Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 16 z 40
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Ja jestem chyba najbardziej ciakwa jak poprowadzą wątek ciązy.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
ja też! aczkolwiek nie wyobrażam sobie Chucka w roli ojca. bo to, że on jest ojcem jest dla mnie oczywiste .
co nie oznacza, że bym sobie tego życzyła .
co nie oznacza, że bym sobie tego życzyła .
Ja bym chciała, aby ona urodziła pod koniec sezonu. Wtedy to mi juz obojętne ja Chuck będzie się sprawował
Chyba najbardziej prawdopodobne jest poronienie. Jest to tragedia, ale jak dla mnie to nie ma innego wyjścia. Bo naprawdę nie chcę, żeby Chair połączyło się z powodu dziecka. Bo raczej to oczywiste, że razem będą na końcu, ale nie chcę, żeby jakąś rolę odgrywało w tym dziecko, bo to już byłoby tak inaczej.
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
No ale ja myślę, że to dziecko jednak odegra rolę. Chuck się dowie, pomyśli i będzie chciał być z Blair. Może to samo Blair, bo będzie się zastanawiała jak to by było.
Nie no pomyślcie sobie tylko;
Królowa UES z dzieckiem i jeszcze Chuck kupujący pieluchy, i nagle wielce kochająca się rodzinka rodem z M Jak Miłość, czy innego tasiemca..
W ogóle sobie tego nie wyobrażam.
I nie miałam tu na celu obrażenia fanów M Jak Miłość, bo być może tacy tutaj są
Królowa UES z dzieckiem i jeszcze Chuck kupujący pieluchy, i nagle wielce kochająca się rodzinka rodem z M Jak Miłość, czy innego tasiemca..
W ogóle sobie tego nie wyobrażam.
I nie miałam tu na celu obrażenia fanów M Jak Miłość, bo być może tacy tutaj są
Ja nie jestem:P Tak samo jak nie jestem fanką Mody na Sukces:D No ale jakby poroniła, to na prawdę byłoby to rodem Mody...
tu hd
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
mmoneya- Liczba postów : 319
Świetne promo, jedno z lepszy w ostatnim czasie. Odcinek zapowiada się bardzo dobrze
Mnie też się podoba:) Dziewczyny panikują, Nate to olewa, a Chuck ma ubaw;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Coś mi mówi, że to będzie świetny odcinek, już się nie mogę doczekać. Najlepsza jest reakcja Nate'a, kiedy dowiaduje się, że Dan zrobił z niego geja
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
To promo wymaita he wrote we had sex!!! I made your character little... gay i reakcja Nate'a hehe nie mogę się doczekać
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Nooo i takie promo mi się podoba, mam nadzieję, że odcinek nie zawiedzie po takiej fajnej zapowiedzi
Reakcja Nate'a - najlepsza!
I jeszcze z jednego powodu się fajnie zapowiada, w końcu zobaczymy wszystkich razem
Reakcja Nate'a - najlepsza!
I jeszcze z jednego powodu się fajnie zapowiada, w końcu zobaczymy wszystkich razem
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Reakcja Nate'a to coś pieknego. Niecała minuta promo, a sekunda z Natem ukradła show.
No, jakiś konkretny sneak peek w końcu. Odcinek zapowiada się naprawdę fenomenalnie, może to powrót starego, dobrego GG.
Karolina napisał:Mnie też się podoba:) Dziewczyny panikują, Nate to olewa, a Chuck ma ubaw;)
ha ha ...czyli wszystko po staremu ;D
a tak na serio to naprawdę świetne zapowiedzi...już nie mogę się doczekać..zapowiada się naprawdę ciekawie
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Nie ma co sie napalać , zawsze tak jest ze jak jest dobry zwiastun to potem odcinek jest marny. Więc mowie wam zwiastun jeszcze o niczym nie świadczy , zwłaszcza że odcinki w tym sezonie są wyjątkowo kiepskie :/ Zero polotu jak kiedyś .
I nie, sceny Dair mnie wcale nie poruszają i to nie dlatego ze jestem fanką Chair bo lubię i Dana i Blair ale dla mnie są one na siłe i nudne.
I nie, sceny Dair mnie wcale nie poruszają i to nie dlatego ze jestem fanką Chair bo lubię i Dana i Blair ale dla mnie są one na siłe i nudne.
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
fusiatko44 napisał:Nie ma co sie napalać , zawsze tak jest ze jak jest dobry zwiastun to potem odcinek jest marny. Więc mowie wam zwiastun jeszcze o niczym nie świadczy , zwłaszcza że odcinki w tym sezonie są wyjątkowo kiepskie :/ Zero polotu jak kiedyś .
Watek książki jest numerem jeden obok bajki Blair, wiec zapewne włożyli średnio w to więcej pracy. Zresztą jest już jedna recenzja tego odcinka i został oceniony na 4+, wiec może nie będzie tak źle
Someonelikeyou napisał:
Wrzuciłam już z napisami
: > ahhhhh nie mogę się doczekać 4 odcinka ! ;p
wiecie może co za piosenka leci na początku tego promo ? z góry dziękuję za odpowiedź
martakniz- Liczba postów : 12
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 16 z 40
Pozwolenia na tym forum: