The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 15 z 16
Strona 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: The vampire diaries
A ja mam właśnie zupełnie odwrotnie, odcinek mnie zaskoczył w paru momentach, i trzymał w napięciu. Nie wiem, może to dlatego, że nie żyję w świecie spoilerów xDD Nie mówię, że podobały mi się poszczególne wydarzenia (np z Jeremym), ale odcinek oceniam na plus. Co ostatnio w pamiętnikach nieczęsto mi się zdarzało. :<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
- Nie ma to jak uśmiercić Jeremy'ego. -,- Nie byłam może jakąś jego wielką fanką, ale to już przesada.
No i od początku przeczuwałam, że okaże się, że jest jedno lekarstwo, więc to żadne zaskoczenie dla mnie w tym momencie.
Powrót Katherine - fajnie.
Stelena. <3 Nawet jako przyjaciele są fajni, no i wyczuwam tu chemię.
Forwood - to mnie zupełnie nie wzruszyło, a nawet ucieszyło, bo nigdy nie lubiłam tej pary. Chociaż z drugiej strony na Klaroline też się aż tak nie cieszę...
Ogólnie słaby ten 4 sezon. Na dodatek połowa postaci odchodzi - Tyler, Klaus, Rebekah, Jeremy. -,-
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
kocham ten shade <3
[You must be registered and logged in to see this image.]
+
lol. dlaczego Elenka jest taka spokojna w obecności ciała swojego brata? leggo xD
+
lol. dlaczego Elenka jest taka spokojna w obecności ciała swojego brata? leggo xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Elena podobno wierzy, że Jeremy jakimś cudem powróci do życia, a właściwie to nawet nie wierzy w to, że on nie żyje. W promo też widać, że lekko jej odbija
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
W ogóle Silas się obudził, a oni sobie na luziku pojechali do domu. Ciekawe co to będzie. I w ogóle, Jer to już nie nosi tego swojego pierścienia chyba nie? Bo nie pamiętam, a zawsze mogliby go wskrzesić, byłabym za xD
ja mam pytanie, może minełam przypadkowo to ale czy możecie mi wyjaśnić jakim cudem ten cały Silas jest pierwszym i najstarszym wampirem ktorego Pierwotni sie boja??
chyba było mówione ze pierwszymi wampirami jest Klaus, Rebekah, Kol, Ellijah, i Finn?? ( nie pamiętam imienia tego którego juz we wcześniejszym sezonie jako pierwszego zabito więc zgaduje imie ) no i oczywiście ich ojczulek , bo matka czarownica poprzez magie sprawiła ze stali sie wampirami ( tak ogółem )
chyba było mówione ze pierwszymi wampirami jest Klaus, Rebekah, Kol, Ellijah, i Finn?? ( nie pamiętam imienia tego którego juz we wcześniejszym sezonie jako pierwszego zabito więc zgaduje imie ) no i oczywiście ich ojczulek , bo matka czarownica poprzez magie sprawiła ze stali sie wampirami ( tak ogółem )
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Silas nie jest wampirem.
A co do Jera to chyba ma pierścień, ale od kiedy jest łowcą to go nie obowiązuje
A co do Jera to chyba ma pierścień, ale od kiedy jest łowcą to go nie obowiązuje
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Jer nosi swój pierścień cały czas ale od kiedy okazało się, że jest Łowcą, jednym z pięciu to chyba oznacza, że jest istotą nadnaturalną i pierścień już nie działa choć to też jest dziwne bo to oznaczałoby, że potencjalny kandydat na Łowcę nie jest istotą nadnaturalną tak samo jak osobą która potrafi się porozumiewać z duchami ... a zresztą chuj ich wie... już tak pokombinowali, że właściwie to ja nie wiem co się dzieje ;P
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
to kim jest Silas i skoro nie jest wampirem to czemu wypił krew z Jeremiego??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Shane mówi na niego chyba po prostu 'nieśmiertelny' (choć nie jestem pewna). Pewnie jest jakimś super-hiper-ultra-pierwotnym-niezniszczalnym-i-niepokonanym wampirem, tylko, że żeby odróżnić go od całej reszty nazywają go inaczej. Albo lepiej powiedzieć: nie jest wampirem, ale działa tak jak wampir, tzn. potrzebuje krwi do przeżycia i jest prawie-nieśmiertelny. Mogę się założyć, że może go zabić tylko jeden kołek, który całkiem przypadkowo leży w jakiejś studni czy piwnicy w Mystic Falls, a kołek ten wbić może tylko i wyłącznie Bonnie, korzystając przy tym z niebezpiecznej czarnej magii, która doprowadzi ją do krwotoku z nosa.Joanna napisał:to kim jest Silas i skoro nie jest wampirem to czemu wypił krew z Jeremiego??
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Właśnie już tak pomieszali historię Jera, że nie ogarniam tego właśnie trochę xD Ale dziękuję za odpowiedzi :>
Nie mogłam zasnąć więc postanowiłam pooglądać odcinek na żywo... mam coś dla Was ale ostrzegam ... wchodzicie na własną odpowiedzialność ;P
Odcinek fantastyczny... jak dla mnie
A to jeszcze tak przy okazji promo następnego odcinka :
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Odcinek fantastyczny... jak dla mnie
A to jeszcze tak przy okazji promo następnego odcinka :
- Spoiler:
Ania_- OTH & Eden
Nawet dobry odcinek:)
Rebekah<3
- Spoiler:
- Ale Jeremy nie może umrzeć! Widziałam zdjęcia z planu 17 odcinka i on tam był...
Rebekah<3
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Najlepsza scena !!!!!Ania_ napisał:
- Spoiler:
Odcinek jak dla mnie średni, strasznie ponury
- Spoiler:
- najbardziej mi Matta szkoda dalej uważam, że śmierć Jeremy'ego to bezsens -.-
Już nie mogę się doczekać następnego (14.03 ech), bo w końcu...
- Spoiler:
- Elena będzie szaleć i mam nadzieję, że mniej mnie wkurzać niż cierpiąca-Elena zobaczymy jak długo to pociągną... i czekam na spotkanie nowa-Elena i Kath polecą wióry xD
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Bamon??? o mój boże <3 BELIEVE!
Ty
Ty
- Spoiler:
- podobno wróci jeszcze w tym sezonie na prośbę fanów
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:Bamon??? o mój boże <3 BELIEVE!
Ty
- Spoiler:
podobno wróci jeszcze w tym sezonie na prośbę fanów
- Spoiler:
- kto by go chciał z powrotem?
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Sama się sobie dziwię, ale ja. Po tym jak zabito już tyle postaci niech chociaż jego zostawią w spokoju. :/
Kasia- Dan & Klaine
Gigi napisał:Bamon??? o mój boże <3 BELIEVE!
ahaha nawet moje cyniczne serce drgnelo sweetaski
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
rozwalają mnie fani Klaroline na tumblr i ich reakcje na to, że raczej seksu nie będzie mwahahah. fuck to the yes.
- Spoiler:
- If they’re gonna make Klaus have sex with Hayley now (which is bullshit!), I wish they hadn’t been talking since 4x09…secret phonecalls?!! That’s sooo stupid! God, can’t he just sleep with Katherine instead?! I wouldn’t make sense, but at least Katherine is awesome!
=====
If you think I’m gonna stop shipping Klaroline and ship Klaus with that backstabbing sire breaking Lockwood loving werewolf girl, you have been seriously mistaken.
=====
YOU GUYS.
Need I remind you that Joseph Morgan tweeted “Don’t be afraid ”?
So I don’t know about you, but I’m going to listen to the captain of our ship.
=====
Hayley business
No matter what it is with Klaus, I’m not going to like it.
and I don’t know if I’d rather it be sex or them plotting together for some reason
(maybe to break up forwood but that seems a little juvenile for them)
=====
Damon: NUMBER ONE THING YOU SUCK AT IS NOT HAVING HOT HYBRID SEX WITH CAROLINE YET, YOU DAMN FOOL. (klaroline feels). Lol
=====
All I have to say about Damon grilling Klaus about being in contact with Hayley... Obviously he's gotten Stephan and Caroline's cellphone numbers mixed up with Hayley's..
=====
My order of preference for Klaus’ sex partner
1. Caroline
2. Stefan
…..
30. Katherine
…
50. Damon
….
100. Elena
…
200. April
…
1000. Liz
….
97546123. Carol’s dead body
…
9999999999999999999999. Hayley
=====
I am okay with the idea of Klaus sleeping with someone else. After all, he isn’t with Caroline. I am NOT okay with characters not staying in character. I will be fine with Klaus sleeping with someone else as long as it MAKES SENSE.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
- Klaus ma się przespać z Hayley?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
- Spoiler:
- My order of preference for Klaus’ sex partner
1. Caroline
2. Stefan
…..
30. Katherine
…
50. Damon
….
100. Elena
…
200. April
…
1000. Liz
….
97546123. Carol’s dead body
…
9999999999999999999999. Hayley
xDDD
Kasia- Dan & Klaine
<2
szkoda tylko, że nie wróci Steferine
Zap2It: With Klaus leaving, and Tyler running off to who-knows-where, Caroline doesn't have a love interest in the picture in the long term.
Paul: That's where Stefan comes in!
Zap2It: Do you think?
Paul: Aha!
Zap2It: 'Cause I have all these theories.
Paul: What's your theory?
Zap2It: Do you think Caroline and Stefan could work?
Paul: Yeah! Look, I'm open to Stefan with any female, that's what's happening here. Whatever we can do to make him not mopey and running after Elena, I think is great in my book. So, you know, Rebekah, a little Rebekah, a little Caroline.
szkoda tylko, że nie wróci Steferine
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
- serio, Hayley i Klaus?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Na wspomnienie o scenie K. i H. robi mi się niedobrze.
Brak mi słów żeby opisać beznadziejność tego odcinka. Może jak pooglądam jeszcze raz z napisami to znajdę jakiś sposób na wyrażenie tego bezsensu.
Brak mi słów żeby opisać beznadziejność tego odcinka. Może jak pooglądam jeszcze raz z napisami to znajdę jakiś sposób na wyrażenie tego bezsensu.
Ania_- OTH & Eden
Strona 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 15 z 16
Pozwolenia na tym forum: