5 sezon
+66
MarleneFan
efi
Julka151
palomitta
hazelnut
vEdderka1
nieomal
VivianDarkbloom
klaudia5xo
pinkaa5
xoxoxx
lunka01
xyzc2
meggheart
kajojinka
patty632
lysiolchang
adamk86
Nessy
ania920
chile91
jutekkk
kaest15
Sioru
lalalalalalala
chicane
Catmouse
ravishmered
gaabrysiaaa
intears
rose22
jeordie
zivAh
just262
agos3009
Monaliza
Vella
natsen
martitka03
MoNiKa_DT
drlov
natally
weronika159
AsiaSSS
agnieszka89
wikitoriwikens
Carrot
olkutka
imagin
Smile737
Charlize32
kajasqpol
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Miyu
Karola_96
Asia__
anekk
sm1990
purple111
oskarr
aska2525
hiphiphooray
lubi.natalia
Weroncia130
70 posters
Strona 3 z 5
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 5 sezon
sm1990 napisał:czemu sadzisz ze z hanna???Charlize32 napisał:Ma byc watek z blizniaczkami, wydaje mu sie ze beda one powiazane z hanna
Co wy się tak uczepiliście tego wątku z bliźniaczkami? -.-
To, że tak było w książce, nie znaczy, ze będzie w serialu.
Poza tym, Marlene pisała na tt, że go nie będzie.
Catmouse- Liczba postów : 30
Wszyscy nie mozemy sie doczekac konca PLL, ale tak naprawde jak juz do tego dojdzie, to bedzie nam go brakowac, nie bedziemy juz rozkminiac teorii spiskowych.. Tak samo mialam z gossip girl:D
chicane- Liczba postów : 27
Powinno skończyć się już na 4tym. Jak będą tak przeciągać, to będzie kolejna moda na sukces.
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Niby fajnie, ale boję się, że będzie kręcony na siłę. ;/ Już ten im się trochę rozjeżdża
Sioru- Liczba postów : 39
Żeby powiało świeżością i zrobiło się znowu ciekawie te powinni zatrudnia kogoś nowego przy pisania scenariusza bo teraz te wszystkie wątki już się kupy nie trzymają i zwyczajnie serial jest coraz bardziej nudny. Pierwsze dwa sezony oglądałam z zapartym tchem, trzeci nie był gorszy ale ten czwarty te normalnie brak szacunku do odbiorców.Już nawetkłamczuchy nie dostają tylu wiadomości. w ogóle niektóre scenysą jak dla mnie tak nieprawdopodobne , że aż się Śmiać chce.,.
kaest15- Liczba postów : 113
Mi się wydaje, że jednak fajnie by było gdyby jeszcze ze dwa sezony zrobili... Chwilami wątki są naciągane, ale mnóstwo jest wciąż ciekawych i wciągających. dodatkowi scenarzysci dorzucaja trochę świezości
jutekkk- Liczba postów : 6
Jednocześnie chciałabym, żeby to wszystko się wyjaśniło, ale brakowałoby mi tego serialu. Możliwe, że wprowadzą jakiś nowy wątek, bo serial ma dużą popularność, tylko mam nadzieję, że to nie będzie coś w stylu następnych pogróżek, ale od jakiegoś B
Weroncia130- Liczba postów : 33
mam takie same odczucia:)Weroncia130 napisał:Jednocześnie chciałabym, żeby to wszystko się wyjaśniło, ale brakowałoby mi tego serialu. Możliwe, że wprowadzą jakiś nowy wątek, bo serial ma dużą popularność, tylko mam nadzieję, że to nie będzie coś w stylu następnych pogróżek, ale od jakiegoś B
Spodziewajmy się juz 6 sezonu i kolejnych nie wyjaśnionych wątków ! Zapewne powstanie sezon on Ali co się z nią działo, potem sezon o Wrenie, Siostrze Spencer, Shanie o JAsonie i o wielu innych postaciahc które znikały z serialu a sezon 25 pokaże nam all odp na tyle pytań xD
chile91- Liczba postów : 54
Catmouse napisał:sm1990 napisał:czemu sadzisz ze z hanna???Charlize32 napisał:Ma byc watek z blizniaczkami, wydaje mu sie ze beda one powiazane z hanna
Co wy się tak uczepiliście tego wątku z bliźniaczkami? -.-
To, że tak było w książce, nie znaczy, ze będzie w serialu.
Poza tym, Marlene pisała na tt, że go nie będzie.
Wątek z bliźniaczkami byłby największym absurdem jaki mogliby wprowadzić.
Załóżmy, że jest ta bliźniaczka i ucieka z tego psychiatryka .... itd ona ginie Ali się mści że tamta za nią się podszyła itd....
To rodzina by się nie dowiedziała że bliźniaczka uciekła ze szpitala?
chile91- Liczba postów : 54
No wlasnie... Przeciez rodzina na pewno by sie dowiedziala o tym, ze ta 'blizniaczka' uciekla z psychiatryka...
ania920- Liczba postów : 24
ale rodzina moze wiedziec o tym... Matka Ali jak dla mnie dziwnie sie zachowuje... Wraca do domu, pokoj Ali jest przygotowany jakby miala wrocic... A poza tym ostatnio Spencer odkryla ze pani Di jest w zarzadzie Radley, wiec mogla to zatuszowac...
Tez zauwazylam to dziwne jej zachowanie... Nawet gdzies przeczytalam, ze sa podejrzenia, ze matka Ali jest big A ;d
ania920- Liczba postów : 24
Sądzę, że jeśli będzie jeszcze 5 sezon to scenarzyści nie pokażą nam kto jest Big A. Byłoby to bez sensu bo spadłaby im oglądalność.
Weroncia130- Liczba postów : 33
Musimy poczekać na sezon 5 by dowiedzieć się prawdy o Big A, jeśli nie będą kręcić kolejnych sezonów, ale to już by było za dużo jak dla mnie. Na 5 powinni zakończyć.
Nessy- Liczba postów : 40
Ja bym wolała zeby jednak miał normalną ilość odcinków, 24, ale zeby byl zdecydowanie ostatnim sezonem.
lysiolchang- Liczba postów : 40
5-ty sezon pewnie nie będzie ostatnim. Cały czas mówiono o 6 sezonach
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
5 sezon ma sie pojawić jeszcze w tym roku, prawdopodobnie w czerwcu jak wszystkie nowe sezony
kajojinka- Liczba postów : 21
Na PLL wiki jest napisane, że 5 sezon startuje w czerwcu 2014 a kończy się w marcu 2015, więc najprawdopodobniej będzie 5a i 5b, o 6 ja jeszcze nigdy nic nie słyszałam
ja o 6 nic jeszcze nie słyszałam. Mam nadzieję, że skończą na 5, bo mimo mojej sympatii do tego serialu za dużo już mieszają...
Karola_96- Liczba postów : 40
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sezon 4
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» INFORMACJE Sezon 5 i 6
Strona 3 z 5
Pozwolenia na tym forum: