Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
+37
adent
openyoureyes
Vogue.
gaspar
Joanna
abrzezinska
April
Kasia
Limka
jeanne
mmoneya
kam1105
Justyna
CallMeLady
Blake
Ella
Vivien
shiva89
fanka2112
Layla
brulion
Blairena
Ola
turtle
monitta
PearlS
Ola723
Karolina
Karo
Ewa
Gigi
Lise
ronnie
fusiatko44
joanna1205
Żuri
Magda
41 posters
Strona 1 z 10
Strona 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
Tutaj umieszczamy promo/zapowiedzi/zdjęcia nowego sezonu i przyszłych odcinków.
Dzisiaj pojawiła się krótka zapowiedź seriali The CW. Mamy tam scenę Chucka i Blair u Lily, gdzie Blair mówi I'm all in, a Chuck z kolei and my bet's on us. Są też sceny z wesela i kilka innych drobnych. Myślę, że niedługo promo będzie dostępne także w Europie.
edit: już jest dostępne
[You must be registered and logged in to see this image.]
Serena wygląda jakby wzięła właśnie... ślub
Dzisiaj pojawiła się krótka zapowiedź seriali The CW. Mamy tam scenę Chucka i Blair u Lily, gdzie Blair mówi I'm all in, a Chuck z kolei and my bet's on us. Są też sceny z wesela i kilka innych drobnych. Myślę, że niedługo promo będzie dostępne także w Europie.
edit: już jest dostępne
Serena wygląda jakby wzięła właśnie... ślub
- Spoiler:
- Spoiler Ausiello pasuje, ale myślę, że to małe trollowanko jak zwykle, he.
Ostatnio zmieniony przez Magda dnia Sro Paź 10, 2012 8:46 pm, w całości zmieniany 1 raz
Re: Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
W sumie jak tak się to ogląda, jak Chuck mówi "wtf ślub" to faktycznie wygląda jakby się hajtnęła.
Żuri napisał:W sumie jak tak się to ogląda, jak Chuck mówi "wtf ślub" to faktycznie wygląda jakby się hajtnęła.
No tak, biała sukienka i można się nabrać. Mimo wszystko myślę, że Steven wznosi toast, a Blake specjalnie ubrano w białą sukienkę, he. Inaczej dwa śluby dwóch głównych bohaterek przed skończeniem 22 lat? No cóż, bez komentarza
Świetna fotka. Blair i mężczyźni jej życia. Trzeba tylko wyciąć Georginę i w jej miejsce wkleić Louisa
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
joanna1205 napisał:
Świetna fotka. Blair i mężczyźni jej życia. Trzeba tylko wyciąć Georginę i w jej miejsce wkleić Louisa
haha:)
Dobre !
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
Lepsza jakość. A Serena rzeczywiście wygląda jakby wzięła ślub. Jak na razie zapowiada się dobrze.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
ja bym obstawiała, że z tym facetem przyszła na to wesele, żeby się napić itp. Może udaje jakąś koleżankę czy coś w tym rodzaju.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
lol big love xD Leighton mnie rozwala w tych chairowskich scenach xDD zresztą Ed też nie jest złym trollem
imo beznadziejne promo. bo nie wiem co może przyciągnąć fanów innych par niż Chair. serio. Derenka zero. Blairena zero. Serenate zero. Nair zero. Dair zero chociaż nie chcę. po prostu Chair show i tyle xD no i plus 293482429 gwiazd gościnnych
lol big love xD Leighton mnie rozwala w tych chairowskich scenach xDD zresztą Ed też nie jest złym trollem
imo beznadziejne promo. bo nie wiem co może przyciągnąć fanów innych par niż Chair. serio. Derenka zero. Blairena zero. Serenate zero. Nair zero. Dair zero chociaż nie chcę. po prostu Chair show i tyle xD no i plus 293482429 gwiazd gościnnych
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja tam obstawiam,że Serenka prochami się nafaszerowała i nie wie co ta robi nawet xd
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Eee to na pewno nie ślub S. Pewnie towarzyszy temu kolesiowi i tyle. A on po prostu wznosi toast.
Mnie się promo podoba, chociaż niewiele nowych scen. Ale i tak będzie wesoło, już nie mogę się doczekać
Mnie się promo podoba, chociaż niewiele nowych scen. Ale i tak będzie wesoło, już nie mogę się doczekać
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Fatalne promo, po prostu straszne... Skoro już chcieli spoglądać wstecz to mogli poświęcić te 30 sekund na przywołanie kilku naprawdę świetnych scen (które ten serial niewątpliwie miał, kiedyś) z tych 5 lat i może nawet znalazłyby się 2 czy 3 osoby, które uwierzyłyby w to, że Plotkara w jakiś sposób zmieniła telewizję. Ale nie, trzeba się było skupić na piątym, zdecydowanie najgorszym i chyba przez wszystkich krytykowanym sezonie. Efekt? Zamiast zachęcić to raczej zniechęcają do dalszego oglądania... Ja osobiście czuję się tak, jakby ktoś krzyczał mi w twarz: 'Zapomniałaś już, jaki gówniany sezon nakręciliśmy?! Nie ma tak dobrze! Przypomnij sobie i KONIECZNIE OBEJRZYJ NASTĘPNY!'
Te kilka nowych scen też szczególnie nie porywa. Nie mam pojęcia, czy to ślub Sereny czy nie i w sumie mało mnie to obchodzi. I tak obejrzę ten ostatni sezon i tak, obawiam się jednak, że będzie to wyjątkowo smutne doświadczenie.
Te kilka nowych scen też szczególnie nie porywa. Nie mam pojęcia, czy to ślub Sereny czy nie i w sumie mało mnie to obchodzi. I tak obejrzę ten ostatni sezon i tak, obawiam się jednak, że będzie to wyjątkowo smutne doświadczenie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
co to ma byc? :// wogole sie fajnie nie zapowiada, chyba juz nie ma na co czekac z rtym serialem... znowu to samo bedzie
Ola723- Nenny & Nola
- Liczba postów : 71
To promo mnie rozśmieszyło Zlepek różnych scen bez powiązania. Wrzucenie 3-4 scen z jednego odcinka - nie wiadomo o co chodzi. W tym Serena i ten nowy gość - kogo to obchodzi?? Chuck i Blair znowu mówią to samo. Bez sensu.
PearlS- Liczba postów : 37
Nie widziałam jeszcze promo. Serena i ślub?? Mam wrażenie, że to wszystko skręcone jest pod Derenę, chyba że promo po prostu jest zlepką przypadkowych scen. No ale to plotkara, fani obejrzą wszystko, żeby tylko wiedzieć jak to się skończy
monitta- Liczba postów : 70
Nie wierzę w ślub Sereny... chociaż scenarzyści lubią momenty wgniatające (według nich ;p) w fotel.
Widać, że Dan chyba korzysta z free pass Georginy:D
Widać, że Dan chyba korzysta z free pass Georginy:D
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Gdyby Serena wzięła ślub, byłby to mój drugi ulubiony wątek, zaraz po zmartwychwstałym Barcie. Promo beznadziejne, wzięli parę słabych scen, skleili, i tyle
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Nie podoba mi się ta zapowiedź. Jeśli to Serena weźmie ślub to chyba całkowicie się załamię. Mam nadzieję, że scenarzyści darują nam tę katastrofę. Już ślub Blair z księciem i to w tak młodym wieku był mocną przesadą. Nie chcę oglądać kolejnej mężatki-studentki.
Blairena- Liczba postów : 60
No nie wierzę, Chuck podczas sceny łóżkowej nie ma koszuli zapiętej na ostatni guziczek, ani tej swojej piżamki xD
A Serenki mi nawet szkoda, chociaż szczerze mówiąc, to nie sądzę, żeby miała powody do aż takiego załamania...
A Serenki mi nawet szkoda, chociaż szczerze mówiąc, to nie sądzę, żeby miała powody do aż takiego załamania...
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
no trololol wiedziałam, że tylko będa seskować się. Ed ofc w koszuli a Leighton nawet ust nie otwiera przy tym całowaniu xDD i jeszcze odpycha Eda nogami o co w ogóle chodzi prawie tak śmieszne jak piano seks xD i żetony na łożku ahaha ale i tak najlepsze jest to, że Serena zdycha a Blair orgazm w tym czasie. po prostu boże co za idiotyzm
Gigi- Gossip Dan & Girls
Blair uprawia seks z facetem (który ją odrzucił) w księstwie swojego byłego męża zaraz po tym, jak zostawiła swojego chłopaka bez słowa... W tym serialu nic mnie nie zdziwi;p
A Serena pewnie tak leży z pół dnia, co nikogo oczywiście nie dziwi;)
A Serena pewnie tak leży z pół dnia, co nikogo oczywiście nie dziwi;)
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Wow! Pojechali po całości z tym promo. Sex, drugs and rock and roll . Biedne dzieci - trzymali ich z dala od siebie przez rok, to się teraz będą seksić jak króliki.
O Serenę się nie ma co martwić. Zaraz ją uratuje jakiś rycerz (nawet wiemy jaki), a co odjazd miała, to jej .
O Serenę się nie ma co martwić. Zaraz ją uratuje jakiś rycerz (nawet wiemy jaki), a co odjazd miała, to jej .
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
ontd mnie rozwala sorry xDD mam więcej zabawy z tego niż powinnam
Gossip Girl 6.01 sneak peek: Chuck Bass is a minute man or never nude?
How transparently embarrassing for Ed Westwick. That or Chuck Bass was done before Blair finished taking off his shirt.
Chuck looked disgusting making his moves on top of Blair, like a fat sea lion who is crawling on top of a rock, how people can find this sexy is beyond me
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kto mi wyedytował tytuł postu? Gigi? :DDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Strona 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Promo/zapowiedzi
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Muzyka z sezonu 5