Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters

Strona 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Go down

Pretty Little Liars - Page 13 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 9:22 pm

Szczerze mówiąc już wolałabym żywą Alison albo bliźniaczkę albo cokolwiek niż ten 3 wariant :p

I wydaje mi się, że ten Noel skreślający C na A jest jednak ta istotną rzeczą.
A zabójcą jak dla mnie któreś z Hastingów Razz
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 9:25 pm

Jako, że tak sobie tutaj spekulujemy to wkleję może listę z filmweb stworzoną przez youhaveamessage & Chimcharo

Spoiler:
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 9:25 pm

Spoiler:
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 9:26 pm

Spoiler:
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 24, 2012 9:26 pm

Jeżeli chodzi o to skreślenie C i zapisanie A, to wnioski są 2:
- Noel jest A
- Ezra jest A.
Ezra mi nie pasuje jako A, dlatego dalej obstawiam Noela. Zawsze jest gdzieś w tle, był na imprezie Hanny itp.

EDIT: Czy ktoś wie, kto to jest?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Coraz bardziej myślę nad bliźniaczką Ali...

Ostatnio zmieniony przez Lise dnia Pią Lut 24, 2012 9:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 9:27 pm

Spoiler:
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lut 24, 2012 9:30 pm

Kasia napisał:Szczerze mówiąc już wolałabym żywą Alison albo bliźniaczkę albo cokolwiek niż ten 3 wariant :p

Ja też tak myślę, bo przeczytałam całą wypowiedź tego faceta i on mówi, że wskazówka jest “right in front of everyone’s nose”, więc jest ona raczej rzucająca się w oczy i łatwa do rozszyfrowania a nie ukryta pod nie wiadomo jaką metaforą. Jednak trochę się rozczaruję jeśli Noel jest A, spodziewałam się kogoś ważniejszego i bardziej szokującego...
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Lut 24, 2012 9:43 pm

Karolina napisał:
Kasia napisał:Szczerze mówiąc już wolałabym żywą Alison albo bliźniaczkę albo cokolwiek niż ten 3 wariant :p

Ja też tak myślę, bo przeczytałam całą wypowiedź tego faceta i on mówi, że wskazówka jest “right in front of everyone’s nose”, więc jest ona raczej rzucająca się w oczy i łatwa do rozszyfrowania a nie ukryta pod nie wiadomo jaką metaforą. Jednak trochę się rozczaruję jeśli Noel jest A, spodziewałam się kogoś ważniejszego i bardziej szokującego...

Szczerze mówiąc ja w ogóle nie zwróciłam uwagi na ten fragment odcinka kiedy Noel skreślał C i pisał A, tzn niby pamiętam ale oglądając nie pomyślałam, że to może być wskazówka. Dopiero jak któraś z dziewczyn wypisała wydarzenia z tego odcinka to zaczęłam podejrzewać, że Noel może mieć z tym coś wspólnego. I jeszcze w tę noc kiedy spali w szkole Noel stał w sali z Jenną przy zgaszonym świetle z latarką jak Aria ich nakryła i czytali napisy na ścianie chyba. I tam był napis, wiem kto zabił Alison DiLaurentis. To chyba musiał to widzieć, w ogóle dlaczego nikt inny nie zwrócił na to uwagi? Nie możliwe żeby nikt poza nimi tego nie czytał, chyba, że to zamazali.
Co do tego, że Ali może żyć to wątpię, że tak zrobią bo wtedy byłoby jak w książce.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 24, 2012 9:49 pm

Spoiler:
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 9:49 pm

A może to wskazuje na to, że jednak Ezra jest A?
Jak to będzie on albo Wren to [You must be registered and logged in to see this image.]
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 24, 2012 9:53 pm

Ezra? Nie byłoby szoku. Pewna grupka uważała, że to on. Nawet stworzyli stronę, gdzie są dowody na to.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Lut 24, 2012 10:00 pm

Lise napisał:
Spoiler:

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Pią Lut 24, 2012 10:04 pm

Nie mam siły czytać tego wszystkiego co Kasia napisała Smile bo wymiękam po pierwszym poście.
Szczerze to po tym całym czytaniu spoilerów i info nie mogę się już doczekać finału Very Happy
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Lut 24, 2012 10:06 pm

Z drugiej strony, jeśli Noel jest A to też by nie było szoku więc to jest argument taki sobie Razz a ta lista youhaveamessage jest moim zdaniem strasznie przesadzona i większość z tych rzeczy wydaje mi się zupełnie nieistotna.

Ale spamujecie w tym temacie, nie było mnie niecały dzień a czytania chyba ze dwie strony Razz
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Pią Lut 24, 2012 10:08 pm

To spostrzeżenie z "Zabić drozda" jest niezłe.
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 24, 2012 10:09 pm

Jakie spamujecie? To jest po protu dyskusja:)

frejabeha - przeczytaj całe. Może i jest część nieistotna, ale są także ciekawe spostrzeżenia.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lut 24, 2012 10:23 pm

Przeczytałam i szczerze mówiąc mam jeszcze większy mętlik w głowie niż wcześniej. Chyba najwięcej informacji obciąża Ezrę, ale nie sądzę, żeby to był on skoro wiemy, że pojawi się w 3. sezonie. Wydaje mi się, że po ujawnieniu tożsamości A albo zniknie, albo zostanie aresztowane, więc raczej nie będzie istotną postacią w kolejnym sezonie. Wiele wskazuje na Noela i Jasona, ale kurczę... naprawdę spodziewam się jakiejś bomby a nie czegoś tak mało zaskakującego.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 10:26 pm

Lise napisał:Ezra? Nie byłoby szoku. Pewna grupka uważała, że to on. Nawet stworzyli stronę, gdzie są dowody na to.

Wiem Lise, czytam wszystko co wpadnie mi w ręce o PLL od dawna.
Dla mnie byłby szok Very Happy
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Pią Lut 24, 2012 10:28 pm

Karolina- Jason też jest chyba na zdjęciach promujących.

Ja się dalej zastanawiam nad Mayą i Noelem. Nie lubię ani jednego ani drugiego i oboje mają skłonność do dziwnych zachowań. Po za tym dalej mnie męczy to przekreślenie C i napisanie A przez Noela. Norman powiedział, że to jedna wskazówka. To jest takie drobne, niepozorne no i ja nie zwróciłam na to na początku uwagi, bo przyjęłam to za oczywiste, że chce najlepszą ocenę.
Tak na marginesie kocham Normana za to info i za to, że jest takim maniakiem twittera Smile
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Powrót do góry Go down

Pisanie by s Pią Lut 24, 2012 10:36 pm

Mysle, ze Noel nie jest A - jest to zbyt oczywiste. Obstawiam Ezre, chociaz sam chcialby aby wydal sie romans jego i Arii? Zreszta nadal zastanawia mnie to, że Arii zawsze uchodzi na sucho Smile I naprawde bym sie nie zdziwila gdyby to byla ona. Od 1 sezonu była kreowana na główną postac Smile Mysl, ze Ali zyje i obserwuje dziewczyny i 3 sezon bedzie sie opieral wlasnie na niej Smile Mam tylko jedna prosbe do scenarzystow- oby Wren nie był A!!!
s
s
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 322

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lut 24, 2012 10:38 pm

Finał 2. Sezonu PLL: wszystkie wskazówki od obsady i ekipy

Usłyszeliśmy wiele różnych opinii od obsady i ekipy PLL dotyczących wyczekiwanego finału drugiego sezonu i uważamy, że najwyższa pora by je wszystkie zebrać.

Tyler Blackburn (Caleb Rivers)

Tyler ostatnio powiedział w wywiadzie: “Kiedy Ian Thomas zwisał z dzwonnicy [w finale 1. sezonu], i było tyle akcji wokół tego – to jest dosłownie tylko ułamek tego, co dzieje się w finale tego sezonu”. Dodaje: „Autentycznie obgryzałem paznokcie czytając ten scenariusz… Jest niesamowity.”
Tyler zdradza również fakt, że będzie mnóstwo zagadek do rozwiązania nawet po tym, jak tożsamość A zostanie ujawniona.
„Kiedy tylko A zostaje ujawnione, pojawia się kolejna zagadka, która tak jakby zaczyna się od tego momentu.”, obiecuje. „Oni [scenarzyści] zdecydowanie zachowali pęd, jaki towarzyszył serialowi od początku.”

Ashley Benson (Hanna Marin)
“Wszyscy są zamaskowani, więc nie wiesz kto jest kim i to sprawia, że wszystko jest przerażające”, powiedziała Ash. Ponadto: „To nie jest to, co w książce. Ale jest bardzo fajne [so cool].”

Lucy Hale (Aria Montgomery)
“Nie wiedzieliśmy czego się spodziewać, ale kiedy już to przeczytali szczęki wszystkich były na podłodze”, powiedziała Lucy. „Ian [Harding] zawsze komentuje cokolwiek, co jest czytane przy stole, ale kiedy oni to przeczytali, tylko zaczął się śmiąć, bo nie mogł w to uwierzyć. Ale wszyscy byliśmy zgodni, wykrzykując różne rzeczy. Myślę, że to sprawi, że ludzie będą chcieli wrócić i obejrzeć cały serial od początku, ponieważ znajdują się tam wskazówki i w jakiś sposób to wszystko ma sens”.

Lisa Cochran-Neilan, Producentka
“Gdybym miała wybrać jedno wyrażenie opisujące ten odcinek, powiedziałabym, że jest on “rozdzierający serce” mówi Lisa. „Mimo tego, że będziecie się śmiać, jest to wizualnie piękne, daje odpowiedzi i zawiera wiele momentów OMG to jednak myślę, że jest to rozdzierające serce”, mówi Lisa. „Pamiętam ochy i achy wszystkich [kiedy czytali scenariusz finałowego odcinka]… Mówię wam, przyjdźcie w marcu, wszyscy będziecie krzyczeć przed telewizorami”.

Marlene King, Producentka wykonawcza

“Powinniście zobaczyć Psychozę zanim obejrzycie finał drugiego sezonu”. Marlene powiedziała również, że „zobaczymy Dr. Sullivan przed końcem sezonu”.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lut 24, 2012 10:41 pm

frejabeha napisał:Karolina- Jason też jest chyba na zdjęciach promujących.

Ja się dalej zastanawiam nad Mayą i Noelem. Nie lubię ani jednego ani drugiego i oboje mają skłonność do dziwnych zachowań. Po za tym dalej mnie męczy to przekreślenie C i napisanie A przez Noela. Norman powiedział, że to jedna wskazówka. To jest takie drobne, niepozorne no i ja nie zwróciłam na to na początku uwagi, bo przyjęłam to za oczywiste, że chce najlepszą ocenę.
Tak na marginesie kocham Normana za to info i za to, że jest takim maniakiem twittera Smile

Ale Norman napisał, że mamy wskazówkę wprost przed naszymi oczami a NIKT jej nie zauważył. Ja też nie zwróciłam na to uwagi. Nikt nie zwrócił na to uwagi, bo nikt nie doszukiwał się w tym wskazówek. Teraz, kiedy już wiemy, że odcinek zawiera rzucającą się w oczy wskazówkę to jest to chyba najbardziej prawdopodobna opcja. Nic innego nie przychodzi nam do głowy, a to się wydaje całkiem oczywiste.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by s Pią Lut 24, 2012 10:42 pm

Może Dr. Sullivan powie dziewczynom kto jest A?
s
s
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 24, 2012 10:47 pm

„Ian [Harding] zawsze komentuje cokolwiek, co jest czytane przy stole, ale kiedy oni to przeczytali, tylko zaczął się śmiąć, bo nie mogł w to uwierzyć.

Ezra jest A xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by s Pią Lut 24, 2012 10:51 pm

Kasia napisał:
„Ian [Harding] zawsze komentuje cokolwiek, co jest czytane przy stole, ale kiedy oni to przeczytali, tylko zaczął się śmiąć, bo nie mogł w to uwierzyć.

Ezra jest A xD

TAK!!! Ja chce go jako A!!! Shocked
s
s
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down