Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
+66
vEdderka1
imfi
xyzc2
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
purple111
oskarr
aska2525
halanna
genevievee
Karola_96
lisek897
pinkaa5
juka13
lunka01
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
najsys
pagille
Secret_Dreamer
Merigold
agos3009
wikitoriwikens
Słomka191
rose22
PLL
Asia__
lubi.natalia
MarleneFan
missINblack
weronika159
kajasqpol
Susannah_dg
agasiaga5
love_A
holly10
turtle
CallMeLady
fusiatko44
kromka
Klaudia
Adrianna_
Vivien
Gigi
shiva89
AliceHumphrey
Joanna
Ewa
Kasia
Limka
April
brulion
Justyna
desertrose
Karolina
70 posters
Strona 5 z 15
Strona 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Czego najbardziej zazdrościsz A?
Re: Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Chyba o 2. Tylko Plotkarę przesunęli na 3. Ja mam komputer tak czy inaczej włączony ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Sprawdziłam program na ABC Family a potem przeliczyłam czas w profesjonalnym internetowym przeliczniku czasu i wyszło, że odcinek jest o godzinie 1 czasu polskiego.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jak o 1, to może też dołączę do wspólnego oglądania i czatowania
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
O, widzę że mamy livestream
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
na prettylittleliars.com.pl na liczniku zostalo do odcinka 2h 41 min i pare sekund
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
kurcze myslalam ze jak wejde na forum to bede mogla poczytac wasze reakcje na final itp a tu cisza .. az tak zle bylo ? xD
Joanna- Blair & Naley
Bez komentarza. Fatalny finał, fatalny. Jakieś 10 razy gorszy niż ostatnio. Zero emocji, prawie nic nie zostało wyjaśnione, totalna strata czasu.Joanna napisał:kurcze myslalam ze jak wejde na forum to bede mogla poczytac wasze reakcje na final itp a tu cisza .. az tak zle bylo ? xD
Karolina napisał:Bez komentarza. Fatalny finał, fatalny. Jakieś 10 razy gorszy niż ostatnio. Zero emocji, prawie nic nie zostało wyjaśnione, totalna strata czasu.Joanna napisał:kurcze myslalam ze jak wejde na forum to bede mogla poczytac wasze reakcje na final itp a tu cisza .. az tak zle bylo ? xD
własnie probuje ogladac ale mi to z nudów nie wychodzi.. gdzie te wwszystkie odpowiedzi kim jest Red Coat, kto zabil Ali, Iana, Garetta, itp... te wszystkie spoilery gdzie sie podzialy ?? kazdy wychodzacy spoiler trzeba traktowac jak to co SIE NIE WYDARZY...
ten serial siegnął poziomu dna..
ale wg amerykanów " amazing episode" and marlenka "is a genious"
Joanna- Blair & Naley
Jednak nie dotrwałam do 1 (miałam prawo, skończyłam pisać licencjat!).
Co to był za odcinek, te emocje, zwroty akcji i tyle odpowiedzi!
...
OMG! Czy takie coś można w ogóle nazwać finałem? Co to miało być?!
Po tym odcinku "A" okazało się super wyszkolone z wielkim zasobem środków pieniężnych i najlepszymi informatykami świata pod pachą.
Czy ja dobrze zrozumiałam, że Mona przez dwa sezony działała sama i dopiero w 3. powstał "A-team", a teraz Red Coat ukradła jej zabawki? Nie ogarniam, o co chodzi w tym serialu. Nic mi się kupy nie trzyma.
Że nie wspomnę co uczynili z moją ULUBIONĄ piosenką Lany... Kill. Me. Now.
...
Po tym odcinku "A" okazało się super wyszkolone z wielkim zasobem środków pieniężnych i najlepszymi informatykami świata pod pachą.
Czy ja dobrze zrozumiałam, że Mona przez dwa sezony działała sama i dopiero w 3. powstał "A-team", a teraz Red Coat ukradła jej zabawki? Nie ogarniam, o co chodzi w tym serialu. Nic mi się kupy nie trzyma.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Dno, dno i jeszcze raz DNO.
Kasia- Dan & Klaine
Więc mogę jednak z czystym sumieniem skończyć ten serial nawet go nie nadrabiając. Jedyna osoba która mnie przy nim trzyma to Wren, ale najwyżej zacznę OUAT w którym Julian też występuje
Go??- Gość
Na to właśnie wygląda. Wg mnie Marlenka i spółka strzelili sobie w stopę tym zagraniem, bo wszystko im się sypie. Budując A-team, mieli idealne wytłumaczenie na wszystkie te akcje A z 1 i 2 sezonu, za którymi nie mogła stać Mona, bo robiła wtedy coś innego (np. masaż Emily). Wystarczyło powiedzieć, że robiło to inne A. No ale skoro przez całe 2 sezony Mona działała w pojedynkę to wszystko znowu jest tak totalnie pozbawione sensu jak wcześniej.Vivien napisał:Jednak nie dotrwałam do 1 (miałam prawo, skończyłam pisać licencjat!).
...
Widzę, że nam się nowy temat zrobił, a mam w nim pierwszego posta, więc jak macie jakieś pomysły to mogę wstawić ankietę. I od razu mówię, że pytania typu: "Która część ciała Quasimodo podnieca cię najbardziej?" albo "Który z pomysłów Marlene King był najlepszy?" odpadają, bo opcji do odpowiedzi byłoby po prostu ZBYT WIELE.
w pytaniu " Która część ciała Quasimodo podnieca cie najbardziej?" odpowiedz ŻADNA miała by 100%, albo MAM OCHOTE WYDRAPAĆ SOBIE OCZY GDY GO WIDZE ;P
Ogólnie Mona rozwaliła system mówiąc
Ogólnie Mona rozwaliła system mówiąc
- Spoiler:
- że nie wie kim jest RED COAT
Joanna- Blair & Naley
- Spoiler:
- Co za strata czasu. Żałuję, że oglądałam to live, nie warto było, beznadziejny finał. Gdzie te wszystkie odpowiedzi? -,- No, chyba, że to, że Spencer wstąpiła do A teamu jest dla nich zdradzeniem tożsamości trzeciego A. W takim razie gratuluję.
Jakoś nie wierzę w to, że tam była Ali, to pewnie była bliźniaczka, zresztą wątek z pożarem bardzo podobny do tego w książce.
Spoby nie komentuję.
Ezrii mi szkoda, scena podobna do Pilota przypomniała mi, jak bardzo ich kiedyś lubiłam. Ale pewnie i tak się jeszcze zejdą.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Jak ja się cieszę, że nie zarwałam nocy na ten "finał" bo taka myśl się pojawiła. Cały dzień w pracy mnie skręcało, że wszystkie już pewnie obejrzałyście i ostro komentujecie wyjaśnione wątki a tu taki klops
Haha co to w ogóle było? Oglądając myślałam spoko, wybaczam im tę nudę przez pół odcinka bo pod koniec pewnie będzie petarda a tu....żadnej petardy tylko jakieś marne kapiszony. I na dodatek sceny Ezrii i Spoby(szczególnie) podczas których zbierało mi się na wymioty. Łzy w oczach Quasiego to już w ogóle była przesada, nie na moje nerwy. I pomyśleć, że wybrałam ten fantastyczny finał zamiast nowego Castla czy Revenge, gdzie ja miałam rozum?
Serio amerykańcy się zachwycają odcinkiem? Co za naród....
Nie mówię, że przestaję oglądać bo jak zaczęłam to skończę ale przerwa dobrze mi zrobi żeby niesmak po tym finale zniknął.
Haha co to w ogóle było? Oglądając myślałam spoko, wybaczam im tę nudę przez pół odcinka bo pod koniec pewnie będzie petarda a tu....żadnej petardy tylko jakieś marne kapiszony. I na dodatek sceny Ezrii i Spoby(szczególnie) podczas których zbierało mi się na wymioty. Łzy w oczach Quasiego to już w ogóle była przesada, nie na moje nerwy. I pomyśleć, że wybrałam ten fantastyczny finał zamiast nowego Castla czy Revenge, gdzie ja miałam rozum?
Serio amerykańcy się zachwycają odcinkiem? Co za naród....
Nie mówię, że przestaję oglądać bo jak zaczęłam to skończę ale przerwa dobrze mi zrobi żeby niesmak po tym finale zniknął.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina to wiesz jak ja sie zdziwiłam jak weszlam po 9 i nic nie było, zadnego komentarza, nic kompletnie xD
myslałam ze mnóstwo to za duzo powiedziane, ale beda jakieś komentarze do finału a tu cisza xD
myslałam ze mnóstwo to za duzo powiedziane, ale beda jakieś komentarze do finału a tu cisza xD
Joanna- Blair & Naley
Poważnie się zastanawiam czy to nie było gorsze niż finał 5 sezonu Gossip Girl, a to już naprawdę poziom poniżej wszelakiej krytyki.
Kasia- Dan & Klaine
Jak tak jesteście spragnione naszych komentarzy to zawsze możecie poczytać archiwum z chatboxa, bo chyba zostało. Ale nie oczekujcie zbyt wiele, jaki finał takie reakcje;DJoanna napisał:Georgina to wiesz jak ja sie zdziwiłam jak weszlam po 9 i nic nie było, zadnego komentarza, nic kompletnie xD
Karolina napisał:Jak tak jesteście spragnione naszych komentarzy to zawsze możecie poczytać archiwum z chatboxa, bo chyba zostało. Ale nie oczekujcie zbyt wiele, jaki finał takie reakcje;DJoanna napisał:Georgina to wiesz jak ja sie zdziwiłam jak weszlam po 9 i nic nie było, zadnego komentarza, nic kompletnie xD
właśnie przeczytałam
dziewczyny jesteście boskie xD
Joanna- Blair & Naley
Ja też przeczytałam i jednak żałuję, że nie oglądałam bo przynajmniej bym się ośmiała jak głupia a nie wynudziła. Wasze komentarze wymiatają
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
teoria fanów amerykańskich :
xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Red Coat to Ashley Marin
xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
Joanna- Blair & Naley
Chyba będę musiała obejrzeć ten odcinek jeszcze raz, bo już sama nie wiem czy Jenna/Melissa/Shana są dobre czy nie. Wkurza mnie to, że po tym odcinku jest więcej pytań niż odpowiedzi. Nie ogarniam tego odcinka
Ha wiedziałam jakie tu komentarze będą :D cieszę się, że internet mi się zacinał i nie udało mi się w nocy obejrzeć, bo naprawdę się nie opłacało, sam odcinek może nie był najgorszy, ale fatalne zakończenie sezonu, powstało więcej pytań niż dostaliśmy (zresztą obiecanych ;/) odpowiedzi.
coś je wzrostem nie dobrali
- Spoiler:
- Jedynym zaskoczeniem (jak dla mnie) była Shana, że to ona była osobą, która spotkała się z Jenną i to, że pomaga jej.
Pytanka :
- czyje ciało było w lesie, Jasona?
- gdzie jest Cece, Paige, Caleb i Wren ?!
- kto/co jest w bagażniku Wildena i kto wyciągnął to auto (no chyba, że Mona ściemnia cały czas)
- czemu Shana pomaga J i M i dlaczego Shana i Jenna pomogły Wildenowi
- kto zabił Alison (jeśli nie żyje)
- ile naprawdę członków liczy a-team i jak są werbowani
- kto był za kogo przebrany w pociągu
- o co chodzi z zapalniczką, czy ma ona jakieś znaczenie
- czy Mona kłamie, że nie wie kim jest Red Coat. Wydaje mi się, że to było niedopatrzenie scenarzystów i teraz szybko na kolanie napiszą jakieś wyjaśnienie, bo już Marlenka dała znać, że w pierwszym odcinku czwartego sezonu się to wyjaśni. Nie ogarniam, Red Coat weszła na luzie do Radley a masce? Przecież było wyraźnie pokazane, że Mona na nią patrzy. Zresztą był też moment, gdy Hanna odwiedzała Monę i ta sobie wyobrażała, że Alison w czerwonym płaszczu siedzi na krześle.
Może być tak : Alison chciała się w końcu ujawnić i spotkać z dziewczynami, ale plany pokrzyżował jej drugi team podpalając chatkę i dlatego potem je uratowała (swoją drogą musiałaby nieźle pakować podczas swojej nieobecności). No chyba, że Mona coś kręci a reszta ma jakieś halucynacje może ktoś jakieś grzybki podpalił haha
A i nie rozumiem czegoś, Red Coat działała raczej na niekorzyść dziewczyn (przypalała przecież ich figurki), wydawało się, że nawet Mona się jej boi.
No chyba, że zmierzają do wątku z bliźniaczkami i Courtney je uratowała, bo faktycznie jest jakaś chora psychicznie i nie chce, żeby umarły, bo chce się nimi bawić, jak żywymi lalkami xD wtf błagam tylko nie takie coś.
Moim zdaniem fani tego serialu powinni zalać twittera Marlenki negatywnymi komentarzami. W ogóle miał chyba się pojawić Mike w tym sezonie i któryś z chłopaków miał być gejem....
Na plus to, że dziewczyny nie były wyjątkowo głupie w tym odcinku
coś je wzrostem nie dobrali
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Strona 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars
» Czego nie znosimy
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars