The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 14 z 16
Strona 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: The vampire diaries
Żenada żenada żenada...
a za tydzień Silas Witch Project xD
[You must be registered and logged in to see this link.]
- Spoiler:
- Ale się wkurzyłam ;/
1. Myślałam, że Stebekah będzie jakoś ciekawiej poprowadzona. Mam dość tego, że Reb jest ciągle robiona w konia, to się staje już nudne... Czemu oni nie pozwolą tym bohaterom po prostu dobrze się bawić? zapomniałam, Stefan zabawił się - jedną noc, potem i tak wszystko wróciło po staremu - ratowanie Elejny i ferajny. Przecież ta scena gdy są sami, wśród balonów mogłaby być taka cute gdyby nie to, że była podszyta kłamstwem:( ale się w sumie Stefan zrehabilitował na koniec, nie do końca, ale jednak
* na + Rebekah chce być człowiekiem jak to mówiła aż łzy miałam w oczach, nie pierwszy raz mi się strasznie jej żal zrobiło i aaa Matt tego słuchał, będą mieć razem dzieci <3 (fantazja mnie poniosła:P)
2. Serioo, zabili Kola??? Nie jestem na bieżąco ze spoilerami, więc się zaskoczyłam, no i oczywiście wkurzyłam - chciałam, żeby zabawił na dłużej. Mam nadzieję, że tego jakoś pożałują (Elijah wróóóóóć). Szkoda Klausa..
3. Podobała mi się rozmowa Damona z Klausem, niby nic, ale wolałabym oglądać 45 minut takiej rozmowy niż Eleny biegającej po domu i wyciągającej z siebie drewno przez pół odcinka:P Elena to dno i wodorosty kilo mułu i nie wiem co jeszcze... w ogóle jaka sucz się z niej zrobiła i to nie w "dobrym" tego słowa znaczeniu (tak jak Kath )
4. Czy już zapomniałam jak Abby mówi czy przeszła mutację, gdy jej nie było haha xD matko Bonnie to już nie popychadło, śmieszy mnie trochę, jak się tak "buntuje" no, ale nie jest źle
Lol, końcówka jak z Mody na sukces jakieś sekrety, ktoś kogoś uderzył haha
Ten serial mija się z celem, wszystko skupia się teraz wokół jednego wątku - kjooorrr i właściwie nie ma nic już innego Chciałabym, żeby było bardziej na luzie, różne pary, co nieco do shippowania... Czasem czuję jakbym oglądała przydługi film, a nie serial
a za tydzień Silas Witch Project xD
[You must be registered and logged in to see this link.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
- Spoiler:
- Nie podobał mi się, jakiś taki nudny był ten odcinek. Kola mi nie szkoda, bo go nie lubiłam, Elka jak zwykle wkurzała, już drugi odcinek z rzędu nie było Caroline -,-, rodzice Bonnie też wkurzali. -,- A nawet Damon i Klaus. Na plus jedynie Stebekah, coraz bardziej ich lubię, choć wciąż podkreślam, że chcę ten związek tylko na chwilę, cały czas mam nadzieję, że Elena w końcu się opamięta...
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
- Spoiler:
- ehhh;/ oglądajac poprzedni odc i ten wgl nie czułam jakbym ogladala TVD.. nudyyy.. praktycznie brak Damona.. a na + końcowa scena Deleny i jak D uderzył S. szkoda że Kol nie żyje.. zbyt szybko go zabili. nie ma Caroline. znowu -.- nie dziwie się reakcji Klausa na to ze jego brat nie żyje bo w koncu "always and forever" .. czekam czekam na Klaroline a tu nic:/ mam nadzieje ze gdy Klaus bedzie sie chcial zemścić na Gilbertach / Bonnie i pewnie Salvatorach to wtedy wpadnie Caroline i go uspokoi szkoda mi Rebeki.. znowu ją robią w konia. + i - Stefan w ich wspolnej scenie.. ona nie zasłużyła sb na to ;/ licze na wielki powrót Elijah i moze w koncu Caroline wróci.. do Klausa xD i wkurzali mnie rodzice Bonnie - oczywiście Bonnie tutaj na +
odc średni ale jakbym miała oceniać to bardziej dam na plus choć nudnawy
Delena <3
fanka2112- Chair & Henry
- Liczba postów : 118
co ja obejrzałam?
- Spoiler:
- O Kolu już wcześniej pisałam... Nie wiem jak można było go uśmiercić. Czy Elena zawsze musi mieć to czego chce?
Biedna Rebekah ;( A miała takie słodkie sceny z Stefanem.
I rozbroiła mnie na końcu oczywiście Elena - jak mogłeś nie zasztyletować Rebeki? przecież ja tak chciałam ;/
btw. Czy tylko ja chciałam, żeby ktoś wreszcie zabił Elenę w tym odcinku? Nie wytrzymam chyba kolejnego odcinka z panną zróbcie-co-chcę-Eleną...
Nie dziwię się, że oglądalność maleje...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja tak mam teraz praktycznie co odcinekLise napisał:
- Spoiler:
btw. Czy tylko ja chciałam, żeby ktoś wreszcie zabił Elenę w tym odcinku? Nie wytrzymam chyba kolejnego odcinka z panną zróbcie-co-chcę-Eleną...
April- Elijah & ParksRec
Matko moja.... niby ten odcinek był fajny ale jakoś powoli mam tego dość
Co to w ogóle kurwa miało być? Ta "kłótnia" Defana to jak jakaś sprzeczka przedszkolaków o lalkę... brakowało tylko żeby Stefan powiedział Damonowi "Skarżypyta bez kopyta,
język lata jak łopata" żałosne
Kolejna sprawa- rozmowa Klausa z Damonem!? i znów się zapytam co to kurwa miało być!??? nie wiem może powinni paść sobie w ramiona i kolejno wypłakiwać się sobie w rękaw "bo dziewczyna którą kocham kocha innego" ... no litości
Kola mi nie jest żal ani troszkę
Bonnie wymiata ostatnio
Na koniec mam tylko do napisania, że uwielbiam Rebekę
Dziękuję za uwagę
Co to w ogóle kurwa miało być? Ta "kłótnia" Defana to jak jakaś sprzeczka przedszkolaków o lalkę... brakowało tylko żeby Stefan powiedział Damonowi "Skarżypyta bez kopyta,
język lata jak łopata" żałosne
Kolejna sprawa- rozmowa Klausa z Damonem!? i znów się zapytam co to kurwa miało być!??? nie wiem może powinni paść sobie w ramiona i kolejno wypłakiwać się sobie w rękaw "bo dziewczyna którą kocham kocha innego" ... no litości
Kola mi nie jest żal ani troszkę
Bonnie wymiata ostatnio
Na koniec mam tylko do napisania, że uwielbiam Rebekę
Dziękuję za uwagę
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Odcinek w sumie bez szału najlepsi pierwotni + Stefan mający wy*ebane na Elenę Stebekah jest fajna, czekam na jakąś scene Claroline, Elena mogłaby zginąć, tyle.
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Pierwotni ratują ten serial...
chociaz nie przepadam za aktorką grającą Rebeke ( w sumie nie wiem czemu, kojarzy mi sie z serialu na Disney Chanel:P ) to świetna jest w roli Rebeki
chociaz nie przepadam za aktorką grającą Rebeke ( w sumie nie wiem czemu, kojarzy mi sie z serialu na Disney Chanel:P ) to świetna jest w roli Rebeki
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
sex hair xD
plus Jer chyba
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
plus Jer chyba
- Spoiler:
- is sooo dead :/What's coming up is big, big changes. "Something happens in the near future, something pretty tragic and terrible and kind of show changing," Nina Dobrev tells us. "It's going to really affect every single person. It's going to especially affect Damon, Elena and Stefan in a pretty crazy, controversial way. The whole show is going to shift. It's going to be explosive." That sounds ominous. Any guesses as to what's about to go down?
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Obejrzałam dwa ostatnie odcinki. Szok.
- Spoiler:
- Nie spodziewałam się, że to całe poszukiwanie lekarstwa w kulminacyjnym momencie może okazać się tak porywające;D Wycieczka na tę creepy wyspę, Rebekah w zespole, Shane, który jest chyba najbardziej wariacką kanalią tego serialu, opętana Bonnie, kolejny Łowca, trzecia masakra - zaczyna się z tego robić naprawdę porządny horror i nie mogę się doczekać momentu, w którym wszystko to naraz wybuchnie. No i czy Silas się w końcu pojawi? I kto go zagra? Naprawdę, WIELKIE emocje!
Całe to spacyfikowanie Pierwotnych - zabicie Kola [*], uwięzienie Klausa, przekabacenie Rebekki - wydawało się trochę zbyt proste, ale zrobili to tak szybko i zwinnie, że nawet nie przeszkadzał mi ten brak realizmu.
Co do Klaroline to naprawdę nie wiem, jak to możliwe, że scenarzyści wciskają nam odgrzewany kotlet, a mnie i tak się to podoba;) Ale szczerze mówiąc akcja w Mystic Falls to i tak marny dodatek do tego, co dzieje się na wyspie. Czekam z niecierpliwością na kolejny epizod.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
- Spoiler:
- Skopiowałam to co napisałam na fw
Odcinek fajny, ale chyba tylko dlatego, że Stebekah i Klaroline mieli fajne sceny. Cieszę się, że Stefan zaczyna myśleć o sobie, a nie o tym, żeby uratować tyłek Elenie. I ten moment w którym stali z Bex koło tego drzewa bardzo mi się podobał Poza tym, kurcze niby nie wyobrażam sobie związku Caroline i Klausa po tym wszystkim co się stało, a jednak skrycie na to czekam xD Oni mają zawsze takie cudowne sceny razem, że nie potrafię ich nie shipować
Delena mnie nudziła, w gruncie rzeczy podchodzę do niej bardzo neutralnie, bałam się że będę musiała przewija ich sceny czy coś, a jakoś nie rusza mnie to w ogóle. Martwi mnie tylko, że Elena znowu trochę za bardzo zaczęła się interesować Stefanem, chodzi mi o te spojrzenia pod koniec odcinka. Mam nadzieję, że Stefan nie będzie głupi i nie wróci teraz do niej
[You must be registered and logged in to see this image.]
Go??- Gość
Oj Marlina, co tam romanse jak tam się takie rzeczy odbywają!
Karolina napisał:Oj Marlina, co tam romanse jak tam się takie rzeczy odbywają!
Oj, bo ja po prostu podświadomie uzupełniłam Twoją wypowiedź i napisałam to o czym Ty nie wspomniałaś! ;D
Go??- Gość
Ej, ale ja tego trochę nie ogarniam, że jeszcze z 10 odcinków do końca sezonu a ja się czuję tak, jakby kolejny odcinek był finałowym. Nie wiem, jak oni to teraz rozegrają. No bo nie zakończą chyba sprawy Silasa i lekarstwa na półmetku? Więc pewnie to jakoś odwleką i wyjdzie słabo.
Też jestem zdziwiona, bo ten odcinek powinien być jakimś 20 czy 21, a tak mamy jeszcze tyle czasu do finału i szczerze mówiąc nie wiem co oni tam chcą nam jeszcze pokazać xD Odwlekać tego znalezienia nie powinni, chyba że właśnie okaże się, że teraz dopiero odnajdą tego całego Silasa, a lekarstwa nadal nie, bo tam czegoś czy kogoś jeszcze nie ma. Ja tam na razie jestem bardziej ciekawa wątku Klausa i Caroline, chociaż i tak pewnie nic więcej nie będzie oprócz tego co było już wcześniej
Go??- Gość
Oglądam TVD od 6 odcinków.Wcześniej nie oglądałam ale bardzo się wciągnęłam w bieżące wydarzenie i mam prośbę.Mógłby mi ktoś dokładnie opisać historie Caroline i Klausa oraz napisać o Rebekah ? Z góry dziękuje ;*
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Tak bardzo dokładnie mi się nie chce, ale z tego co pamiętam, to
- Spoiler:
- Klaroline tak naprawdę się zaczęło w 3x11, kiedy Klaus uratował jej życie. [You must be registered and logged in to see this link.]
Potem mieli ładne sceny na balu. Klaus wtedy między innymi narysował dla Caro konia [You must be registered and logged in to see this link.]
No ale w między czasie, Klaus zabił kilka osób, był potworem w stosunku do innych, tylko w stosunku do Caroline był prawie cały czas kochany, no i dla Stefana, ale jak wiadomo, stara miłość nie rdzewieje. Pod koniec 3 sezonu, albo na początku 4, Klaus był w ciele Tylera i całował Caroline. W tym sezonie też mieli kilka uroczych scen, ale nie pamiętam dokładnie w których odcinkach.
Co do Reb, to poznajemy ja na początku 3 sezonu, była zakochana w Stefanie, byli kiedyś ze sobą. Potem Klaus ją zasztyletował, później Elena, ogólnie to biedna częściej leży w trumnie niż ma normalne wątki, ale ogólnie cudowna postać. To ona zabiła Elenę, ale to chyba wiesz, bo wspominali o tym. W 14 odcinku przespała się z Damonem, a no i z tego co pamiętam bardzo polubiła Matta, bo okazał jej trochę ciepła w 3 sezonie. Ale już wszystkiego dokładnie nie pamiętam, mogłam coś pokręcić.
Go??- Gość
Sorry za offtop, ale muszę to powiedzieć: wszystkie mi się mylicie odkąd pół forum ma w avatarze pocałunek odkurzacza-Nicka i Jess... Mam nadzieję, że w końcu pocałują się znowu i nastąpi jakieś urozmaicenie avatarów bo naprawdę nie ogarniam
Zaofftopuję za Karoliną, że właśnie też mi się mylą wszyscy xD Też miałam sobie taki ustawić, ale co za dużo to niezdrowo xD I choć kocham ich za ten pocałunek, to kocham ich skrycie
P.S. Karolina, uwielbiam scenę z Twojej sygnatury, skoro już tak piszę nie na temat
Nawiążę jeszcze do poprzednich postów, muszę przyznać że ostatni odcinek nawet mi się podobał, była jakaś akcja. Ale serio jesteśmy w połowie sezonu... i co potem. Jestem ciekawa bardzo, obawiam się tylko, że po tym dzisiejszym odcinku akcja znowu zwolni >.<
P.S. Karolina, uwielbiam scenę z Twojej sygnatury, skoro już tak piszę nie na temat
Nawiążę jeszcze do poprzednich postów, muszę przyznać że ostatni odcinek nawet mi się podobał, była jakaś akcja. Ale serio jesteśmy w połowie sezonu... i co potem. Jestem ciekawa bardzo, obawiam się tylko, że po tym dzisiejszym odcinku akcja znowu zwolni >.<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
Kurwa, to już jest przesada. Nie jestem jakąś wielką fanką Jera (chociaż miałam nieraz Beremy feels) ale to co się stało... PORAŻKA.
Poza tym powrót Kath, wow.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
tumblr mówi mi, że
- Spoiler:
- Kath wróciła!! yay to już coś. muszę wyjutubować.
i rip Jer. chociaż wiedziałam o tym wcześniej. to szkoda chłopaka
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ahh to ona...A już myślałam że mam doskonały powód do "ale jak to nie lubisz Eleny!?"
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
- Spoiler:
- Ej, to jest pewne, że Jer nie zmartwychwstanie w jakiś cudowny sposób? No bez żartów, że i jego uśmiercą Że też całą rodzinę Gilbertów wybili i tylko ta nieszczęsna Elka jest nie do zdarcia!
W ogóle co to będzie ze serial teraz? Bez Jera, Klausa, Reb, Tylera... A ten spin to samo, co to za serial z Pierwotnymi, kiedy zostało ich raptem troje? Żenka.
Przysypiam kiedyś się ekscytowałam każdym odcinkiem i w ogóle, a teraz obejrzenie traktuję już bardziej jako obowiązek...
- Spoiler:
- Fajnie, że Kath wróciła i miesza, tylko dlaczego tak?? Nie byłam największą fanką Jeremy'ego, ale no ludzie... Może jakoś Bonnie go odratuje haha jak się sama pozbiera xD
Czy coś jeszcze się ciekawego wydarzyło? Aa Tyler zwiał, Caro płakała, Klaus przeżywał... super
Szkoda tego nowego łowcy bo był całkiem omnomnom
April- Elijah & ParksRec
Ufff, ale nudy. Do ostatnich minut prawie nic sie nie dzialo.
- Spoiler:
- Ehhh, rip Jer, nie byl moim ulubiencem, ale kurcze bez sensu jego usmiercili. Czemu nie Elene???
Ty wyjechal. Super, bo i tak sie marnowal ostatnio. Pozegnanie z Carol byloby smutniejsE gdyby Tylor nie wygladal jakby chcial juz jak najszybciej uciec. Nastepny przystojniak gone ;\ i to tylko dla Klaroline. Wszystko bez sensu.
Nie wiem o kim ten serial bedzie jak sie juz wszystkich pozbeda.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Strona 14 z 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 14 z 16
Pozwolenia na tym forum: