Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 15 z 40
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
dlatego, że to najmniej interesujący wątek..(przynajmniej ja tak uważam)..i chcą fanów niewiedzą i ciekawością co do reszty ściągnąć przed telewizory
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
aaa! nie moge doczekac sie rozmowy Chicka i Blair! Dlugo sie nie widzieli od czasu wyjazdu B, zapowiada sie ekscytujaco!
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
ha ha uśmiałam się z Blair i Dana oni naprawdę są świetni jako przyjaciele (ale TYLKO i WYŁĄCZNIE jako PRZYJACIELE )
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
[You must be registered and logged in to see this image.]
"Hi"
Ooo.. Carol... ja już się chcę dowiedzieć co się stało z prawdziwą Charlie!
"Hi"
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
"Hi"
Chłopak wpadł po uszy
Fakt, historia Charlie/Ivy staję się coraz bardziej ciekawsza.
muszę się rozłączyć to bardzo niegrzecznie rozmawiać przez telefon...
HAI
heheh padłam przesadzam ale Dan mnie rozwala na łopatki ostatnio kocham go
i Nate boże ty mój głupku
HAI
heheh padłam przesadzam ale Dan mnie rozwala na łopatki ostatnio kocham go
i Nate boże ty mój głupku
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
To teraz jeden z ważniejszych wątków... Mam nadzieję, że tego nie spieprzą
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
April napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
"Hi"
Zapowiada się kolejna świetna scena Dair
Też jestem bardzo ciekawa, co się stało z prawdziwą Charlie, czy Carol po prostu chciała ją ukryć przed rodziną i światem rodem z UES czy stoi za tym jakaś większą sprawa..
I czyżby Blair miała już zrobić testy na ojcostwo? Naprawdę można coś takiego zrobić w tak wczesnym stadium ciąży? Ciekawe tylko, czy zdąży do nich zajrzeć.. albo czy zrobi to Dan
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
[You must be registered and logged in to see this image.]
Trzeba przyznać, że fani Dair są bardzo aktywni. Jak tylko pojawi się scena pro Dair to jest już mnóstwo obrazków i gifów na ten temat.
A co do Ivy, to dobrze by było, gdyby w końca ruszyła, bo na razie jej wątek jest nudny, a ma potencjał.
Trzeba przyznać, że fani Dair są bardzo aktywni. Jak tylko pojawi się scena pro Dair to jest już mnóstwo obrazków i gifów na ten temat.
A co do Ivy, to dobrze by było, gdyby w końca ruszyła, bo na razie jej wątek jest nudny, a ma potencjał.
Hehe:D Nie ma to jak fani... Ale czasami ja też tak robię.
Co do Dair: To ta ładna sukienka! A scenka wydaje się, ze będzie super.
Co do Dair: To ta ładna sukienka! A scenka wydaje się, ze będzie super.
jeanne napisał:
I czyżby Blair miała już zrobić testy na ojcostwo? Naprawdę można coś takiego zrobić w tak wczesnym stadium ciąży?
Aż z ciekawości poszukałam w Google i znalazłam [You must be registered and logged in to see this link.]
Zwróciłam uwagę na ten fragment:
Przez chwilę pomyślałam, że to mógłby być powód utraty dziecka Blair, ale mam głęboką nadzieję, że scenarzyści nie zafundują jej (i nam) takiej traumy ('Jestem winna śmierci mojego dziecka, bo zachciało mi się ustalenia ojcostwa'). To by było kolosalne przegięcie.Nie zleca się jej standardowo każdej ciężarnej ponieważ wiąże się ona z ryzykiem utraty ciąży (0,5%-3% wszystkich przypadków).
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:jeanne napisał:
I czyżby Blair miała już zrobić testy na ojcostwo? Naprawdę można coś takiego zrobić w tak wczesnym stadium ciąży?
Aż z ciekawości poszukałam w Google i znalazłam [You must be registered and logged in to see this link.]
Zwróciłam uwagę na ten fragment:Przez chwilę pomyślałam, że to mógłby być powód utraty dziecka Blair, ale mam głęboką nadzieję, że scenarzyści nie zafundują jej (i nam) takiej traumy ('Jestem winna śmierci mojego dziecka, bo zachciało mi się ustalenia ojcostwa'). To by było kolosalne przegięcie.Nie zleca się jej standardowo każdej ciężarnej ponieważ wiąże się ona z ryzykiem utraty ciąży (0,5%-3% wszystkich przypadków).
Nie no, nie spodziewałabym się tego. Poza tym, ja np. kompletnie nie zdawałam sobie sprawy, że można poronić od testów na ojcostwo i podejrzewam, że większość ludzi też o tym nie wie. Jak na GG to za "mądry" pomysł raczej na utratę dziecka. No i mało efektowny, jak ich znamy to coś dowalą...
Oglądałam dziś jeszcze raz ostatni odcinek 4 sezonu i zauważyłam, na co wcześniej nie zwróciłam wielkiej uwagi, że Georgina dała swój numer Charlie. I coś czuję, że ona chyba też tam namiesza nieźle, ale to pewnie będzie trochę później.
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
czy Wam też się wydaje, że w oczach Dana widać takie uczucie, kiedy mówi "Hi" do Blair?
Ojj widać! I jakkolwiek nigdy nie byłam fanką Dair tak ostatnio z niecierpliwością wyczekuję ich wspólnych scen.
ika- Blair & Dan
- Liczba postów : 8
Ja tam nic nie widzę Ale ja jestem ślepa więc...
Co do numeru telefonu Georgi, to chyba jej nie zobaczymy bo nie było żadnych zdjęć z planu z nią, a myślę, że niedługo skapną się, ze Charlie to nie Charlie tylko Ivy. Może np. Lily będzie oglądała jakies stare zdjęcia i tam będzie Charlie, i będzie inna niż znana nam Charlie czy coś
Co do numeru telefonu Georgi, to chyba jej nie zobaczymy bo nie było żadnych zdjęć z planu z nią, a myślę, że niedługo skapną się, ze Charlie to nie Charlie tylko Ivy. Może np. Lily będzie oglądała jakies stare zdjęcia i tam będzie Charlie, i będzie inna niż znana nam Charlie czy coś
Lise napisał:Ja tam nic nie widzę Ale ja jestem ślepa więc...
A ja jestem pewna, że ją zobaczymy i to właśnie w związku ze sprawą Ivy. Nie wierzę w to, że scena z numerem była przypadkowa.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Na bank wróci bez niej ten serial nie ma sensu haha, ja sobie tak myślę, że być może Ivy będzie potrzebowała pomocy Georginy, jeśli ktoś będzie ją szantażował czy coś a ta przyjdzie i zrobi zadymę hehe
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Myślę, że Georgina musi wrócić! Była w każdym sezonie, więc 5 nie może przegapić hahahah
A tak serio, ten numer telefonu, musi coś znaczyć, nie pokazali by tego, gdyby mieli tego nie wykorzystać Poza tym, bardzo polubiłam postać G. gdy wróciła taka uduchowiona;)
A tak serio, ten numer telefonu, musi coś znaczyć, nie pokazali by tego, gdyby mieli tego nie wykorzystać Poza tym, bardzo polubiłam postać G. gdy wróciła taka uduchowiona;)
Go??- Gość
Karolina napisał:
Zwróciłam uwagę na ten fragment:Przez chwilę pomyślałam, że to mógłby być powód utraty dziecka Blair, ale mam głęboką nadzieję, że scenarzyści nie zafundują jej (i nam) takiej traumy ('Jestem winna śmierci mojego dziecka, bo zachciało mi się ustalenia ojcostwa'). To by było kolosalne przegięcie.Nie zleca się jej standardowo każdej ciężarnej ponieważ wiąże się ona z ryzykiem utraty ciąży (0,5%-3% wszystkich przypadków).
Czyli jednak można.. Ciekawe.
Co do ewentualnego poronienia z tego powodu, to wydaje mi się to jednak za skomplikowanym pomysłem jak na standardy GG. I znając pomysły scenarzysto, to raczej pójdą w coś bardziej dramatycznego i widowiskowego.
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 15 z 40
Pozwolenia na tym forum: