The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 4 z 40
Strona 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
haha tak swoją drogą to marzy mi się, żeby someonelikeyou zaczęła oglądać TVD ale byśmy miały info
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
kasia_ napisał:haha tak swoją drogą to marzy mi się, żeby someonelikeyou zaczęła oglądać TVD ale byśmy miały info
Nie wiem, bo większość 'ponadprogramowych' spoilerów, jakimi się z nami dzieli pochodzi od tej znajomej, która pracuje przy GG, a nie wiem, czy ma także znajomą na planie TVD:)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jakbyśmy miały takiego informatora byłoby cudownie
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Powiem wam szczerze, że ja nie mam jakiegoś wielkiego hopla na punkcie spoilerów. Tzn. oczywiście bardzo fajnie jak są, ale bez nich też przeżyję - w końcu prędzej, czy później zobaczę to wszystko sama, oglądając serial. Dlatego nigdy nie zajmuję się szukaniem spoilerów. Tutaj na forum mam dobrze, bo wszystko podane jak na tacy:D
Ale bardziej od tego interesują mnie różne nowinki z planu: kto, z kim, kiedy i dlaczego;)
Ale bardziej od tego interesują mnie różne nowinki z planu: kto, z kim, kiedy i dlaczego;)
Ja mam takiego fioła, że nie tylko spoilery wszystkie muszę zobaczyć, a jeszcze np. przyjemniej mi się coś czyta lub ogląda kiedy znam zakończenie xD nienawidzę niespodzianek
Kasia- Dan & Klaine
Mnie nie przeszkadza szczególnie, kiedy znam zakończenie, ale też lubię być zaskoczona;) Więc krótko mówiąc: wszystko mi jedno;P
- Spoiler:
- Kristin Dos Santos z E!Online.com podzieliła się informacją dotyczącą wydarzeń w 3 sezonie The Vampire Diaries:
firingaway: Jakieś wieści na temat Damona i Eleny którymi możesz się podzielić?
Tylko dlatego, że Stefan jest poza kadrem, nie znaczy, że Elena wpadnie w ramiona (albo łóżko) Damona. Jednakże, Damon i Elena będą współpracować w inny sposób. "Połączą siły by spróbować znaleźć Stefana i upewnić się, że nic mu nie jest," mówi Dobrev. Czy czas pomoże czy przeszkodzi związkowi Steleny? Tylko czas (i więcej epizodów) nam to pokaże. "To będzie jedna z tych sytuacji [gdzie] nieobecność sprawia, że serce rośnie, albo znika z oczu, z umysłu. Tak więc będzie to interesujące."
Angela_Rocca: Coś o Tylerze i Caroline z Vampire Diaries, proszę!
Słyszeliście porównanie Tylera i Caroline do Romea i Julii? Candice ostatnio powiedziała nam: "To mnie trochę denerwuje! Ale to jest jeszcze początek. Mamy wiele nowych postaci, których zakończenie, miejmy nadzieję, będzie lepsze niż Romea i Julii." Tak, miejmy nadzieję, że nie skończycie obaj martwi. Jednak czy ona nie miała na myśli, że ci nowi bohaterzy mogą zmieść Caroline z jej szpilek?
Nieoceniona Kristin
Kasia- Dan & Klaine
kasia_ napisał:
- Spoiler:
Tylko dlatego, że Stefan jest poza kadrem, nie znaczy, że Elena wpadnie w ramiona (albo łóżko) Damona.
A szkoda, ja na jej miejscu raczej bym się nie powstrzymała
haha mnie to właśnie cieszy i daje nadzieję xD
ale coś czuję, że długo to nie potrwa
fani by się wściekli jak Chuckistan xD
ale coś czuję, że długo to nie potrwa
fani by się wściekli jak Chuckistan xD
Kasia- Dan & Klaine
Ja już mówiłam: jestem fanką Damona, ale średnio go sobie wyobrażam w związku z Eleną. Moim zdaniem ona idealnie pasuje do Stefana, oboje są tacy melodramatyczni Chciałabym zobaczyć Delenę choć przez chwilę tylko dlatego, że chciałabym widzieć Damona w stanie absolutnej szczęśliwości, a chyba tylko związek z Eleną jest w stanie mu to zapewnić A Stefana też bardzo lubię, jest troszeczkę nudny momentami i troszeczkę zbyt święty (szczególnie jak na wampira ), ale mimo wszystko jest całkiem fajną postacią, sympatyczną no i bardzo atrakcyjną. No i Paul jest Polakiem, czego chcieć więcej?
Co do spoilerów, ja też nigdy nie czytałam żadnych. Zaczęłam dopiero tutaj, kiedy to ktoś mi je podrzuca (za co dziękuję oczywiście:)). Jak dla mnie Damon mógłby być z Eleną, ale chyba nie tak na poważnie, do końca życia. Tak jak Karolina chciałabym go zobaczyć szczęśliwego, a niestety jak dla mnie tylko Elena może mu to dać. A co do Stefana, nie lubiłam, ale teraz lubię odkąd usłyszałam go mówiącego po polsku
Ja uwielbiam Damona, dlatego jeżeli widzę, że kocha Elenę i chcę z nią być to wisi mi to, że Elena jest trochę nijaka. Z resztą oni razem tak ładnie wyglądają. W ogóle muszę przyznać, że strasznie podoba mi się Nina Dobrev, ma świetną figurę. I sprzeczałabym się co do jej umiejętności aktorskich, bo choć grając Elenę jest smętna ( myślę że to kwestia postaci) to jako Kate jest genialna i często, tak jak ktoś mówił, zapominam że E. i K. gra ta sama osoba.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Tak, ja też jestem zachwycona figurą Niny, a jeżeli chodzi o twarz... Tu znowu odnoszę śmieszne wrażenie, bo jako Elena oczywiście jest bardzo ładna, ale jakoś nie aż tak zachwycająca, natomiast jako Kat wygląda prześlicznie:)
Na temat jej gry już się wypowiadałam: zupełnie inna historia jest z Eleną i inna z Katherine, ale to chyba bardziej zależy od samej postaci, niż zdolności aktorskich Niny.
Na temat jej gry już się wypowiadałam: zupełnie inna historia jest z Eleną i inna z Katherine, ale to chyba bardziej zależy od samej postaci, niż zdolności aktorskich Niny.
Oczywiście nie odbieram Ninie zdolności aktorskich, bo postać Katherine jest dla mnie bardzo ciekawie przez nią stworzona. A chyba nawet u Eleny by się znalazły lepsze momenty
Ale dziewczyną jest bardzo ładną, to jej muszę przyznać
Oczywiście nie odbieram Ninie zdolności aktorskich, bo postać Katherine jest dla mnie bardzo ciekawie przez nią stworzona. A chyba nawet u Eleny by się znalazły lepsze momenty
- Spoiler:
- Czy Damon i Elena wyruszą na poszukiwanie Stefana w Vampire Diaries? -Sarah
NATALIE: Obaj będą próbowali go znaleźć, lecz jedno z nich na pewno będzie starało się bardziej niż drugie. "Damon kocha swojego brata, nie może już dłużej temu zaprzeczać, jednak w tym samym czasie jego związek z Eleną rozwija się w miły sposób, więc może dlatego nie będzie starał się tak mocno jak powinien," mówi nam producent wykonawczy Kevin Williamson dodając, że Damon będzie czuł się winny z tego powodu.
- Spoiler:
- Fani "Vampire Diares", jeśli uważaliście, że Katherine była problemem, przygotujcie się na spotkanie z Rebeccą (znaną też jako Bex), piękną wampirzycą, która miała przyjemność dotrzymywać towarzystwa Stefanowi w czasach kiedy on pił ludzką krew.
Fani byli ciekawi tego rozwoju, a teraz Zap2it może potwierdzić, że australijska aktorka Claire Holt została obsadzona w roli byłego obiektu uczuć Stefana.
Holt można obecnie oglądać na kanale ABC Family w "Pretty Little Liars" jako Samarę, nową przyjaciółkę Emily (choć nie uważamy by dokonały one jak dotąd zmiany swoich statusów na Facebooku), i jest znana australijskiej publiczności jako Emma na "H20: Just Add Water." Niewielu z was mogą też kojarzyć ją z "Mean Girls 2", w którym zagrała Chastity, jedną z "plastików".
Przykuła ona uwagę producenta wykonawczego "Vampire Diaries" Kevina Williamsona, kiedy on poszukiwał aktorów do swojego nowego serialu "The Secret Circle".
W "The Vampire Diaries" po raz pierwszy poznamy Bex w retrospekcjach. Nie pozostanie ona jedynie wspomnieniem, gdyż Bex nigdy nie zapomniała o Stefanie. Możecie być zaskoczeni powodem, dla którego znów pojawia się w jego życiu.
Mamy jednak wątpliwości czy odniesie ona sukces, jeżeli zainteresuje się Stefanem w romantyczny sposób. Paul Wesley powiedział nam w ten weekend: "Stefan nie myśli o innych kobietach w najmniejszym stopniu. On jest całkowicie zakochany w Elenie i robi te wszystkie rzeczy dla niej".
Kasia- Dan & Klaine
W pierwszym tłumaczeniu jest chyba błąd, bo skoro mowa o Damonie i Elenie to nie 'obaj' tylko 'oboje'
Biedny Damon, rozdarty między uczuciem do brata i Eleny
No i kolejna postać nam wpadnie. Nie mogę uwierzyć, że to dziewczynka z H20... Mogliby mu załatwić prawdziwą seksbombę Ale ogólnie cieszę się na ten wątek, może być ciekawie;)
Biedny Damon, rozdarty między uczuciem do brata i Eleny
No i kolejna postać nam wpadnie. Nie mogę uwierzyć, że to dziewczynka z H20... Mogliby mu załatwić prawdziwą seksbombę Ale ogólnie cieszę się na ten wątek, może być ciekawie;)
- Spoiler:
- Twórca serialu i obsada w ostatnich wywiadach zdradzili dużo ciekawych nowinek dotyczących 3. sezonu "Pamiętników wampirów". Poznajcie aktorkę, która zagra byłą dziewczynę Stefana. Uwaga na spoilery!
Twórca serialu, Kevin Williamson zaznacza, że zbliżenie Damona i Eleny podczas nieobecności Stefana niekoniecznie doprowadzi do tego, o czym myślą widzowie. Będą zacieśniać swoje relacje podczas poszukiwania Stefana, który zajmuje się mordowaniem dla Klausa. Cała ta podróż będzie opierać się na przyjaźni, a nie romansie. Williamson podkreśla, że 3. sezon nie opowie o miłości Damona i Eleny, tylko o tym, czy Damon i Elena będą potrafić znaleźć człowieka, którego oboje kochają. To ma zdefiniować ich przyszłe relacje.
Podkreśla, że to, jak ich relacje się rozwiną, zależy od problemów Damona.
- Damon nie jest dobry w byciu bohaterem, więc nie wyobrażam sobie, że zrobi to dobrze. Zawsze będzie to polegać na jednym kroku do przodu i dwóch do tyłu. Damon będzie sobie myśleć, 'ok, jestem bohaterem, zabije te trzy osoby'. A to nie będzie podobać się Elenie - opowiadał.
Aktorzy podczas rozmowy z Zap2it przed galą rozdania Teen Choice Awards opowiadali o swoich postaciach. Nina Dobrev zdradziła, że Jeremy zacznie pracę w barze w Mystic Falls, przez co zbliży się do Matta. Teraz, gdy nie ma Jenny, oboje muszą zarabiać, aby sie utrzymać. 3. sezon rozpocznie się od jej 18. urodzin, więc jest na tyle dorosła, aby przejąć opiekę nad bratem.
Parę słów dodała także Kat Graham na temat postaci Bonnie, która będzie martwić się o Jeremy'ego. Chłopak nie powie jej, że nawiedzają go dwie byłe dziewczyny-wampirzyce. Graham obiecuje jednak, że dla niej zawsze priorytetem będzie Elena. Aktorka dodała także, że chciałaby, aby scenarzyści w przyszłości poruszyli wątki rodziny Bonnie.
Paul Wesley obiecuje, że chociaż mroczny Stefan jest nieprzewidywalny, nie będzie traktować Klausa jako swojego nowego przyjaciela. Jest dla niego wrogiem i to się nie zmieni. Dodał, że nowy Stefan nie będzie interesować się innymi kobietami. Jego miłość do Eleny będzie silniejsza od opanowującego go mroku. W końcu to wszystko robi właśnie dla niej. Zdradził, że kiedy Stefan dowie się o pocałunku Damona z Eleną kompletnie straci panowanie nad sobą.
Michael Trevino, który gra Tylera Lockwooda potwierdza to, o czym twórcy opowiadają od dawna. Poznamy jego rodzinę oraz rodzinę Caroline i cały ich wątek będzie w tonie "Romea i Julii".
Claire Holt, która obecnie występuje w serialu "Słodkie kłamstewka" dostała rolę Rebeki, pięknej wampirzyce, która dawno temu była dziewczyną mrocznego Stefana. Widzowie po raz pierwszy poznają jej postać w retrospekcjach. Później pojawi się w teraźniejszości, chcąc odzyskać uczucie Stefana.
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Nina Dobrev zdradziła, że Jeremy zacznie pracę w barze w Mystic Falls, przez co zbliży się do Matta. Teraz, gdy nie ma Jenny, oboje muszą zarabiać, aby sie utrzymać.
Nie mogę uwierzyć, że Jenna naprawdę nie żyje... Nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej, niby nie była wyjątkowo ważną postacią, ale stanowiła jakąś tam namiastkę normalności i stabilizacji dla Eleny i Jeremy'ego, a teraz bez niej to będzie już całkowicie horror - wampiry, wilkołaki, wiedźmy, duchy, a gdzie normalni ludzie?!
Może i Jenna nie była jakąś super ważną postacią, ale wydaje mi się, że on na co dzień jest bardzo pozytywna osobą, i wręcz nie można jej nie lubić. A to wszystko wprowadzała na plan i w charakter swojej postaci. Wystarczy pooglądać sobie filmiki z planu, chyba na vampirediaries.pl kiedyś oglądałam.
- Spoiler:
- Przypomnijcie mi, Jenna najpierw stała się wampirem? Już to mnie bardzo wkurzyło. A jej śmierć, to najgorsze co można było wymyślić. Teraz cała nadzieja w Alaricu, chociaż jego zainteresowanie wampirami wykracza poza zainteresowania zwykłego śmiertelnika.
Ola napisał:
- Spoiler:
Przypomnijcie mi, Jenna najpierw stała się wampirem?
- Spoiler:
- Tak, najpierw została zamieniona w wampira;)
Alaric bez Jenny to już nie to samo... Naprawdę, jestem cholernie wkurzona takim obrotem spraw.
Okej, pozwolę sobie zapodać trochę inny temat.
- Spoiler:
- A co myślicie o nagłym powrocie Anny i Vicky? Czytałam, że one się tego totalnie nie spodziewały, i pewnie tak było. Scenarzyści mogli to wymyślić w ostatniej chwili, ale dla mnie to jakieś naciągane się wydaje. Chyba Jeremy przeżył już wszystko, co tylko mógł - dlatego wymyślili mu nowy wątek. I w dodatku o niczym nikomu nie powie.
Ukazały się dwa mini zwiastuny pierwszego odcinka. Widziałyście?
bulma201- Blair & Gossip Girl
- Liczba postów : 201
Biedny Stefan.
O, i Caroline z Tylerem. No ciekawe
O, i Caroline z Tylerem. No ciekawe
Ok, możemy się umówić, że darujemy sobie zaznaczanie spoilerów bo jest to trochę śmieszne i podejrzewam, że bezcelowe bo z doświadczenia wiem, że nawet jeżeli ktoś jest na początku oglądania to i tak z ciekawości czyta wszystkie spoilery;)
Tak więc co do Anny i Vicky - nie przepadałam za żadną z nich, więc nie szaleję z radości na myśl o ich powrocie:) Ale może scenarzyści w jakiś ciekawy sposób pociągną ten wątek... Zobaczę, to ocenię
A jeśli chodzi o filmiki to w sumie niewiele nowego wnoszą - Stefan szarżuje, Damon chce się zbliżyć do Eleny, ale ona niczym ta Penelopa czeka na swego Odysa...
Tak więc co do Anny i Vicky - nie przepadałam za żadną z nich, więc nie szaleję z radości na myśl o ich powrocie:) Ale może scenarzyści w jakiś ciekawy sposób pociągną ten wątek... Zobaczę, to ocenię
A jeśli chodzi o filmiki to w sumie niewiele nowego wnoszą - Stefan szarżuje, Damon chce się zbliżyć do Eleny, ale ona niczym ta Penelopa czeka na swego Odysa...
Strona 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 4 z 40
Pozwolenia na tym forum: