Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 9 z 40
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Żuri napisał:To to w końcu promo odcinka czy sezonu? Jak na promo odcinka chyba za dużo rzeczy się w nim dzieje
To jest promo odcinka 5.01 sceny są ze sobą powiązane głównie L.A.
Nawet Nataniel zaliczył cuguara na tej samej imprezie gdzie był z Sereną...
a może to Diana zaliczyła jego.
DairDreamer- Liczba postów : 269
Czyli mam rozumieć, ze promo promujące 5ty sezon jeszcze może się pojawić, czy jedyne promo jakie będą to te odcinków?
Też mi się zdaje, że to jest promo odcinka. ;p
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
To co, będzie jeszcze do sezonu 5? Bo ja już się pogubiłam...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja to rozumiem tak,że to jest promo tego odcinka co będzie pierwszy a prawdziwe całe promo sezonu 5 jeszcze otrzymamy. Zaraz jeszcze poszukam jakiś informacji w internecie. Poza tym ktoś mówił,że promo ma być prawdopodobnie na tej imprezie co będzie w sobotę więc może faktycznie dopiero wtedy zobaczymy urywki całego sezonu 5.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Nie sądzę, żebyście otrzymały promo całego sezonu, bo szczerze wątpię, że zdążyli już cały sezon nakręcić. Nie mam pojęcia na jakim są teraz etapie, ale jestem pewna, że nie przekroczyli 10 odcinka, więc nie ma szans na sceny z całego sezonu, bo one po prostu nie zostały nakręcone;) I należy pamiętać, że nakręcić to jeszcze nie wszystko, trzeba to jeszcze zmontować i jakoś ogarnąć (nie znam się na obróbce filmowej, więc nie wnikam), w każdym bądź razie sądzę, że na dzisiaj to promo, które otrzymaliśmy, to wszystko, na co możemy liczyć.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Prawdę mówiąc mi też się nie wydaje, żeby producenci mieli nam jeszcze coś dać. Chyba, że zmontują coś z tego, co nagrali, a pewnie parę odcinków już mają. Ale ja osobiście w to wątpię
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Moze dadzą jakieś wiekszę promo, ale jakoś nie sądze...
Karolina napisał:Nie sądzę, żebyście otrzymały promo całego sezonu, bo szczerze wątpię, że zdążyli już cały sezon nakręcić. Nie mam pojęcia na jakim są teraz etapie, ale jestem pewna, że nie przekroczyli 10 odcinka, więc nie ma szans na sceny z całego sezonu, bo one po prostu nie zostały nakręcone;) I należy pamiętać, że nakręcić to jeszcze nie wszystko, trzeba to jeszcze zmontować i jakoś ogarnąć (nie znam się na obróbce filmowej, więc nie wnikam), w każdym bądź razie sądzę, że na dzisiaj to promo, które otrzymaliśmy, to wszystko, na co możemy liczyć.
Oczywiście, że promo całego sezonu nie wchodziło by w grę, jeśli już to kilku pierwszych odcinków Pierwsza sprawa, to jak jak napisałaś, większość odcinków nie została jeszcze nawet nakręcona, a druga, że nawet jeśli by tak nie było, to raczej nie zdradzili by wszystkiego od razu
Mnie szczerze mówiąc też się wydaje, że na nic więcej ponad to promo, raczej nie mamy co liczyć, no ale zobaczymy..
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
A powiedzcie mi, są jakieś sesje zdjęciowe grupowe wypuszczane przed sezonami (takie jak u góry w bannerze forum) czy nie?
Z racji tego, że to już kolejny sezon i patrząc po promo i tym, jak się z nim spieszyli, to za dużo bym się nie spodziewała
jeanne- Blair & Chair
Ale jak to jest w ogóle, przed każdym sezonem była taka sesja? Bo ja GG oglądać na bieżąco będę dopiero od tego sezonu i jestem ciekawa.
Ostatniansesja z tego co pamietam to byla przed sezonem 3. Nie liczylabym na nic nowego.
Co do promo, zal na to patrzec. GG niezle dostaje w kosc, na zadnej imprezie CW nie jest promowane. Coraz czesciej mowi sie, ze to ostatni sezon.
Mysle, ze moga wypuscic jeszcze krotkie zapowiedzi, krotki preview odcinka pierwszego, ale nie liczylabym na zbyt wiele, bo widac wyraznie, ze szczegolnie watki Blair, jak i Dana chca utrzymac w tajeminicy, czemu sie dziwie - wiemy przeciez, ze Blair w ciazy (raczej ) i ksiazka Dana, to glowne watki poczatku sezonu.
Co do promo, zal na to patrzec. GG niezle dostaje w kosc, na zadnej imprezie CW nie jest promowane. Coraz czesciej mowi sie, ze to ostatni sezon.
Mysle, ze moga wypuscic jeszcze krotkie zapowiedzi, krotki preview odcinka pierwszego, ale nie liczylabym na zbyt wiele, bo widac wyraznie, ze szczegolnie watki Blair, jak i Dana chca utrzymac w tajeminicy, czemu sie dziwie - wiemy przeciez, ze Blair w ciazy (raczej ) i ksiazka Dana, to glowne watki poczatku sezonu.
Oj, nie! Magda, złe wiadomości nam przynosisz
Oby zmienili nastawienie do promocji i podejścia do tego serialu, bo ja osobiście nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia wszystkich wątków w czasie tego jednego sezonu!
Oby zmienili nastawienie do promocji i podejścia do tego serialu, bo ja osobiście nie wyobrażam sobie dobrego zakończenia wszystkich wątków w czasie tego jednego sezonu!
jeanne- Blair & Chair
22 września będzie można zobaczyć 1 minute z pierwszego odcinka GG. Puszczą ją podczas nowego serialu CW 'Heart of Dixie'.
Patrząc po wynikach oglądalności w USA już dawno powinni GG zdjąć z anteny. Z jednej strony żal by mi było gdyby serial zakończył się już po tym sezonie, ale z drugiej może byłoby to najlepsze rozwiązanie, bo z sezonu na sezon staje się on coraz gorszy.
Patrząc po wynikach oglądalności w USA już dawno powinni GG zdjąć z anteny. Z jednej strony żal by mi było gdyby serial zakończył się już po tym sezonie, ale z drugiej może byłoby to najlepsze rozwiązanie, bo z sezonu na sezon staje się on coraz gorszy.
lb- Blair & Chair
- Liczba postów : 176
Może faktycznie do tego coś zmierza, skoro chcą zrobić ciąże i ślub w tym sezonie... Bo jeżeli to Blair jest w ciąży to nie wyobrażam sobie 6tego sezonu z nią i Chuckiem jako rodzicami.
Wczoraj po Ringer z Sarah Michelle Gellar puszczono krótkie 30 sekundowe promo pierwszego odcinka 5 sezonu.Someonelikeyou napisał:Mysle, ze moga wypuscic jeszcze krotkie zapowiedzi
Nic ciekawego bez nowych scen w zasadzie to jest stare promo tylko bardziej pocięte.
DairDreamer- Liczba postów : 269
ach nie mogę się już doczekać widoku Chucka na motorze
zielonygroszek83- Blair & Chair
- Liczba postów : 24
Nie no, to "Diana" mnie rozwala. Jak ona to mówi: Dana:P
No i niestety to bardzo mo.żliwe, że to ostatni sezon:(
No i niestety to bardzo mo.żliwe, że to ostatni sezon:(
Nie!!! To nie może być ostatni sezon ;D A GG faktycznie nie jest nigdzie promowane? np. dlaczego tak strasznie promuja VD a inne seriale nie??
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
reds2 napisał:Nie!!! To nie może być ostatni sezon ;D A GG faktycznie nie jest nigdzie promowane? np. dlaczego tak strasznie promuja VD a inne seriale nie??
Ponieważ VD ma zarówno oglądalność, jak i mówi się o nim dużo. GG niestety ma bardzo niską oglądalność, na poziomie seriali, które np. na Foxie, czy ABC już dawno byłyby wykasowane z ramówki. Jedyne co trzyma GG przy życiu to bardzo duże dochody z iTunes i reklam oraz obsada, która jest żywą reklamą serialu, mało który serial ma tak znaną i tak wartościową obsadę. Wykupienie kontraktu przez np. Blake kosztuje miliony dolarów, a spekulowało się o tym swego czasu i te plotki powracają. Blake, jak i Leighton, a teraz także Penn to świetna reklama dla GG.
Jak ja własnie czytam te informacje o VD to strasznie dużo ich jest i są z jakiś imprez... No ale przecież każdego serialu czas świetnosci przemija.
Myślałam że GG jest lubiane ;D ja tam wole GG choc VD ogladałam pierwsze
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Ja uwielbiam je oba:P No ale musze przyznać, że w VD też wszystko moze się zdarzyc i nie mogę się doczekać wąśtku C&T oraz Deleny:P Ale co do GG... Chyba większość ogląda w internecie. Np. my, Polki nie ogladamy na CW tylko w necie.
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 9 z 40
Pozwolenia na tym forum: