The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 3 z 40
Strona 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Ja nie zauważyłam... A podobno mam sokoli wzrok:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Też uważam, że to wina postaci, jaką jest Elena. Bo jako Kat Ninie idzie całkiem nieźle. Też zwróciłam uwagę na te obcasy
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Lise napisał:Ja nie zauważyłam... A podobno mam sokoli wzrok:P
Ja nazwałabym to wręcz absurdalnie 'seksownym' krokiem. Tak zaplata nogi, nie idzie normalnie, prosto;) A poza tym czasami się chybocze i było parę scen, w których sprawiała wrażenie (przynajmniej na mnie) , jakby cudem uniknęła upadku;P
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Pasuje mi do Katherine w sumie taki chybotliwy krok, jakby była wiecznie podpita albo lekko psychiczna xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
haha, całkiem możliwe, że Katherine jest lekko psychiczna, a zresztą nikt nie wie czy nie popija sobie gdzieś po kątach
A macie jakieś filmikiz tym, bo nie chce mi się szukać
Lise napisał:A macie jakieś filmikiz tym, bo nie chce mi się szukać
Próbowałam szukać, ale nie mogłam znaleźć żadnego, na którym dobrze byłoby to widać. Poszukam jeszcze jutro, może znajdę, to wstawię.
Ja też nic nie mam do tego kroku, zgadzam się, że akurat Kat to pasuje, tylko po prostu uważam, że troszkę śmiesznie z tym wygląda;)
Ok, dzięki:P A może wiecie w którym odcinku?
Lise napisał:A macie jakieś filmikiz tym, bo nie chce mi się szukać
Końcówka filmiku. Było jeszcze wiele takich scen, ale nie mogę nic innego znaleźć
Nie działa mi link karoliny więc nie wiem czy to nie przypadkiem to samo, ale:
Kasia- Dan & Klaine
To co wstawiłaś jest też w tym filmiku, który wstawiłam ja, ale mi akurat chodziło o inną scenę. Filmik nie chodzi tylko na forum, ale jak otworzysz normalnie w youtube, to będzie ok. Żeby otworzyć film w nowym oknie na youtube wciśnij Ctrl i kliknij myszką na filmik.
- Spoiler:
- Jak wynika z informacji opublikowanej przez Cherrix Casting (agencję zajmującą się wyszukiwaniem statystów) pierwsze retrospekcje z 3 sezonu przeniosą nas do roku 1922. Sceny z początku XX wieku będą kręcone 8 oraz 9 sierpnia, a zatem na naszych ekranach ujrzymy je już w 3 odcinku 3 sezonu (przewidywana data premiery: 29 września). Przypominamy, że to właśnie w tym epizodzie po raz pierwszy pojawią się Becky, Gloria oraz łowca wampirów Eric.
- Spoiler:
- Chciałbm [jakąś nową] wiadomość o Vampire Diaries. - Jake
Jeremy nie będzie jedyną osobą, na którą będzie miała wpływ Vicki, która "wróciła" z zaświatów. "Matt walczy z uporczywym [nadprzyrodzonym] elementem w postaci jego siostry, która ukazuje się Jeremy'emu", mówi producentka wykonawcza Julie Plec. "Zobaczymy Matta zmagającego się z kwestią 'Moja martwa siostra składa wizyty bratu mojej byłej dziewczyny, który sypiał z moją martwą siostrą'"
- Spoiler:
- Portal KSiteTV przeprowadził wywiad z Julie Plec (producentką wykonawczą) na temat 3 sezonu Vampire Diaries, Klausa, Stefana, Damona, Eleny, duchów i wiele więcej.
Co możesz nam powiedzieć o początku 3 sezonu?
Mogę wam powiedzieć, że zrobiliśmy sobie samym i widzom przysługę, mam nadzieję, na koniec 2 sezonu przedstawiając małą próbkę tego, co było w zanadrzu. I będziemy to kontynuować. Mamy Stefana nadstawiającego kark, że się tak wyrażę, dla Damona, podczas gdy Damon i Elena osiągają porozumienie w [sprawie] ich przyjaźni, co prawdopodbnie było nieco bardziej głębsze niż obydwoje przewidywali. Mamy Stefana wracającego do [picia ludzkiej] krwi i wracającego na ciemną stronę z Klausem. Mamy dziwne i ciekawe wizyty postaci z przeszłości, które straciliśmy w międzyczasie. Więc mamy wiele rzeczy, którymi [możemy] zacząć [sezon], z których pierwszą, oczywiście, będzie "Gdzie jest Stefan?" Czy żyje? Czy [może] jest martwy? Jak możemy go znaleźć? Czy możemy mu pomóc? Jak możemy go ocalić? I ostatecznie, czy on może być lub czy chce być ocalony?
Jak [Stefan] i Klaus spędzili wakacje?
Myślę, że Klaus i Stefan przemierzali południowo-zachodnią część Stanów, [odwiedzając każdy] podrzędny bar po kolei.
Byli, tak jakby, w podróży i dowiemy się troche o tym. Co zamierzali. Co chce Klaus. Dlaczego chce, żeby Stefan zrobił to razem z nim. I to [właśnie] będzie częścią piekrwszych kilku odcinków.
Czy Tyler wciąż jest w mieście?
Tak. Tyler jest w pobliżu. Tyler i Caroline są przyjaciółmi. Przyjaciele - [to] bardzo ważne, są przyjaciółmi.
W pierwszym odcinku jest [pewien] moment, gdy [obydwoje] przyznają, że żądze, jakie pojawiły się wraz ze staniem się istotą nadprzyrodzoną - fizycznie - są trochę przytłaczające. Podczas gdy w zeszłym roku zmagali się z tymi wszystkimi okropnymi aspektami bycia istotą nadprzyrodzoną, [to teraz] zaczynają trochę rozmawiać o tym, jakie są efekty uboczne bycia wampirem lub wilkołakiem. Myślę, że jest tam [pewien] cytat - i nie mówiłam o tym wcześniej - ale wydaje mi się, że Tyler mówi: "Po prostu cały czas jestem napalony". [śmiech]
Czy nadal świetnie się bawisz pisząc [scenariusz] serialu?
[To] zaskakujące, [ale teraz] idzie łatwiej. Nie jest łatwo, w żadnym wypadku, ale myślę, że skoro znamy postacie tak dobrze, oraz widzowie znają ich tak dobrze, to [mamy] pewien komfort opowiadania [historii], tak że mógłbyś [powiedzieć], że widzowie są z tobą na tej przejażdżce i będą odkrywać te rzeczy razem z tobą, zważywszy na to, że gdy zaczynasz [pracę nad] serialem to jest coś w rodzaju "Nie mamy pojęcia, czy ktoś polubi tą postać czy ją znienawidzi lub czy ta historia wypali".
Mamy teraz dobrą passę i wszyscy myślimy oraz oddychamy jak jedna integralna maszyna opowiadająca [historię]. To nie jest łatwe, ale [też] nie jest tak strasznie doprowadzające-do-załamania-nerwowego jak było na początku.
Możesz coś powiedzieć o Elijah?
Uwielbiam go. Może być moją ulubioną postacią - [tylko] nie mów nikomu. [śmiech]
Już powiedzieliśmy, że to jest rok, gdy będziemy odkrywać początki Pierwotnych. Dowiemy sie więcej o pierwotnej rodzinie i to będzie się wiązało z naszym przyjacielem Panem Danielem Gillies'em, przynajmniej w retrospekcjach.
Czy Damon i Elena zbliżyli się do siebie jako jako rezultat reakcji fanów?
Próbujemy opowiedzieć historię, którą zaczęliśmy serial. Jest dziewczyna, która straciła dużo osób w swoim życiu, a która znajduje ciepło, otuchę i pocieszenie w jednym bracie, a później w końcu staje się obiektem zainteresowania drugiego brata. Elena dojrzewa. Niewątpliwie istnieje [jakaś] droga, którą można się przemieszczać między Damonem i Eleną, koniecznie, a teraz są sami w Mystic Falls, bez Stefana, ale także desperacko próbują mu pomóc i ocalić go. Więc, ich skomplikowane relacje bardzo szybko staną się tylko bardziej skomplikowane i będziemy to kontynuować, by było skomplikowane przez cały sezon.
Gdy w przeszłości uśmierciliście określonych bohaterów, to czy zawsze wiedzieliście, że chcielibyście ich przywrócić z Jeremym na końcu 2 sezonu?
Nie. Właściwie, to było coś, na co wpadliśmy dopiero w tym roku, na początku sezonu, ale gdy zabijamy ludzi to zazwyczaj podchodzimy do tego poważnie. Mówimy "Sorry stary, skończyłeś. Kochamy cię, ale [już] skończyłeś".
Tu chodziło bardziej o pokazanie konsekwencji [w stosunku] do Bonnie używającej za dużo mocy i Jeremy'ego, który w końcu odnajduje się w tym [wszystkim] - nazywam to "funkcjonalnym", ale to jest kompletnie dysfunkcyjne; ona jest potężną czarownicą, a on jest dzieciakiem z pierścieniem - ale wciąż jest [w tym] coś miłego i [zapewniającego] bezpieczeństwo Bonnie i Jeremy'emu, a pierwszą rzeczą, którą my robimy jest spieprzenie tego przez konfrontację [Jeremy'ego] z osobami z jego przeszłości, które właściwie bardzo kochał. I jego pierwsza miłość. Nigdy nie zapomnisz swojej pierwszej miłości. Nigdy nie zapomnisz swojej drugiej miłości. Z czasem [znajdujesz] trzecią miłość i [podchodzisz] do tego w stylu "Eh, nieważne". [śmiech]
Możesz powiedzieć [coś] o motywacjach Klausa?
Muszą być jakieś powody, dla których Klaus chciał być hybrydą, to coś więcej niż tylko "Jestem jedynym z mojego rodzaju". Myślę, że już widzieliśmy tę postać, czy ma złożoną moc. I uważam, że bycie odrzuconym przez własną rodzinę, omawianie jednego sztyletu, może nam [otworzyć] okno na jego pragnienie zbudowania własnej rodziny, że tak powiem, w formie "Czy mogę stworzyć więcej takich jak ja?"
To przerażające. Ale gdzie jedna hybryda może, tam większość z pewnością podąży, mam nadzieję, ze względu na Klausa.
Kasia- Dan & Klaine
o, dzięki Ci ja właściwie nigdzie nie czytam spoilerów dotyczących TVD, więc tym bardziej - dzięki Ci
WOW. Jesteś genialna
- Spoiler:
- Czy mogę się dowiedzieć, kim są Becky, Gloria i Eric? Pierwszy raz o nich słyszę, wiemy coś oprócz tego, że się pojawią?
Ja się tam nie cieszę na powrót Vicky, irytowała mnie zarówno jej postać jak i rybiousta aktorka, która ją grała... Wolałabym, żeby wróciła Jenna. A właśnie, a propos Jenny, szkoda, że ta scenarzystka nie wspomniała nic o Alaricu, mam nadzieję, że to nie znaczy, że jego postać zniknie.
Ale poza tym zapowiada się naprawdę niesamowicie ciekawy sezon, bardzo chciałabym dowiedzieć się więcej na temat Pierwotnych. No i Elena i Damon sami w MF;D
- Spoiler:
- Też chciałam zapytać o tę trójkę. Szkoda by było, gdyby Alaric zniknął po śmierci Jenny. Bardzo faceta lubię. Również jestem za powrotem Jenny, zawsze wzbudzała tylko pozytywne emocje
Już objaśniam
Mnie też irytowała Vicky, Anna z resztą nie mniej ;p
- Spoiler:
- Czy masz coś nowego na temat The Vampire Diaries?
Buffy Postrach Wampirów zagości w serialu!!!! Cóż, OK, nie aż tak Buffy. Ale postrach wampirów, co najmniej. Postać, o której mowa ma na imię Eric (czyżby ukłon dla najseksowniejszego posiadacza kłów z True Blood?), jest przystojniakiem w średnim wieku, który, z tego co słyszałem, jest kimś w rodzaju Indiany Jonesa z kołkiem zamiast bicza. Może to mieć związek z tym co producentka wykonawcza, Julie Plec, powiedziała nam podczas Comic-Con, zapytana o to czy są jakieś plany, aby wprowadzić w tym sezonie do serialu kogoś bardziej złego niż Klaus. "Zdecydowanie powiem, że Klaus nie jest najgorszym ze złych, których do tej pory widzieliśmy. Będzie zabawne zobaczyć w końcu kto go pogoni kiedy trzeci sezon rozkręci się na dobre".
- Spoiler:
- Według serwisu TVGuide.com w trzecim sezonie The Vampire Diaries zagości nowa postać. A mianowicie będzie nim Bill w którego wcieli się Jack Coleman - znany z roli Noah w serialu "Herosi".
Źródło wskazuje na to, że nowy przybysz powróci do domu jako były mieszkaniec Mystic Falls z niebezpiecznym punktem widzenia kierującym w stronę wampirów.
Aktor da udział gościnny w serialu, lecz na chwilę obecną nie wiadomo kiedy po raz pierwszy go ujrzymy, czy też na ile odcinków podpisał kontrakt. Przypominamy, że bohater, którego zagra Coleman nie jest jedynym którego zobaczymy pierwszy raz na ekranach telewizorów w nadchodzącym sezonie serii o wampirach. Mężczyźnie towarzyszą m.in. Ray, Sofii oraz Becky - jak dotąd nie obsadzonej - których oglądać już będziemy mogli od 15 września.
- Spoiler:
- ak donosi TV Line do obsady The Vampire Diaries dołączył właśnie David Gallagher - aktor znany z roli Simona w kultowym serialu "7 niebo". Uwagę scenarzystów wampirzej produkcji przykuło jednak fenomalne wystąpienie gwiazdy w filmie Super 8.
Gallagher wcieli się w postać Raya Suttona - wilkołaka, którego zobaczymy w Tennessee w zaciętym starciu z Klausem. Aktor podpisał kontrakt na dwa odcinki.
Bohatera po raz pierwszy ujrzymy na ekranach telewizorów w obecnie nienazwanym premierowym epizodzie 3 sezonu. Przypominamy, że The Vampire Diaries powracają po letniej przerwie już 15 września.
Zgodnie z informacją podaną przez SpoilerTV Gallagher nie jest jedynym aktorem, który właśnie dołączył do obsady "Pamiętników..". Znana z serialu "Poślubione Armii" Sarah Cooper we wrześniu pojawi się w obecnie nam nieznanej roli.
Jak podaje zap2it Lilly Roberson (Without a Trace) wcieli się w Sofie - dziewczynę, która pojawi się u boku Tylera na imprezie urodzinowej Eleny. Roberson po raz pierwszy zobaczymy w pierwszym odcinku 3 sezonu.
- Spoiler:
- Fragment scenariusza poświęcony jest dziewczynie o imieniu Becky. Została ona opisana jako szalona, piękna i rozpieszczona wampirzyca z mrocznej przeszłości Stefana (kiedy był jeszcze "rozpruwaczem"). Przybywa do Mystic Falls gotowa na ponowne rozpalenie dawno utraconego uczucia.
Pierwsza scena rozgrywa się w 1920 roku w Chicago. Becky wpada w barze na kilku mężczyzn, którzy zachowują się dość głośno, podczas gdy ona próbuje rozkoszować się [muzyką] jazzowej piosenkarki. [Nowa postać] okazuje się być w tym czasie wampirem, gdyż jeden z mężczyzn stara się ją chwycić, a ona łapie go mocno i sprowadza na kolana.
Kolejna scena umiejscowiona jest w dzisiejszych czasach w liceum Mystic Falls. Becky pojawia się i zapisuje do samorządu szkolnego. Caroline podchodzi do niej i mówi, że dołączenie do zarządu jest sprytnym posunięciem, które świetnie wygląda na aplikacjach do college'u. Becky to nie obchodzi. Uświadamia Caroline, że chce tylko rządzić wszystkimi studentami. Forbes nie wie co myśleć na temat [nowej bohaterki] i i następnie się jej przedstawia. Becky przywołuje wszystko co Caroline zdziałała w liceum Mystic Falls i informuje ją, że w pewien sposób szpiegowała ją przez internet. Caroline to schlebia, ale pyta dlaczego? Becky zdradza jej, że chce wszystkiego co posiada Caroline. Caroline ripostuje, że [rozpieszczona piękność] nie może po prostu wparować i zdobyć wszystkiego na co pracowała Forbes. Becky wciąż utrzymuje, że może - działała w ten sposób przez czas dłuższy niż Caroline jest w stanie policzyć. To zwyczajnie tak proste?
- Spoiler:
- Elegancki bar, wchodzą do niego Klaus i Stefan. Gloria jest zaskoczona tym, że widzi Klausa. Pierwotny rozpoczyna rozmowę od kiepskiego żartu ("A więc hybryda wchodzi do baru..") i czarownica nie uważa go za zabawny. [Nowa postać] pamięta Stefana. Salvatore pyta wiedźmę "Czy nie powinnaś być martwa?".
Gloria odpowiada: "Tak, stara i martwa. Kto jednak zajmowałby się tym miejscem?". Klaus informuje Stefana, że jest ona osobą o wielkiej potędze magicznej. Kobieta wyjawia Salvatorowi, że może spowolnić proces starzenia się, lecz kiedyś [starość] ją doścignie. Klaus potrzebuje pomocy Glorii - podchodzi do niej, lecz ta obrzuca go srogim spojrzeniem i Klaus zatacza się do tyłu. [Czarownica] mówi mu, że nie ma nawet mowy - nie obchodzi jej to do jak wielu nadnaturalnych gatunków należy Pierwotny. Klaus mówi jej by nie zmusiła go do błagania. Gloria każe mu się wynosić.
W godzinach późniejszych tej samej nocy do baru wchodzi Damon. Gloria: "Brat numer 2". Damon: "Gdybym wiedział, że będziesz tak dobrze wyglądać wraz z upływem lat to pozostałabym w pobliżu". Czarownica mówi Damonowi, że widzi, iż jego brat wciąż obraca się w złym towarzystwie. Damon: "Widziałaś go.". Gloria informuje go, że tak - z Klausem. "To zła kombinacja". Damon pyta się czy wie ona gdzie udał się Stefan wraz z hybrydą. Gloria zdradza, że Klaus i Stefan tej nocy znowu pojawią się w barze. Czarownica wyjawia również, że mogła wprawić w ruch coś bardzo interesującego. Damon stara się skłonić ją do wyjawienia szczegółów, lecz Gloria nic nie wyjaśnia.
Mnie też irytowała Vicky, Anna z resztą nie mniej ;p
Kasia- Dan & Klaine
Jesteś dla spoilerów TVD tym, czy someonelikeyou dla spoilerów GG:)
Tylu nowych bohaterów, że aż ciężko to ogarnąć... Najbardziej zainteresowała mnie chyba ta Gloria.
A co do Anny to irytowała mnie także, ale jednak nie aż tak bardzo jak Vicky;)
Tylu nowych bohaterów, że aż ciężko to ogarnąć... Najbardziej zainteresowała mnie chyba ta Gloria.
- Spoiler:
- Choć to, że znowu pojawia się ktoś tak potężny staje się już trochę dziwne. Najpierw poznaliśmy Stefana i okazało się, że jego wrogiem nr 1 jest brat Damon, potem wyszło, że Damon to pestka w porównaniu z Katherine, następnie, że Katherine to nic, bo jest Elijah, a jak wszyscy bali się Elijah nagle pojawił się jeszcze od niego silniejszy Klaus. Wydawało się, że nie ma nikogo, kto jest w stanie pokonać Klausa, a tu nagle mamy czarownicę, na tyle silną, że może mu odmówić, a nawet mu rozkazywać... Idąc tak dalej w końcu dojdziemy do poziomu bogów...
A co do Anny to irytowała mnie także, ale jednak nie aż tak bardzo jak Vicky;)
No bez przesady, someonelikeyou ma dla nas takie spoilery, których nigdzie indziej nie znajdziemy, a to to nic przecież
No Annę jeszcze dało się zdzierżyć, Vicky wyszedł tylko taniec z Damonem, reszta tragedia Bonnie trochę zepsuli w 2 sezonie, ale pasuje mi do Jeremy'ego i chciałabym żeby tak póki co zostało, ale pewnie coś się namiesza ;p
- Spoiler:
- Właśnie ciekawa jestem jak długo będą to ciągnąć, nie kręci mnie jakoś zbytnio ten wątek pierwotnych ;p Mam nadzieję, że poziom serialu nie będzie przez takie wydziwianie spadał..
No Annę jeszcze dało się zdzierżyć, Vicky wyszedł tylko taniec z Damonem, reszta tragedia Bonnie trochę zepsuli w 2 sezonie, ale pasuje mi do Jeremy'ego i chciałabym żeby tak póki co zostało, ale pewnie coś się namiesza ;p
Kasia- Dan & Klaine
Dla mnie takie 'nic' to jednak 'coś'
Moim zdaniem wątek Pierwotnych jest całkiem ciekawy, tylko kiedyś przecież Pierwotni muszą zejść na dalszy plan i co wtedy wymyślą scenarzyści? Powrót do początków, niesnasek ze starą dobrą panią szeryf i konfliktów na linii Salvatorowie - Katherine odpada, trzeba będzie wymyślić jeszcze bardziej niebezpiecznego wroga, ale jak długo można tak ciągnąć? W końcu twórcy serialu zaczną zjadać własny ogon...
Bonnie jest śmieszna, nie przeszkadza mi ta postać, nawet ją lubię, ale te jej 'czary' to jest jakaś komedia czasami, np. w tej scenie:
Moim zdaniem wątek Pierwotnych jest całkiem ciekawy, tylko kiedyś przecież Pierwotni muszą zejść na dalszy plan i co wtedy wymyślą scenarzyści? Powrót do początków, niesnasek ze starą dobrą panią szeryf i konfliktów na linii Salvatorowie - Katherine odpada, trzeba będzie wymyślić jeszcze bardziej niebezpiecznego wroga, ale jak długo można tak ciągnąć? W końcu twórcy serialu zaczną zjadać własny ogon...
Bonnie jest śmieszna, nie przeszkadza mi ta postać, nawet ją lubię, ale te jej 'czary' to jest jakaś komedia czasami, np. w tej scenie:
wow, dzięki wielkie za informacje
Anna jakoś mi nie przeszkadzała. Scena Vicky z Damonem jest jak dla mnie super
Też zauważyłam, że scenarzyści mają tendencję do wprowadzania coraz to silniejszych wrogów, i boję się co zrobią dalej, bo póki co to według mnie ślepa uliczka, która do niczego nie prowadzi.
Anna jakoś mi nie przeszkadzała. Scena Vicky z Damonem jest jak dla mnie super
Też zauważyłam, że scenarzyści mają tendencję do wprowadzania coraz to silniejszych wrogów, i boję się co zrobią dalej, bo póki co to według mnie ślepa uliczka, która do niczego nie prowadzi.
Strona 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 3 z 40
Pozwolenia na tym forum: