Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 17 z 40
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Coś czuję, że ten odcinek będzie jednym z moich ulubionych z 5 sezonu zobaczymy
Promo zapowiada super odcinek, nie chciałabym tylko, żeby po tej akcji z książką obrazili się na Dana na 1 odcinek potem mu wybaczyli i po sprawie powinni zrobić to z jakimś rozmachem, wykluczyć go na zawsze z życia społecznego, wygnać na Brooklyn albo skazać na roboty przymusowe przy sprzątaniu kup w Central Parku
truskaweczka- Blair & Dorota
- Liczba postów : 34
Hehe:d Aż sobie przypomniałam jak Blair/Dorota sprzątałą park.. I jestem za:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Tak na szybko, to Dan przynosi książkę, wszyscy nie wiedzą o co chodzi, Dan mówi, że były spekulacje na temat książki napisanej przez anonima, na co Blair "tak, tak, to pewnie jakiś nieudacznik, który nic nie wie o nich", Dan odpowiada, że ten nieudacznik to on
Amy Harris (SITC) mówi, że mieli dużo zabawy z treścią tej książki i generalnie według nich osoby, które powinny mieć złe zdanie, to będą mieć dobre, a osoby, które nam się wydaję powinny mieć dobre zdanie, będą miały jednak złe.
Serena w ksiażce to Sabrina, długonoga blondynka bujająca w obłokach
Serena będzie współpracować z Jane.
Nate pyta Serenę, czy zna dziewczynę o imieniu Ivy, na co ona odpowiada, że nie. Mimo że Ivy nie była częścią historii, o której pisał Dan, to w pewien sposób Ivy będzie związana z ksiązką.
I pies Monkey po małpce Chucka z książki, który będzie regularnie pojawiał się w GG
ha ha ha...widzę, że nasza urocza psinka robi zawrotną karierę
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
właśnie poczytałam komentarze pod tą zapowiedzią...i padam ze śmiechu...oczywiście 99% z nich jest o Chair i Dair...ludzie powariowali....a najlepiej podobał mi się jeden z komentarzy, nie pamiętam dokładnie jak brzmiał ale coś w stylu, że "...Monkey jest lepszy od Dana a już napewno popularniejszy" ha ha ha
Ania_- OTH & Eden
babuszka napisał:właśnie poczytałam komentarze pod tą zapowiedzią...i padam ze śmiechu...oczywiście 99% z nich jest o Chair i Dair...ludzie powariowali....a najlepiej podobał mi się jeden z komentarzy, nie pamiętam dokładnie jak brzmiał ale coś w stylu, że "...Monkey jest lepszy od Dana a już napewno popularniejszy" ha ha ha
Typowy Chuckistan, nienawidzą Dana, kochają wszystko co Chucka
Coraz bardziej chcę następny odcinek i coś czuję, że akcja zacznie się rozkręcać właśnie po wydaniu książki przez Dana
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Proma są po prostu rewelacyjne! Już nie mogę się doczekać następnego odcinka Ciekawe co takiego Dan napisał o Serenie, że jest na niego tak samo zła, jak Blair Bo Blair to możemy się domyślić, że raczej nie spodoba się opisanie jej rzekomego romansu z Danem I co tak bardzo wstrząśnie naszym słodkim i niewinnym Louis
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Ja jestem ciekawa, czy zostanie opisany Louis, a jeżeli tak to jak?
jeanne napisał:Proma są po prostu rewelacyjne! Już nie mogę się doczekać następnego odcinka Ciekawe co takiego Dan napisał o Serenie, że jest na niego tak samo zła, jak Blair Bo Blair to możemy się domyślić, że raczej nie spodoba się opisanie jej rzekomego romansu z Danem I co tak bardzo wstrząśnie naszym słodkim i niewinnym Louis
Ja bym stawiała na coś w stylu, że Serena jest łatwa, że uważa się za wielką gwiazdę itd.
A co do Louisa, to pewnie negatywnie, bo w końcu "zabrał" mu Blair.
No i znowu będę przewijać Nie no, moze jakos przeboleję ich watek...
I jak Wam się podoba nowe promo? W końcu będziemy mieć come back Cyrus'a Ja chyba największe nadzieję wiąże wraz z pojawieniem się jego postaci, bo ile można patrzeć na biednego Louis'a, który nie wie, czy ma ufać Blair czy nie
jeanne- Blair & Chair
Dobre promo, Cyrus i Eleanor Zawsze dobrze ich widzieć. Zaczyna się dramat ze zdradą yh, nie wiem czy chce to oglądać. Dziwne, że Dana i Sereny nie ma, coś czuję, że Serena będzie starała się dotrzeć do Dana na różne sposoby
mnie jakoś wybitnie to promo nie rusza...a, i moje przypuszczenia co do tego na kogo będzie miała coś Diana sprawdziły się...nie będzie chodzić o Ivy tylko o Blair...
Ania_- OTH & Eden
Póki co to Diana ma coś na Ivy czym może ją szantażować, a dopiero szuka na Blair. Sęk w tym, czy tej uda się coś znaleźć
jeanne- Blair & Chair
tak...narazie....Ivy jest tylko pionkiem w grze Diany...ona szuka czegoś .....powiedzmy na skalę międzynarodową ...i jestem pewna, że to znajdzie u książęcej pary
Ania_- OTH & Eden
Haha ładnie powiedziane! Z całą pewnością, jak wiemy nie od dziś, Blair ma sporo trupów w szafie, i nawet jeśli o niektórych z nich wie Louis, to w przypadku ich ujawnienia, mogła by i tak wywołać niezłą burzę Chociaż chyba największych hardcorem byłoby gdyby wyniki testu na ojcostwo dostały się w jej ręce
jeanne- Blair & Chair
jeanne napisał:Haha ładnie powiedziane! Z całą pewnością, jak wiemy nie od dziś, Blair ma sporo trupów w szafie, i nawet jeśli o niektórych z nich wie Louis, to w przypadku ich ujawnienia, mogła by i tak wywołać niezłą burzę Chociaż chyba największych hardcorem byłoby gdyby wyniki testu na ojcostwo dostały się w jej ręce
Jak dla mnie tak może się stać. Lubię dramaty w GG....
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Znając GG uda się jej znaleźć "haka" na Blair.
30 post!
30 post!
mario588- Liczba postów : 30
wow ale Beatrice wygląda nie poznałam jej nieźle
Louis nie otwieraj tego
Louis nie otwieraj tego
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 17 z 40
Pozwolenia na tym forum: