5 sezon
+66
MarleneFan
efi
Julka151
palomitta
hazelnut
vEdderka1
nieomal
VivianDarkbloom
klaudia5xo
pinkaa5
xoxoxx
lunka01
xyzc2
meggheart
kajojinka
patty632
lysiolchang
adamk86
Nessy
ania920
chile91
jutekkk
kaest15
Sioru
lalalalalalala
chicane
Catmouse
ravishmered
gaabrysiaaa
intears
rose22
jeordie
zivAh
just262
agos3009
Monaliza
Vella
natsen
martitka03
MoNiKa_DT
drlov
natally
weronika159
AsiaSSS
agnieszka89
wikitoriwikens
Carrot
olkutka
imagin
Smile737
Charlize32
kajasqpol
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Miyu
Karola_96
Asia__
anekk
sm1990
purple111
oskarr
aska2525
hiphiphooray
lubi.natalia
Weroncia130
70 posters
Strona 5 z 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 5 sezon
Mam nadzieję, że wreszcie w finale wyjaśni się kto jest A... Ale pewnie dopiero cokolwiek będzie wiadomo w 5, o ile to będzie ostatni sezon.
Yavanna- Liczba postów : 26
W którymś wywiadzie Marlene powiedziała że PLL nie skończy się na 5 sezonie...
vEdderka1- Liczba postów : 45
Mnie najbardziej ciekawi czy dalej będą nam wciskać że dziewczyny są w ostatniej klasie liceum? I znów będzie odcinek hallowenowy? Czyli Halloween trzy razy w ciągu jednego roku?
Ale na prośbę fanów powstanie taki odcinek. Upływ czasu w tym serialu jest tak bez sensu że szok!
Hm.. skoro to ostatnia klasa, to w 5 sezonie będą studiować.. Wszyscy razem? Hm... A co z Ali? Ona przecież szkoły nie skończy, no bo jak...
Wszyscy widzę mają problem z czasem w pll najwięcej ludzi czepia się ciąży Mellisy, która trwała z dwa sezony.
Między każdymi odcinkami mija tylko jeden dzień. Mamy już 4 sezon, a od zaginięcia Allison minął rok.
Dlatego dziewczyny tak długo chodzą do liceum, dlatego ciąża Mellisy tak długo trwała.
Między każdymi odcinkami mija tylko jeden dzień. Mamy już 4 sezon, a od zaginięcia Allison minął rok.
Dlatego dziewczyny tak długo chodzą do liceum, dlatego ciąża Mellisy tak długo trwała.
Od kiedy dziewczyny są w ostatniej klasie Halloween bylo już dwa razy.
BTW ile czasu minęło od zniknięcia Ali? Na pewno rok, bo na tyle wyjechała Aria i wtedy się akcja serialu zaczęła... Czyli już dwa lata chodzą na liceum... Jak dla mnie akcja serialowa to minimum dwa lata... Coś czasowo ewidentnie nie gra.
Yavanna, wszystko co napisałaś się zgadza. Ja się pomyliłam. Od zaginięcia Allison minęły 2 lata, a rok od 1 sezonu.
Jedno halloween to był flashback, jedno to odcinek z pociągiem (rok kiedy Aria wróciła z Islandii i wyszło na jaw, ze Ali nie żyje a nie jest zaginiona) i jedno to to, w którym dziewczyny wybrały sie do Ravenswood. W sumie dwa lata.
alltid- Liczba postów : 43
W 5 sezonie Alison wraca jako piąta kłamczucha Będziemy mogli zaobserwować jej wielką zmianę czekamy do czerwca ...
rose22- Liczba postów : 45
"'Letnia premiera jest trochę jak część finału. Oba odcinki są wielkie i odważne […] premierę sezonu 5 można odczuć jak finał, mamy z tym wiele zabawy”. King powiedziała również, że raczej powstanie sezon 6. '’Znamy zakończenie serialu i nie jest ono częścią 5. sezonu. Wiem, że serial nie skończy się na pięciu sezonach mimo że nie dostaliśmy jeszcze przedłużenia na sezon szósty. Finał piątego sezonu definitywnie wprowadza nas do sezonu szóstego. Myślę, że tak długo jak nam nie powiedzą [żeby kończyć], będziemy to pisać w ten sposób. Znamy zakończenie i jesteśmy przygotowani na to, żeby tam dotrzeć, ale potrzebujemy 12.- odcinkowego przygotowania do tego, żeby tam się znaleźć‘.’' ' - na filmwebie dziewczyna dodala....
efi- Liczba postów : 51
serial ma miec jeszcze 2 sezony wiec na pewno nie dowiemy sie jeszcze kim jest A
sm1990- Liczba postów : 37
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sezon 4
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
Strona 5 z 5
Pozwolenia na tym forum: