Oficjalne informacje na temat sezonu 5
+59
Karo
Ella
martakniz
esiaczek
CallMeLady
Ania
Karolina287
Kate__895
Freya
brulion
Gigi
lassa_2
shiva89
M.
chaya
shefresh
pelcia22
coco19
ronnie
netka
BlairAndChuck
kam1105
lookx
dap88
Paciok
madziiuula
Layla
Alveaenerle
tuppence
TheBlairBitchProject
igakom
Ania_
Joanna81
Gosiek
April
lb
martuska1c2
xAaliyahxx
alaa15
dzastulaa_
Ola
mmoneya
kaasiaa
noire
Żuri
Klaudia
Magdafa
zielonygroszek83
caitlin
Aniula
Kasia
DairDreamer
Ewa
Kora
fusiatko44
Lise
jeanne
Karolina
Magda
63 posters
Strona 11 z 11
Strona 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Oficjalne informacje na temat sezonu 5
Opis odcinka 5x20:
Zapraszam do tematu ze spekulacjami.
- Spoiler:
- 5x20 - Salon of the Dead - Blair i Dan oficjalnie razem.
Blair i Dan są oficjalnie parą; by świętować ten fakt urządzają olśniewający salon literacki o tematyce brytyjskiej, gdzie goścmi są Julian Tepper i Jenna Gribbon (założyciele The Oracle Club). Lola dostaje rolę życia, ale Gossip Girl ma inne plany dla nowej gwiazdy UES. W międzyczasie Lily i Rufus nie zgadzają się w sprawie sposobu, w jaki należy rozwiązać sytuację z Ivy. Do bezpośredniej konfrontacji dochodzi pomiędzy Sereną i Dianą. Obie panie chcą, aby pewne ich sekrety pozostały sekretami. Chace Crawford i Ed Westwick jako gwiazdy gościnne.*
*Moja notka: z tymi gwiazdami gościnnymi to chyba przesadzili, he. Chace i Ed są w odcinku, chociaż nie wiem w jakiej ilości.
Tytuł mnie trochę przeraża. Mam nadzieję, że obejdzie się bez ofiar
Diana- Liczba postów : 22
Haha:D Gwiazdy gościnne, które są w obsadzie głównej... nie ma co tamto.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
- Spoiler:
- No, ale przynajmniej wiemy, o co chodziło z tymi flagami brytyjskimi na zdjęciach ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
co można rozumieć przez ,,gwiazdy gościnne"? w sensie że pojawią się tylko w sporadycznych scenach?
M.- Liczba postów : 53
tak ale myślę, że to tylko taki żart xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Opis odcinka 5x21:
- Spoiler:
- 5x21 - Despicable B
Na ekranie zagoszczą Elizabeth Hurley, Billy Baldwin i David Patrick Columbia z New York Social Diary.
Blair czuje, że traci swój status na UES i obmyśla plan, żeby temu zapobiec. W międzyczasie Lily urządza spotkanie rodzinne w celu pokazania tego, że rodzina van der Woodsen jest zjednoczona jak nigdy. Zaprasza Williama, Carol i Lolę. Nate bada przeszłość Diany i jest zaskoczony tym, co odkrywa. Blake Lively, Penn Badgley, Ed Westwick, Kaylee DeFer i Matthew Settle również występują. David Patrick Columbia z New York Social Diary jako on sam. David Warren reżyser, Austin Winsberg scenarzysta.
a zdjęć dalej nie ma xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Opis 5x22:
- Spoiler:
- 5x22 - Raiders of the Lost Art
Gościnnie występują Elizabeth Hurley i Desmond Harrington. Chuck, Nate, Blair, Serena i Lola próbują razem odkryć sekret Diany i Jacka. W międzyczasie Dan otrzymuje prestiżowe stypendium naukowe w Rzymie na czas lata. Matthew Settle również występuje. Bart Wenrich reżyser, Jake Cobrun scenarzysta.
Opis 5x23:
- Spoiler:
5x23 The Fugitives
Serena udaje Blair na ważnym spotkaniu.
Blair musi byc w dwóch miejscach w tym samym czasie, dlatego na jedno ze spotkań wysyła Serenę jako swoją dublerkę. W międzyczasie Ivy i Lola łączą siły, żeby pomóc Chuckowi w prowadzonej przez niego wojnie. Nate podejmuje decyzję na temat przyszłości z Dianą Payne. Penn Badgley również występuje. Andy Wolk reżyser, Matt Whitney scenarzysta.
Chaotyczny strasznie ten opis. Serena dublerką Blair. LOL. No przecież one są takie podobne.
Ivy i Lola łączą siły? Iyy pomaga Chuckowi? Oni w ogóle rozmawiali kiedyś?
Ivy i Lola łączą siły? Iyy pomaga Chuckowi? Oni w ogóle rozmawiali kiedyś?
Och no Nate ma poważny dylemat, zostać ojczymem Chucka czy nie Szkoda, że ma wciąż jakieś dylematy, myślałam że Nola to coś poważniejszego. No i widzę wielki powrót Ivy. Echh znowu ona.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Buhahahaha Nate ojczymem Chucka, nie mogę się doczekać takiego obrotu sprawy.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
kARO88 napisał:Och no Nate ma poważny dylemat, zostać ojczymem Chucka czy nie Szkoda, że ma wciąż jakieś dylematy, myślałam że Nola to coś poważniejszego. No i widzę wielki powrót Ivy. Echh znowu ona.
Chciałam Nolę na endgame ;c
Nie ma to jak zastanawiać się czy być z matką swojego przyjaciela czy nie NIE CHCE IVY, już wolę tą Lolę. Ale takie rzeczy tylko w GG, Ivy i Lola haha. Serena na bank zaszkodzi Blair. Myślę, że może być ciekawie ; ]
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Opis odcinka 5x24 - The Return of the Ring:
- Spoiler:
- Blair dokonuje wyboru pomiędzy dwoma mężczyznami w jej życiu.
Gossip Girl atakuje Blair w sposób, w jaki nigdy tego nie robiła. Serena przyznaje, że nieumyślne mogła odegrać ważna rolę tym w koszmarze Blair. W międzyczasie Nate proponuje Loli wspólne mieszkanie. Lily musi podjąć znaczącą decyzję na temat przyszłości jej małżeństwa. Na koniec odcinka Blair dokona wyboru pomiędzy dwoma mężczyznami w jej życiu... czy wybierze Chucka, czy wybierze Dana? Kaylee DeFer i Matthew Settle również występują. J. Miller Tobin reżyser, scenarzysta Sara Goodman (#524)
Zapowiada się naprawdę ciekawie ! Mam nadzieję,że dokona tylko dobrego wyboru i zrobi to sama a nie ktoś za nią.
Kamila- Dair & Dan
- Liczba postów : 78
Strona 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Teorie na temat A
» Muzyka z sezonu 5
» Informacje o aktorach
» Pierwsza część sezonu 5 - Wasza ocena
» Teorie na temat A
» Muzyka z sezonu 5
» Informacje o aktorach