Czego nie znosimy
+34
efi
killing_joke
AsiaSSS
imagin
Cynicznie
turtle
monitta
Joanna
Ania
xRx
kicksforchicks
andzia
Layla
antiba
Karolina287
brulion
ronnie
klaudusqa
magicmay
xechiko
Ola
Jen
Kasia
Freya
Magda
xAaliyahxx
Citizen Erased
Lewandowska
April
Ania_
vajper.
Karolina
Gigi
Żuri
38 posters
Strona 5 z 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Czego nie znosimy
nie znoszę grubych dziwek jak np jade ulicą i widze dziwke to mysle sobie ze spoko no cóż dziwka jak dziwka ale czemu gruba wgl kto sie zatrzymuje zeby zaplacic dziwce za swoja robote i to na dodatek grubej CO
Cynicznie- Liczba postów : 24
wszechobecni "my słowianie"... jak dla mnie okropne...
imagin- Liczba postów : 30
podbijam post o rolowaniu. generalnie denerwują mnie piosenki, które nagminnie pojawiają się we wszystkich komercyjnych stacjach radiowych i telewizyjnych. jedna piosenka potrafi być puszczona w eter 4 razy w ciągu 1h. najgorsze jest to, że w momencie kiedy do takiej stacji trafi piosenka, którą lubię, to po prostu zaczynam już nią rzygać. analogiczna sytuacja jest z piosenkami, które pojawiają się w reklamach. te też skutecznie potrafią obrzydzić mi utwór.
killing_joke- Liczba postów : 21
NIENAWIDZĘ Igora Herbuta "wkręceni"....powaznie, kto tego slucha non stop w radiu...
efi- Liczba postów : 51
nie znoszę beliebers, directioners i kwiatonators (nawet nie wiem czy dobrze piszę), bez spiny dla fanów, gusta są różne.
oraz Stachurskiego - jak można go słuchać XDD
oraz Stachurskiego - jak można go słuchać XDD
makda- Liczba postów : 44
A słyszałaś Stachurskiego "Dosko" z tego sie mozna przynajmniej pośmiać hahah
efi- Liczba postów : 51
Nie mogę słuchać Sylwii Grzeszczak. Kiedy jakaś jej piosenka, nieważne jaka, leci w radiu, mam ochotę włożyć sobie pięści do uszu, najlepiej tak po łokcie. Nie lubię jej głosu, tekstów, muzyki, teledysków. Każda jej piosenka MUSI być hitem jakby to była jakaś nowa, niepisana zasada.
Nienawidzę też polskich pseudo duetów - niby raper & piszcząca laska (Liber feat. Natalia Szroeder).
Nie lubię Nikki Minaj, denerwuje mnie, zachowuje się jak idiotka, a jej teksty są durne; Innej i ogólnie wszystkiego, co polega na powtarzaniu jednej bądź dwóch banalnych fraz przez cztery minuty do uroczego umc-umc-umc.
Nienawidzę też polskich pseudo duetów - niby raper & piszcząca laska (Liber feat. Natalia Szroeder).
Nie lubię Nikki Minaj, denerwuje mnie, zachowuje się jak idiotka, a jej teksty są durne; Innej i ogólnie wszystkiego, co polega na powtarzaniu jednej bądź dwóch banalnych fraz przez cztery minuty do uroczego umc-umc-umc.
IAmSherlocked- Liczba postów : 53
Nie znoszę teledysków w których są nagie/półnagie wyginające się kobiety najczęściej pop/disco/jakaś muzyka 'taneczna' a muzyka jest przy tym badziewna
lunka01- Liczba postów : 42
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Strona 5 z 5
Pozwolenia na tym forum: