Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 11 z 21
Strona 11 z 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Ted robi się ciekawszy kiedy nie jest centralną postacią. Z nim są teraz najzabawniejsze momenty.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Jak ostatnio oglądałam moje ulubione odcinki i chciałam pobrać The Playbook znalazłam coś. Książkę autorstwa Barney'a:D Widział ktoś? Jak cos to na chomikuj jest. Niektóre pomysły są świetne.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No ja widziałam, czytałam gdzieś o niej Fajnie, że takie coś się pojawiło
Btw. co do ostatniego odcinka to w końcu obejrzałam i miło było oglądać Nore, ze szczurem na włosach Ale nie jestem okrutna, żeby nie było...
No i Barney w tym krawacie w kaczki, wygląda w nim słodko cały czas
Btw. co do ostatniego odcinka to w końcu obejrzałam i miło było oglądać Nore, ze szczurem na włosach Ale nie jestem okrutna, żeby nie było...
No i Barney w tym krawacie w kaczki, wygląda w nim słodko cały czas
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Lise napisał:Jak ostatnio oglądałam moje ulubione odcinki i chciałam pobrać The Playbook znalazłam coś. Książkę autorstwa Barney'a:D Widział ktoś? Jak cos to na chomikuj jest. Niektóre pomysły są świetne.
podziel się linkiem bo mam lenia
xxl- Liczba postów : 355
Oczywiście, Kodeks Bracholi - jeszcze nie można dostać w księgarniach, tylko w konkursie na fejsbuku było parę egzemplarzy Wiem, bo sama "polubiłam" Kodeks Bracholi na fejsie Rozważam sobie nawet zakupienie, bo to super sprawa - mimo że jestem dziewczyną
A może już można kupić, sama nie wiem
Ale w każdym razie tu macie info:
[You must be registered and logged in to see this link.]
To nie sama książka, ale zawsze oglądam filmiki, które wrzucają, bo to naprawdę sceny - perełki
A może już można kupić, sama nie wiem
Ale w każdym razie tu macie info:
To nie sama książka, ale zawsze oglądam filmiki, które wrzucają, bo to naprawdę sceny - perełki
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Obejrzałam nowy odcinek, niestety bez napisów, więc coś mogłam źle zrozumieć.
Po pierwsze; Barney Kanadyjczykiem?! Szok, tego sie nie spodziewałam. A ta ostatnia scena - wiedziałam, ze to będzie coś z Kanadą, ale myślałam, że np. Robin wywiesiła wielką flagę Kanady w jego mieszkaniu:D
Po drugie; Slutty Pumpkin. Jakoś nie pasowała mi tu Katy. A ta scena, gdy Ted miał zerwać z Noemi? Najlepsza:P I te jego myśli
I Love (co? wymyśl coś, ciasteczka, cokolwiek, tylko nie) You (nooooooooo!!!) Uwielbiam to:P Aha! I ten młody Ted i rozmowa w łazience... Rozbraja mnie.
Po trzecie; Lilly i Marshal oraz ich domek. Spoko wątek, ale jednak nie chciałabym, żeby się tam wprowadzili.
Odcinek ogólnie oceniam na plus:)
Po pierwsze; Barney Kanadyjczykiem?! Szok, tego sie nie spodziewałam. A ta ostatnia scena - wiedziałam, ze to będzie coś z Kanadą, ale myślałam, że np. Robin wywiesiła wielką flagę Kanady w jego mieszkaniu:D
Po drugie; Slutty Pumpkin. Jakoś nie pasowała mi tu Katy. A ta scena, gdy Ted miał zerwać z Noemi? Najlepsza:P I te jego myśli
I Love (co? wymyśl coś, ciasteczka, cokolwiek, tylko nie) You (nooooooooo!!!) Uwielbiam to:P Aha! I ten młody Ted i rozmowa w łazience... Rozbraja mnie.
Po trzecie; Lilly i Marshal oraz ich domek. Spoko wątek, ale jednak nie chciałabym, żeby się tam wprowadzili.
Odcinek ogólnie oceniam na plus:)
Fajny odcinek, i piękne słowa Barneya - "Classic Shmosby" Od razu przypomniała mi się moja ulubiona piosenka I motyw młodego Teda, a narodowość Barneya to już w ogóle super motywy xD Np jak Robin do niego krzyknęła: Hey Canada! a on się odwrócił, słodkie
Dobrze się zapowiada następny odcinek. I fajnie, że wszyscy razem będą. Generalnie w tym sezonie można zauważyć, że ciągle dostaje się Tedowi za to, że jest nerdem.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
OBEJRZAŁAM!
I dalej zbieram szczene z podłogi po ostatniej scenie:D
I dalej zbieram szczene z podłogi po ostatniej scenie:D
- Spoiler:
- W tym odcinku było kilka moich ulubionych wątków.
Po pierwsze; krawat. Ta pierwsza historyjka Barneya - super:D
Po drugie; slapsgiving czy jak to było. Trochę szkoda mi Barneya za te slapnięcia, no ale cóż... cos za coś.
Po trzecie; ROBIN and BARNEY!!! To jest to co kocham! I wreszcie była "ich" scena. Ciekawe co teraz, jeżeli B. miał poznać rodziców Nory... Ale będzie się działo:P
Po czwarte; ta historia o huraganie. Świetna. A te wyobrażenia Marchalla o miśku - rozbroiły mnie:D I wiadomo jak spłodzili, a właściwie gdzie, dziecko.
To chyba tyle... Odcinek super!
I czekam na rozwój wydarzeń u Robney(?)!
Od jutra w Empikach można kupić "Kodeks Bracholi" jeśli ktoś chciałby się skusić
Wiem!! xD
Zamówiłam sobie. Pewnie w tym tygodniu już ją będę mieć.
Nie mogę się doczekać
Zamówiłam sobie. Pewnie w tym tygodniu już ją będę mieć.
Nie mogę się doczekać
Cóż ja muszę poczekać, bo niestety studenckie życie kosztuje... dużo xD Jeszcze do tego wszystkie moje przyjaciółki maja teraz urodziny, i tylko latam za prezentami... Ale książką na pewno będzie świetna, i z chęcią ją sobie kupię
Ostatni odcinek był moim zdaniem fantastyczny, a to:
Następny odcinek też się nieźle zapowiada
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Następny odcinek też się nieźle zapowiada
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
O taak, ostatni odcinek był cudowny
Uwielbiam ich razem
No i kolejny odcinek zapowiada się też super, jak zwykle zresztą i to jest najlepsze
Uwielbiam ich razem
No i kolejny odcinek zapowiada się też super, jak zwykle zresztą i to jest najlepsze
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
[You must be registered and logged in to see this image.].
Barney: Just follow my lead and keep cool.
Blair: Just follow my lead, Humphrey. You’re used to doing that.
Barney: Just follow my lead and keep cool.
Blair: Just follow my lead, Humphrey. You’re used to doing that.
DairDreamer- Liczba postów : 269
Po wczorajszym odcinku na tumblr.HIMYM rozpacz i żałoba…
[You must be registered and logged in to see this image.]..
ale ja sądzę, że Ted zanim spotka tytułową matkę będzie miał
jeszcze jedną misję specjalną do spełnienia… około 14 Lutego 2012
[You must be registered and logged in to see this image.]....
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]..
ale ja sądzę, że Ted zanim spotka tytułową matkę będzie miał
jeszcze jedną misję specjalną do spełnienia… około 14 Lutego 2012
[You must be registered and logged in to see this image.]....
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Jako obiektywna fanka HIMYM powiem: bardzo dobry odcinek, jako fanka Barneya i Robin: straszny odcinek. Barney pokazał się ze swojej romantycznej strony, szczególnie w ostatniej scenie, na której, gdyby nie to, że oglądałam ją w środku dnia, bym się chyba popłakała.. Nie wiem, czy to możliwe, ale teraz kocham go chyba jeszcze bardziej I jest jeszcze jeden wielki plus tego odcinka : Nora już raczej nie wróci
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ostatnie dwa odcinki - świetne. Uwielbiam Barneya podrywacza - kobieciarza, ale ta jego romantyczna strona jest wspaniała. Szkoda mi było nawet Nory, ale cieszę się, że w końcu zniknie - bo chyba raczej tu nie będzie powrotu...
Ogólnie to naprawdę wzruszające, a ta ostatnia scena w barze, albo ta w deszczu, po prostu brak słów.
Ogólnie to naprawdę wzruszające, a ta ostatnia scena w barze, albo ta w deszczu, po prostu brak słów.
AAAAA!!!!!! Co ci scenarzyści zrobili?! To nie tak miało wyglądać!
Ale zacznę od początku:)
PS:
Aaaa, no i piosenka najlepsza! Przy okazji, kto ją śpiewał?
I nie wiem co myśleć o tym tekście:
Ale zacznę od początku:)
- Spoiler:
- Po pierwsze; Dziwne kanapki:P To było to.
Po drugie; Ten koncert, a głównie podróż Teda i Marshalla. Super! A najlepsze z tym znakiem.
Po trzecie; BARNEY I ROBIN! Co ona do cholery zrobiła?! I nawet jeżeli nie zerwała z tym głupim Kevinem, to nie mogła jakoś poinformować o tym Barneya? Na początku nadzieje mu robi, a potem tak sobie przychodzi do baru. I to jeszcze o północy, czyli wtedy kiedy mieli się spotkać(tak przypuszczam). I ostatnia scena... Teraz jeszcze bardziej uwielbiam Barney'a....
Ogólnie odcinek świetny. A końcówka to chyba najsmutniejsza w całym sezonie, jak nie w serialu;( Barneya uwielbiam, Kevina znienawidziłam(), Robin... jakoś moze to zboleje, Nora - uwielbiam cię! Zniknęłaś!!!!
I czekam na następny odcinek.
PS:
- Spoiler:
- "Do tej pory Robin i Barney zarzekają, że to była ich piosenka"(czy jakoś tak)
Lise napisał:
- Spoiler:
"Do tej pory Robin i Barney zarzekają, że to była ich piosenka"(czy jakoś tak)
- Spoiler:
- DairDreamer napisał:"Do tej pory Robin i Barney przysięgają, że to była ich piosenka"
w tym kontekście "swear" = przysięgać... tłumacz chyba nie lubi Barbin
zarzekać się = odżegnywać się, wypierać się, zapierać się
A teraz zastanów się... Jaka para ma wspólną piosenkę? dla mnie to oczywiste
pomimo tego iż Barney i Robin tańczyli w oddzielnych parach to liczyli się tylko oni
zauważ, że Nora i Kevin mieli ukryte twarze przez cały taniec.
Wiadomo, z kim Barney stanie na ślubnym kobiercu… i może tym razem
zatańczy wspólnie z Robin do "You Fooled Around on Your Baby"
"You Fooled Around on Your Baby" by the Dude on the Boat
a tak na poważnie w/w piosenka została napisana na potrzeby tego odcinka.
Z kolei piosenka w finale z smutnym Barney’em sprzątającym pokój Robin
i przypatrującym się Tedem to "Heavy Hour" by Crooked Fingers.
Dzięki, już znalazłam ten tytuł piosenki:) Ale niestety, nie mogę jej znaleźć na youtube(żeby pobrać)
Nowa postać
I znalazłam jakieś opisy przyszłych dwóch odcinków ale nie wiem czy są na 100% prawdziwe ale i tak się podzielę xD a nóż widelec..
711: The Rebound Girl
712: Queen of the Furrow
i moim zdaniem najciekawsze, trzymam kciuki, żeby się okazało prawdziwe
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
czyżby to był koniec Nory? myślałam, że się jeszcze zejdą jakoś haha
I znalazłam jakieś opisy przyszłych dwóch odcinków ale nie wiem czy są na 100% prawdziwe ale i tak się podzielę xD a nóż widelec..
711: The Rebound Girl
- Spoiler:
- It's the Thanksgiving Episode, and we meet James' husband as the pair visit the gang with their baby in tow. At one point Barney and Ted are out with the baby, and they wind up getting plenty of attention from pretty women as a result.
Lily and Marshall are mugged at knifepoint by a well-spoken mugger, who joins them in the debate on whether it's better to raise a kid in the city or to move out to the suburbs. Their downstairs neighbor expressing an interest in buying their place if they decide to move out complicates matters further.
Nothing yet about the titular Rebound Girl, or for whom it may be (Barney? Ted?)
712: Queen of the Furrow
- Spoiler:
- Barney runs into his former best friend Duane, who used to be his wingman in the bar scene until Duane met a drop-dead gorgeous girl named Shiela and eventually went on to marry and have kids with her. Now, Duane and Shiela are tired and defeated wrecks with their kids in tow, and presumably they'll lead Barney to question whether he really wants to settle down...
Marshall's in the Christmas spirit and is working on hanging lights on the roof of their place (is it the roof of their Dowisetrepla building, or is it a house they buy as a result of the previous episode?). He meets a teenager named Scott, who offers to help him decorate, as his own father is too busy to decorate for the holidays. The two hit it off, with Scott really appealing to Marshall's paternal instincts...until it turns out that Scott plans to strand Marshall on the roof while he uses their home for a wild party with his friends.
END SPOILER
We (and Barney?) later see Duane and Sheila and their kids in a more happy situation, enjoying being a family...
i moim zdaniem najciekawsze, trzymam kciuki, żeby się okazało prawdziwe
- Spoiler:
- In a flash-forward, we see a blond 16-year-old boy and his brunette 14-year-old sister, sitting on a couch in a living room, listening and silently reacting to the story being told to them by one of their parents...
...wait for it...
Robin.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Wow:D Nic nie kumam, ale wow:P Będzie się działo.
btw. Kolejny odcinek jest za tydzień, czy jest jakaś przerwa?
btw. Kolejny odcinek jest za tydzień, czy jest jakaś przerwa?
Strona 11 z 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Strona 11 z 21
Pozwolenia na tym forum: