Moda, buty itp. ;)
+28
Vivien
Joanna
Ania_
PrincessBlair
brulion
Cas
lana
Layla
Lewandowska
vajper.
weciak
Kasia
Magda
xAaliyahxx
lalitaaa
Kora
gossip_
M&M's
MotherChucker
jeanne
lookx
Gosiek
Ola
Karolina
Ewa
Żuri
Lise
kiwi92
32 posters
Strona 3 z 6
Strona 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Moda, buty itp. ;)
Ja nie noszę butów na obcasie, jestem chudzielcem (o kobiecej figurze: klepsydra) a jeszcze moej nogi na szpilkach - patyki.
Mam 173cm co chyba jest niezłym wynikiem przy 14 latach...
Mam 173cm co chyba jest niezłym wynikiem przy 14 latach...
Hehe:P U mnie rodzice niscy, a ja i siostry wysokie... Dalej mnie to zastanawia:P Niedługo będę miała 170, a siostry maja ok. 176-8:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja mimo moich 156cm ciesze się z takiego wzrostu Chociaż trudno jest mi dobrać spodnie bo nogawki są zawsze długie a ja mam tyłek jak kaczy kuper i troszkę grubsze uda, mimo że wagę mam bardzo dobrą
I u mnie w domu też wszyscy niscy, oprócz brata bo on ma ok 180
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Gosiek, mam prawie identycznie, mama 155, tata chyba 170, ja 158, a mój brat 179 . ♥
gossip_- Blair & Dan
- Liczba postów : 180
Gosiek napisał:Ja mimo moich 156cm ciesze się z takiego wzrostu Chociaż trudno jest mi dobrać spodnie bo nogawki są zawsze długie a ja mam tyłek jak kaczy kuper i troszkę grubsze uda, mimo że wagę mam bardzo dobrą
Mój brat ma 188, a ja 157. ;D Też mam problem ze spodniami, bo uwielbiam rurki, a mam szeroki tyłek i wyszli z założenia, że jak ktoś ma szeroki tyłek i chce nosić rurki to jest wysoki. :F
Ja mam gigantyczny tyłek, jestem wysoka i też rzadko mogę znaleźć odpowiednie rurki:D
Go??- Gość
Jakoś zawsze mi się uda znaleźć odpowiednie rurki, więc mam szczęście
A w ogóle to mówicie, że nie umiecie chodzić na szpilkach. Nie rozumiem tego w sobie, ale ja potrafię. I wyglądam wtedy jak człowiek A co więcej, umiem nawet w nich tańczyć. :>
A w ogóle to mówicie, że nie umiecie chodzić na szpilkach. Nie rozumiem tego w sobie, ale ja potrafię. I wyglądam wtedy jak człowiek A co więcej, umiem nawet w nich tańczyć. :>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
No dla mnie też, jak z musu nałożę szpilki to nie sprawia to problemu. Mogę tańczyć, biegać, skakać... Gorzej po ściągnięciu.
Ja tak samo, ale po kilku godzinach w szpilkach właśnie, moje nogi tak bolą, że to nie do opisania
Gosiek- Nate & Dean
A po zdjęciu to inna sprawa Niezapomniane wesele, pierwszy raz buty 7cm (mój rekord to było chyba 4 cm do tej pory), byłam świadkową... więc wypadało mi cały czas tańczyć... Nie zapomnę stanu moich nóg po tym wszystkim do końca życia
Oj, ja pamiętam jak byłam ponad rok temu na weselu w szpilkach jakoś 6cm. Gdy dotarlismy sa salę, gdzie mieliśmy się bawić, ja już miałam dość. Zatańczyłam jeden taniec w tych butach (na szczęście wolniejszy ), a potem szybko ubrałam baleriny.
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Ja również Na weselu byłam rok temu, szpilki 8 cm, przetańczyłam cały wieczór ale gdy po północy zdjęłam buty, to więcej już ich nie ubrałam
M&M's- Chair & Gossip Girl
- Liczba postów : 1743
to nie chodzi o wysokosc, ani o marke, tylko o podeszwe i wyprofilowanie.
przyklad?
- 12 cm szpilki, umiem w nich stac i ciesze sie, ze chociaz to.
- 12 cm sandaly na slupku i spokojnie moge w nich chodzic, tanczyc, nawet kilka godzin.
obie pary tej samej marki.
przyklad?
- 12 cm szpilki, umiem w nich stac i ciesze sie, ze chociaz to.
- 12 cm sandaly na slupku i spokojnie moge w nich chodzic, tanczyc, nawet kilka godzin.
obie pary tej samej marki.
Gość- Gość
Dokładnie Dlatego jedyna rada to: mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć A jeśli już w sklepie do butów po założeniu można mieć jakiekolwiek zastrzeżenia, to bezpieczniej jest je sobie po prostu darować
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Postawiłam właśnie przed sobą wyzwanie, kupiłam botki 8cm (Witaj moje 180 cm...) Wydają się być bardzo wygodne, więc mam nadzieję, że będę w nich chodzić, i nie odstawię ich zbyt szybko na półkę
Ola, i jak Ci idzie ich użytkowanie? Ja wczoraj uparłam się właśnie na jakieś jesienno/zimowe obuwie na szpilce i wróciłam z zakupów do domu też z botkami Mam nadzieję, że się w nich nie zabiję na naszych pięknych, równych chodnikach
jeanne- Blair & Chair
Super, cudowne buty! Na początku raz zdarzyło mi się wracać do domu na bosaka... Ale teraz jest naprawdę dobrze - spokojnie na kilka godzin śmigam na uczelnię, idę na zakupy i nic mnie nie boli ;D Udany zakup
Moje najwyższe mają niecałe 7cm, i ledwo daję radę w nich chodzić góra 1,5h i nara
No, ale wiecie, ja początkująca jestem
No, ale wiecie, ja początkująca jestem
w Twoim wieku nie w głowie mi były szpilki chyba wtedy ograniczałam się do 4 cm, a to tyle co nic przecież :>
Ja to i tak nic, plastiki z mojej szkoły noszą sobie takie:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja np. lubię mniej więcej takie buty jak wyżej
Uwielbiam po prostu buty na wysokim obcasie, a jeszcze jakieś zgrabne botki czy szpilki są cudowne Oczywiście nie chodzę w nich na co dzień, ale jak się nadarzy okazja to czemu nie
Uwielbiam po prostu buty na wysokim obcasie, a jeszcze jakieś zgrabne botki czy szpilki są cudowne Oczywiście nie chodzę w nich na co dzień, ale jak się nadarzy okazja to czemu nie
Gosiek- Nate & Dean
Ola napisał:Super, cudowne buty! Na początku raz zdarzyło mi się wracać do domu na bosaka... Ale teraz jest naprawdę dobrze - spokojnie na kilka godzin śmigam na uczelnię, idę na zakupy i nic mnie nie boli ;D Udany zakup
No to świetnie Ja uwielbiam buty na wysokich obcasach, ale niestety ze względu na tryb życia jaki prowadzę i fakt, że nie wszędzie wozi mnie kierowca , a czasami trzeba też skorzystać z metra, to pewnie biegając w tak owych na co dzień po mieście, szybko bym się zabiła Ale na bardziej przewidywalne i mniej wymagające wyjścia, bardzo chętnie Grunt, żeby były wygodne i stabilne.
jeanne- Blair & Chair
Strona 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 3 z 6
Pozwolenia na tym forum: