Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 8 z 40
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Niestety nie oglądałam jeszcze nowego odcinka i pewnie nie obejrzę wcześniej niż w sobotę. Ale za to zebrałam się dziś wreszcie i znalazłam tę piosenkę z ostatniego odcinka. Jak się okazuje, była też w Grey's Anatomy.
Mój Boże. Absolutne mistrzostwo świata. Coś wspaniałego
Mój Boże. Absolutne mistrzostwo świata. Coś wspaniałego
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
- Spoiler:
- Odcinek fajny, ale nie rewelacyjny Ezra i Aria nudy, nudy... Hanna i Spencer na plus. Bardzo zastanawia mnie fakt, że A uwzieło sie na Spencer, tak jak powiedziałą A zabrało jej wszystko, a np. Aria jest z Ezrą i naprawdę nic jej takiego nie zrobiło. Caleb naprawde się przestraszył Garetta Wydaje mi się, że Hanna będzie miała teraz przerąbane z Kate
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Dla mnie nic ciekawego w tym odcinku się nie wydarzyło, Kate i Maya mnie strasznie denerwowały xD Jedyny wątek, który mnie zainteresował, to Holden i jego siniaki i fajnie, że nagle sobie przypomnieli, że mama Hanny ukradła kasę z banku -.-
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
No to w końcu i ja obejrzałam
- Spoiler:
Odcinek fajny, ale niesamowicie denerwowały mnie Maya i Emily, plus jeszcze jej matka. Za dużo tych lesbijskich scen miłosnych xD
Garett i Caleb, WTF
Strasznie mi było szkoda Spencer, bezsensu, że Aria ją okłamała.
Dobrze, że Hanna jej wybaczyła i Calebowi.
Myślałam, że z Holdenem nie będzie nic ciekawego tymczasem zainteresowały mnie te siniaki..
Scena Hanny i Ali w tym zakładzie fryzjerskim.. Ali naprawdę była nieźle szurnięta. A Spencer kartkująca całą książkę chociaż widać, że coś do niej wsadzono xD
No i strasznie było mi szkoda Hanny odnośnie tego zdjęcia Kate :/
Znowu wyjdzie na tą najgorszą.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Generalnie jak narazie Arii się najmniej dostało od A. Spencer duż straciła. Emily i Hannah lądowały w szpitalu. Czekam aż jakaś większa akcja z nią będzie bo z Ezrą to już nudne się robi.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Mogłyby w końcu odkryć chociaż jedną tajemnicę ) Z odcinka na odcinek jest coraz więcej pytań i zawiłości a odpowiedzi żadnych
AW- Liczba postów : 55
Fajny 2x19 ;D scena Caleb/Hanna na dachu słodziutka <3 no i Kate mnie strasznie irytuje, ma niesamowicie wredny wyraz twarzy Podobało mi się, że było mało A w tym odcinku. Wreszcie nie wszystko kręci się wokół sms-ów.
Caleb i Aria słodko razem wyglądają <33
Caleb i Aria słodko razem wyglądają <33
- Spoiler:
- Czy ten głos przez tel nie wydawał wam się znajomy? Ja na początku myślałam, że to Lucas, ale potem zaczęłam się zastanawiać nad Holdenem?
Odcinek 2x20
- Spoiler:
- Rewelacja Hanna I Caleb zdecydowanie są dla siebie stworzeni. Bardzo denerwuje mnie Emily i jej dziewczyna, naprawdę obie są siebie warte. Garrett jest prawdziwym świrem. Jason i Spencer naprawde miło sie na nich ptarzy W następnym odcinku A zajmie się Arią I dobrze, nie lubię jej Mina Ezry gdy zobaczył ojca Arii - bezcenna.
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Obejrzane;)
- Spoiler:
- Mam dość wątku jestem-anonimową-zbuntowaną-ćpunką Mayi i odkryłam-w-sobie-lesbijkę Emily. Ileż można oglądać ich wieczne migdalenie się i pseudosprzeczki?
Scena z drużyną pływacką - coś pięknego. Już to widzę: pływaczki szkolnymi gwiazdami... A potem jeszcze oglądały filmiki z zawodów na imprezie (na ich cześć oczywiście). Żenada.
Caleb mógłby coś zrobić z tymi włosami, ale poza tym to go lubię. I rzeczywiście fajnie razem z Hanną wyglądają i współpracują. Ładnie utarli nosa panomnieudacznikompolicjantom.
Spencer spoko. Ciekawa jestem, jak zakończy się sprawa z tym facetem od Ali. Jasona nie lubię, więc i wątek rodzicielski mnie nie zachwyca.
Już zaczynałam lubić tego Holdena a tu nagle okazuje się jakimś żałosnym zawodnikiem kretyńskiej sztuki walki. I nie, nie wygląda atrakcyjnie w tym kimonie.
Też już po odcinku
Naprawdę mi się spodobał. Caleb i Hanna, to było super Chyba awansowali na moją ulubioną parę dopóki nie doczekam się Spencer z Wrenem, haha
Naprawdę mi się spodobał. Caleb i Hanna, to było super Chyba awansowali na moją ulubioną parę dopóki nie doczekam się Spencer z Wrenem, haha
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Też już po odcinku
Hahaha a myślałam, że tylko ja jestem fanką Spencer/Wren ;DDD
- Spoiler:
Odcinek fajny poza wątkiem Emily/Maya (od kiedy dowiedziałam sie, że Biance Lawson stuknęła 30-tka coraz gorzej mi się ją ogląda) i jestem za tym, żeby się skończył. W ogóle może jestem jakimś homofobem, ale wątek Emily jako lesbijki od samego początku mi nie podpasował, póki co to ona miała najwięcej romansów ze wszystkich dziewczyn, a chyba jednak homoseksualistek jest mniej niż hetero ;o
Caleb/Hanna - słodkie. Podobała mi się scena na końcu, jak wyszedł z tego komisariatu i się tak słodko uśmiechnął do niej w podziękowaniu. No i zresztą, Hanna wreszcie ogarnęła coś poza ploteczkami i modą, SZACUN!
Aria/Holden/Ezra - trochę się rozczarowałam wątkiem Holdena, bo jednak myślałam, że jego sekret będzie bardziej "mroczny". Zastanawiam się też, jakim cudem do tej pory nikt się nie zorientował, że on ćwiczy. Nigdy nie przychodził zmęczony ani spocony, kiedy trzeba było wracać do domu, no i pytanie gdzie on zostawia i gdzie pierze to swoje kimonko. Ale Aria oglądająca jego walkę była fajna, strasznie się tym przejmowała i zaczynam wyczuwać, że coś między nimi zaiskrzy. Jeśli scenarzyści już tak bardzo chcieli go wkopać w jakieś walki to mogliby wymyślić coś w stylu fight clubu albo wstawić zwykłe uliczne walki z Shameless, a nie bawić się w jakieś kung fu pandy ;o
Spencer/Jason - połączenie największego mózgu tego serialu z osobą, która wie zdecydowanie najwięcej... ciekawe. Widać, że scenarzyści chcą powoli zamykać wątki. A motyw rodzeństwa da się jakoś przeżyć, o dziwo nie wyszła z tego jakaś telenowela.
Podoba mi się też to, że nagle sporo wątków zaczyna się ze sobą wiązać.
btw. CO MAYA ROBIŁA Z JASONEM?!?!
- Spoiler:
- Odcinek oglądnęłam i oceniam jako dobry, głównie dzięki Calebowi i Hannie. Po za tym podobnie jak Was irytuje mnie już związek Emily z Mayą. W szczególności nie trawię Mayi. Tęsknię za Spencer i Tobym Co do Arii i Holdena to wszystko jest lepsze niż Ezra...
Co do tego co Maya robiła z Jasonem to wydaje mi się, że jakoś ostatnio gadała też z Noelem... Haha może zrobią z niej A?
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Brulion, ja nie wiem jak można nie być ich fanką A promo nowego odcinka..
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Brulion, ja nie wiem jak można nie być ich fanką A promo nowego odcinka..
Właśnie ja w tym promo nic nie widzę, ale widzę w opisie odcinka xD
- Spoiler:
- A goes after someone new this week, while Spencer turns to Wren in a time of sadness and need.
O nie, mam nadzieję, że Maya nie będzie A., to byłoby idiotyczne xDDD
e: dobra zobaczyłam kanadyjskie i już wiem co miałaś na myśli, DAMN <3
Caleb został dołączony do stałej obsady
Wren jest fajny, ale ja naprawdę lubiłam Spencer z Tobym Kanadyjskie promo jest świetne. Po za tym chyba przyszedł czas na Arię.
Wren jest fajny, ale ja naprawdę lubiłam Spencer z Tobym Kanadyjskie promo jest świetne. Po za tym chyba przyszedł czas na Arię.
frejabeha- Dan & Derick
Właśnie chciałam to samo napisać o Calebie fajnie, bo go bardzo lubię no i przystojny jest <3 tylko obawiam się, że wkrótce scenarzyści stwierdzą, że wątek Caleb/Hanna jest za nudny i zaczną go parować z kimś innym. Osobiście nie miałabym nic przeciwko Caleb/Aria, chociaż Arię trzymają ciągle z Ezrą ;x
No na Arię to już wskazują od przedostatniego (?) odcinka jak ją Holden uratował przed Noelem chwytającym ją za nogę xD Miała takie śmieszne buty na sobie wtedy, że zastanawiałam się, jak ona wejdzie po tej drabinie
No na Arię to już wskazują od przedostatniego (?) odcinka jak ją Holden uratował przed Noelem chwytającym ją za nogę xD Miała takie śmieszne buty na sobie wtedy, że zastanawiałam się, jak ona wejdzie po tej drabinie
- Spoiler:
zgadzam sie co do Holdena - bardzo fajna postac, ozywila troche Arie, ale ten watek z sztukami walki zupelnie mnie rozczarowal , seriously ? myslalam, ze skrywa cos znacznie mrocznego, tajemniczego a tu takie pfff
watek Specncer/Jason taki sobie, Emily z ta Maya, faktycznie to sie robi juz nudne, calosc ratowala oczywiscie Hanna z Calebem, a scena z wlamywaniem sie do kompa - rewelka !
No i wlasnie, jak juz zauwazylyscie - o co chodzi z ta Maya i Jasonem/Noelem ??
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Wren jest moją ulubioną postacią odkąd go pierwszy raz zobaczyłam:) I od tamtej pory marzę, żeby w końcu zaczął pojawiać się częściej i był ze Spencer. Ale nie, trzeba ją było spiknąć z Quasimodo;/
[You must be registered and logged in to see this image.]
To było urocze:) Mały sojusz przeciwko ciemnej stronie mocy:)
Wydaje mi się, że Maya może być jedną z osób wykorzystywanych przez A do prześladowania dziewczyn. Tzn. nie uważam, że jest A, albo dobrowolnie należy do grupy tworzącej A, ale jest np. szantażowana przez A i dlatego należy do sieci jego/jej współpracowników.
Ile odcinków ma mieć ten sezon?
To było urocze:) Mały sojusz przeciwko ciemnej stronie mocy:)
Wydaje mi się, że Maya może być jedną z osób wykorzystywanych przez A do prześladowania dziewczyn. Tzn. nie uważam, że jest A, albo dobrowolnie należy do grupy tworzącej A, ale jest np. szantażowana przez A i dlatego należy do sieci jego/jej współpracowników.
Ile odcinków ma mieć ten sezon?
Przez was coraz bardziej przekonywuję się do Wrena...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
I bardzo dobrze, bo Wren jest cudowny i ten jego akcent (Spencaaaaaaah) ^^
Scena z włamywaniem się była genialna xD Jak udało im sie wejść, cieszą sięi nagle: 'Co teraz robimy'? One są genialne, zwłaszcza Hanna, która miała mocne teksty w tym odcinku
Scena z włamywaniem się była genialna xD Jak udało im sie wejść, cieszą sięi nagle: 'Co teraz robimy'? One są genialne, zwłaszcza Hanna, która miała mocne teksty w tym odcinku
- I have a hotspot in my pocket.
- I know, but what does it have to do with computers? ;D
Haha Hanna nigdy nie zawodzi, a Caleb jest cudowny. To chyba obecnie jedna z moich bardziej ulubionych par w serialach
Wren jest przystojny... kurcze no dobra dziewczyny przekonałyście mnie . Czekam na Spren (? haha)
Wren jest przystojny... kurcze no dobra dziewczyny przekonałyście mnie . Czekam na Spren (? haha)
- Spoiler:
- I tak Toby ma wrócić w finale i mają mieć jakąś fajną scenę
frejabeha- Dan & Derick
Właśnie, jak się nazywa ten ship? Spren jakoś dziwnie brzmi xDDD nie jestem pewna, czy nie Wrencer, ale to też jakoś dziwacznie. Powiedzmy sobie szczerze, Spencer to nie jest dobre imię do tworzenia nazw shipów
- Spoiler:
- NIECH ON NIE WRACA. BŁAGAM.
Spenren?
Serio, nie wiem jak można kibicować Quasimodo mając w alternatywie takiego WRENA♥
Spenren?
Serio, nie wiem jak można kibicować Quasimodo mając w alternatywie takiego WRENA♥
Wren napisał:But perhaps my real mistake was falling for the wrong sister.
Woow, nie wiedziałam, że tyle tu widzów PLL!!
Odcinek strasznie trzymał mnie w napięciu, naprawdę ubóstwiam Hannę i Caleba razem. Poza tym coraz bardziej podobają mi się spotkania Arii z tym Holdenem, przy nim jest normalną nastolatką, miła odmiana po 1,5 sezonu ukrywania się w mieszkaniu z nauczycielem.
No i muszę przyznać: jestem kolejną, która myślała, że jest jedyną niezaprzeczalną fanką Wrena <3
Odcinek strasznie trzymał mnie w napięciu, naprawdę ubóstwiam Hannę i Caleba razem. Poza tym coraz bardziej podobają mi się spotkania Arii z tym Holdenem, przy nim jest normalną nastolatką, miła odmiana po 1,5 sezonu ukrywania się w mieszkaniu z nauczycielem.
No i muszę przyznać: jestem kolejną, która myślała, że jest jedyną niezaprzeczalną fanką Wrena <3
sund1ay- Blairena & Dair
- Liczba postów : 201
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 8 z 40
Pozwolenia na tym forum: