Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
+37
adent
openyoureyes
Vogue.
gaspar
Joanna
abrzezinska
April
Kasia
Limka
jeanne
mmoneya
kam1105
Justyna
CallMeLady
Blake
Ella
Vivien
shiva89
fanka2112
Layla
brulion
Blairena
Ola
turtle
monitta
PearlS
Ola723
Karolina
Karo
Ewa
Gigi
Lise
ronnie
fusiatko44
joanna1205
Żuri
Magda
41 posters
Strona 9 z 10
Strona 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
ahahah to promo
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
omg Penn nhft shit xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
holy fuck. dlaczego Leighton tak wygląda
krzesło w bagażniku!! xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ej, właśnie, przecież oni mają jeszcze plotkarę ujawnić. xD
"Chuck Bass wanted..."
Podejrzany wymieniony z imienia i nazwiska, a do tego ze zdrobnieniem imienia? Tak wygląda dziennikarstwo śledcze w USA?
Duży ten bagażnik.
"Chuck Bass wanted..."
Podejrzany wymieniony z imienia i nazwiska, a do tego ze zdrobnieniem imienia? Tak wygląda dziennikarstwo śledcze w USA?
Duży ten bagażnik.
openyoureyes napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Moim zdaniem to promo jest beznadziejne, nawet nie wprowadza nastroju, że to już koniec. Chair zmarnowany potencjał na zaręczyny, na ślub, na wszystko. Czekałam na ten ślub tyle czasu, a tu coś takiego. Jak źle Blair wygląda w tej scenie zaręczynowej. Ciekawa jedynie jestem tego, co Dan odkryje.
Widzę dramat w pełni Z guilty pleasure zrobiło się pang of guilt, że poświęciłam temu serialowi tyle czasu, he.
Ja tego nie rozumiem, czy scenarzyści sobie jaja z nas robią? Kto ich zatrudni gdziekolwiek po takim gniocie...
rychło w czas, pamiętają o Ericu
prawy dolny róg
rychło w czas, pamiętają o Ericu
prawy dolny róg
boże boże jak ta aktorka kaleczy wszystko xD Chace przy niej to mistrz swojego fachu
Gigi- Gossip Dan & Girls
[You must be registered and logged in to see this link.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
lol widzę, że Serenka ciągle w stanie no nie wiem nie wiem może tak może nie od kilku sezonów xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Niech się okaże, że Plotkara to family business Humphreyów
A co do promo, chyba chcieli zrobić z tego odcinka film sensacyjny. xD Będzie ubaw we wtorek jak będę oglądać
A co do promo, chyba chcieli zrobić z tego odcinka film sensacyjny. xD Będzie ubaw we wtorek jak będę oglądać
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Niech się okaże, że Plotkara to family business Humphreyów
To by było dobre.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
??? xD koleś nie wygląda jak Penn, ale wygląda jak Dan pewnie kręcą film czy coś
Gigi- Gossip Dan & Girls
lololol xD Ed wygląda zupełnie inaczej.
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]Gossip Girl showrunner Stephanie Savage confirms it's a flashback, and also the very last scene that the show's mains stars ever shot.
"It was actually really awesome," Savage reveals. "I had the idea for the flashback, but the only way I felt it would remotely work is if Dan had his first-episode hair or else it's hard to sell it as a flashback. But how hard would it be to sell Penn on cutting his hair? I was telling this to our costume designer and he said, ‘Just the other day Penn said when the show was over, he wants to cut all his hair off.' I said I would do whatever humanly possible to make sure that was his last scene. It ended up not only being his last scene but Blake [Lively], Leighton [Meester], Chace [Crawford] and Ed's last scenes, too. They all stuck around for each other's coverage, we brought out a cake, it was really a great last moment for all of them. It was the perfect way to wrap them off."
Gigi- Gossip Dan & Girls
Niedługo cały odcinek wstawią..
i.............. Georgina + Jack xD
i.............. Georgina + Jack xD
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Będzie jak ze ślubem "eee znam to"
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
wiedziałam no wiedziałam, że wezmą ślub, żeby Blair nie zeznawała przeciwko Chuckowi. jezu epickość tej miłości mnie przeraża xDD poza tym every trembling bone in my tired and scared body wants to marry you WTF it's twisted, but it's very you OH WELL xD Why not? One way or another we both achieved our goals aka zabicie Barta
Gigi- Gossip Dan & Girls
a dlaczego jack ich wspiera toz tobylo jego brat
mmoneya- Liczba postów : 319
Fajna scena Dereny, za to tragiczne zaręczyny. Boże, oni nawet nie potrafią zrobić porządnego finałowego odcinka. Ciekawa jestem ile scen jeszcze wstawią .
Vogue.- Dair & Date
- Liczba postów : 66
Ja też sobie te zaręczyny inaczej wyobrażałam, ale nie ma źle. Ważne, że w ogóle są.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
zawsze miałam nadzieje ze slub Chair bedzie podobny albo lepszy od slubu Blair z Louisem.. czyli piękna suknia i Blair w długich rozpuszczonych włosach.. Chuck w czarnym garniaku albo w podobnym jaki mial na slubie Blair.. slub w kosciele a uroczystosc w jakimś 'pałacu' albo hotelu Chucka czy cos xddd...... jestem troche rozczarowana no ale..
wgl bedzie 'Henry Bass' w ostatnim odc? :/ któraś moze wie?
wgl bedzie 'Henry Bass' w ostatnim odc? :/ któraś moze wie?
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
Chuck jakoś dobrze wygląda w tej scenie zaręczyn. Czego nie można powiedzieć o Blair, która jest taka: "proszę, oświadcz mi się, no weź, już, proszę, zrób to".
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Już jestem przyzwyczajona do absurdalnych scen i dialogów Chair, ale to jest już chyba szczyt.. ten cały pomysł na ten związek. Osiągnęli swoje cele?? Przecież oni patrzyli na śmierć Barta i nawet nie nic zrobili... Jack im doradza? I później podaje obrączki? To jest moim zdaniem najobrzydliwsze. Przypominają wszystkie najgorsze momenty Chair, a nie te najlepsze... Nie mówię już o tym, że biorą ślub, żeby nie zeznawać przeciwko sobie... Blair to kompletna tragedia. Co się z nią stało...
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Ej czepiacie się już chyba dla zasady. Akurat zaręczyny i ewentualny ślub jest tu jak najbardziej na miejscu. Przecież to nie są obcy dla siebie ludzie - planowali wspólną przyszłość, a że okoliczności (których pojawienie się było absurdalne, fakt) sprawiają, że trzeba się pośpieszyć - no cóż, życie to nie jest bajka. Czasem tak już jest. Sorry, ale nie wzięcie ślubu i zeznawanie przeciwko sobie tylko dlatego, że to jest poprawne moralnie to bzdura. Na ich miejscu podjęłaby taką samą decyzję.
A że oświadczyny i ślub nie będzie full romantic? Mnie to akurat nie boli. Znam pary, u których wszystko było pięknie, oświadczyny na wieży Eiffla, ślub z przepychem i rozwód po roku . I znam też takie, gdzie był tylko USC, impreza dla najbliższych i są świetnymi, szczęśliwymi małżeństwami. Zresztą, Blair swój wielki ślub już miała, i jak się to skończył - wiadomo.
A że oświadczyny i ślub nie będzie full romantic? Mnie to akurat nie boli. Znam pary, u których wszystko było pięknie, oświadczyny na wieży Eiffla, ślub z przepychem i rozwód po roku . I znam też takie, gdzie był tylko USC, impreza dla najbliższych i są świetnymi, szczęśliwymi małżeństwami. Zresztą, Blair swój wielki ślub już miała, i jak się to skończył - wiadomo.
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Grunt, że będzie ich endgame, ze ślubem czy bez, bez znaczenia (mogliby nawet nie, ślub bardziej z innych przyczyn wyniknął), najważniejsze, że Chuck i Blair będą razem
Chuck jest ateistą, więc taki ślub i tak by nie wchodził w grę, chyba, że jednostronny (czy jak to się tam nazywa).fanka2112 napisał:zawsze miałam nadzieje ze slub Chair bedzie podobny albo lepszy od slubu Blair z Louisem.. czyli piękna suknia i Blair w długich rozpuszczonych włosach.. Chuck w czarnym garniaku albo w podobnym jaki mial na slubie Blair.. slub w kosciele
Nie do wyobrażenia jest jak może się czuć osoba, która dowiaduje się, że ktoś bliski chciał ją zabić. Więc nie ma co tutaj myśleć racjonalnie pt. "on zaraz spadnie, więc go ratujmy", tutaj wchodzą emocje to raz, a dwa, że nie wiadomo czy po prostu nie pociągnął by Chucka albo za chwile by chcał go wyrzucić przez barierkę. Co do Blair to była w wielkim szoku, przecież Bart chciał zabić jej faceta.turtle napisał:Przecież oni patrzyli na śmierć Barta i nawet nie nic zrobili...
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Ania napisał:Chuck jest ateistą, więc taki ślub i tak by nie wchodził w grę, chyba, że jednostronny (czy jak to się tam nazywa).fanka2112 napisał:zawsze miałam nadzieje ze slub Chair bedzie podobny albo lepszy od slubu Blair z Louisem.. czyli piękna suknia i Blair w długich rozpuszczonych włosach.. Chuck w czarnym garniaku albo w podobnym jaki mial na slubie Blair.. slub w kosciele
Większym problemem niż ateizm Chucka jest fakt, że Blair jest rozwódką. Kościół katolicki rozwodów nie uznaje.
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Ja jako fanka Chair mam dość już tych dramatów. Chair zawsze było zabawne i fajne do oglądania. Mieli też dużo wzruszających scen. A w tym sezonie zrobili ze mnie prawie ich hejterkę. Nie tego się spodziewałam i nie chcę takiego endgame z litości, żeby tylko było. Nie chciałam białej karety i Blair księżniczki, ale ten sezon to już przesada. I zgadzam się z tymi osobami, które są zaskoczone obecnością Jacka. Przecież Serena może im doradzić, Nate, nawet Cyrus, Lily czy Eleanor? Ale nie Jack. Nie mogę na niego patrzeć.
Zresztą to nie koniec problemów Chair, bo jak pamiętam policja przerwie ślub. Nie wiem kto wymyślił, żeby brać ślub w centrum parku, kiedy policja cię ściga. Nie czuję tych zaręczyn, nie czuję tego ślubu i w ogóle Chair. Żeby Chuck w sezonie 3 zaczekał na Blair trochę dłużej. Ech. Wpakować śmierć Barta, oskarżenia, zaręczyny, ślub, dzieciaka i przyszłość w jeden odcinek. Głupota.
Zresztą to nie koniec problemów Chair, bo jak pamiętam policja przerwie ślub. Nie wiem kto wymyślił, żeby brać ślub w centrum parku, kiedy policja cię ściga. Nie czuję tych zaręczyn, nie czuję tego ślubu i w ogóle Chair. Żeby Chuck w sezonie 3 zaczekał na Blair trochę dłużej. Ech. Wpakować śmierć Barta, oskarżenia, zaręczyny, ślub, dzieciaka i przyszłość w jeden odcinek. Głupota.
openyoureyes- Liczba postów : 23
Strona 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Promo/zapowiedzi
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Muzyka z sezonu 5
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Muzyka z sezonu 5
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6