Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 2 z 21
Strona 2 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Skończyłaś?? woow, a ja ciągle w 2 sezonie jestem. za mało czasu, niestety. czemu doba ma 24 godzin?
"Zespojlerujcie" mnie trochę, bo ja chyba tego nigdy nie dokończę Stanęłam na 3 sezonie chyba
- Spoiler:
- Co u Lilypad i Marshmallow? I Robin zerwała z Tedem czy jak to było? Co u Barneya? Barney zakochał się w Robin, czy Robin w Barney'u, czy żadnych uczuć?
Ok. Odpowiem na te pytania:P
- Spoiler:
- Lily i Marshall są razem i będą mieli dzidziusia. Robin i Ted nie sa już razem. Barney był z Robin, ale potem zerwali. Następnie był z jakąś dziewczyną, ale się bał tego związku. W ostatnim odcinku Barney cos tam mówi, że już chyba poznał "tą jedyną", a potem kamera na Robin. Jeszcze była scena w przyszłości, jak Barney ma ślub. Prawdopodobnie na tym ślubie Ted pozna tytułową matkę
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Kocham serial, kocham aktorów i już się nie mogę doczekać nowego sezonu mm
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Ja od początku się zakochałam w tym serialu. Niektórzy piszą lub mówią, że po 3 czy tam 5 sezonie jakość spadła... Według mnie dalej jest zaje.
btw. "Let's go to the mall!"
btw. "Let's go to the mall!"
Albo ten drugi:P Ogólnie wątki z przeszłościa Robin są super:)
Ja w HIMYM się wciągnęłam, kiedy skończyłam oglądać Przyjaciół, Big Bang Theory miało przerwę, a ja intensywnie potrzebowałam jakiegoś krótkiego serialu. Wciągnęłam się niesamowicie szybko, ale w sumie żałuję, że oglądałam w błyskawicznym tempie(po kilka odcinków dziennie), bo wiele rzeczy mi umknęło.
Moją ulubioną postacią jest Robin, fajnie się tak miota po życiu, szuka swojej drogi.
I chyba jestem wolna od uroku Barney'a.
Moją ulubioną postacią jest Robin, fajnie się tak miota po życiu, szuka swojej drogi.
I chyba jestem wolna od uroku Barney'a.
Nika- Dair & Dan
- Liczba postów : 138
Dziewczyny, widziałyście spoilery? A zdjęcia promocyjne z 1 odcinka? Będzie jakiś ślub(nie Barney'a, niestety)? Jak nie widziałyście, to wejdźcie [You must be registered and logged in to see this link.] . Nie mogę się doczekać. Jaki taniec Barney'a i Robin...
Lise napisał:Dziewczyny, widziałyście spoilery? A zdjęcia promocyjne z 1 odcinka? Będzie jakiś ślub(nie Barney'a, niestety)? Jak nie widziałyście, to wejdźcie [You must be registered and logged in to see this link.] . Nie mogę się doczekać. Jaki taniec Barney'a i Robin...
to ślub pewnie tego przyjaciela Teda, na którym miał być świadkiem.
Nika- Dair & Dan
- Liczba postów : 138
Pewnie i tak:P Czytając spoilery w tłumaczu () mogę wywnioskować, że możliwy jest ślub Barney'a z Robin:) No ale jest jeszcze jakaś inna babka, której imienia nie pamietam:P
Tak, to ma być ślub Piąchy xD
Wg nie wierzę, że Barney mógłby być z Norą, w sensie wziąć z nią ślub itd. Pewnie będą razem przez chwilę, ale i tak Robin jest jego endgame.
Wg nie wierzę, że Barney mógłby być z Norą, w sensie wziąć z nią ślub itd. Pewnie będą razem przez chwilę, ale i tak Robin jest jego endgame.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ja od pierwszego odcinka chciałam Barin(Barney+Robin:P).
A ja nie, nie chcę żeby Robin była z Barney'em. Więc błagam, tylko nie to
Go??- Gość
Utknęłam w 2 sezonie, ale wiecie co? Nie wyobrażam sobie Barneya zakochanego, będzie chciał wziąć ślub? Kurde, przecież do niego to nie pasuje
Ja nie chcę, aby Barney cały czas tylko przelecieał jakąś babkę i zostawił następnego dnia... Wolę go w związku, ale nie takim jak jego pierszym Żle rozegrali ten zwiazek, może teraz będzie inaczej?
Barney to taka "wisienka na torcie" tego serialu. Według mnie, dużo serial traci wtedy gdy on właśnie nie zalicza. Wiadomo, to dość przerysowana postać, ale uważam, że to dzięki niej najczęściej się śmieję, więc nie chcę go w związku:D Poza tym, oczywiście i reszta jest świetna, ale co tam się będzie działo, skoro Lili i Marshall będę mieć dziecko?? Robin była by z Barneyem?? I jak zwykle Ted znalazłby nową "nie matkę swoich dzieci"...
Go??- Gość
- Spoiler:
- Skoro Ted poznaje Matkę na ślubie Barney'a i X, to jest możliwe, że to będzie ostatni odcinek HIMYM
Chodzi o to, że bohaterowie seriali muszą dojrzewać, zmieniać się. Barney nie może być przez 7 sezonów womenaizerem, bo by się znudził? Szczerze? Gdzieś około 3 sezonu przestały mnie bawić te jego podrywy i dziwne zagrania. Oczywiście, ma swoje momenty, w których ja leżę i kwiczę, ale nie ma już we mnie takiej fascynacji jak w 1 sezonie.
Wszyscy bohaterowie muszą iść do przodu. Nie mogą się cofać. Barney w związku jest nieunikniony, bo tak idzie historia. Facet prędzej czy później zaczyna myśleć o rodzinie, szczególnie dzieciach (Wojewódzki xD).
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Masz rację Vivien, ale dla mnie Barney i Robin to nie jest to, chociaż obiektywnie rzecz biorąc nawet do siebie pasują, ale ja tego nie widzę, nawet jakbym bardzo chciała:) Rozumiem też, że powinien każdy dojrzewać, ale boję się też, że przez to serial ten straci cały swój urok. Ale być może się mylę, jedyne co można zrobić, to po prostu oglądać;D
Go??- Gość
Zaczęłam oglądać z 3 - 4 dni temu. Serial jest boski. Barney jest genialny, kocham go. Jestem teraz w połowie 4 sezonu. Gorszy od "Friends", ale i tak gooorąco polecam
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja nie spotkałam serialu lepszego od "Przyjaciół""_ Na pewno będzie 8 sezonów, a tak przynajmniej twierdzi Wikipedia:P
Najlepszy serial komediowy! Barney jest najlepszy!
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
oczywiście, że najlepszy. tyle świetnych scen ma tylko on xD
no właśnie. jaki jest wasz ulubiony cytat/moment Barneya?
znalazłam to
[You must be registered and logged in to see this link.]
który to sezon? wie ktoś? zaczęłam dopiero 3 sezon, także wiecie...
no właśnie. jaki jest wasz ulubiony cytat/moment Barneya?
znalazłam to
który to sezon? wie ktoś? zaczęłam dopiero 3 sezon, także wiecie...
To jest fragment sezonu 6, odcinek 2 (biedny Barney.... )
Ja nie mam ulubionego momentu z nim... uwielbiam chyba wszystkie chociażby to: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jeśli ktoś nie widział to polecam obejrzeć bloopers z HIMYM:D
Ja nie mam ulubionego momentu z nim... uwielbiam chyba wszystkie chociażby to: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jeśli ktoś nie widział to polecam obejrzeć bloopers z HIMYM:D
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Strona 2 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Strona 2 z 21
Pozwolenia na tym forum: