Co polecacie?
+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters
Strona 4 z 11
Strona 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Co polecacie?
chciałam się zapytać czy polecacie Pamietniki wampirów?? duzo osób ogląda je i zaczełam się zastanawiać nad tym, mniej wiecej o czym to jest??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
No pewnie,ze polecam The Vampire Diares..nie zastanawiaj sie dluzej...lepiej sie oglada jak sie nie wie o czym jest i jak sie potocza losy bohaterow , wtedy mozesz sobie wykreować swoje shippy:)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
a nie wiem czy było,ale polecam sierial GREEK jeden z moich ulubionych
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
joanna_x0x0 napisał:chciałam się zapytać czy polecacie Pamietniki wampirów?? duzo osób ogląda je i zaczełam się zastanawiać nad tym, mniej wiecej o czym to jest??
Polecamy gorąco Nie zniechęcaj się zmierzchowym początkiem, bo później jest naprawdę super
Dziewczyna + 2 seksowne wampiry Chyba nie trzeba nic więcej mówić
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
joanna_x0x0 napisał:chciałam się zapytać czy polecacie Pamietniki wampirów?? duzo osób ogląda je i zaczełam się zastanawiać nad tym, mniej wiecej o czym to jest??
Jasne, że polecamy Tak jak Kasia już wspomniała - zmierzchowaty początek, ale potem jest naprawdę świetnie. W porównaniu do Zmierzchu VD przekazuje jakieś wartości, postacie nie są płytkie, do tego w wielu odcinkach potrzebne będą chusteczki Zacznij od zaraz.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty napisał:joanna_x0x0 napisał:chciałam się zapytać czy polecacie Pamietniki wampirów?? duzo osób ogląda je i zaczełam się zastanawiać nad tym, mniej wiecej o czym to jest??
Jasne, że polecamy Tak jak Kasia już wspomniała - zmierzchowaty początek, ale potem jest naprawdę świetnie. W porównaniu do Zmierzchu VD przekazuje jakieś wartości, postacie nie są płytkie, do tego w wielu odcinkach potrzebne będą chusteczki Zacznij od zaraz.
właśnie zaczełam i powiem ze zapowiada sie dość ciekawie i chyba wiem co juz bede oglądać przez nastepne dni
Joanna- Blair & Naley
Chyba też spróbuje te pamiętniki, chociaż już 2 razy oglądałam pierwszy odcinek i za każdym razem niesamowicie się nudziłam i nie potrafię przejść do drugiego:P No, ale skoro mówicie, że trzeba kilka odcinków zobaczyć to może dam im szanse.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karo napisał:Chyba też spróbuje te pamiętniki, chociaż już 2 razy oglądałam pierwszy odcinek i za każdym razem niesamowicie się nudziłam i nie potrafię przejść do drugiego:P No, ale skoro mówicie, że trzeba kilka odcinków zobaczyć to może dam im szanse.
W połowie 1 sezonu jest szaleństwo
Lewandowska- Bart & OTH
Szaleństwo zaczyna się zaraz po first kiss Steleny ;DDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:Szaleństwo zaczyna się zaraz po first kiss Steleny ;DDDD
O tak, pełen pasji i namiętności, miłość od pierwszego wejrzenia, oh, po prostu piękne Nie kupuję tego
koniec offtopu
Lewandowska- Bart & OTH
lol xD wampiry powoli rozkręcają się. sezon 2 jest najlepszy. a przedostatni odcinek sezonu 2 to po prostu miód cud orzeszki.
ja jestem na haju Friday Night Lights cały czas i polecam. ryczę i ryczę
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Spoko, spoko, spoilery mi nie straszne i tak ciągle słyszę Stelena, Delena, Stelena, Delena, więc obstawiam, że czasem się całują;P Biorę się więc za to trzeci i ostatnim raz. Zobaczę kilka odcinków i jak dalej nie zapałam miłością to rzucam to w cholerę Tak na marginesie to nie jestem fanką Zmierzchu, więc jak to idzie w te klimaty to będzie ciężko, no ale dam szansę
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
oj żartowałam z tym spoilerem
nie idzie w te klimaty, ja się zakochałam koło 7 odcinka chyba
nie idzie w te klimaty, ja się zakochałam koło 7 odcinka chyba
Kasia- Dan & Klaine
Gigi napisał:lol xD wampiry powoli rozkręcają się. sezon 2 jest najlepszy. a przedostatni odcinek sezonu 2 to po prostu miód cud orzeszki.
Aniu a powiedz mi czy w Friday Night Lights jest dużo miłosnego dramatu i czy w ogóle jest? Bo jak nie to z chęcią obejrzałabym w czasie przerwy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
W ogole powiedz o czym to, bo szukam nowego serialu wiadomo sesja idzie xD
Kasia- Dan & Klaine
No właśnie, ja też proszę o kilka słów na temat FNL
Lewandowska- Bart & OTH
ja zaczełam wczoraj od poczatku 1 sezon i nawet mi sie podoba , chociaż szczerze mówiac kiedyś probowałam i po paru minutach 1 odcinka juz nie moglam bo mnie nudzilo, ale tak samo miałam z glee:) a teraz powoli mnie to wciaga
Joanna- Blair & Naley
Palladino powraca (Gilmore Girls), wielki szum w Stanach Nie wiem czy ten serial jest dobry, nie sądzę, żebym mogła się przekonać w najbliższym czasie, he.
No i nie wiem czy Palladino i Foster wystarczą, ale daję znać, że może pojawić się coś podobnego do GG.
No i nie wiem czy Palladino i Foster wystarczą, ale daję znać, że może pojawić się coś podobnego do GG.
Hm, ta główna bohaterka wygląda identycznie, jak Lauren Graham, jedna z dwóch głównych bohaterek Gilmore Girls ;> nie za bardzo wiem, o czym ma być ten serial, ale poczekamy, zobaczymy.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Polecam wszystkim serdecznie serial THE L WORD
Jest on o grupie przyjaciółek lesbijek mieszkających w Los Angeles, jednak niech was nie zrazi to, że wszystko kręci się wokół homoseksualistów.
Serial naprawdę wkręca, a postacie są genialne, jedną ma się ochotę zabić, a drugą poślubić
Polecam, sama pochłonęłam ten serial w niecałe 5 tygodni:D
Jest on o grupie przyjaciółek lesbijek mieszkających w Los Angeles, jednak niech was nie zrazi to, że wszystko kręci się wokół homoseksualistów.
Serial naprawdę wkręca, a postacie są genialne, jedną ma się ochotę zabić, a drugą poślubić
Polecam, sama pochłonęłam ten serial w niecałe 5 tygodni:D
Ostatnio zmieniony przez Citizen Erased dnia Czw Maj 31, 2012 7:32 pm, w całości zmieniany 2 razy
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
ktoś ogląda Girls?? rozwala mnie ten serial HBO to jednak klasa :>
[You must be registered and logged in to see this link.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
Co do HBO się zgodze, dużo fajnych produkcji ( moje ulubione SATC, Entourage, Boardwalk Empire), ale Girls jest dla mnie straszne. Obejrzałam tylko dwa odcinki także być może później jakos lepiej jest. Ale jeśli moge zapytać to co Ci się w nim podoba?Gigi napisał:ktoś ogląda Girls?? rozwala mnie ten serial HBO to jednak klasa :>
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
życie wszystko podoba mi się w nim :> jest po prostu realistyczny do granic. to moje poczucie humoru też. no i życie w Nowym Jorku <3 poza tym bohaterki są super. nie mówię już o Sho która mnie rozwala ostatnie odcinki są świetne. zobacz 1x07. o imprezie na Brooklynie. czysta komedia najlepszy odcinek do tej pory.
Tako with a K xD you smoked crack
Tako with a K xD you smoked crack
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Strona 4 z 11
Pozwolenia na tym forum: