Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 26 z 40
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Kasia napisał:JAAAAAAAAAAAAAAAA
JA TEŻ
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Bym była chyba najszczęśliwszą osobą na świecie, gdybyśmy mogły go cały czas oglądać. Tych kilka odcinków, w których zagrał mnie nie zadowala xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Coś znalazłam...
[SPOILER] Ezra has some alone time with Emily in S3. They're forced to help one another. But is it platonic or the beginnings of Emizra?
i jeszcze to
[SPOILER] Wren's kicking it with another Liar in S3 - Hanna. And now he's the keeper of one of her secrets. Is this a new pairing? Wrenna?
Mój angielski nie jest zbyt dobry xD ale z tego co tu wyczytałam Ezra pomaga Emily, a Wren zna jakiś sekret Hanny. Mam nadzieję, że w tym 2 przypadku będzie to tylko przyjaźń. Jeśli połączą Wrena z Hanną idę się zabić... Ale związek Emily i Ezry... hm to byłoby coś.
Błagam, to MUSI być jakiś foiler...
Ktoś sobie stroi żarty no...
- Spoiler:
- Bez jaj. Ezra z Emily?! Wren z Hanną?!
Ktoś sobie stroi żarty no...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ooo nie, nie, nie, nie! Chcę Caleba <3 To musi być foiler.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Zareagowałam na te wieści tak samo jak Wy. Oby to była jakaś podpucha. Mogą sobie pomagać, znać swoje sekrety, ale to wszystko! Żadnych związków, żadnych miłości!
Nie, nie nie!! to musi być jakiś żart, i nie bedzie żadnej Emizry i Wrenny ;/
słyszałam że Emily ma mieć jakaś scene z Ezrą ale myśle że to bardziej pod kątem by pomoc jemu i Arii w byciu razem itp
ale bez zmiany zwiazków. A może Emily bedzie zauroczona bratem Ezry, którego mamy poznac
ale Wren z Hanna??
Może Caleb nie jest za bardzo przystojny ( nie mój typ, to moja ocena) ale razem z Hanna są dla siebe stworzeni )
MÓWIE STANOWCZE NIE DLA EMIZRY I WRENNY !!
słyszałam że Emily ma mieć jakaś scene z Ezrą ale myśle że to bardziej pod kątem by pomoc jemu i Arii w byciu razem itp
ale bez zmiany zwiazków. A może Emily bedzie zauroczona bratem Ezry, którego mamy poznac
ale Wren z Hanna??
Może Caleb nie jest za bardzo przystojny ( nie mój typ, to moja ocena) ale razem z Hanna są dla siebe stworzeni )
MÓWIE STANOWCZE NIE DLA EMIZRY I WRENNY !!
Joanna- Blair & Naley
ROTFL foiler na bank xD Nie po to awansowali Caleba na regulara żeby teraz zrywał z Hanną proszę was Ezmily mogłoby być całkiem interesujące, chociaż romans z dwoma byłymi uczennicami to już chyba lekkie przegięcie.
Wishful thinking mode: on, to musi być foiler, to musi być foiler xD
btw ;D
Większość filmiku jest nudna, ale rozwalił mnie Ian i te zdjęcia dziewczyn co za playboy xD
Wishful thinking mode: on, to musi być foiler, to musi być foiler xD
btw ;D
Większość filmiku jest nudna, ale rozwalił mnie Ian i te zdjęcia dziewczyn co za playboy xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Caleba i Hanny nie wyobrażam sobie oddzielnie, są strasznie słodcy i uwielbiam na nich patrzeć ale Emily i Ezra mogą sobie być razem, pasowaliby do siebie, są tak samo nudni i bezbarwni, nie lubię ich. A dzięki temu Aria mogłaby być z Jasonem na przykład Chociaż tak jak mówi brulion, romans z drugą uczennicą to już by była przesada ale pomarzyć zawsze można
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Wiecie co, doszłam do wniosku, że jeśli połączą Spencer z Wrenem i Arię z Calebem albo Noelem to wszystko mi jedno jak będzie wyglądała reszta serialu xDD
A ja nie mam pojęcia skąd się bierze pomysł na ship Aria/Jason, tylko przez ten pocałunek? Oni w ogóle rozmawiali kiedyś ze sobą o czymś innym niż Alison?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Chyba stąd, że ona się nim fascynowała przez pewien czas xD Pamiętasz, jak śniło jej się, że jest w łóżku z Ezrą, który nagle zmienił się w Jasona?
imho nie pasują do siebie wcale.
imho nie pasują do siebie wcale.
o Mike'u bracie Arii który włamywał sie do domów ;D
Osobiście wolałabym Arie z Jasonem, niz Arie z Ezra:)
Osobiście wolałabym Arie z Jasonem, niz Arie z Ezra:)
Joanna- Blair & Naley
A, zapomniałam kompletnie o tych snach Jak dla mnie to się jakoś tak z niczego wzięło, albo nie zapadły mi w pamięć żadne ich istotne sceny razem w pamięć.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
O kurcze, jestem w szoku, że oni wszyscy wybrali Arię W moim rankingu jest gdzieś na szarym końcu. Faceci to jednak mają dziwny gust
Karo- Chair & Zade
Jak dla mnie Jason jest trochę obleśny. Właściwie to zajmuje drugie miejsce w moim rankingu obleśności PLL (zaraz po Quasimodo), więc oglądanie go z Arią byłoby horrorem... Wg mnie Ezria to idealny ship. Tzn. owszem, ostatnio trochę przynudzali a Ezra zrobił się bezbarwny ale nie zmienia to faktu, że pasują do siebie rewelacyjnie i słodko razem wyglądają.
Słyszałyście:
?
Chciałabym to zobaczyć
Jeśli chodzi o Arię - też nie rozumiem tego wyboru. Ze wszystkich 3 heteroseksualnych dziewczyn z PLL najbardziej lubię Spencer, a potem Hannę. Aria dziwnie się ubiera, więc trochę się jej boję.
Słyszałyście:
?
Chciałabym to zobaczyć
Jeśli chodzi o Arię - też nie rozumiem tego wyboru. Ze wszystkich 3 heteroseksualnych dziewczyn z PLL najbardziej lubię Spencer, a potem Hannę. Aria dziwnie się ubiera, więc trochę się jej boję.
Jason też nie jest w moim typie ale Ezra oprócz tego, że wygląda boskooo tak mnie irytuje, że sceny z nim najchętniej bym przewijała Kurde to jest dorosły facet a czasem zachowuje się jakby był niezdecydowanym nastolatkiem, poza tym sama idea ich związku jest dla mnie niesmaczna i szczerze mówiąc Aria też nie jest moją ulubienicą ale wolałabym ją widzieć z kimkolwiek innym niż z Ezrą, może to być Jason, Holden a nawet Noel(sentyment z książki mi pozostał ).
Justyna- Derena & Eden
Nie wiem, jak to interpretować, ale smuci mnie, że scenarzyści sami przyznają, że Wren pojawia się tylko wtedy, kiedy Spencer nie podoba się jej życie. Błagam, niech w 3 sezonie wpadnie w ogromną depresję xD
Nie wiem, jak to interpretować, ale smuci mnie, że scenarzyści sami przyznają, że Wren pojawia się tylko wtedy, kiedy Spencer nie podoba się jej życie. Błagam, niech w 3 sezonie wpadnie w ogromną depresję xD
Mógłby ktoś powiedzieć co więcej o tym serialu ? Dobra produkcja ? Jak obsada ? Byłabym wdzięczna bo zastanawiam się nad pobraniem sezonu 1 ale nie wiem czy warto
Kamila- Dair & Dan
- Liczba postów : 78
Kamila napisał:Mógłby ktoś powiedzieć co więcej o tym serialu ? Dobra produkcja ? Jak obsada ? Byłabym wdzięczna bo zastanawiam się nad pobraniem sezonu 1 ale nie wiem czy warto
Według mnie bardzo dobry serial. Zdecydowanie inny, nie opiera się na relacjach damsko-męskich (raczej są one dodatkiem) ale na rozwiązaniu pewnej zagadki. Bardzo tajemniczy i z klimatem. Mamy 4 główne, prześladowane bohaterki, które za wszelką cenę starają się rozwiązać tajemnice śmierci swojej przyjaciółki.
Jako że sezon 5 GG strasznie mnie męczy i oglądam właściwie tylko z przyzwyczajenie to też chciałam się wziąć za coś nowego i tak się wciągnęłam, że w tydzień zobaczyłam wszystkie odcinki no i niestety teraz znowu jestem skazana na GG, bo w PPL trwa przerwa polecam, na prawdę warto:)
Karo- Chair & Zade
A ja mam pytanie z innego kalibru. Tam jest bohater imieniem Ezra?
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
andzia napisał:A ja mam pytanie z innego kalibru. Tam jest bohater imieniem Ezra?
Tak, przystojny acz trochę nijaki (wg mnie:D) pan nauczyciel
Karo- Chair & Zade
a, to ten! Po prostu od rana wałkuję historię żydowską i ciągle mam przed oczami PLL, a nie wiedziałam dlaczego. Dzięki za wyjaśnienie:D
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Kamila, jak najbardziej polecam ten serial, karo już Ci streściła fabułę naprawdę wciąga, kiedy kończy się odcinek już nie mogę doczekać się kolejnego, poza tym dla mnie plusem jest to co pisała karo o relacjach damsko- męskich, nie ma wielkich dramatów i są to wątki bardziej poboczne. No i oczywiście dreszczyk emocji, który towarzyszy oglądaniu
Justyna- Derena & Eden
Ja również polecam. Nie byłam specjalnie przekonana, kiedy zaczynałam ten serial, ale w czasie przerwy świątecznej nadrobiłam wszystko. Dużo tego nie było, to fakt, ale jak na mnie to i tak sukces. Wydaje mi się, że jeżeli nawet sama fabuła serialu nie wciąga, to potem to gdybanie, szukanie ewentualnych powiązań i dyskutowanie o sekretach, scenach, wskazówkach etc. jest bardzo interesujące. No i, jak wspomniały dziewczyny, serial zachowuje zaskakujący realizm jeśli chodzi o miłostki głównych postaci. Zawsze to miła odmiana po dramatach jakie serwuje nam chociażby GG. +przyzwoita obsada, świetny soundtrack, kilka fajnie skonstruowanych postaci. Myślę, że to naprawdę całkiem sympatyczna produkcja.
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 26 z 40
Pozwolenia na tym forum: