The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 8 z 16
Strona 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: The vampire diaries
yyyyyyyyy...tego się nie spodziewałam no cóż, nie mogę powiedzieć, że mi się nie podobało
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
- Spoiler:
ale emocjonalny odcinek
zerwanie bylo smutne, zreszta ja najbardziej lubie smutne sceny Steleny. sa takimi smutnymi ludzmi razem, ze ten smutek jest poprostu magnified. haha jak jeszcze raz uslysze to slowo... ehhhh
szkoda mi bylo tej hybrydy i nie dziwi sie, ze Taylor sie wkurzyl. wystawili mu kumpla, zeby ratowac Elene, mogla chociaz Carol udawac, ze go rozumie.
Jamie widac nie ma problemu z zabijaniem -.-
Kath <3
scena z matka na moscie byla przerazajaca :/ az mi sie szkoda Eleny zrobilo...
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Asiu, bo od 4 odcinka jakoś mnie już to specjalnie nie porywa, coś się wypaliło jak dla mnie. A po tym co dzisiaj obejrzałam to będzie jeszcze gorzej. Nadrobię sobie w jakieś wolne dni
+ na szczęście jest dużo innych fajnych produkcji.
+ na szczęście jest dużo innych fajnych produkcji.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
lol wnioskuję po tumblr, że Stelena
czas to move on to Delena seks ahaha xD
dajcie znać jak wróci Kath i zacznie dobierać się do Stefana :>
- Spoiler:
- zerwała
czas to move on to Delena seks ahaha xD
dajcie znać jak wróci Kath i zacznie dobierać się do Stefana :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Co to był za odcinek!
- Spoiler:
Zacznę od Steleny. Shippuję im, ale dobrze, że Stefek wreszcie zostawił Elke, bo jej nie cierpię i niech sobie teraz leci do Damona. A Stefek może się zająć Klausikiem hahhaha, ew. Kaśką XD. Niemniej jednak żal mi było Stefka , a ostatnia scena przepiękna, to było dobre zakończenie dla Steleny, taki był ich związek, jakby scenarzyści rozstali ich w kłótni to nie dość, że mniej by chwytało za serce to jeszcze nie pasowałoby to do ich historii. Było mi przykro, bo do tego taka piękna muzyka, ale oczekuję na dobrą przyszłość dla Stefcia.
Delena, eee no ten. Tzn. scena w sypialni super, kompletnie ich nie lubię jako pary, ale scena genialna. No i ogólnie to niech sobie będą razem, ale nie żeby mnie to specjalnie interesowało. Ale Damon był cudowny w tym odcinku, uwielbiam go.
Klefan , ja chcę więcej! Mam nadzieję, że nadal będą szukać tego lekarstwa, bynajmniej nie po to, żeby Elka została człowiekiem, bo to mnie akurat najmniej obchodzi, ale będzie dużo ich wspólnych scen. Oby, oby!
Klaroline, dzisiaj świetne sceny. Sama nie wiem z kim wolę C., ale podejrzewam, że rozwiną jej wątek z Klausem.
Katherine ah ah, uwielbiam ją. Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi w tym sezonie.
Halucynacje Eleny były świetne, trochę przerażające, ale dobrze zagrane.
Boonie jak zwykle mnie nudzi.
Generalnie odcinek bardzo dobry, z niecierpliwością czekam na kolejny.
Vogue.- Dair & Date
- Liczba postów : 66
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Nareszcie!! Pa,pa Stelenka:D
Damon;)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
- Spoiler:
- shiva89 napisał:Nareszcie!! Pa,pa Stelenka:D
Damon;)
Miło by było, gdyby jednak takie kluczowe informacje dotyczące nowych odcinków wstawiać w spoilery.
Go??- Gość
Nigdy nie byłam fanką pamiętników i nawet mi sie nie podobały.Dziś obejrzałam z przyjaciółką najnowszy odcinek i powiem że super sprawa.
- Spoiler:
- Podobało mi się scena rozstania Steleny bo została super napisane.Scena końcowa Deleny <3 Więcej się wypowiem jak ogarnę całą historie Sceny ze schizamy Eleny też super
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Podbijam prośbę Marty, dziś rano weszłam i przeczytałam co napisała Lise, i dziękuję bardzo za takie informacje. W spoilery nie wchodzę, nie czytam, od tego one są.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Uprzejmie proszę o używanie tagu "spoiler" opisując szczegóły fabuły.Osoby notorycznie nie przestrzegające zasad mimo licznych próśb mogą spodziewać się konsekwencji.
Ja w miarę możliwości będę parę razy dziennie sprawdzać wątek i w razie czego edytować posty bez tagu aby nie psuć innym zabawy
Ja w miarę możliwości będę parę razy dziennie sprawdzać wątek i w razie czego edytować posty bez tagu aby nie psuć innym zabawy
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Marta, a Tobie to akurat rano napisałam, żebyś nie wchodziła w ten wątek xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Marta, a Tobie to akurat rano napisałam, żebyś nie wchodziła w ten wątek xD
Mi to jest akurat obojętne, bo nie ekscytuję się tak bardzo teraz TVD, ale wiem, że niektórym to naprawdę przeszkadza, dlatego to napisałam.
Go??- Gość
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem, bo nie spodziewałam się...
- Spoiler:
- przeczytałam co prawda wcześniejszy wpis Lise, ale pierwsze co mi przyszło do głowy to, że Tyroline się rozstali, a tu taki zonk. Nie spodziewałam się, że kiedykolwiek doczekamy chwili kiedy to nie będzie '"always Stefan". Ale ta rozmowa Steleny była na prawdę bardzo wzruszająca i to co napisała CallMeLady, że oni tworzą taką smutną parę i w takich scenach sprawdzają się idealnie, aż się wzruszyłam, mimo że nie przepadam za tą dwójką ani razem ani osobno. Ale fajnie, że coś się dzieje między nimi innego poza ciumkaniem.
Od pewnego czasu było widać, że Elena bardziej ufa i jest bardziej szczera względem Damona.
Podobało mi się też to, że Damon powiedział jej o co chodzi w tej całej sprawie. Ukrywanie czegoś, tajemnice to zawsze wszystko niszczy, dlatego też Stelena poległa. Chociaż to i tak pewnie tymczasowe.
Co to pozostałych. Jakoś szkoda mi się zrobiło tego hm...Chrisa(?) Widać, że dla Tylera był ważny i że razem łączyli siły przeciw Klausowi, a Caro nawet Tylerowi nie współczuła po stracie przyjaciela. No, ale wiadomo, wszystko dla dobra Eleny;) jak zawsze
Podobały mi się też sceny Klaroline. Mimo, że wciąż nie znosze Klausa to oni naprawdę mają potencjał
Szkoda, że Kath była tylko przewidzeniem Eleny. W sumie to spodziewałam się tego, ale i tak miałam nadzieję, że może jednak przyjedzie, bo ktoś ją sprowadzi czy coś. W każdym razie mogłaby już wrócić na dobre
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Zdjęcia i opis z 4x08 "We'll Always Have Bourbon Street
- Spoiler:
- In "We’ll Always Have Bourbon Street", Stefan tells Damon about a suspicion he has about Elena, leaving Damon with no choice but to look into the situation with his brother. The Salvatores head to New Orleans as they also have flashbacks to their time there in 1942. They're searching for someone who remembers their last visit and come across one of Damon's old girlfriends, Charlotte. The CW warns that Damon is "faced with a heartbreaking decision".
Back in Mystic Falls, Caroline, Elena and Bonnie decide to have a girls' night, but Elena's delivery of some shocking news could throw the night off-track. Finally, Hayley encourages Tyler to confront one of Klaus' hybrids and the situation soon spirals out of control.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wygląda naprawdę ciekawie, lubię takie klimaty, marynarze itd. haha, jeszcze Lexi do tego <3
- Spoiler:
- Spodziewałam się takiego obrotu spraw, ale jak dla mnie to trochę za szybko. Wolałabym, żeby Stefan i Elena bardziej się od siebie odsuwali itd czy coś, a nie tak nagle. No, ale spodziewam się także, że i tak Elena wróci za jakiś czas do Stefana i Damona pod koniec uśmiercą (jak tak nie będzie to się mocno zdziwię ). Chciałabym, żeby Stefan choć na jakiś czas znalazł sobie kogoś innego byłaby miła odmiana. Zdenerwowałam się, gdy Jeremy luzikiem zabił jedną hajbrid. Chciał ratować Elenę itd. ale Jestem też rozczarowana rolą Phoebe Tonkin, miałam nadzieję, że będzie z pazurem i w ogóle, a jak dla mnie to jest mdła i nic ciekawego nie wnosi na razie... Czyli skoro Jeremy został łowcą to co, będzie teraz czuł żądzę zabijania wampirów? Czyli będą go więzić, zabiją czy co? Będą zmieniać ludzi w wampiry, żeby ten zabijał i żeby mu się tatuaż poszerzał? Tak źle i tak niedobrze ;d Ten historyk pewnie ma chrapkę na ten lek, trochę mnie zaczyna przerażać a halucynacje Eleny były nawet ok, Kath się pojawiła i od razu było fajnie mogłyby dłużej trwać...
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:
- Spoiler:
Spodziewałam się takiego obrotu spraw, ale jak dla mnie to trochę za szybko. Wolałabym, żeby Stefan i Elena bardziej się od siebie odsuwali itd czy coś, a nie tak nagle. No, ale spodziewam się także, że i tak Elena wróci za jakiś czas do Stefana i Damona pod koniec uśmiercą (jak tak nie będzie to się mocno zdziwię ). Chciałabym, żeby Stefan choć na jakiś czas znalazł sobie kogoś innego byłaby miła odmiana. Zdenerwowałam się, gdy Jeremy luzikiem zabił jedną hajbrid. Chciał ratować Elenę itd. ale Jestem też rozczarowana rolą Phoebe Tonkin, miałam nadzieję, że będzie z pazurem i w ogóle, a jak dla mnie to jest mdła i nic ciekawego nie wnosi na razie... Czyli skoro Jeremy został łowcą to co, będzie teraz czuł żądzę zabijania wampirów? Czyli będą go więzić, zabiją czy co? Będą zmieniać ludzi w wampiry, żeby ten zabijał i żeby mu się tatuaż poszerzał? Tak źle i tak niedobrze ;d Ten historyk pewnie ma chrapkę na ten lek, trochę mnie zaczyna przerażać a halucynacje Eleny były nawet ok, Kath się pojawiła i od razu było fajnie mogłyby dłużej trwać...
- Spoiler:
- Też mnie zaskoczyło, że tak szybko się rozeszli. Ale od początku tego sezonu coś mi w Stelenie nie grało. Stefan z Klausem jest zdecydowanie ciekawszy z dziwacznych akcji to wkurzyło mnie właśnie zabicie Chrisa. Elena ma wyrzuty sumienia, więc jej brat musi kogoś zabić, powalająca logika. I ot tak uśmiercają nieznajomego i bądź co bądź nieszkodliwego gościa. Nie trawię akcji z cyklu "Elena pępkiem świata". Za dużo Bonnie w ostatnim odcinku niesamowicie mnie nudzą jej wątki. Na plus natomiast Klaroline i Damon
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
- Spoiler:
- ich szybkie rozstanie oznacza powrot na koniec sezonu.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Dopiero co obejrzałam 4x06 i...
- Spoiler:
- ...nie spodziewałam się, że kiedykolwiek to powiem, ale CHWAŁA BOGU, ŻE STELENA SIĘ ROZESZŁA. To jest jakiś koszmar, jak scenarzyści ich prowadzą w tym sezonie. Mieli kilka ślicznych scen, głównie na początku ale ogólnie rzecz biorąc cały ten ich związek był jakiś taki rozklekotany i zupełnie pozbawiony ikry. W dodatku Elena doprowadza mnie już na skraj wytrzymałości a Stefan jest kreowany na jakiegoś nieudacznika (patrz: dwukrotne 'zgubienie' Eleny). Dlatego też cieszę się, że nie będę musiała na to dalej patrzeć. Mam nadzieję, że Stefan się rozkręci po tym zerwaniu. Delena natomiast może tam sobie istnieć, bylebym nie musiała zbyt często ich oglądać.
Jak dla mnie zwycięzcą odcinka jest Klaroline. Przez cholerną Plec i resztę mam co do nich jakieś rozdwojenie jaźni;/ Z jednej strony Klaus jest beznadziejnym dupkiem i psychopatą i prawda jest taka, że w najmniejszym stopniu nie zasługuje na Caroline. Z drugiej: ich wspólne sceny są tak piekielnie dobre a Klaus jest przy Caro tak cudownie czarujący, że naprawdę nie mogę się powstrzymać przed shippowaniem ich:( No i mam poważną zagwozdkę. W sumie to gdyby oni rzeczywiście się zeszli to jakby nie patrzeć, byłoby to chore, biorąc pod uwagę wszystkie te podłe rzeczy, których dopuścił się Klaus wobec bliskich Caroline. Stawiam więc, że scenarzyści będą nas raczyli takimi smaczkami jak jakaś rozmowa co parę odcinków a koniec końców nic z tego nie wyjdzie. I znowu: nie wiem czy to dobrze czy źle.
Poza tym odcinek mocno przeciętny. Kath mnie w ogóle nie rusza, jest niby-powrót spełzł po mnie jak po kaczce:) Sceny z Eleną i Łowcą mogłyby być bardziej straszne. Delena nudyyy. Najbardziej intrygującą postacią jest dla mnie w tej chwili Atticus i mam nadzieję, że to na nim skupi się scenariusz. Ponadto ciekawa jestem, czy ta legenda o Silasie została wprowadzona do odcinka przypadkowo, czy to może jego powrót jest tym 'większym złem' o którym bredził pastor.
Otworzyłam spoilery April i jestem zachwycona tymi retrospekcjami. Stefan w mundurze to naprawdę wszystko, czego mi w Pamiętnikach do szczęścia potrzeba♥
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ja też mam takie Klarolinowe rozdarcie.. Nie wyobrażam ich sobie razem kompletnie, gdyby tak się stało to pewnie byłabym wstrząśnięta bo to nienormalne i chore. Ale z drugiej strony Klaus przy Caroline.. po prostu magia. Nawet te zakłamane frazesy brzmią cudownie xD
- Spoiler:
- Co do odcinka jeszcze, nikt nie poruszył sprawy z zabiciem tego przyjaciela Tylera. Dla was też to było grubo przesadzone? Elena jest taką świętą krową, że w głowie mi się to nie mieści. W tych halucynacjach było ziarno prawdy, przez nią już tyle osób zginęło.. Ciekawe kto następny :/
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:
- Spoiler:
Co do odcinka jeszcze, nikt nie poruszył sprawy z zabiciem tego przyjaciela Tylera. Dla was też to było grubo przesadzone? Elena jest taką świętą krową, że w głowie mi się to nie mieści. W tych halucynacjach było ziarno prawdy, przez nią już tyle osób zginęło.. Ciekawe kto następny :/
- Spoiler:
- Dla mnie to było chore;/ szczególnie, że ten kumpel Tylera nie był taki zły ani nic;/ jeszcze się chciał wyjechać i w ogóle... no i pomógł Stefanowi. Chciałabym, żeby Hayley i Tyler się jakoś zemścili
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:Kasia napisał:
- Spoiler:
Co do odcinka jeszcze, nikt nie poruszył sprawy z zabiciem tego przyjaciela Tylera. Dla was też to było grubo przesadzone? Elena jest taką świętą krową, że w głowie mi się to nie mieści. W tych halucynacjach było ziarno prawdy, przez nią już tyle osób zginęło.. Ciekawe kto następny :/
- Spoiler:
Dla mnie to było chore;/ szczególnie, że ten kumpel Tylera nie był taki zły ani nic;/ jeszcze się chciał wyjechać i w ogóle... no i pomógł Stefanowi. Chciałabym, żeby Hayley i Tyler się jakoś zemścili
- Spoiler:
- No, mnie to trochę ścięło z nóg... Jak Elena zabija człowieka i bidula sobie nie może z tym poradzić to olaboga, co to się dzieje. Ale już poświęcić życie przyjaciela, który w dodatku wiele ryzykował pomagając im - to spoko. Zero konsekwencji:| Jestem bardzo rozczarowana postawą zarówno Caroline jak i Stefana. Nawet się nie zastanowili nad tym, że pozbawiają kogoś życia... Sytuacja jest o tyle chora, że w Mystic Falls, gdzie aż roi się od wampirów i hybryd, więc mogliby spokojnie znaleźć jakiegoś dupka do zabicia, a nie sprzymierzeńca. Ale nie, to byłby zbyt wielki problem, bo biedna Elenka nie wytrzymałaby ani chwili dłużej tych potwornych tortur i trzeba ją było od nich uwolnić NATYCHMIAST. Klaus żył z tym 50 lat, Elena chce się posrać z rozpaczy po paru godzinach. Żenada.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
- Spoiler:
- Jak mnie zaczęła wkurzać teraz Elena! Po tym odcinku doszłam do wniosku, że nie zasługuje na żadnego - ani Stefana, ani Damona. Tyle w temacie.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Racja dziewczyny, racja.
- Spoiler:
- i o tym właśnie ostatnio pisałam, że mnie zniechęca do Pamiętników.
I te słowa Caroline o tym, ze musieli ratować przyjaciółkę...dobrze Tyler jej wtedy powiedział. Normalnie szkoda mi się go zrobiło
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Caro i Stefek mają scenę jak
- Spoiler:
- kogoś zabijają
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 8 z 16
Pozwolenia na tym forum: