Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters

Strona 17 z 40 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Go down

Pretty Little Liars - Page 17 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Karolina Sro Mar 07, 2012 10:39 am

Obejrzałam ostatni odcinek:

Spoiler:
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Mar 07, 2012 11:27 am

SPOILERY

Promos:

Sneak Peeki (5):
Spoiler:

Wywiad z Keeganem Allenem (Toby):
Spoiler:
Jeśli okaże się, że jednak nie dowiemy się na 100% kto jest A w finale, to chyba się wkurzę...

Ashley Benson o tym, jak długo może trwać serial:
Spoiler:

Wg mnie ten pomysł z innym krajem to porażka. Już z SATC próbowali i wyszło jak wyszło.

Przy okazji, nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale to są oficjalne twittery aktorów PLL:

Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Mar 07, 2012 1:40 pm

chyba kazdy by sie wkurzył gdyby mimo całej gadaniny o tym ze poznamy tozsamosc A w ostatnim odcinku 2 sezonu, okazalo sie ze musielibysmy czekac na 3 sezon by sie tego dowiedziec. po co by pletli o tym gdyby nie mieliby zamiaru tego robic ;/

Toby "A"?? gdyby sie tak okazało to dla mnie bylo by troche za oczywiste wkoncu był głownym podejrzanym o zabicie Ali i moglby byc A.. przynajm,niej do momentu gdy byli razem z Spencer, pozniej przeciez sam by upozorował ten wypadek ( nie pamietam odcinka ale nie dawno to bylo)
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Mar 07, 2012 2:05 pm

Myślę, że nie są aż tak wredni, żeby od pół roku mówić, że A zostanie ujawnione, a potem tego nie ujawnić. Ewentualnie, co byłoby BARDZO niefajne, mogą zrobić tak, że dziewczyny będą wiedziały, kim jest A, ale widzowie nie (ciężkie do zrobienia co prawda).

Nowy odcinek był dość nudnawy moim zdaniem, maślane oczka Spencer do Toby'ego - porażka, no i Wrencer też jakieś niemrawe w tym tygodniu.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Mar 08, 2012 11:45 am

Mi odcinek się podobał, szczególnie wprowadzenie nowej postaci Duncana, chociaż z wyglądu jak dla mnie jest beznadziejny ale ogólnie podoba mi się wprowadzanie nowych bohaterów, które dostarczają nieznanych dotąd informacji odnośnie Alison. Mam wrażenie, że z każdą nową postacią buduje się większe napięcie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią tak jak mówicie, że jednak tożsamość A pozostanie dla nas tajemnicą. Już tyle o tym gadają, że jakby tego nie ujawnili to bym się naprawdę wkurzyła.

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Mar 08, 2012 1:07 pm

Noel byl w sumie od samego poczatku w serialu ale tez jest jednym z typowanych osob ktore moga byc "A".
Jesli "A" jest osoba na ktora mało co wskazuje, ktora sie pojawia w odcinkach, ze moze byc "a" to to nie Noel chyba..
pieknych oczu on tez nie ma Razz

Spojler:
Ktoś ma być aresztowany za zamordowanie Allison, i zginie jakaś lubiana postać.
Jak mysłicie kto bedzie aresztowany i kto zginie??
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Mar 08, 2012 1:10 pm

@Georgina429 Tak, podkłada odznakę i tak, pewnie chodzi o Garretta:)

@joanna_x0x0 Nie wiem kto zginie, mam tylko nadzieję, że to nie będzie Wren. Jeśli to jednak on to chyba odejdę razem z nim:(
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Mar 08, 2012 1:32 pm

Co do tożsamości A:

[You must be registered and logged in to see this link.]

Niektóre wskazówki może nie są powalające ale też kilka ciekawych spostrzeżeń. Najlepsze na końcu, co prawda może to być rzeczywiście tylko statysta tak jak w komentarzach niektórzy stwierdzają ale przyznam szczerze, że w życiu bym nie zorientowała się, że ten gość był kilka razy pokazany i to w znaczących momentach jakby nie patrzeć Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Mar 08, 2012 4:17 pm

do arykułu:
niby tak pojawia sie ten facet w znaczacych momentach ale jak ktos juz ktos wczesniej zauwazyl ze to nie bylo by dla nas wielkim zaskoczeniem bo nie wiemy kim jest ten facet pojawiajacy sie w tym artykule.

"A" ma byc osoba ktora znamy, i nie wpadlibysmy na to ze własnie on/ona jest "A". To ma byc tym wielkim zaskoczeniem dla widzow.
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Mar 08, 2012 5:12 pm

Przede wszystkim to co to za wskazówka ten numerek? Numer w szatni przecież wcale nie musi się pokrywać z numerem na plecach. Numerek od szatniarki, jak to bywa, jest dawany zupełnie przypadkowo. A ten na plecach pochodzi z numerowania osób biorących udział w tańczeniu na czas. Proste. To, że statysta pojawia się kilka razy też jest raczej normalne. Gdyby tak dokładnie oglądać wszystkie odcinki pewnie znaleźlibyśmy co najmniej kilkanaście takich 'stałych statystów'. No i, tak jak przedmówczyni, sądzę, że A jest kimś, kogo znamy.

Jednak jest ona bardziej biała niż blond, a chyba niewidomej osobie nie chciałoby się farbowac peruki.
Przede wszystkim to Jenna nie była jeszcze wtedy niewidoma, ale to detal. Ta wskazówka też jak dla mnie mocno naciągana. Już prędzej pasuje mi do tej drugiej dziewczyny, której twarzy nie widać.

Pismo mnie rozbraja za każdym razem... Porównywanie charakteru DRUKOWANEGO pisma? Pojedynczych liter? Przecież to jest jakiś totalny absurd:D Ludzie z desperacji czepiają się wszystkiego.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Mar 08, 2012 8:01 pm

Pewnie macie rację, ja już za dużo się naczytałam tego wszystkiego i mam mętlik w głowie scratch tylko w sumie większość bohaterów jest brana lub była brana pod uwagę jako A więc ciężko będzie nas zaskoczyć. No ale może nie doceniam scenarzystów Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Mar 10, 2012 12:44 pm

Słuchajcie, tak mi dzisiaj przyszło do głowy. Wiem, że były spoilery, że zginie kobieta, ale może chodzi o ojca Emily? Jakoś nie wydaje mi się, żeby go przypadkiem wysłali do tego Afganistanu Razz

A co do A, to ja dalej obstawiam Melissę ;D Po ostatnim odcinku skreślam Jennę i Garretta.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pon Mar 12, 2012 4:14 pm

brulion napisał:Słuchajcie, tak mi dzisiaj przyszło do głowy. Wiem, że były spoilery, że zginie kobieta, ale może chodzi o ojca Emily? Jakoś nie wydaje mi się, żeby go przypadkiem wysłali do tego Afganistanu Razz

A co do A, to ja dalej obstawiam Melissę ;D Po ostatnim odcinku skreślam Jennę i Garretta.

Mnie też zdziwiło to nagłe wysłanie ojca Emily do Afganistanu...trochę podejrzane ale nie wiem czy o niego chodzi z tą śmiercią. Po pierwsze to ma być kobieta, tak jak mówisz brulion a poza tym mam przeczucie, że to będzie ktoś bardziej zaangażowany w sprawy A i śmierci Alison. Chociaż nie wykluczam Twojej opcji Smile Miałoby to sens.

Co do odcinka 2x24
Spoiler:

Mam nadzieję, że wypłakiwanie się Arii na ramieniu Ezry nie oznacza tego, że powie mu o A.

Zastanawia mnie też to, że Caleb pocałuje kogoś innego niż Hanna. Z tego co gdzieś widziałam będą tańczyć razem na balu w 2x25 więc ciekawe czy będzie ukrywał pocałunek przed Hanną, ona mu wybaczy czy może pocałunek będzie częścią jakiejś intrygi.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pon Mar 12, 2012 4:42 pm

Ten pocałunek to mnie zaskoczył : o
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pon Mar 12, 2012 5:48 pm

;ooooo
Calebria mode: on xD
(to mój sekretny crackship Razz)

Ciekawi mnie wątek Jenny teraz, zastanawiam się, czy będzie widzieć.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Mar 13, 2012 2:03 am

OMG. Bardzo creepy odcinek. Przyznam, że było napięcie, a oglądałam w nocy ;D
Spoiler:

Nie wszystko wyjaśniłam w spoilerach, ale sporo rzeczy. Wszystko się coraz bardziej gmatwa moim zdaniem, w tym momencie nie wykluczałabym Mony jako A albo kogoś wspólnego z A, jeśli Garrett jest A to na pewno nie działa sam, coraz więcej ma na sumieniu Jenna. W tym momencie nie wiązałabym Jenny z Garrettem, raczej stoją po przeciwnych stronach, chyba, że to jakaś misternie ułożona intryga, ale to nie pasuje do tego serialu.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Mar 13, 2012 2:29 pm

myslalam ze cos bardziej sie wyjasni w zwiazku kim jest "A" ale niestety ...;/
odcinek straszny pod koniec ale świetny, byc moze najlepszy jak narazie ;D

ten chlopczyk wyglada na takiego troche nie z tego swiata i ta jego babka tak samo...

Melissa i Garett?? odkad Wren mowil ze widzial ich razem w szpitaluy bylo pewne ze cos pomiedzy ta dwojka jest

Mona sama by sobie wysylala wiadomosci?? moze ostatnia tak bo np Caleb sie jej podoba i marzyla o tym zeby go pocalowac Razz ale wczesniejsze napewno nie wiec Mona A nie jest Razz

Jenna jest w cos zamieszana, ale A nie jest bo by sama sie nie podpalila, ale co ona keci z tym widzeniem/niewidzeniem ? czemu chce udawać ślepa??
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Mar 13, 2012 4:19 pm

Żeby mogła widzieć wszystko, podczas, gdy inni będą myśleć, że nie widzi nic? Wykorzystała to już ze stroną piątą - jakimś cudem (nie wiem, czy wtedy już widziała, czy nie) dowiedziała się, co to jest i obróciła to przeciwko Garrettowi.

Mony nie wykluczałabym właśnie ze względu na Caleba ;p

Wkurzała mnie Aria w tym odcinku. Reszta dziewczyn sobie, a ona sobie... czemu ją tak odseparowali?
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Mar 13, 2012 5:47 pm

O wow! odcinek naprawdę mocny, respect brulion za oglądanie w nocy, ja w dzień myślałam, że zawału dostanę affraid a ten chłopiec będzie mi się chyba po nocach śnił Neutral

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Mar 13, 2012 5:51 pm

Mnie też irytuje, tzn. lubię ich razem, pasują do siebie, ale historię mają fatalną Razz no i dziwnie mi się oglądało ich "pierwszy raz", bo ciągle mi się wydawało, że oni mają to już dawno za sobą, wiele scen to sugerowało.

Czemu podejrzewasz Jasona o współudział? Dla mnie on jest niewinny, tylko ktoś próbuje go wrobić ^^
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Mar 13, 2012 6:44 pm

Też byłam pewna, że mieli "to" już za sobą. W sumie dobrze, związki w PLL to takie odreagowanie po "każdy z każdym" i "po co czekać" w Plotkarze Razz

Nie chodzi mi o to, że Jason jest winny, bardziej chodzi mi o relację tej grupy bohaterów, jakiś wspólny klub, Melissa z Ianem, Jenna z Garrettem, Melissa z Garettem. Coś tu nie gra zdecydowanie.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Wto Mar 13, 2012 8:21 pm

Spoiler:
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Mar 13, 2012 8:44 pm

lubie Ezre, jest przystojny może troche charakter bym mu zmienila ale Ezria jest nudna i irytujaca;/
widziałabym Arie z Jasonem Smile
moim zdaniem pasuja do siebie i ładnie ze soba wygładaja ;D
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Mar 14, 2012 11:16 am

Ja również widziałabym Arię z Jasonem albo ewentualnie z Holdenem Smile

Spoiler: