5 sezon
+66
MarleneFan
efi
Julka151
palomitta
hazelnut
vEdderka1
nieomal
VivianDarkbloom
klaudia5xo
pinkaa5
xoxoxx
lunka01
xyzc2
meggheart
kajojinka
patty632
lysiolchang
adamk86
Nessy
ania920
chile91
jutekkk
kaest15
Sioru
lalalalalalala
chicane
Catmouse
ravishmered
gaabrysiaaa
intears
rose22
jeordie
zivAh
just262
agos3009
Monaliza
Vella
natsen
martitka03
MoNiKa_DT
drlov
natally
weronika159
AsiaSSS
agnieszka89
wikitoriwikens
Carrot
olkutka
imagin
Smile737
Charlize32
kajasqpol
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Miyu
Karola_96
Asia__
anekk
sm1990
purple111
oskarr
aska2525
hiphiphooray
lubi.natalia
Weroncia130
70 posters
Strona 2 z 5
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 5 sezon
Wątpie że skończy sie na 5 seoznie, serial ma za duze powodzenia i producenci nie odpuszcza tak szybko.
natally- Liczba postów : 30
Matko święta niech oni skończą już ten serial. Lubię go oglądać le to jest już męczące że po 4 sezonach jest więcej pytań niż odpowiedzi, bo tak naprawdę nie dowiedzielismy się niczego oprocz tego, że przez ponad 3 sezonu bylismy w błędzie, gdyż Alison nie umarła. Mam szczerą nadzieję, że nie zepsują 5 sezonu i odcinek po odcinku złączą w całosć ten cały bajzel z poprzednich sezonow i zakonczą tą historię z klasą.
martitka03- Liczba postów : 66
Mam nadzieję, że sezon 5 będzie ostatnim, bo bez sensu jest to ciągnąć. Jestem na etapie, gdzie bardziej mnie to męczy niż bawi i nie chcę, żeby doszczętnie zniszczyli serial, który miał potencjał.
natsen- Liczba postów : 29
Ciekawe czy w 5 sezonie dziewczyny w końcu pójdą do collegu czy nadal będą tkwić w Rosewood High
drlov- Liczba postów : 64
będą siedziały w szkole średniej dopoki nie odkryją tożsamości A :d bo jak A może śledzić dziewczyny jak się rozjadą w rożne strony świata?;d A będzie musiało kupić sobie lepszy sprzecik o większym zasięgu;d a tak na poważnie to mogliby nie robić pelnej serii tzn 20kilku odcinkow tylko np 10 i pozamykac wątki ładnie zgrabnie i powabnie bo i takwiekszosc ludzi ogląda to tylko po to by dowiedzieć sie kto kierują tą calą akcją;d
Smutno byłoby mi się rozstać z kłamczuchami, ale przeciąganie serialu na siłę może być męczące. Cyba, że... w piątym sezonie pokażą wszystko oczami A-teamu, to jak się to wszysto zaczęło i po kolei kto do niego dołączył To byłoby coś!!
Monaliza- Liczba postów : 48
w sumie zobaczyc historię z punktu widzenia A-teamu to nie głupi pomysł;d by się działo:) dowiedzieć się, kto to zapoczątkował i dlaczego i jak zdobywało się nowych członkow;)
Może też się skończyć tak, że wszystkie wylądują w Hollis. Spencer przecież nie udało się dostać na UPenn, a Emily nie dostała tego stypendium.
weronika159- Liczba postów : 109
oby 5 był ostatnim... czuję, że dopiero w ostatnim odcinku ostatniej serii ukażą nam kto jest bigA
agos3009- Liczba postów : 30
też chce żeby przestali to ciągnąć, robi sie to nudne i strasznie zagmatwane
just262- Liczba postów : 39
Mam nadzieję, że jednak tak nie będzie. Chciałabym, żeby cokolwiek wyjaśnili (bo na to, że wyjaśnią wszystko nie liczę )
weronika159- Liczba postów : 109
Niech to w końcu zakończą .. Pamiętam moją ekscytację kiedy siostra mi pokazała PLL . Odcinek po odcinku. Nadrobiłam 3 sezony w krótkim czasie. I gdzieś tak w połowie było coraz trudniej oglądać. Skomplikowane się to zrobiło strasznie. I wydaje mi się że wiele spraw zaniechają albo wyjaśnią na odpierdziel ..
zivAh- Liczba postów : 42
5 sezon będzie pewnie jeszcze większą porażką niż 4...
Jeśli zepsują do konca wątek Ezarii, to na pewno nie bedę marnować na niego czasu
Jeśli zepsują do konca wątek Ezarii, to na pewno nie bedę marnować na niego czasu
jeordie- Liczba postów : 28
a moim zdaniem 4 sezon był najlepszy ! i wszystko na to wskazuje ( jeśli Ali będzie już normalnie w serialu ) , że 5 będzie jeszcze lepszy !
rose22- Liczba postów : 45
Mogłoby sie juz skończyć na 5, ewentualnie na 6 jak sie za dlugo przeciąga serial to potem juz nie zostawia dobrego wrażenia pod koniec.
natally- Liczba postów : 30
5 sezon ma byc juz ponoc ostatnim w koncu sie dowiemy kto jest A !!!
sm1990- Liczba postów : 37
Ja licze na to, że w końcu wszystko się wyjaśni i 5 sezon bedzie najlepszym
intears- Liczba postów : 14
Ktoś napisał, że 5 sezon powinien mieć mniej odcinków niż reszta, zgadzam się :)Mogliby zamknąć to na przestrzeni balu maturalnego, ukończenia szkoły, ostatnich wakacji przed pójściem do collegu. A ostatni odcinek powinien być podsumowaniem wszystkiego, mógłby nawet trwać trochę dłużej niż inne. Opowiedzenie historii z perspektywy "A-Teamu" też jest niezłym pomysłem
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Wydaje mi się, że nawet jeśli serial ma mieć te 5 sezonów to i tak zrobią jakąś kontynuację, bo nie ma co się oszukiwać- serial zarabia na prawdę dużo kasy, tak łatwo z niego nie zrezygnują
ravishmered- Liczba postów : 39
Z jednej strony chciałabym, żeby ten serial trwał wiecznie, ale z drugiej chcę, aby wszystko się wyjaśniło. Uwielbiam PLL i jakoś nie wyobrażam sobie zakończenia, ale wszystko musi się kiedyś skonczyć . Poza tym, nie wiem czy się wyrobią w 5 sezonie, żeby pozamykać wszystkie niewyjaśnione wątki, które powstały
Catmouse- Liczba postów : 30
czemu sadzisz ze z hanna???Charlize32 napisał:Ma byc watek z blizniaczkami, wydaje mu sie ze beda one powiazane z hanna
sm1990- Liczba postów : 37
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sezon 4
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
Strona 2 z 5
Pozwolenia na tym forum: