Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 17 z 40
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Pretty Little Liars
Obejrzałam ostatni odcinek:
- Spoiler:
- Moim zdaniem całkiem ok, choć po tych wszystkich zapowiedziach i spoilerach spodziewałam się czegoś bardziej spektakularnego.
Po pierwszych minutach bałam się, że będzie jeszcze więcej lesbian drama niż ostatnio, ale na szczęście zepchnęli to trochę na bok.
Duncan wydaje się fajną postacią, no i jest pilotem;D Scena z lataniem poraziła mnie swoją autentycznością. Aria, dziewczyno, pilotujesz samolot, o czym nie masz zielonego pojęcia, więc mogłabyś przynajmniej patrzeć przed siebie a nie na chłopaka siedzącego obok...
Ezra wreszcie zachował się jak facet. Byron mnie denerwuje strasznie. Nawet nie chodzi o samo to, że chce rozłączyć Ezrię, ale o to, w jak bezczelny sposób to robi. Ja rozumiem, że związek uczennicy z nauczycielem nie jest ani godny naśladowania, ani komfortowy dla rodziców dziewczyny, ale bez jaj... To nie jest średniowiecze, chyba są bardziej cywilizowane sposoby na rozwiązanie tego problemu.
Spencer+Wren Proszę, nie róbcie z Wrena A:( Trochę się zaniepokoiłam słowami Jenny, że 'nawet kłamstwa brzmiałyby dobrze z takim akcentem'. Mam nadzieję, że to nie jest forshadowing...
No i Toby wrócił Niby teraz olewa Spencer, ale po jego rozmowie z Hanną odniosłam dziwne wrażenie, że tak naprawdę ma on swój powód do pałętania się przy Jennie.
Ogólnie odcinek 7/10.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
SPOILERY
Promos:
Sneak Peeki (5):
Wywiad z Keeganem Allenem (Toby):
Ashley Benson o tym, jak długo może trwać serial:
Wg mnie ten pomysł z innym krajem to porażka. Już z SATC próbowali i wyszło jak wyszło.
Przy okazji, nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale to są oficjalne twittery aktorów PLL:
Promos:
Sneak Peeki (5):
- Spoiler:
Wywiad z Keeganem Allenem (Toby):
- Spoiler:
- Keegan Allen udzielił wywiadu magazynowi The Insider, w którym zdradził kilka informacji na temat Toby'ego i PLL.
Więcej szczegółów dotyczących misji Toby'ego: Keegan niedawno zdradził, że Toby był na 'przymusowej misji' a w tym wywiadzie dodaje, że Toby 'robił swój własny research na temat pewnych rzeczy.' Wiecie co to znaczy: On teraz również ma swoje sekrety! 'To naprawdę łączy się ze wszystkim innym', wyjaśnia Keegan, 'i to jest bardzo, bardzo interesujące, co on robi, gdy jest nieobecny [w serialu]'.
Toby ma dobre intencje: '[Toby] ma dobre intencje, zawsze', wyjaśnia Keegan. Więc chyba możemy wykluczyć próbę zniszczenia kariery Wrena, kiedy będziemy zgadywać, na czym polegała jego misja.
Toby nikomu nie ufa: 'Nie ufa nikomu', mówi Keegan zapytany o to, czy Toby zaczął słuchać rad Jenny namawiającej go do zdystansowania się od Kłamczuch. Oczywiście, to znaczy, że nie ufa również Jennie. Toby nie jest tak głupi by pozwolić sobie na to, by ponownie znaleźć się pod 'niebezpiecznym' i 'toksycznym' wpływem Jenny.
Na temat Spoby: Keegan mówi, że zarówno Toby jak i Spencer mają teraz wiele na głowie, poza romansami. 'Przyszłość skrywa wiele... Nigdy nie możesz wiedzieć. Życie się toczy, dzieją się szalone rzeczy' - mówi o związku Spoby. 'Weźmiemy to po prostu takim, jakim jest'.
Na temat A: 'To zmiotło mnie z nóg' mówi Keegan o tożsamości A. Potem, zapytany o to, czy kiedykolwiek myślał, że Toby może być A, rzuca nam smakowity kąsek: 'Myślałem, że on będzie A, myślałem i wciąż nie wiem, czy on jest A czy nie. To jest aż tak szalone'.
Ashley Benson o tym, jak długo może trwać serial:
- Spoiler:
- W wywiadzie dla Teen Vogue Ashley powiedziała, że scenarzyści myślą, żeby zakończyć PLL po 4 sezonach, a potem nakręcić film pełnometrażowy. Oczywiście są to tylko bliżej nieokreślone plany a nie potwierdzone informacje. Ashley powiedziała także, że fajnie byłoby nakręcić film, w którym dziewczyny są ścigane przez A w jakimś zupełnie innym mieście czy kraju.
Wg mnie ten pomysł z innym krajem to porażka. Już z SATC próbowali i wyszło jak wyszło.
Przy okazji, nie wiem, czy kogoś to zainteresuje, ale to są oficjalne twittery aktorów PLL:
- Shay Mitchell (Emily): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Lucy Hale (Aria): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Ashley Benson (Hanna): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Troian Bellisario (Spencer): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Sasha Pieterse (Alison): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Julian Morris (Wren): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Keegan Allen (Toby): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Tyler Blackburn (Caleb): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Chuck Hittinger (Sean): [You must be registered and logged in to see this link.]
- Holly Marie Combs (Ella): [You must be registered and logged in to see this link.]
chyba kazdy by sie wkurzył gdyby mimo całej gadaniny o tym ze poznamy tozsamosc A w ostatnim odcinku 2 sezonu, okazalo sie ze musielibysmy czekac na 3 sezon by sie tego dowiedziec. po co by pletli o tym gdyby nie mieliby zamiaru tego robic ;/
Toby "A"?? gdyby sie tak okazało to dla mnie bylo by troche za oczywiste wkoncu był głownym podejrzanym o zabicie Ali i moglby byc A.. przynajm,niej do momentu gdy byli razem z Spencer, pozniej przeciez sam by upozorował ten wypadek ( nie pamietam odcinka ale nie dawno to bylo)
Toby "A"?? gdyby sie tak okazało to dla mnie bylo by troche za oczywiste wkoncu był głownym podejrzanym o zabicie Ali i moglby byc A.. przynajm,niej do momentu gdy byli razem z Spencer, pozniej przeciez sam by upozorował ten wypadek ( nie pamietam odcinka ale nie dawno to bylo)
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Myślę, że nie są aż tak wredni, żeby od pół roku mówić, że A zostanie ujawnione, a potem tego nie ujawnić. Ewentualnie, co byłoby BARDZO niefajne, mogą zrobić tak, że dziewczyny będą wiedziały, kim jest A, ale widzowie nie (ciężkie do zrobienia co prawda).
Nowy odcinek był dość nudnawy moim zdaniem, maślane oczka Spencer do Toby'ego - porażka, no i Wrencer też jakieś niemrawe w tym tygodniu.
Nowy odcinek był dość nudnawy moim zdaniem, maślane oczka Spencer do Toby'ego - porażka, no i Wrencer też jakieś niemrawe w tym tygodniu.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Mi odcinek się podobał, szczególnie wprowadzenie nowej postaci Duncana, chociaż z wyglądu jak dla mnie jest beznadziejny ale ogólnie podoba mi się wprowadzanie nowych bohaterów, które dostarczają nieznanych dotąd informacji odnośnie Alison. Mam wrażenie, że z każdą nową postacią buduje się większe napięcie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią tak jak mówicie, że jednak tożsamość A pozostanie dla nas tajemnicą. Już tyle o tym gadają, że jakby tego nie ujawnili to bym się naprawdę wkurzyła.
- Spoiler:
- po tym odcinku wydaje mi się, że ani Ezra ani Jenna nie są A. Zaczynam poważnie myśleć nad Noelem. Najpierw spotykał się z Moną, która zaczęła dostawać wiadomości od A a teraz to samo z Jenną. I jeszcze takie moje pytanie. Czy na końcu A podkłada odznakę na miejsce wybuchu? Czy mi się tylko wydaje? Jeśli tak to może A chce wrobić Garretta i dlatego będzie taki przybity w normalnym ubraniu pod domem Emily stał w następnym lub ostatnim odcinku, w każdym razie gdzieś takie zdjęcie widziałam.
No i cały czas Mellisa jest w gronie moich podejrzanych. Ma przecież mieszkanie w Filadelfii a ten Duncan mówił Arii, że w dzień zaginięcia Alison chciała polecieć na jakieś pole za Filadelfią
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Noel byl w sumie od samego poczatku w serialu ale tez jest jednym z typowanych osob ktore moga byc "A".
Jesli "A" jest osoba na ktora mało co wskazuje, ktora sie pojawia w odcinkach, ze moze byc "a" to to nie Noel chyba..
pieknych oczu on tez nie ma
Spojler:
Ktoś ma być aresztowany za zamordowanie Allison, i zginie jakaś lubiana postać.
Jak mysłicie kto bedzie aresztowany i kto zginie??
Jesli "A" jest osoba na ktora mało co wskazuje, ktora sie pojawia w odcinkach, ze moze byc "a" to to nie Noel chyba..
pieknych oczu on tez nie ma
Spojler:
Ktoś ma być aresztowany za zamordowanie Allison, i zginie jakaś lubiana postać.
Jak mysłicie kto bedzie aresztowany i kto zginie??
Joanna- Blair & Naley
@Georgina429 Tak, podkłada odznakę i tak, pewnie chodzi o Garretta:)
@joanna_x0x0 Nie wiem kto zginie, mam tylko nadzieję, że to nie będzie Wren. Jeśli to jednak on to chyba odejdę razem z nim:(
@joanna_x0x0 Nie wiem kto zginie, mam tylko nadzieję, że to nie będzie Wren. Jeśli to jednak on to chyba odejdę razem z nim:(
Co do tożsamości A:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Niektóre wskazówki może nie są powalające ale też kilka ciekawych spostrzeżeń. Najlepsze na końcu, co prawda może to być rzeczywiście tylko statysta tak jak w komentarzach niektórzy stwierdzają ale przyznam szczerze, że w życiu bym nie zorientowała się, że ten gość był kilka razy pokazany i to w znaczących momentach jakby nie patrzeć
[You must be registered and logged in to see this link.]
Niektóre wskazówki może nie są powalające ale też kilka ciekawych spostrzeżeń. Najlepsze na końcu, co prawda może to być rzeczywiście tylko statysta tak jak w komentarzach niektórzy stwierdzają ale przyznam szczerze, że w życiu bym nie zorientowała się, że ten gość był kilka razy pokazany i to w znaczących momentach jakby nie patrzeć
Justyna- Derena & Eden
do arykułu:
niby tak pojawia sie ten facet w znaczacych momentach ale jak ktos juz ktos wczesniej zauwazyl ze to nie bylo by dla nas wielkim zaskoczeniem bo nie wiemy kim jest ten facet pojawiajacy sie w tym artykule.
"A" ma byc osoba ktora znamy, i nie wpadlibysmy na to ze własnie on/ona jest "A". To ma byc tym wielkim zaskoczeniem dla widzow.
niby tak pojawia sie ten facet w znaczacych momentach ale jak ktos juz ktos wczesniej zauwazyl ze to nie bylo by dla nas wielkim zaskoczeniem bo nie wiemy kim jest ten facet pojawiajacy sie w tym artykule.
"A" ma byc osoba ktora znamy, i nie wpadlibysmy na to ze własnie on/ona jest "A". To ma byc tym wielkim zaskoczeniem dla widzow.
Joanna- Blair & Naley
Przede wszystkim to co to za wskazówka ten numerek? Numer w szatni przecież wcale nie musi się pokrywać z numerem na plecach. Numerek od szatniarki, jak to bywa, jest dawany zupełnie przypadkowo. A ten na plecach pochodzi z numerowania osób biorących udział w tańczeniu na czas. Proste. To, że statysta pojawia się kilka razy też jest raczej normalne. Gdyby tak dokładnie oglądać wszystkie odcinki pewnie znaleźlibyśmy co najmniej kilkanaście takich 'stałych statystów'. No i, tak jak przedmówczyni, sądzę, że A jest kimś, kogo znamy.
Pismo mnie rozbraja za każdym razem... Porównywanie charakteru DRUKOWANEGO pisma? Pojedynczych liter? Przecież to jest jakiś totalny absurd:D Ludzie z desperacji czepiają się wszystkiego.
Przede wszystkim to Jenna nie była jeszcze wtedy niewidoma, ale to detal. Ta wskazówka też jak dla mnie mocno naciągana. Już prędzej pasuje mi do tej drugiej dziewczyny, której twarzy nie widać.Jednak jest ona bardziej biała niż blond, a chyba niewidomej osobie nie chciałoby się farbowac peruki.
Pismo mnie rozbraja za każdym razem... Porównywanie charakteru DRUKOWANEGO pisma? Pojedynczych liter? Przecież to jest jakiś totalny absurd:D Ludzie z desperacji czepiają się wszystkiego.
Pewnie macie rację, ja już za dużo się naczytałam tego wszystkiego i mam mętlik w głowie tylko w sumie większość bohaterów jest brana lub była brana pod uwagę jako A więc ciężko będzie nas zaskoczyć. No ale może nie doceniam scenarzystów
Justyna- Derena & Eden
Słuchajcie, tak mi dzisiaj przyszło do głowy. Wiem, że były spoilery, że zginie kobieta, ale może chodzi o ojca Emily? Jakoś nie wydaje mi się, żeby go przypadkiem wysłali do tego Afganistanu
A co do A, to ja dalej obstawiam Melissę ;D Po ostatnim odcinku skreślam Jennę i Garretta.
A co do A, to ja dalej obstawiam Melissę ;D Po ostatnim odcinku skreślam Jennę i Garretta.
brulion napisał:Słuchajcie, tak mi dzisiaj przyszło do głowy. Wiem, że były spoilery, że zginie kobieta, ale może chodzi o ojca Emily? Jakoś nie wydaje mi się, żeby go przypadkiem wysłali do tego Afganistanu
Mnie też zdziwiło to nagłe wysłanie ojca Emily do Afganistanu...trochę podejrzane ale nie wiem czy o niego chodzi z tą śmiercią. Po pierwsze to ma być kobieta, tak jak mówisz brulion a poza tym mam przeczucie, że to będzie ktoś bardziej zaangażowany w sprawy A i śmierci Alison. Chociaż nie wykluczam Twojej opcji Miałoby to sens.
Co do odcinka 2x24
- Spoiler:
- Najważenisze wydarzenia:
1. Dziewczyny trafiają do „szpitala” chucky lalek, gdzie „A” trzyma swoje lalki. Odkrywają piątą lalkę.
2. Garret wraca i wygląda jak menel. Z ostatniego odcinka możemy wywnioskować, że stracił pracę.
3. Aria i Ezra zrobią „to” oraz widzimy ich budzących się w łóżku.
4. Aria wypłacze się w ramionach Ezry. (?)
5. Maya skontaktuje sie z Emily, będzie zła za to że wydała ją jej rodzicom.
6. Dziewczyny odkryją coś z pozaznaczanych fragmentów gazety.
7. Jenna dostanie wyniki z chirurgi oka. Pojawi sie juz bez bandaża.
8. Caleb pocałuje kogoś innego niz Hannę.
Mam nadzieję, że wypłakiwanie się Arii na ramieniu Ezry nie oznacza tego, że powie mu o A.
Zastanawia mnie też to, że Caleb pocałuje kogoś innego niż Hanna. Z tego co gdzieś widziałam będą tańczyć razem na balu w 2x25 więc ciekawe czy będzie ukrywał pocałunek przed Hanną, ona mu wybaczy czy może pocałunek będzie częścią jakiejś intrygi.
Justyna- Derena & Eden
;ooooo
Calebria mode: on xD
(to mój sekretny crackship )
Ciekawi mnie wątek Jenny teraz, zastanawiam się, czy będzie widzieć.
Calebria mode: on xD
(to mój sekretny crackship )
Ciekawi mnie wątek Jenny teraz, zastanawiam się, czy będzie widzieć.
OMG. Bardzo creepy odcinek. Przyznam, że było napięcie, a oglądałam w nocy ;D
Nie wszystko wyjaśniłam w spoilerach, ale sporo rzeczy. Wszystko się coraz bardziej gmatwa moim zdaniem, w tym momencie nie wykluczałabym Mony jako A albo kogoś wspólnego z A, jeśli Garrett jest A to na pewno nie działa sam, coraz więcej ma na sumieniu Jenna. W tym momencie nie wiązałabym Jenny z Garrettem, raczej stoją po przeciwnych stronach, chyba, że to jakaś misternie ułożona intryga, ale to nie pasuje do tego serialu.
- Spoiler:
- Jenna raczej nie jest A., bo powiedziała dziewczynom, że nigdy nie była osobą, której powinny się bać.
Dziewczyny pojechały do szpitala dla lalek. Babka, które je wpuściła jest strasznie dziwna, mówi jak nawiedzona. Ten chłopczyk ze sneak peeka pamięta Alison, ale jako Vivian (w czarnej peruce). Powiedział dziewczynom, że Alison szukała osoby, która kupiła jej lalkę (w sensie A.), ale chłopczyk ostrzegł ją, żeby tego nie robiła, bo jest w niebezpieczeństwie. Wspominał też o parze, która wypytywała o Ali. Oboje mieli ciemne włosy, a dziewczyna nie była niewidoma. Na koniec mówi, że przykro mu, że Ali zginęła i to jeszcze od uduszenia, że to musiało być okropne itp. Babka ze sklepu ciągle mu przerywa, mówi mu, że ma za długi język i że to mu się tylko przewidziało. Mówi też, że ten chłopczyk ma talent do przewidywania przyszłości.
Spencer pokazuje Melissie filmik, na którym jest Melissa. Melissa wykręca się, że poszła tam po Iana i broni Jenny i Garretta (jest wyraźnie zdenerwowana). Szantażuje Spencer, mówiąc, że wie o sprawie Jenny.
Caleb musiał pocałować Monę, bo Mona dostała smsa od A., żeby doprowadziła do zerwania Canny. Oczywiście on dalej nie wie o A. jako o A., wie tylko, że ktoś chce ich rozdzielić. Emily jedzie za Melissą dokądś (chyba do jakiejś kawiarni), chwilę potem przyjeżdżają tam Caleb i Mona. Wtedy Hanna dostaje smsa od A. na temat zdrady Caleba, co zdaniem jej dowodzi, że Melissa jest A. Dziewczyny się kłócą, Spencer nie jest pewna, nagle przychodzi Emily, która mówi coś o Garrecie i Jennie, ale tego akurat nie zrozumiałam, strasznie się darła i zaczęło przerywać nadawanie.
Toby znajduje stronę piątą. Jenna kłamie mu, że nie wie, co to jest, że Garrett jej to dał i kazał przechować i każe się zawieźć z tym na policję.
Pod koniec jest STRASZNIE. Ja się bałam, ale może to dlatego, że mam strasznie słabe nerwy do takich rzeczy.
Melissa ma romans z Garrettem! I jest związana jakoś z tym wszystkim. Garrett jest aresztowany za zamordowanie Alison.
Nie wszystko wyjaśniłam w spoilerach, ale sporo rzeczy. Wszystko się coraz bardziej gmatwa moim zdaniem, w tym momencie nie wykluczałabym Mony jako A albo kogoś wspólnego z A, jeśli Garrett jest A to na pewno nie działa sam, coraz więcej ma na sumieniu Jenna. W tym momencie nie wiązałabym Jenny z Garrettem, raczej stoją po przeciwnych stronach, chyba, że to jakaś misternie ułożona intryga, ale to nie pasuje do tego serialu.
myslalam ze cos bardziej sie wyjasni w zwiazku kim jest "A" ale niestety ...;/
odcinek straszny pod koniec ale świetny, byc moze najlepszy jak narazie ;D
ten chlopczyk wyglada na takiego troche nie z tego swiata i ta jego babka tak samo...
Melissa i Garett?? odkad Wren mowil ze widzial ich razem w szpitaluy bylo pewne ze cos pomiedzy ta dwojka jest
Mona sama by sobie wysylala wiadomosci?? moze ostatnia tak bo np Caleb sie jej podoba i marzyla o tym zeby go pocalowac ale wczesniejsze napewno nie wiec Mona A nie jest
Jenna jest w cos zamieszana, ale A nie jest bo by sama sie nie podpalila, ale co ona keci z tym widzeniem/niewidzeniem ? czemu chce udawać ślepa??
odcinek straszny pod koniec ale świetny, byc moze najlepszy jak narazie ;D
ten chlopczyk wyglada na takiego troche nie z tego swiata i ta jego babka tak samo...
Melissa i Garett?? odkad Wren mowil ze widzial ich razem w szpitaluy bylo pewne ze cos pomiedzy ta dwojka jest
Mona sama by sobie wysylala wiadomosci?? moze ostatnia tak bo np Caleb sie jej podoba i marzyla o tym zeby go pocalowac ale wczesniejsze napewno nie wiec Mona A nie jest
Jenna jest w cos zamieszana, ale A nie jest bo by sama sie nie podpalila, ale co ona keci z tym widzeniem/niewidzeniem ? czemu chce udawać ślepa??
Joanna- Blair & Naley
Żeby mogła widzieć wszystko, podczas, gdy inni będą myśleć, że nie widzi nic? Wykorzystała to już ze stroną piątą - jakimś cudem (nie wiem, czy wtedy już widziała, czy nie) dowiedziała się, co to jest i obróciła to przeciwko Garrettowi.
Mony nie wykluczałabym właśnie ze względu na Caleba ;p
Wkurzała mnie Aria w tym odcinku. Reszta dziewczyn sobie, a ona sobie... czemu ją tak odseparowali?
Mony nie wykluczałabym właśnie ze względu na Caleba ;p
Wkurzała mnie Aria w tym odcinku. Reszta dziewczyn sobie, a ona sobie... czemu ją tak odseparowali?
O wow! odcinek naprawdę mocny, respect brulion za oglądanie w nocy, ja w dzień myślałam, że zawału dostanę a ten chłopiec będzie mi się chyba po nocach śnił
- Spoiler:
- Jenna jest naprawdę bardzo podejrzana, myślę, że może mieć coś wspólnego z A, może nie jest nim/nią ale pomocnikiem. Co do tej strony 5 to ona doskonale wiedziała co to jest bo kiedyś na końcu któregoś odcinka jak Garrett zabrał stronę to mówił jej, że już nikt nie może powiązać ich z tamtą nocą. Jak dla mnie cała ta 4 jest silnie podejrzana: Jenna, Garrett, Melissa i Jason. I jeszcze Ian jak żył. Według mnie każde z nich ma coś wspólnego z morderstwem Ali, może nie bezpośrednio ale jednak...
Tak mnie nakręcił ten odcinek, że już odliczam czas do następnego tygodnia
Cieszę się, że pocałunek Caleba to tylko intryga a nie prawdziwa zdrada
Czy tylko mnie irytuje związek Arii z Ezrą? Na początku to może i miało urok ale myślałam, że to będzie bardziej zauroczenie a nie, że zrobią z tego big love, co dla mnie osobiście jest niesmaczne A Ezry jakoś od początku nie lubiłam....owszem z wyglądu jest boski ale z charakteru jakoś mi nie leży, niby dorosły facet a czasem mam wrażenie, że każda z dziewczyn ma więcej jaj od niego.
Justyna- Derena & Eden
Mnie też irytuje, tzn. lubię ich razem, pasują do siebie, ale historię mają fatalną no i dziwnie mi się oglądało ich "pierwszy raz", bo ciągle mi się wydawało, że oni mają to już dawno za sobą, wiele scen to sugerowało.
Czemu podejrzewasz Jasona o współudział? Dla mnie on jest niewinny, tylko ktoś próbuje go wrobić ^^
Czemu podejrzewasz Jasona o współudział? Dla mnie on jest niewinny, tylko ktoś próbuje go wrobić ^^
Też byłam pewna, że mieli "to" już za sobą. W sumie dobrze, związki w PLL to takie odreagowanie po "każdy z każdym" i "po co czekać" w Plotkarze
Nie chodzi mi o to, że Jason jest winny, bardziej chodzi mi o relację tej grupy bohaterów, jakiś wspólny klub, Melissa z Ianem, Jenna z Garrettem, Melissa z Garettem. Coś tu nie gra zdecydowanie.
Nie chodzi mi o to, że Jason jest winny, bardziej chodzi mi o relację tej grupy bohaterów, jakiś wspólny klub, Melissa z Ianem, Jenna z Garrettem, Melissa z Garettem. Coś tu nie gra zdecydowanie.
Justyna- Derena & Eden
- Spoiler:
- Odcinek bardzo creepy. Ten chłopczyk będzie mi się śnił po nocach.
Zawsze myślałam, że Aria i Ezra mają już 'to' za sobą. Byłam o tym naprawdę przekonana. Scena Jenny pod koniec była naprawdę niezła, dziwne, że wrabia Garretta, ale nieźle jej to wychodzi. Założę się, że to nie A wysłało tego smsa do Hanny tylko Mona. Pocałunek jej i Caleba złamał mi serce.
Po za tym czuję, że gdybym naprawdę miała wejść do tego sklepu z zabawkami, to wylądowałabym w psychiatryku. Nie wiem jak dziewczyny mogą się normalnie trzymać po czymś takim. Dobrze, że nie ma Mayi, bo nie ma dziwnych scen jej i Emily (ani jednej ani drugiej nie lubię, a wątek Em- homoseksualistki mnie męczy). Toby, jako obrońca Jenny to kolejna rzecz, której nie cierpię.
Ogólnie odcinek na bardzo duży plus za to, że jest świetnym materiałem na koszmary
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
lubie Ezre, jest przystojny może troche charakter bym mu zmienila ale Ezria jest nudna i irytujaca;/
widziałabym Arie z Jasonem
moim zdaniem pasuja do siebie i ładnie ze soba wygładaja ;D
widziałabym Arie z Jasonem
moim zdaniem pasuja do siebie i ładnie ze soba wygładaja ;D
Joanna- Blair & Naley
Ja również widziałabym Arię z Jasonem albo ewentualnie z Holdenem
- Spoiler:
- Zastanawia mnie dlaczego Jenna chce wrobić Garretta, czyżby wcześniej wykorzystywała go tylko? Ale po co teraz go niszczy? Nic nie rozumiem już z tych relacji między nimi Na końcu wyglądała naprawdę strasznie.
Co do pocałunku Mony i Caleba to Mona dość chętnie w nim uczestniczyła. Caleb na szczęście ewidentnie się męczył. I rzeczywiście może to ona wysłała tego smsa do Hanny, sama już nie wiem co myśleć.
Natomiast Mellisa to niezła s.ka, na bank ma coś na sumieniu.
Justyna- Derena & Eden
Geogina429 tam wszyscy maja cos na sumieniu
Joanna- Blair & Naley
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 17 z 40
Pozwolenia na tym forum: