Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 8 z 40
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Nie sądzę, żeby 'Yes' było nawiązaniem do ślubu, biorąc pod uwagę, że nasze sakramentalne 'tak' w ichniejszej wersji brzmi 'I do'.
Blair jest mało, bo promo skupia się na akcji w LA, a co za tym idzie postaciach, które tam przebywają: Serenie, Chucku i Nacie.
Mnie tam to szczególnie nie zachwyca. W sumie niewiele informacji jestem w stanie zaczerpnąć z tego filmiku. Poza romansem Nate'a, o którym i tak już wszyscy dawno wiedzieliśmy. Kilka ładnych obrazków sklejonych ze sobą - całe promo.
Blair jest mało, bo promo skupia się na akcji w LA, a co za tym idzie postaciach, które tam przebywają: Serenie, Chucku i Nacie.
Mnie tam to szczególnie nie zachwyca. W sumie niewiele informacji jestem w stanie zaczerpnąć z tego filmiku. Poza romansem Nate'a, o którym i tak już wszyscy dawno wiedzieliśmy. Kilka ładnych obrazków sklejonych ze sobą - całe promo.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Mnie rozbroił skok Chucka na poduchę I potem poprawiane fryzury w stylu czasu "Grease"... A promo... Nie zachwyca, ale spoko:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No fakt, jest zrobione totalnie w stylu bogate dzieciaki z ameryki imprezują, przynajmniej ja to tak odbieram. I jedyna rzecz, jaka naprawdę mi się podoba, to Nate, który może jednak coś od siebie w końcu dać (w sumie w poprzednim poście tylko na nim się skupiłam )
Takie promo, by wprowadzić nowe wątki i zarazem jednak nie zdradzić za dużo.
A co do Chucka i poduchą, to może zostanie aktorem?
I faktycznie z tym yes to poleciałam z nadinterpretacją
Takie promo, by wprowadzić nowe wątki i zarazem jednak nie zdradzić za dużo.
A co do Chucka i poduchą, to może zostanie aktorem?
I faktycznie z tym yes to poleciałam z nadinterpretacją
No proosze, promo się ukazało
Mi się coś zdaje, że może Chuck zagra w tym filmie, może dlatego ten skok i to poprawianie włosów mmm <3
Promo jakoś nie zachwyciło aale może być, teraz tylko czekać do 26
Mi się coś zdaje, że może Chuck zagra w tym filmie, może dlatego ten skok i to poprawianie włosów mmm <3
Promo jakoś nie zachwyciło aale może być, teraz tylko czekać do 26
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Możliwe, że zagra z Sereną On będzie tym jakimś otumanionym (czy czymś), a Serena piękną. Żart.
Ja wolałam napisać jako Spoiler, żeby nie odbierać radości z oglądania promo osobom, które najpierw spojrzą na wątek, a potem dopiero je obejrzą
Mnie osobiści promo kojarzy się raczej z takim nawiązaniem do starego kina
Mnie osobiści promo kojarzy się raczej z takim nawiązaniem do starego kina
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Tak to jest, kiedy się na coś długo czeka. Teraz czuję niedosyt Przede wszystkim za mało Blair! I gdzie w ogóle jest Dan?
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Uciekł.
Ale mnie teraz jeszcze bardziej ciekawi wątek Blair. Może taki był ich zamiar?
Ale mnie teraz jeszcze bardziej ciekawi wątek Blair. Może taki był ich zamiar?
Jak dla mnie to celowo pokazali tak mało Blair i Dana, żeby jeszcze bardziej podsycić ciekawość widzów A przy okazji wyraźnie próbują rozkręcić postaci, którym najbardziej się dostało po 4 sezonie
jeanne- Blair & Chair
Przepraszam, czy tylko ja słyszę tam napaloną dziewczynę mówiącą do Nate'a:
Are you that guy? In that movie?
Nate aktorem? Wystarczy, że Serena zaczepi się w tym biznesie, wolałabym nie oglądać nagłej hurtowej migracji bohaterów na czerwone dywany...
Nate aktorem? Wystarczy, że Serena zaczepi się w tym biznesie, wolałabym nie oglądać nagłej hurtowej migracji bohaterów na czerwone dywany...
A może to będzie film dokumentalny o rozpieszczonych bachorach?
btw. Ja też to słyszałam, ale mój internet jest tak super szybki, ze nie widziałam kto do kogo mówił
btw. Ja też to słyszałam, ale mój internet jest tak super szybki, ze nie widziałam kto do kogo mówił
Karolina napisał:Przepraszam, czy tylko ja słyszę tam napaloną dziewczynę mówiącą do Nate'a:
Niestety ja też to słyszałam
jeanne- Blair & Chair
Tak cała obsada zaraz będzie grała w jakimś filmie:P
Lise napisał:Tak cała obsada zaraz będzie grała w jakimś filmie:P
i staną się wielkimi gwiazdami, których wszyscy będą kochać. ;D
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
Już są...
Właściwie wszyscy prócz Dan'a (na razie) są sławni, więc po co im film?
Właściwie wszyscy prócz Dan'a (na razie) są sławni, więc po co im film?
Tak, o co chodziło Nate'owi z tym tekstem. Też na to zwróciłam uwagę. Ogólnie promo, nic szczególnego. Tylko Chuck i Nate ładnie wyglądają
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
I nawet spoko Serena. Nie wygląda na głupią
Jakoś jak patrzę na te proma seriali, to nic szczególnego...
Jakoś jak patrzę na te proma seriali, to nic szczególnego...
Karolina napisał:Przepraszam, czy tylko ja słyszę tam napaloną dziewczynę mówiącą do Nate'a:
mi się wydaje, że tu chodzi o to, że są w Hollywood i dużo osób chodzi tam na castingi, ma się za "aktorów" itd, ta laska pomyliła Nate'a z jakimś aktorem a on powiedział że to on, żeby ją wyrwać! takie odniosłam wrażenie od razu, scenę wcześniej Serena mówi do Nate'a że w Hollywood każdy coś tam (nie dosłyszałam), a potem gdy ta laska pyta go czy zagrał filmie, Nate najpierw spogląda na Serenę a później ucieszony odpowiada że tak, więc wydaje mi się że chciał po prostu ją zbajerować i skłamał że jest aktorem
a same promo, nic specjalnego, właściwie nic nie wnosi i nie zdradza
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
a mi sie spodobał najbardziej ten kawałek kiedy chuck ma powiedziec "i'm chuck bass" ale wyreczyli go Serena i Nate ;D hehehe i myśle że cała trójka zagra w jakimś filmie..
dzastulaa_- Blair & Chuck
- Liczba postów : 333
chociaz lubie LA, to jednak Plotkara to NY.
mam watpliwosci, czy spodoba mi sie ten sezon.
icojazrobieno.
mam watpliwosci, czy spodoba mi sie ten sezon.
icojazrobieno.
Gość- Gość
karolla napisał:Karolina napisał:Przepraszam, czy tylko ja słyszę tam napaloną dziewczynę mówiącą do Nate'a:
mi się wydaje, że tu chodzi o to, że są w Hollywood i dużo osób chodzi tam na castingi, ma się za "aktorów" itd, ta laska pomyliła Nate'a z jakimś aktorem a on powiedział że to on, żeby ją wyrwać! takie odniosłam wrażenie od razu, scenę wcześniej Serena mówi do Nate'a że w Hollywood każdy coś tam (nie dosłyszałam), a potem gdy ta laska pyta go czy zagrał filmie, Nate najpierw spogląda na Serenę a później ucieszony odpowiada że tak, więc wydaje mi się że chciał po prostu ją zbajerować i skłamał że jest aktorem
a same promo, nic specjalnego, właściwie nic nie wnosi i nie zdradza
Możliwe, że i o to chodzi;) A Serena mówi: 'Everyone in Hollywood reinvence themselves', czyli 'odkrywa siebie na nowo', więc wydaje mi się, że to akurat dotyczy głównie jej i jej 'wybierania, szukania siebie';] Scenarzyści po raz kolejny serwują nam to samo danie: Serena + jej pseudogłębokie mądrości, rodem z malutkich książeczek ze Złotymi myślami. Mnie przyprawia to jej mędrkowanie o mdłości...
Mądrości Sereny niestety do mnie nie przemawiają, a prawdopodobnie sezon 5 będzie pełen jej życiowych przemyśleń, tak mi się zdaje.
Szkoda, że znowu odgrzewają wątek Nate + starsza kobieta, no ale mam nadzieję, że to będzie jakoś dobrze poprowadzone
Szkoda, że znowu odgrzewają wątek Nate + starsza kobieta, no ale mam nadzieję, że to będzie jakoś dobrze poprowadzone
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Promo Gossip Girl 5.01 Yes Than Zero w trybie pełno-ekranowym z YouTube.
jak wyżej z napisami
Ostatnio zmieniony przez DairDreamer dnia Sro Wrz 07, 2011 3:29 pm, w całości zmieniany 1 raz
DairDreamer- Liczba postów : 269
To to w końcu promo odcinka czy sezonu? Jak na promo odcinka chyba za dużo rzeczy się w nim dzieje, chociaż... sama już nie wiem.
a mnie się promo podoba iii uwielbiam Chucka normalnie już nie mogę doczekać się 26 września... ach i dobrze że w pobliżu Chucka nie pokazują żadnej konkretnej kobitki bo mogę dalej liczyć na Chair
zielonygroszek83- Blair & Chair
- Liczba postów : 24
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 8 z 40
Pozwolenia na tym forum: