Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 1 z 21
Strona 1 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Jak poznałem Waszą matkę
"How I Met Your Mother" to telewizyjny serial komediowy, opowiadający o (nie)szczęśliwych próbach "zdobycia" odpowiedniej narzeczonej przez Ted'a (Josh Radnor'a), głównego bohatera. Poznajemy go w momencie, kiedy jego najlepszy przyjaciel Marshall, student prawa (Jason Segal) postanawia oświadczyć się swojej narzeczonej, przedszkolance Lily (Alyson Hannigan). Od tego momentu Ted nie przestaje myśleć o tym, że w końcu musi się ustatkować, musi znaleźć odpowiednią kobietę, swoją prawdziwą miłość... W poszukiwaniach tych nieustannie pomaga mu Barney (Neil Patrick Harris), bezczelny człowiek mający obsesję na punkcie garniturów, który w każdej sytuacji widzi okoliczność sprzyjającą "wyrwaniu" jakiejś panny. W momencie kiedy Ted poznaje Robin (Cobie Smulders) sprawa się komplikuje. Nie ma on wątpliwości, że jest to miłość od pierwszego wejrzenia, jednakże, jak się później okazuje, los chce zupełnie inaczej...
Ostatnio zmieniony przez Żuri dnia Pią Wrz 02, 2011 8:46 pm, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : brak ogonka w ę w tytule mnie dręczylo, przepraszam. ;))
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Jak byłamw Turcji no nowo poznani koledzy nam polecali, podobno świetny, wcześneij też wiele o nim czytałam i tak myślę czy dziś albo jutro nie zacząć tego oglądać, bo przymeirzam się już od jakiegoś czasu.
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
Odcinki trwają podobno po 20 minut? Myslicie, że uda mi się szybko ogarnąc te 6 sezonów?
Kilmeny- Chair & Dan
Tak, trwają 20 min. Może Ci się uda. Trzymam za Ciebie kciuki
Ja właśnie skończyłam 8 odcinek 2 sezonu.
Barney i jego teksty wymiatają xD
Ja właśnie skończyłam 8 odcinek 2 sezonu.
Barney i jego teksty wymiatają xD
Oo, to widzę że też nie ejsteś na bieżąco. : D
Okej, to chyba biorę się zaraz za skins a później HIMYM
Okej, to chyba biorę się zaraz za skins a później HIMYM
Kilmeny- Chair & Dan
To w końcu kto jest tą matką? Ja już chce wiedzieć he. Pamiętam, że mają 7 sezonów + 1 rok przedłużenia najprawdopodobniej, więc jeszcze chyba poczekamy... a ja się zgubiłam na trzecim chyba eh.
Kolejny serial, którty zapisuję na mojej liście: Muszę obejrzeć... MNIEJ PRODUKUJCIE TYCH SERIALI!!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Kolejny serial, którty zapisuję na mojej liście: Muszę obejrzeć... MNIEJ PRODUKUJCIE TYCH SERIALI!!
hahah, dokladnie
Kilmeny- Chair & Dan
zgadzam się z Wami xD
ciągle słyszę, że ten serial jest świetny, a tamten drugi jeszcze lepszy...
Ludzie nie mam tyle czasu XDD
ciągle słyszę, że ten serial jest świetny, a tamten drugi jeszcze lepszy...
Ludzie nie mam tyle czasu XDD
obejrzałam pierwszy odcinek i Barney skradł moje serce<3
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Barney jest najlepszą postacią w tym serialu. Bez niego nie byłoby tak śmiesznie.
Someonelikeyou napisał:To w końcu kto jest tą matką? Ja już chce wiedzieć he.
- Spoiler:
- Żoną Teda a zarazem tytułową matką będzie Carly Whittaker przyrodnia siostra
Barneya Stinsona. Zbyt wiele faktów, które znamy o matce do niej pasuje.
Zresztą nie ma nic bardziej Legend… darnego w całym HIMYM
od faktu, iż to Ted mógłby ożenić się z jego siostrą. W końcu Barney pokonałby
Marshalla w ich odwiecznej rywalizacji, kto jest najlepszym bro Teda.
Do niezdecydowanych oglądać czy nie oglądać HIMYM powiem tak.
Wystarczy, że oglądniecie jeden odcinek na zachętę np. 5x08 the Playbook
a zrozumiecie, dlaczego serial jest Legend… czekaj… darny
DairDreamer- Liczba postów : 269
nie starczy mi wakacji na to wszystko
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Mój ukooochany serial ;D widziałam wszystkie sezony po kilka razy i dalej mi się nie znudził.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
DairDreamer napisał:Someonelikeyou napisał:To w końcu kto jest tą matką? ;)Ja już chce wiedzieć he.
- Spoiler:
Żoną Teda a zarazem tytułową matką będzie Carly Whittaker przyrodnia siostra
Barneya Stinsona. Zbyt wiele faktów, które znamy o matce do niej pasuje.
Zresztą nie ma nic bardziej Legend… darnego w całym HIMYM
od faktu, iż to Ted mógłby ożenić się z jego siostrą. W końcu Barney pokonałby
Marshalla w ich odwiecznej rywalizacji, kto jest najlepszym bro Teda.
Czyli fani już rozpracowali HIMYM ;)Będę musiała nadrobić, żeby zobaczyć tę matkę i wydać ewentualne approve Tedowi
Mój ukochany serial! Skradł moje serce, muszę przyznać wcześniej niż GossipGirl, chociaż i ten kocham!;D
Barney!! To najlepsza postać w serialu, jego metody podrywu, teksty, powiedzonka są genialne! Oczywiście reszta bohaterów nie jest w tyle, Ted, Robin, Marshall, Lily;)
Oczywiście polecam!;D
A i padło pytanie w jakim czasie można obejrzeć wszystkie sezony, a więc mi zajęło to niecałe 2 tygodnie, oglądałam wszystkie odcinki w ferie zimowe;)
Barney!! To najlepsza postać w serialu, jego metody podrywu, teksty, powiedzonka są genialne! Oczywiście reszta bohaterów nie jest w tyle, Ted, Robin, Marshall, Lily;)
Oczywiście polecam!;D
A i padło pytanie w jakim czasie można obejrzeć wszystkie sezony, a więc mi zajęło to niecałe 2 tygodnie, oglądałam wszystkie odcinki w ferie zimowe;)
Ostatnio zmieniony przez Marta dnia Pon Sty 09, 2012 1:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Go??- Gość
Metody podrywu Barney'a są boskie. Podobało mi się, jak przebrał się za starego faceta i wkręcił lasce, że jest z przyszłości. Myślałam, że padnę ze śmiechu.
Ogólnie podoba mi się związek Lily i Marshalla. Jest taki na luzie, oparty na przyjaźni.
Ogólnie podoba mi się związek Lily i Marshalla. Jest taki na luzie, oparty na przyjaźni.
Właśnie zbieram się do pierwszego odcinka. Muszę to obejrzeć o waszych opisach, coraz bardziej mi się podoba:)
Zaczęłam dzisiejszego południa, a juz skończyłam 1 sezon. Barney rządzi:P I to wywołanie deszczu:P
wow, to jeszcze kilka dni i obejrzysz wszystkie sezony. Jestem pod wrażeniem
Ja dziś skończyłam sezon 6. Uwielbiam Barney'a, chyba jak wszyscy. Irytuje mnie Ted i to jego fanatyczne parcie na znalezienie żony. Wg śmieszy mnie to, że wszyscy są po 30, a nadal zachowują się jak grupa studentów. Barney wysoko postawiony bankowiec nadal przesiaduje na UWS.
Serial naprawdę śmieszny i nie uważam, że jego poziom spadł na sezonie 6.
Serial naprawdę śmieszny i nie uważam, że jego poziom spadł na sezonie 6.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ok. Obejrzałam 2 sezon i zaczynam 3. Ustanowię rekord:P
Skończyłam wczoraj... Kurde, żesz dali końcówke:P Jestem ciekawa z kim będzie Barney, ale ja i tak będę za tym, aby był z Robin:) Tworzą taką ładną parę...
Strona 1 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Strona 1 z 21
Pozwolenia na tym forum: