The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 20 z 40
Strona 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Marta napisał:Karolina napisał:
No właśnie dokładnie 22;) a ty?
Aaa, no proszę A ja 4 październik
W takim razie wszystkiego najlepszego!
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
A ja urodziny mam 8 kwietnia więc też troche sobie poczekam....
Magdafa- Blair & Chair
Nie ma to jak rozmowa na temat, a dokładniej o TVD:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Nie ma to jak rozmowa na temat, a dokładniej o TVD:D
Ha Ha Ha!
Magdafa- Blair & Chair
Koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że ostatnia scena DB przypomina jej niesamowicie scenę Forwood z VD Nie oglądam, więc ktoś może potwierdzi, zaprzeczy? I czy ktoś tu jest fanem Forwood?
Someonelikeyou napisał:Koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że ostatnia scena DB przypomina jej niesamowicie scenę Forwood z VD ;) Nie oglądam, więc ktoś może potwierdzi, zaprzeczy? ;) I czy ktoś tu jest fanem Forwood? :)
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Foorwood miało w zamiarze w tym sezonie być stylizowane na 'Romeo i Julię', dwa inne skłócone światy, a oni razem No ale rodziny już mniej więcej doszły do porozumienia ;P
Poza tym związek został zbudowany powoli na przyjaźni i wzajemnym wsparciu. Jak najbardziej poważny
A fanek T&C jest na pewno od groma, ja między innymi
Poza tym związek został zbudowany powoli na przyjaźni i wzajemnym wsparciu. Jak najbardziej poważny
A fanek T&C jest na pewno od groma, ja między innymi
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja też jestem ich fanką i chciałam ich jako parę o 2 sezonu, bo w 1... nie było szału, ale od transformacji Tylera w wilkołaka jest świetnie:)
Kiedy się nad tym bardziej zastanowiłam oni faktycznie mają coś wspólnego z Dair, nie wpadłabym na to jakoś
Kasia- Dan & Klaine
Mi tak samo... zwłaszcza z pewnym rozwinięciem.Magdafa napisał:A mi podoba się wątek Caroline.
Nie da się ukryć, że Dan nawet βρυκόλακας potrafi zauroczyć.
DairDreamer- Liczba postów : 269
Można było napisać po prostu wampira
Czasami mam wrażenie, że powinny powstać takie między serialowe pary
Coś jak Szmatt i Vanessa.
Tylko, ze w tej sytuacji nie mogłabym sobie jednak odmówić Caroline z Tylerem. Chociaż podobałaby mi się też w odsłonie z Damonem
A filmik świetnie zmontowany ;P
Gdyby ktoś jeszcze nie widział/ nie wiedział, garść spoilerów:
Czasami mam wrażenie, że powinny powstać takie między serialowe pary
Coś jak Szmatt i Vanessa.
Tylko, ze w tej sytuacji nie mogłabym sobie jednak odmówić Caroline z Tylerem. Chociaż podobałaby mi się też w odsłonie z Damonem
A filmik świetnie zmontowany ;P
Gdyby ktoś jeszcze nie widział/ nie wiedział, garść spoilerów:
- Spoiler:
Michael Ausiello z TVLine, Natalie Abrams z TVGuide oraz Kristin Dos Santos z E!Online zdradzili, czego możemy oczekiwać w następnych odcinkach serialu.
Jakieś wewnętrzne plotki o Vampire Diaries? -Bridii
Ausiello: Plotka głosi, że odcinek z 13 października, "The Reckoning", będzie E-P-I-C-K-I. Zasadniczo, Klaus całkowicie straci nad sobą panowanie i nikt nie będzie bezpieczny, a w szczególności nie Elena, Stefan i Tyler.
Jakieś informacje z Vampire Diaries dotyczące Caroline? -Jo
Ausiello: Chcecie zobaczyć jak Caroline skopie tyłek Damonowi? Jeśli tak, to ten czwartkowy epizod będzie dla was!
Czy Elena kiedykolwiek przyzna się do chemii, która istnieje między nią a Damonem w The Vampire Diaries? - Laura
NATALIE: Ona może i nie, ale jej przyjaciele z pewnością pojmą ich obiecujące namiętności. W rzeczywistości, producentka wykonawcza Julie Plec mówi, że wielki "słoń w pokoju" nie przeszedł niezauważony i już wkrótce "jej przyjaciele i bliscy będą się zastanawiać, co tutaj się dzieje".
@ mannionh: Tyler i Caroline w The Vampire Diaries, proszę?
Wiemy, że połączenie się wampira z wilkołakiem jest tym, co stworzyło Klausa, ewentualnie nadzwyczajną hybrydę. Wiemy również, że wampirzyca Caroline i wilkołak Tyler niedawno połączyli się ze sobą, więc gdzie to zaprowadzi naszą ulubioną serialową parę? "Bardzo wyraźnie powiedzieliśmy dwie rzeczy o naszym serialu: wampiry nie mogą się rozmnażać oraz ich ciała działają tak samo jak ciała wszystkich innych." mówi Julie. "Drzwi są otwarte na podjęcie którejś z zasad."
Serwis Vampire-Diaries.net opublikował oficjalne streszczenie 7 odcinka 3 sezonu zatytułowanego Ghost World. Scenariusz epizodu napisała Rebecca Sonnenshine, a za reżyserię odpowiadał David Jackson.
NOC ILUMINACJI - W momencie gdy Mystic Falls przygotowuje się do świętowania tradycyjnej "Nocy Iluminacji" miasteczko zostaje nawiedzone przez duchy zmarłych. Po wyjątkowo brutalnym starciu z rozzłoszczonym duchem Damon prosi Bonnie o odkrycie przyczyny dlaczego duchy posiadają zaskakującą moc. Elena przekonuje Jeremy'ego by poprzez wykorzystanie swojej więzi z drugą stroną pomógł jej znaleźć nowy sposób na dotarcie do Stefana, co prowadzi chłopaka do dokonania strasznego wyboru. Ostatecznie Alaric odnajduje dawno ukrytą wskazówkę na temat przeszłości.
Odcinek zostanie wyemitowany 27 października i pojawią się w nim również Candice Accola (Caroline) i Zach Roerig (Matt).
Kasia- Dan & Klaine
Już się nie mogę doczekać
- Spoiler:
Elena - ok, Stefan - ok, ale czemu akurat Tyler?!Jakieś wewnętrzne plotki o Vampire Diaries? -Bridii
Ausiello:
Plotka głosi, że odcinek z 13 października, "The Reckoning", będzie
E-P-I-C-K-I. Zasadniczo, Klaus całkowicie straci nad sobą panowanie i
nikt nie będzie bezpieczny, a w szczególności nie Elena, Stefan i Tyler.
Taaaaak!Chcecie zobaczyć jak Caroline skopie tyłek Damonowi?
Podoba mi się tekst Caroline z jednego ze zwiastunów o 'switching Salvatores' - ładnie ujęte;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Właśnie czytając te spoilery zastanawiał mnie związek z Tylerem... Co on tam będzie robił? I ja także czekam na Caroline i Damona:D
niesamowite sa wampiry i odnosze wrazenie, ze z odcinka na odcinek jest ciekawiej; caly czas cos mnie zaskakuje ogladajac pamietniki, a na nastepne odcinki czekam z zapartym tchem; kocham plotkare, ale musze powiedziec szczerze, ze w tym roku na prowadzenie wysuwaja sie jednak wampiry, gossip przegrywa w rywalizacji
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
No niestety muszę się z Tobą zgodzić, poziom Pamiętników jest coraz wyższy, awansowały na mój ulubiony serial Strasznie żałuję, że Gossip zmierza ku upadkowi.
Kasia- Dan & Klaine
Widzę, że nie tylko ja kibicuję Caroline i Tylerowi!
W tym momencie są moją ulubioną parą, bo Steleny nigdy nie lubiłam, a Deleny nie trawię, bo nie, bo nie widzę w nich nic romantycznego itd...
Brakuje mi Jenny i ciekawa jestem jak rozwiną wątek Alarica, bo przecież nie może się przez cały sezon wałęsać z kąta w kąt.
I cieszę się, że wróci Bonnie, a nie na telefonie tylko była ostatnio.
Nie piszę w spoilerze, bo chyba każdy już i tak wie o co chodzi
W tym momencie są moją ulubioną parą, bo Steleny nigdy nie lubiłam, a Deleny nie trawię, bo nie, bo nie widzę w nich nic romantycznego itd...
Brakuje mi Jenny i ciekawa jestem jak rozwiną wątek Alarica, bo przecież nie może się przez cały sezon wałęsać z kąta w kąt.
I cieszę się, że wróci Bonnie, a nie na telefonie tylko była ostatnio.
Nie piszę w spoilerze, bo chyba każdy już i tak wie o co chodzi
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Wow! Mamy i fankę Bonnie, a już myślałam, że to gatunek wymarły;)
Ja niestety muszę przychylić się do waszej opinii - podczas gdy TVD staje się z każdym odcinkiem coraz lepsze i bardziej interesujące, GG znajduje się już raczej na równi pochyłej... Mam nadzieję, że jeszcze coś zmieni się na lepsze, bo nie chciałabym tak kiepskiego końca dla tego serialu.
Ja niestety muszę przychylić się do waszej opinii - podczas gdy TVD staje się z każdym odcinkiem coraz lepsze i bardziej interesujące, GG znajduje się już raczej na równi pochyłej... Mam nadzieję, że jeszcze coś zmieni się na lepsze, bo nie chciałabym tak kiepskiego końca dla tego serialu.
dziewczyny, jeeeah, pamietniki gora!!
ale to fakt, ze powinni troche podkrecic tempo w gossip, zaskoczyc nas czyms, wyprowadzic nawet z rownowagihehe, ogolem 2 sezon plotkary strasznie byl fajny pod tym wzgledem!
ale to fakt, ze powinni troche podkrecic tempo w gossip, zaskoczyc nas czyms, wyprowadzic nawet z rownowagihehe, ogolem 2 sezon plotkary strasznie byl fajny pod tym wzgledem!
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
- Spoiler:
Byłam pewna, że Klaus wymyśli właśnie coś takiego..
Kasia- Dan & Klaine
A, zapomniałam o wrażeniach z odcinka:
- Spoiler:
- Odcinek nieco słabszy moim zdaniem od poprzednich. Na plus Damon & Katherine, ten duet na pewno coś zawojuje, Caroline broniąca ojca, mimo wszystko, Alarick, który wreszcie chce wziąć sprawy w swoje ręce, Stefan, który woli pozwolić się torturować niż zdradzić sekret, sceny z Jeremym i Anną, cieszę się, że zdecydował się powiedzieć o tym Bonnie. Na minus Damon zabijający Alaricka, samo to, że Bonnie była obecna ;p Powiązania Stefan-Rebbeca-Klaus, jakoś strasznie sztucznie to dla mnie wyglądało w tym odcinku.
Kasia- Dan & Klaine
Nie czytałam twoich wrażeń, bo nie odtwarza mi się odcinek na iitv, a ty gdzie oglądałaś?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kasia- Dan & Klaine
ahh, nie mogę się już doczekać kiedy obejrzę... a jeszcze dwa tygodnie :<< ale co to będzie za satysfakcja, kiedy zasiądę i obejrzę TVD, GG, HIMIM i może Glee, tyle odcinków, hahah xD i ciągle udaje mi się walczyć z czytaniem spoilerów i nic nie wiem
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Strona 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 20 z 40
Pozwolenia na tym forum: