całkiem fajne są postaci, bardzo różnorodne (Nathan jest niezły i wizualnie, i z charakteru), ale raczej nie będę oglądać dalej.
A PLL dalej leci, więc nie wiem, czy Ania będzie zainteresowana Misfits zresztą też.
A PLL dalej leci, więc nie wiem, czy Ania będzie zainteresowana Misfits zresztą też.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Lost, Twin Peaks, Friends !!!, Desperate Housewives, Sex and the City, That '70 Show !!!
Najbardziej polecam Lost, Friends, Desperatki i '70
Najbardziej polecam Lost, Friends, Desperatki i '70
Lewandowska- Bart & OTH
A ja chciałam zapytać - tak szczerze odpowiedzcie - czy jest sens oglądać Pretty Little Liars jeśli po pierwszym odcinku przeczytało się kim jest A? Bo tak zrobiłam i nie wiem czy sobie nie dać spokoju z resztą odcinków, chyba że serial naprawdę tego warty, a w ogóle co o nim sądzicie? Wiem, że jest temat o nim, ale nie chcę jeszcze więcej spoilerów przeczytać
A od siebie to też polecam Seks w wielkim mieście - dosłownie pochłonęłam wszystkie odcinki! polecam też Zbuntowanego Anioła - dla mnie serial legendarny wręcz, żaden inny nigdy mnie nie wciągnął aż tak, naprawdę warto I jeszcze jedna propozycja, która do tej pory nie padła - "Siódme niebo". Nie widziałam wszystkich odcinków, ale kiedyś bardzo lubiłam oglądać, taki rodzinny, wciągający, głowa rodziny jest pastorem, ale mnie jako osobie niewierzącej to nie przeszkadzało, także polecam.
I ja też podbiję moje pytanie od razu
Co mi się podoba: GG (wiadomo;)), Switched at birth, Mentalista, Seks w wielkim mieście, Przepis na życie, Siódme niebo, Zbuntowany anioł
Generalnie lubię: komedie, obyczajówki, dramaty też mogą być
odpadają: horrory, fantastyka
Co spróbowałam i odpadło: 90210, Przyjaciele, House (znaczy parę sezonów obejrzałam, ale odpuściłam), Skins, Jane by design
A i mnie obojętne czy leci, czy już się skończył
A od siebie to też polecam Seks w wielkim mieście - dosłownie pochłonęłam wszystkie odcinki! polecam też Zbuntowanego Anioła - dla mnie serial legendarny wręcz, żaden inny nigdy mnie nie wciągnął aż tak, naprawdę warto I jeszcze jedna propozycja, która do tej pory nie padła - "Siódme niebo". Nie widziałam wszystkich odcinków, ale kiedyś bardzo lubiłam oglądać, taki rodzinny, wciągający, głowa rodziny jest pastorem, ale mnie jako osobie niewierzącej to nie przeszkadzało, także polecam.
I ja też podbiję moje pytanie od razu
Co mi się podoba: GG (wiadomo;)), Switched at birth, Mentalista, Seks w wielkim mieście, Przepis na życie, Siódme niebo, Zbuntowany anioł
Generalnie lubię: komedie, obyczajówki, dramaty też mogą być
odpadają: horrory, fantastyka
Co spróbowałam i odpadło: 90210, Przyjaciele, House (znaczy parę sezonów obejrzałam, ale odpuściłam), Skins, Jane by design
A i mnie obojętne czy leci, czy już się skończył
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Oglądaj! Ja też przeczytałam kto był w książce (gdzieś około 5 odcinka) i myślałam, że będzie także w serialu (no i tak było), jednak dalej mnie serial ciekawił.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Dziękuję Wam dziewczyny Wakacje zaplanowane
Na pewno Lost i Twin Peaks
Marta zaciekawiła mnie tym Sześć stóp pod ziemią i sobie obejrzałam wczoraj jeden odcinek i zdecydowałam, że to jest to
Marta zaciekawiła mnie tym Sześć stóp pod ziemią i sobie obejrzałam wczoraj jeden odcinek i zdecydowałam, że to jest to
Ania_- OTH & Eden
Ania_ napisał:Dziękuję Wam dziewczyny Wakacje zaplanowane
No ja jeszcze nie oglądałam, ale po opisie i opiniach mam ochotę zacząć;* MF skończyłam, pltkarę szybko ogarnę, to będę mogła zaczynać
Go??- Gość
Strona 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Strona 3 z 11
Pozwolenia na tym forum: