Czego nie znosimy
+34
efi
killing_joke
AsiaSSS
imagin
Cynicznie
turtle
monitta
Joanna
Ania
xRx
kicksforchicks
andzia
Layla
antiba
Karolina287
brulion
ronnie
klaudusqa
magicmay
xechiko
Ola
Jen
Kasia
Freya
Magda
xAaliyahxx
Citizen Erased
Lewandowska
April
Ania_
vajper.
Karolina
Gigi
Żuri
38 posters
Strona 4 z 5
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Czego nie znosimy
Mam tylko nadzieję, że gra reprezentacji nie będzie tak żałosna jak ta piosenka xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ha Ha Ha Hymn czy nie hymn, żałosna czy też nie trzeba przyznać, że wpada w ucho ;D
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
a ja uważam, że z tego, co prezentowano wczoraj to i tak nienajgorszy wybór:D choć ja chciałam Ino Roooooooz;D
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Żuri napisał:To, że nie jest to obciach na całą Europę itd. To jest tylko piosenka do studia.
Swoją drogą, ciekawe to jest - Oceana - źle, bo nie nawiązuje do tradycji. Jarzębina - źle bo obciach.
No nie wierzę w to, że pomiędzy niemiecką wokalistką jednego przeboju a zespołem ludowym, w którym średnia wieku wynosi 103 lata nie mam miejsca na wykonawcę, za którego nie trzeba się wstydzić.
A obciach jest, gdyż mamy rok 2012 i tę piosenkę wrzuconą na yt może usłyszeć każdy, komu się to żywnie podoba. Wybór zapadł wczoraj a pod filmikiem już są komentarze od nie-Polaków. Żenada i już.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Oszeanę jeszcze przeżyje, bo cały świat poszedł za umc umc cyk cyk. więc whatevs. ale Jarzębina??
plagiat xDD
plagiat xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Nie mówcie mi nawet, że to wpada w ucho bo dostaję apopleksji za każdym razem jak gdzieś to usłyszę, a od wczoraj trabią wszędzie xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Gigi napisał:
nie żebym była wielkim haterem tej piosenki ahaha xD ale gust Polaków. JFC. serio. kokoko euro spoko
To tak na poważnie?!
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
żal.pl
offtop, mylisz mi się Martą Kasia
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kasia napisał:Nie mówcie mi nawet, że to wpada w ucho bo dostaję apopleksji za każdym razem jak gdzieś to usłyszę, a od wczoraj trabią wszędzie xD
hahah, ja Ci to na gadu napisałam
ale powtórzę, Wpada w ucho;*
Go??- Gość
Beauty napisał:żal.pl
hahahaha Ja muszę swój zmienić
Go??- Gość
Gigi napisał:Oszeanę jeszcze przeżyje, bo cały świat poszedł za umc umc cyk cyk. więc whatevs. ale Jarzębina??
plagiat xDD
Właśnie mówiłam to dziś przyjaciółce, że to podróbka!!!
Go??- Gość
Przeczytałam pierwszy post i się zgadzam - nie znoszę Rihanny. Ani to jakoś wyjątkowo ładne, ani utalentowane, ani żadna z niej artystka. Sprzedaje się, bo podąża za modą, każdy za nią wszystko robi, a ona tylko ma wyjść i zaśpiewać, co także jej nie wychodzi. Nienawidzę jej. Ok, ma parę fajnych piosenek, ale to jest tylko taka odskocznia, nie przywiązuję się do jej muzyki, bo ona nie ma jakiegoś głębszego sensu.
Wiele jest takich gwiazdek, których nie znoszę. Aż się roi od nich w show-biznesie. Nie wiem, jakim cudem takie beztalencia robią karierę, chyba wytwórnie płytowe muszą mieć marionetki, które będą się dobrze sprzedawać.
A teraz? Era okropnych gwiazdeczek Disneya. Miley Cyrus lubię, czy Selenę, ale taka Demi, Bella Thorne, czy Zendaya to już jest istna masakra.
Wiele jest takich gwiazdek, których nie znoszę. Aż się roi od nich w show-biznesie. Nie wiem, jakim cudem takie beztalencia robią karierę, chyba wytwórnie płytowe muszą mieć marionetki, które będą się dobrze sprzedawać.
A teraz? Era okropnych gwiazdeczek Disneya. Miley Cyrus lubię, czy Selenę, ale taka Demi, Bella Thorne, czy Zendaya to już jest istna masakra.
kicksforchicks- Dan & Nate
- Liczba postów : 42
BAJM
Jak tylko słyszę w radio od razu mam chęć przełączyć, po prostu nie mogę słuchać. I nie żeby piosenki były jakieś aż tak tragiczne, bo usłyszałam kiedyś jedną z piosenek w innym wykonaniu i była znośna, ale nie mogę zrozumieć fenomenu Beaty Kozidrak, nie mogę słuchać jej śpiewania. Poza tym jak tylko widzę jakieś plotki o niej to mam taki obraz jej jako rozpieszczonej gwiazdy, takiej "co to nie ona".
Madonna
Nie lubię jej piosenek, po prostu też od razu zmieniam stację w radio jak ją słyszę. Ani mi jej piosenki w ucho nie wpadają, ani jej śpiew mnie nie zachwyca. Widzę ją jaką taką panią co tańcem i całym "show" stara się nadrabiać muzyczną stronę, skandalistkę, która właśnie dzięki jakiejś wypowiedzi czy pokazaniu sutka sprawia, że jest o niej głośno. Jestem bardzo na nie.
Sistars
O matko, kiedyś było o nich głośno... ich słuchanie to po prostu była dla mnie męka, do dzisiaj zresztą nieraz niestety spotykam się z ich twórczością, czy twórczością jednej z nich, która zaczęła solową karierę - i nie, po prostu nie..
Enya i wszyscy inni śpiewający taką muzykę
normalnie mój koszmar
To chyba główna czwórka
Poza tym:
Katie Melua - jej piosenka coś o rowerach to była moja męka swego czasu gdy piosenka była popularna, teraz już na szczęście rzadziej się natykam;)
Czesław Śpiewa - ani śpiew, ani piosenki, po prostu nie. Chociaż w X-factorze on raczej na plus.
Hmmm, tyle co teraz kojarzę.
Jak tylko słyszę w radio od razu mam chęć przełączyć, po prostu nie mogę słuchać. I nie żeby piosenki były jakieś aż tak tragiczne, bo usłyszałam kiedyś jedną z piosenek w innym wykonaniu i była znośna, ale nie mogę zrozumieć fenomenu Beaty Kozidrak, nie mogę słuchać jej śpiewania. Poza tym jak tylko widzę jakieś plotki o niej to mam taki obraz jej jako rozpieszczonej gwiazdy, takiej "co to nie ona".
Madonna
Nie lubię jej piosenek, po prostu też od razu zmieniam stację w radio jak ją słyszę. Ani mi jej piosenki w ucho nie wpadają, ani jej śpiew mnie nie zachwyca. Widzę ją jaką taką panią co tańcem i całym "show" stara się nadrabiać muzyczną stronę, skandalistkę, która właśnie dzięki jakiejś wypowiedzi czy pokazaniu sutka sprawia, że jest o niej głośno. Jestem bardzo na nie.
Sistars
O matko, kiedyś było o nich głośno... ich słuchanie to po prostu była dla mnie męka, do dzisiaj zresztą nieraz niestety spotykam się z ich twórczością, czy twórczością jednej z nich, która zaczęła solową karierę - i nie, po prostu nie..
Enya i wszyscy inni śpiewający taką muzykę
normalnie mój koszmar
To chyba główna czwórka
Poza tym:
Katie Melua - jej piosenka coś o rowerach to była moja męka swego czasu gdy piosenka była popularna, teraz już na szczęście rzadziej się natykam;)
Czesław Śpiewa - ani śpiew, ani piosenki, po prostu nie. Chociaż w X-factorze on raczej na plus.
Hmmm, tyle co teraz kojarzę.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Sorry za post pod postem, ale właśnie leci w radio: Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made Of This)
moje uszy
moje uszy
Ania- Chair & Kurt
KOSZMAR. NIE ZNOSZE TEJ PIOSENKI:
mówię stanowcze nie dla tego czegoś , odrzuca mnie gdy to słysze, tak że wychodze z pokoju ( w którym radio tą piosenke pożal się Boże gra), badz z pomieszczenia ( np na weselach )
A ogólnie jestem tolerancyjną osoba i słucham tego co mi sie spodoba a to różne style muzyki są czasem kompletnie do siebie niepasujące xD
mówię stanowcze nie dla tego czegoś , odrzuca mnie gdy to słysze, tak że wychodze z pokoju ( w którym radio tą piosenke pożal się Boże gra), badz z pomieszczenia ( np na weselach )
A ogólnie jestem tolerancyjną osoba i słucham tego co mi sie spodoba a to różne style muzyki są czasem kompletnie do siebie niepasujące xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Mi się do pan i pani teledysk podoba, całkiem miła piosenka. A co do postu Ani - z sistars się zgadzam, z resztą zdecydowanie nie.
Nie cierpię muzyki niemieckiej. Ten język zniekształci każdą piosenkę. Po za tym z 70% muzyki granej w radio brzydnie mi po tygodniu ze względu na częstotliwość powtarzania.
monitta- Liczba postów : 70
Straciłam cierpliwość... z całym szacunkiem. W jakim kierunku zmierza muzyka...
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Turtle, przecież ciężko tego przestać słuchać Jak dla mnie to jest po prostu zabawne! I wydaje mi się, że taki był cel. Zresztą nie wiem czy widziałaś przeróbki różne na youtube - w sensie "teledyski" pod tą muzykę w wykonaniu wielu osób m.in. reprezentacji pływackiej USA - super powychodziło! Piosenka z humorem, teledysk z humorem Osobiście ciężko mi się oderwać jak włączę i nie ukrywam, że nieraz podśpiewuję robiąc dłońmi "telefon" silniejsze ode mnie
Ania- Chair & Kurt
Ja tak naprawdę tą piosenkę słyszałam 2-3 razy w życiu, nie więcej, ale i tak śpiewam ją praktycznie od początku wakacji i jest to niesamowicie wkurzające, bo nie da się od tego uwolnić xD A co do piosenki, to nie uważam, żeby była aż tak zła w porównaniu z innymi popularnymi piosenkami Ale teledysk rzeczywiście straszny
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Czego słuchasz w tej chwili?
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» A kogo/czego... nie lubimy?
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
Strona 4 z 5
Pozwolenia na tym forum: