Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters

Strona 5 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Go down

Czego najbardziej zazdrościsz A?

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap3%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 3% 
[ 5 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 6% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap14%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 14% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap1%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 1% 
[ 2 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap4%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 4% 
[ 7 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap6%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 6% 
[ 9 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap17%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 17% 
[ 27 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap5%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 5% 
[ 8 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap24%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 24% 
[ 37 ]
[ 10 ]
Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_lcap8%Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Vote_rcap 8% 
[ 12 ]

Wszystkich Głosów : 157

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by brulion Wto Mar 19, 2013 9:51 pm

Chyba o 2. Tylko Plotkarę przesunęli na 3. Ja mam komputer tak czy inaczej włączony ;D
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;) - Page 5 Empty Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)

Pisanie by Karolina Wto Mar 19, 2013 9:54 pm

Sprawdziłam program na ABC Family a potem przeliczyłam czas w profesjonalnym internetowym przeliczniku czasu i wyszło, że odcinek jest o godzinie 1 czasu polskiego.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Wto Mar 19, 2013 9:56 pm

Jak o 1, to może też dołączę do wspólnego oglądania i czatowania Wink
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Mar 19, 2013 10:14 pm

O, widzę że mamy livestream Wink
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Mar 19, 2013 10:19 pm

na prettylittleliars.com.pl na liczniku zostalo do odcinka 2h 41 min i pare sekund
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 20, 2013 10:32 am

kurcze myslalam ze jak wejde na forum to bede mogla poczytac wasze reakcje na final itp a tu cisza .. Razz az tak zle bylo ? xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Mar 20, 2013 12:28 pm

Joanna napisał:kurcze myslalam ze jak wejde na forum to bede mogla poczytac wasze reakcje na final itp a tu cisza .. Razz az tak zle bylo ? xD
Bez komentarza. Fatalny finał, fatalny. Jakieś 10 razy gorszy niż ostatnio. Zero emocji, prawie nic nie zostało wyjaśnione, totalna strata czasu.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 20, 2013 12:57 pm

Karolina napisał:
Joanna napisał:kurcze myslalam ze jak wejde na forum to bede mogla poczytac wasze reakcje na final itp a tu cisza .. Razz az tak zle bylo ? xD
Bez komentarza. Fatalny finał, fatalny. Jakieś 10 razy gorszy niż ostatnio. Zero emocji, prawie nic nie zostało wyjaśnione, totalna strata czasu.

własnie probuje ogladac ale mi to z nudów nie wychodzi.. gdzie te wwszystkie odpowiedzi kim jest Red Coat, kto zabil Ali, Iana, Garetta, itp... te wszystkie spoilery gdzie sie podzialy ?? kazdy wychodzacy spoiler trzeba traktowac jak to co SIE NIE WYDARZY...

ten serial siegnął poziomu dna..
ale wg amerykanów " amazing episode" and marlenka "is a genious"
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sro Mar 20, 2013 1:28 pm

Jednak nie dotrwałam do 1 (miałam prawo, skończyłam pisać licencjat!).

Co to był za odcinek, te emocje, zwroty akcji i tyle odpowiedzi!

...

OMG! Czy takie coś można w ogóle nazwać finałem? Co to miało być?!

Po tym odcinku "A" okazało się super wyszkolone z wielkim zasobem środków pieniężnych i najlepszymi informatykami świata pod pachą.
Czy ja dobrze zrozumiałam, że Mona przez dwa sezony działała sama i dopiero w 3. powstał "A-team", a teraz Red Coat ukradła jej zabawki? Nie ogarniam, o co chodzi w tym serialu. Nic mi się kupy nie trzyma.

Że nie wspomnę co uczynili z moją ULUBIONĄ piosenką Lany... Kill. Me. Now.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sro Mar 20, 2013 2:56 pm

Dno, dno i jeszcze raz DNO.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Mar 20, 2013 3:49 pm

Więc mogę jednak z czystym sumieniem skończyć ten serial nawet go nie nadrabiając. Jedyna osoba która mnie przy nim trzyma to Wren, ale najwyżej zacznę OUAT w którym Julian też występuje I love you

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Mar 20, 2013 5:19 pm

Vivien napisał:Jednak nie dotrwałam do 1 (miałam prawo, skończyłam pisać licencjat!).

Co to był za odcinek, te emocje, zwroty akcji i tyle odpowiedzi!

...

OMG! Czy takie coś można w ogóle nazwać finałem? Co to miało być?!

Po tym odcinku "A" okazało się super wyszkolone z wielkim zasobem środków pieniężnych i najlepszymi informatykami świata pod pachą.
Czy ja dobrze zrozumiałam, że Mona przez dwa sezony działała sama i dopiero w 3. powstał "A-team", a teraz Red Coat ukradła jej zabawki? Nie ogarniam, o co chodzi w tym serialu. Nic mi się kupy nie trzyma.

Że nie wspomnę co uczynili z moją ULUBIONĄ piosenką Lany... Kill. Me. Now.
Na to właśnie wygląda. Wg mnie Marlenka i spółka strzelili sobie w stopę tym zagraniem, bo wszystko im się sypie. Budując A-team, mieli idealne wytłumaczenie na wszystkie te akcje A z 1 i 2 sezonu, za którymi nie mogła stać Mona, bo robiła wtedy coś innego (np. masaż Emily). Wystarczyło powiedzieć, że robiło to inne A. No ale skoro przez całe 2 sezony Mona działała w pojedynkę to wszystko znowu jest tak totalnie pozbawione sensu jak wcześniej.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Mar 20, 2013 5:23 pm

Widzę, że nam się nowy temat zrobił, a mam w nim pierwszego posta, więc jak macie jakieś pomysły to mogę wstawić ankietę. I od razu mówię, że pytania typu: "Która część ciała Quasimodo podnieca cię najbardziej?" albo "Który z pomysłów Marlene King był najlepszy?" odpadają, bo opcji do odpowiedzi byłoby po prostu ZBYT WIELE.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 20, 2013 5:29 pm

w pytaniu " Która część ciała Quasimodo podnieca cie najbardziej?" odpowiedz ŻADNA miała by 100%, albo MAM OCHOTE WYDRAPAĆ SOBIE OCZY GDY GO WIDZE ;P

Ogólnie Mona rozwaliła system mówiąc
Spoiler:
xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Limka Sro Mar 20, 2013 5:57 pm

Spoiler:
Limka
Limka
Chair & Henry
Chair & Henry

Liczba postów : 373

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Mar 20, 2013 5:57 pm

Jak ja się cieszę, że nie zarwałam nocy na ten "finał" bo taka myśl się pojawiła. Cały dzień w pracy mnie skręcało, że wszystkie już pewnie obejrzałyście i ostro komentujecie wyjaśnione wątki a tu taki klops Razz

Haha co to w ogóle było? Oglądając myślałam spoko, wybaczam im tę nudę przez pół odcinka bo pod koniec pewnie będzie petarda a tu....żadnej petardy tylko jakieś marne kapiszony. I na dodatek sceny Ezrii i Spoby(szczególnie) podczas których zbierało mi się na wymioty. Łzy w oczach Quasiego to już w ogóle była przesada, nie na moje nerwy. I pomyśleć, że wybrałam ten fantastyczny finał zamiast nowego Castla czy Revenge, gdzie ja miałam rozum?

Serio amerykańcy się zachwycają odcinkiem? Co za naród....

Nie mówię, że przestaję oglądać bo jak zaczęłam to skończę ale przerwa dobrze mi zrobi żeby niesmak po tym finale zniknął.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 20, 2013 6:02 pm

Georgina to wiesz jak ja sie zdziwiłam jak weszlam po 9 i nic nie było, zadnego komentarza, nic kompletnie xD

myslałam ze mnóstwo to za duzo powiedziane, ale beda jakieś komentarze do finału a tu cisza xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sro Mar 20, 2013 6:08 pm

Poważnie się zastanawiam czy to nie było gorsze niż finał 5 sezonu Gossip Girl, a to już naprawdę poziom poniżej wszelakiej krytyki.

Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Mar 20, 2013 6:48 pm

Joanna napisał:Georgina to wiesz jak ja sie zdziwiłam jak weszlam po 9 i nic nie było, zadnego komentarza, nic kompletnie xD

myslałam ze mnóstwo to za duzo powiedziane, ale beda jakieś komentarze do finału a tu cisza xD
Jak tak jesteście spragnione naszych komentarzy to zawsze możecie poczytać archiwum z chatboxa, bo chyba zostało. Ale nie oczekujcie zbyt wiele, jaki finał takie reakcje;D
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 20, 2013 7:13 pm

Karolina napisał:
Joanna napisał:Georgina to wiesz jak ja sie zdziwiłam jak weszlam po 9 i nic nie było, zadnego komentarza, nic kompletnie xD

Jak tak jesteście spragnione naszych komentarzy to zawsze możecie poczytać archiwum z chatboxa, bo chyba zostało. Ale nie oczekujcie zbyt wiele, jaki finał takie reakcje;D

właśnie przeczytałam Razz

dziewczyny jesteście boskie xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Mar 20, 2013 8:00 pm

Ja też przeczytałam i jednak żałuję, że nie oglądałam bo przynajmniej bym się ośmiała jak głupia a nie wynudziła. Wasze komentarze wymiatają Razz
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by kromka Sro Mar 20, 2013 8:03 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Niesamowita gra aktorska xD

kromka

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 20, 2013 8:55 pm

teoria fanów amerykańskich :
Spoiler:

xD

Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Sro Mar 20, 2013 11:04 pm

Chyba będę musiała obejrzeć ten odcinek jeszcze raz, bo już sama nie wiem czy Jenna/Melissa/Shana są dobre czy nie. Wkurza mnie to, że po tym odcinku jest więcej pytań niż odpowiedzi. Nie ogarniam tego odcinka Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sro Mar 20, 2013 11:05 pm

Ha wiedziałam jakie tu komentarze będą Very Happy:D cieszę się, że internet mi się zacinał i nie udało mi się w nocy obejrzeć, bo naprawdę się nie opłacało, sam odcinek może nie był najgorszy, ale fatalne zakończenie sezonu, powstało więcej pytań niż dostaliśmy (zresztą obiecanych ;/) odpowiedzi.

Spoiler:

coś je wzrostem nie dobrali Very Happy
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: