Oficjalne informacje na temat sezonu 5
+59
Karo
Ella
martakniz
esiaczek
CallMeLady
Ania
Karolina287
Kate__895
Freya
brulion
Gigi
lassa_2
shiva89
M.
chaya
shefresh
pelcia22
coco19
ronnie
netka
BlairAndChuck
kam1105
lookx
dap88
Paciok
madziiuula
Layla
Alveaenerle
tuppence
TheBlairBitchProject
igakom
Ania_
Joanna81
Gosiek
April
lb
martuska1c2
xAaliyahxx
alaa15
dzastulaa_
Ola
mmoneya
kaasiaa
noire
Żuri
Klaudia
Magdafa
zielonygroszek83
caitlin
Aniula
Kasia
DairDreamer
Ewa
Kora
fusiatko44
Lise
jeanne
Karolina
Magda
63 posters
Strona 10 z 11
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Oficjalne informacje na temat sezonu 5
tytuł odcinka 15 - 'Crazy Cupid Love'. Nie wysilili się scenariusz napisał facet, który napisał 5x08 (odcinek z przyjęciem zaręczynowym Blair).
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Tytuł chyba nawiązuje do filmu Crazy Stupid Love. Przynajmniej tak mi sie wydaje.brulion napisał:tytuł odcinka 15 - 'Crazy Cupid Love'. Nie wysilili się scenariusz napisał facet, który napisał 5x08 (odcinek z przyjęciem zaręczynowym Blair).
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Tak, ale jakoś ta gra słów jest dla mnie zbyt prosta, miewali lepsze pomysły
Przeczytałam właśnie opis 'The Backup Plan' i szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jak tę fabułę można by zaadaptować do Plotkary tam nic się nie zgadza.
Przeczytałam właśnie opis 'The Backup Plan' i szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jak tę fabułę można by zaadaptować do Plotkary tam nic się nie zgadza.
Opisy odcinków 5x14 i 5x14:
Zapraszam do tematu ze spekulacjami
- Spoiler:
- 5x14 Blair zmaga się z podjęciem decyzji.
Blair musi podjąć decyzję w sprawie swojej przyszłości. Konsekwencje ten decyzji mogą zranić tych, których kocha najbardziej. Serena, po incydencie z Gossip Girl, bierze winę na siebie, aby ochronić kogoś, kogo kocha. Georgina wyczuwa w powietrzu skandal i postawia sprawdzić trop. Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford i Matthew Settle również występują. Scenarzysta Matt Whitney, reżyser David Warren.
5x15
Nate urządza imprezę walentynkową/St. Vincent występuje
W dniu Walentynek Blair nie może oprzeć się próbie zeswatania osoby, którą kocha. Georgina chce podkręcić dramaturgię, więc wpada na imprezę Nate'a. Serena jest zszokowana czymś, co widzi na imprezie.
Zapraszam do tematu ze spekulacjami
GossipBoy^^ napisał:Krótki opis 16 odc
[You must be registered and logged in to see this link.]
oraz artykuł o 15
DAN’S BOOK IS SHOWCASED BY UPRIGHT CITIZEN’S BRIGADE — Dan (Penn Badgley) feels honored when he learns that Upright Citizen’s Brigade is performing excerpts from his book, Inside. Blair (Leighton Meester) tries to prove Serena’s (Blake Lively) suspicions wrong in order to save their friendship.. On her way out of town, Ivy (Kaylee DeFer) ends up on a collision course with the van der Woodsens. Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford and Matthew Settle also star. John Terlesky directed the episode written by Amy B. Harris (##516).
Someonelikeyou:
5x16
Książka Dana prezentowana przez Upright Citizens Brigade.
Dan jest zaszczycony, kiedy dowiaduje się, że Upright Citizens Brigade wystawi fragmenty jego książki "Inside". Blair w celu uratowania przyjaźni z Sereną, próbuje jej udowodnić, że ma ona niesłuszne podejrzenia. Ivy podczas wyjazdu z miasta spotyka rodzinę van der Woodsen. Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford i Matthew Settle również występują. John Terlesky reżyser, scenarzystka Amy B. Harris
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
- Spoiler:
- No i mamy powrót Ivy.Oczywiście przypadkowo kolizja z van der Woodsenem Jaki ten świat jest mały
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Opis odcinka 5x17, strzeżmy się
I zapraszam do tematu ze spekulacjami
- Spoiler:
"The Princess Dowry"
Billy Bladwin powraca, reżyseria Andrew McCarthy
Blair myśli, że Cyrus (Wallace Shawn, którego w odcinku nie zobaczymy) mógł znaleźć lukę w intercyzie małżeńskiej. Chuck i Georgina łączą siły w spisku, który będzie miał nieprzewidywalny rezultat. Z powodu kłopotów rodzinnych do miasta powraca William van der Woodsen. Blake Lively, Penn Badgley, Chace Crawford, Kaylee DeFer, Kelly Rutherford i Matthew Settle również występują. Andrew McCarthy reżyser, scenarzysta Jake Coburn.
I zapraszam do tematu ze spekulacjami
I po odcinku 17-tym mamy znowu przerwę, tak?
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
jeanne napisał:I po odcinku 17-tym mamy znowu przerwę, tak?
Tak. Nie powinna być dłuższa niż cztery tygodnie.
Someonelikeyou napisał:jeanne napisał:I po odcinku 17-tym mamy znowu przerwę, tak?
Tak. Nie powinna być dłuższa niż cztery tygodnie.
brzmi jak wiecznosc, ale przyda mi sie wolne na nauke ;D
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
ejj ja juz nie moge z tymi przerwami :/ tu przerwa tam przerwa
netka- Team Chair
- Liczba postów : 149
W kwietniu?? O rany, czy oni powariowali. Przecież to cały marzec Tak szczerze mówiąc to ja nie wiem czy tak długie przerwy robią dobrze serialowi. W ciągu miesiąca to można się już odzwyczaić od serialu. Zresztą dopiero co była przerwa, ledwo się człowiek wciągnął na nowo w akcje a oni znowu ucinają;/ Nie podoba mi się to.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
:/ kurczę aż 5 tygodni miałem nadzieje na 3 góra 4
Blake- Blair & Dan
- Liczba postów : 231
omg, ta przerwa będzie straasznie długa, nie powinni tak robić. ale oni to robią specjalnie, teraz będzie wielkie bum i nie będziemy mogli się doczekać następnego odcinka i specjalnie w takim momencie robią przerwę. tak samo jak było z 5x10, był wypadek, Chuck w śpiączce, niewiadomo co będzie dalej i zrobili przerwę..
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
no chcą nas przetrzymać Tylko,że ja mam tak,że może przez dwa tygodnie będę czekać z utęsknieniem, a później zapomnę Ja to najbardziej lubię oglądać odcinek po odcinku, wtedy się najbardziej wciągam, a im dłuższe przerwy tym moje zainteresowanie maleje. 5 tygodni to według mnie za długo, no ale niestety już nie wpłyniemy na ich decyzje
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
o matko... cały marzec bez oglądania:( nuda będzie.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
wiekszosc seriali ma przerwe ;( ale przynajmniej bede miala czas na nauke do egzaminow i pisanie wypracowan
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
na początku będzie cięzko, ale potem NIESTETY przyzwyczaimy się, że w poniedziałek nie ma GG -;-
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Już nie raz tak było, że była taka długa przerwa, więc skoro wtedy przeżyliśmy to teraz chyba też
no to zaszaleli z tą przerwą... mega gługooo :/
esiaczek- Liczba postów : 13
Finał sezonu będzie wyemitowany 14 maja.
Blake- Blair & Dan
- Liczba postów : 231
Opis odcinka 5x18:
Zapraszam do tematu ze spekulacjami.
- Spoiler:
- Desmond Harrington powraca jako Jack Bass. Billy Baldwin wystąpi gościnnie.
Chuck zaprasza Jacka, aby podziękować mu za uratowanie jego życia, ale dowiaduje się, że podróż wujka nie przebiegła z planem. Blair i Dan starają się skonsumować swój nowy związek, ale napotykają niespodziewane przeszkody na swojej drodze. W międzyczasie Ivy znajduje w Williamie nieoczekiwanego sojusznika w swojej próbie odnalezienia się w świecie UES. Nate ma nadzieję, że nowy inwestor uratuje jego gazetę. Blake Lively, Kelly Rutherford i Matthew Settle również występują. Leo Lazarov reżyseria, Annemarie Navar-Gill scenariusz.
Opis odcinka 5x19:
- Spoiler:
- 5x19 - It Girl, Interrupted
Elizabeth Hurley występuje gościnnie. W odcinku pokaz bielizny Kiki De Montparnasse.
Serena decyduje, że jest gotowa zrezygnować z bycia w centrum uwagi na rzecz Loli. Ta jednak niechętnie patrzy na perspektywę pozostania gwiazdą UES podczas imprezy Kiki de Montparnasse. W międzyczasie Chuck zwraca się do Blair o radę na temat swojej przeszłości. Diana powraca do The Spectator i rozpoczyna walkę o władzę z Natem. Penn Badgley, Kelly Rutherford, Matthew Settle również występują. Omar Madha reżyser, Amanda Lasher scenarzysta.
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Teorie na temat A
» Muzyka z sezonu 5
» Informacje o aktorach
» Pierwsza część sezonu 5 - Wasza ocena
» Teorie na temat A
» Muzyka z sezonu 5
» Informacje o aktorach
» Pierwsza część sezonu 5 - Wasza ocena